- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.261
ben hiç biriktirmiyorum dayanamıyorum ki muhakkak o gün olmasa ertesi gün seyrediyorummsüperr 2 bölümm bırakmışsın Sineemm vuhuuu tüyo vermiyoruumm
2 bolum super oluyor yaaaaaaa..
Ayyy yeni bitirdimmanyak bıttı yaaa alcak damon gerçi belki o da farkında değildir. garibim gerçek sanıyordur. :))) jeremy e kimse dokunmaz artık
daha dogrusu dokunamazyusuf yusuf
Pozitifiz hepimiz, gerisini unutun.Gelsin tutan hedefler, sırıtarak okunan yılbaşı mektupları...
Herkes gerekli yorumu yapmış. :) Ben de katılıyorum onlara...
Kalorisiz içecekler öğün değildir, yazmaya zahmet etmeyin. :)
Ayrıca aralar da yok...
Menülere böyle yorumlar yapan 2 kişi var bu takımda sadece.
Beni gıcık bulduğunu hiç bilmezdim Nurcum.Bu menü yorumunu yaparak sen de gıcık olduğuna göre "tayfaya hoşgeldin." diyelim o zaman.
Sinem bilinçaltı açıklamasına kadar inmiş lafın.
Hoş geldin Raacım. :)
Başla tabi.. Bence mesela direkt kilonu yazarak başlayabilirsin.
Teşekkür ettim Ayşegülüm. :)
Hepiniz için önemli olsun yılbaşı, yoksa zorla önemli yaparız Sinemle birlik olup.
Yepyeni bir başlangıç yapıyoruz, öyle değil mi ama? Hiç yeni yıl kararları listesi yapmadınız mı bakayım? :)
2013'te müthiş performansımızla incecik olacağız.Tüm takımın uğurlu yılı.
"Hayatım 2013'te değişti" diyeceksiniz yıllar sonra. Ona göre konuşun.
Araların olsaymış daha iyiymiş. :)
Sarı kanat nedir Nurcum?
Zıpırla aran nasıl, gittikçe daha iyi anlaşıyorsunuzdur umarım. :)
10. ve zirve mesajımı da raa'ya hoşgeldin diyerek yapmak istiyorumm
Selam Kizlar
Once menumu yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
1 KK peynir
Domates
Yesil biber
Ara
2 mandalina
1 armut
Öğle
Nesfit
Ara
1 ayva
Aksam
1 porsiyon kofte
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 kase patlamis misir ( yagsiz)
1 mandalina
Balik super olmus amaaa Aralar uçmuş gitmisssMenüüümmmm
Sabah
Kepekli ekmekle 1 dilim kaşarlı tost
2si1 arada
Öğle
1 simit
Akşam
1 tas tarhana
1 sarı kanat
20 dk zıpırrr
Sineemm ne güzel suyu da yazıyorsun ben de yazayım artıkk çünkü hiç içemiyorum resmen, önceden baya alışmıştım şimdilerde bir sabahları aç karnına 1 ya da 2 bardak içiyorum sonra bir daha aklıma gelmiyor. Yatana kadar gidip gelip içeyim barişimdi de kendime yeşil çay yapcam
Not: 2dir Sinemm'' yazcağıma Fundaa'' yazyorum sonra tekrar okurken düzeltiyorum, Funda beni mi anıyorsuunn yoksa aklımdan mı çıkmıyorsun anlamadıımmm
Bu tarifi denicem patatesler krep pişene kadar pisiyormuMenüM
once bugun değişik bir krep denedim onun tarifini yazayım. sabah ve aksam yarım yarım onu yedim.
PATATESLI KREP
2 yumurta (orjınal tarıf 3 dıyordu bana cok geldı 2 koydum)
1 patates
1.5 yemek kasıgı un
karabıber, tuz (ben tarıfe ılaveten azıcık dereotuda ekledım :) )
Patates rendelenip un ıle karıstırılıyor. Ayrı bır kapta yumurtaya tuzu ve karabıberı de ekleyıp ıyıce karıstırılıyor. sonra yumurta, patates ve un karısımına eklenıp tekrar bır karıstırılıyor.
En son dereotunu da ekledım ben. Sonrada tavada pişiyor :)
(bayag tok tuttu benı- yağ kullanmadım + un kepekli)
evet menuye donelim :)
sabah
yarım krep
ara
6 cıg fındık
ogle
nesfıt+sut
ara
1 mandalina
aksam
yarım krep
1 mini domates
4 zeytın
1 çay kaşığı bal
ara
1mandalına
1 elma
Oooo nurum profesyonel menü yorumculugunada başlamış :))olmaz olmaz çok kapalı bir menü bu böyle menüleri kabul etmiyoruz, çayı öğünden saymıyoruz, öğleni yazmanı istiyoruzz :)) ay ne gıcığıımmbir şeyler kapmışım ama çok güzel menü yorumladım şuan bence
-gıcığım yazınca size gıcık diyormuşum gibi mi oldu öyle bir amaçla yazmadım, yazarken kendi kendme de söylüyordum çok gıcık oldum ama o an benkimse üstüne alınmayacak ama dimi oturur ağlarım feci sulugözüm susturamazsınız. sevgiler.-
Ayy böyle guzel guzel yılbaşı heyecanınızdan bahsetmissiniz ama bende yılbaşını hiiic takmam, hic önemsemem niyeyseaa kurucam bu sefer..bu ara fazla fing atıyorum nette riske girmem artık zaten hıc haz almıyorum format atmaktan
----------------
ayyyy Fundacım doz doz ver bak yılbası olunca bana küçük dozlar bile acaip geliyorbırde cok versen ne olucam
------------
buyugu kucugumu olur yaaa agac olsunda benim bir tanede mini mini bir ağacım var :) kolum kadar var yokonuda kapının oraya yada yatak odasına koyuyorum :)
ben cok merak ederim lutfen koy resmini :)çoookkk seviyorum yılbası agacınııııı
-----------------
Ben adrenalin yapcamkemer takmıcam :124: Funda Bizi Uzaya Götür :124:
Cooook romantik olmus ama bu ortam yaa:))İçimdeki uyuyan küçük cini uyandırdın FUNDAAAAAAAAA yılbaşı zaafımı soylemıstım
Geçen seneden... :)
Eki Görüntüle 565903
Eki Görüntüle 565904
Eki Görüntüle 565905
tuubissmmm ben mezurayı alıp yere sermiştim kaç cmlikse oralara terlik koyarak hesapladım, bir dikey belirledim bir yatay toplam 4 terlik kullandım yani, ne kadar alanımı kaplıyor ben ortasında nerde kalıyorum vs diye baktımhahahah anlatabildim mi bilmiyorum ama tekrar okuyunca çok komik oldu
ayy koptum muhabbetinize ya doruk noktası da bu cümle oldu
Sen stefancılardan mısınnnben damon'a çok üzülüyoruum, bence de bilmiyor gerçek sanıyor, ki bence zaten gerçek aslındaa işleri karıştırmasnlar
2 bolum super oluyor yaaaaaaa..
Ayyy yeni bitirdimmanyak bıttı yaaa alcak damon gerçi belki o da farkında değildir. garibim gerçek sanıyordur. :))) jeremy e kimse dokunmaz artık
daha dogrusu dokunamazyusuf yusuf
hafta sonu menüsü için inanılmaz harika tuniciğimm
Menüüümmmm
Sabah
Kepekli ekmekle 1 dilim kaşarlı tost
2si1 arada
Öğle
1 simit
Akşam
1 tas tarhana
1 sarı kanat
20 dk zıpırrr
Sineemm ne güzel suyu da yazıyorsun ben de yazayım artıkk çünkü hiç içemiyorum resmen, önceden baya alışmıştım şimdilerde bir sabahları aç karnına 1 ya da 2 bardak içiyorum sonra bir daha aklıma gelmiyor. Yatana kadar gidip gelip içeyim barişimdi de kendime yeşil çay yapcam
Not: 2dir Sinemm'' yazcağıma Fundaa'' yazyorum sonra tekrar okurken düzeltiyorum, Funda beni mi anıyorsuunn yoksa aklımdan mı çıkmıyorsun anlamadıımmm
Menülere böyle yorumlar yapan 2 kişi var bu takımda sadece.
Beni gıcık bulduğunu hiç bilmezdim Nurcum.Bu menü yorumunu yaparak sen de gıcık olduğuna göre "tayfaya hoşgeldin." diyelim o zaman.
Sinem bilinçaltı açıklamasına kadar inmiş lafın.
Teşekkür ettim Ayşegülüm. :)
Hepiniz için önemli olsun yılbaşı, yoksa zorla önemli yaparız Sinemle birlik olup.
Yepyeni bir başlangıç yapıyoruz, öyle değil mi ama? Hiç yeni yıl kararları listesi yapmadınız mı bakayım? :)
2013'te müthiş performansımızla incecik olacağız.Tüm takımın uğurlu yılı.
"Hayatım 2013'te değişti" diyeceksiniz yıllar sonra. Ona göre konuşun.
ne güzel canım.aslında iyi oldu bana da hatırlattınız.telaştan yoğunluktan unuttum desem yeridir:)İnşallah yeni yıl yeni mutluluklar getiri bize:)ee tabi bir deincecik vücutlar getirirse herşey süperrr olacak
menüm:
sabah-öğle:1 haşlanmış yumurta,domates,2-3 dilim az yağla kızarmış patates ve 1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:tavuk sote,nohut salata ve ayran
1 bardak yeşil çay ve 1 litre su.
bu arada kızlar sabah kalktım ki bende regli olmuşum.haydi hep birlikte diye geçirdim içimden ve güldüm.eee bu sabepten çok keyifsizim bu gün ve acayip karnım ağrıyor.normalde hiç ilaç kullanmam ama regli günlerinde ağrı kesicilerle duruyorum:9
Oleyy tayfaya hoşbuldum derim ben de o zamannnSarı kanat bir balıktır. çinekop'un büyüğü oluyor yanlış hatırlamıyorsam :)) aralarım olmadı evet kurstaydım fln yine pek tutturamadım, dışardayken yapamıyorum, evdeyken gene sütlü kahve fln geçiyor da
Zıpırla aram iyi sanırımmbugün 2. günüm oldu işte, ay inşallah umduğum sonucu alırımm. Aslında yorgundum bugün yapmayacaktım ama sonra Aralık'ta oluşumuzu sizden okuyunca ahh dediimmm Ocak Nurr 59 demiştiin dediim kendi kendimee, bu 4 haftada mümkün mü bilmiyorum, sıfır kaçamak yaparsam ve zıpırla her gün düzenli buluşursam o 59u görürüm herhalde.Görür müyüm yav siz ne diyorsunuzz??
Balım kuzuummm, ağrı kesiciler regl'i azaltıyor ve düzeni de bozuyor diye biliyorum ben, ağrı kesiciden ziyade sancılara çok iyi gelen ilaçlar var onları tercih et bence. isim versem sakıncası olur mu bilemedim spazm..k diyim hadi
bu arada benim reglim oldu bitti geçen hafta , ben bu grubun çıtırlarından değil miyim niye uyum sağlamıyor benim bedenim bi daha olcam bi daha banane
Oleyy tayfaya hoşbuldum derim ben de o zamannnSarı kanat bir balıktır. çinekop'un büyüğü oluyor yanlış hatırlamıyorsam :)) aralarım olmadı evet kurstaydım fln yine pek tutturamadım, dışardayken yapamıyorum, evdeyken gene sütlü kahve fln geçiyor da
Zıpırla aram iyi sanırımmbugün 2. günüm oldu işte, ay inşallah umduğum sonucu alırımm. Aslında yorgundum bugün yapmayacaktım ama sonra Aralık'ta oluşumuzu sizden okuyunca ahh dediimmm Ocak Nurr 59 demiştiin dediim kendi kendimee, bu 4 haftada mümkün mü bilmiyorum, sıfır kaçamak yaparsam ve zıpırla her gün düzenli buluşursam o 59u görürüm herhalde.Görür müyüm yav siz ne diyorsunuzz??
bu arada benim reglim oldu bitti geçen hafta , ben bu grubun çıtırlarından değil miyim niye uyum sağlamıyor benim bedenim bi daha olcam bi daha banane
hoş buldum fundacığımmkilomu dedin kemmm kümmmmm cumaya ayyy:111::111::111::111:söylesem başım döndüde..
Sen stefancılardan mısınnnben damon'a çok üzülüyoruum, bence de bilmiyor gerçek sanıyor, ki bence zaten gerçek aslındaa işleri karıştırmasnlar
Saol canım
Bügünde misafirlerim vardı aksam yemekte
Yine iyi kurtardım:))
Sonrada avme gittik
Dolan dolan 1 kazak alabildim sonunda ama oda cok komik oldu
Kabinde birseyler denerken benden once birisinin kabinde bıraktığı bı kazağı denedim ve onu aldım:))
Yarasa kollu değişik bir kazak
Ben onu mümkün degil denemezdim sisman gosterir diye ama cok hoş oldu
Cok sevindim:))
Trambolin dendiği kadar etkiliyse 59 olabilirsin bence... Öncesinde çok spor da yapmıyordun zaten sanırım, bence mümkün.
İzinde rejimi kafaya takmayın, sonra böyle kem küm...
Cumaya toparlayabileceğini düşünüyorsam cuma söyle bakalım. :) Bak bu hafta hepimiz uçuruyoruz kiloları ona göre. :)
efsane tekrar sinemalarda''Kaşar Peynirinin Dönüşü''
-----------------
inerim vallaonce gıcık olmus bilinçaltı sonra katılmaya karar vermıs
----------
aynen yeni yıl yeni umutlar.....
bu arada herkes yazdımı mektubunu :) ben mektubuma cevap yazmak için sabırsızlanıyorum. hedef tam tutsun tutmasın :) hedefe bayag yaklastım sonucta :)
ben o gun o mektubu yazarken halaaa acaba bu dıyette foslarmı endısesı vardıama o zamandan bu zamana geldık
Ya Ayşegülcüm yılbaşından konusurken o kadar bahsetmıstım.. Bayılırım bayılırım diye.. ve cidden cocuklugumdan berı en sevdıgım tatildir. Ama gecen haftakı sevımsız olaylar vs bende aralık-yılbası unuttum. Foruma gırıp Fundanın ılk mesajını ve profıl resmini gorunce yeayyyyy oldum :) hemen yılbası sarkıları dınlemeye basladım :)))
Yeni Yılda Hepimiz İçin......Herşey Çok Güzel Olacak.... diyorum... :)
efsane tekrar sinemalarda''Kaşar Peynirinin Dönüşü''
-----------------
Canımcım bende istekli içmiyorum aslında.. Havalar sogudu susamıyorum desem yerıdır, ama sureklı sısemı dolu tutuyorum oyle hatırlıyorum. hiç küçümseyip ihmal etme aynen sende. su cidden cok etkılıyor dıyetı. ustelık bız gunde 2 lıtre ıcerek sadece gunluk kaybettıgımız suyu verebılıyoruz. 2 den fazlasını ıctıgımız zaman ekstraya gırıyor.
Düşünsene 3 gun su ıcmedıgın zaman vucudundakı su oranı nasıl dusuyor
---------
inerim vallaonce gıcık olmus bilinçaltı sonra katılmaya karar vermıs
----------
aynen yeni yıl yeni umutlar.....
bu arada herkes yazdımı mektubunu :) ben mektubuma cevap yazmak için sabırsızlanıyorum. hedef tam tutsun tutmasın :) hedefe bayag yaklastım sonucta :)
ben o gun o mektubu yazarken halaaa acaba bu dıyette foslarmı endısesı vardıama o zamandan bu zamana geldık
Ya Ayşegülcüm yılbaşından konusurken o kadar bahsetmıstım.. Bayılırım bayılırım diye.. ve cidden cocuklugumdan berı en sevdıgım tatildir. Ama gecen haftakı sevımsız olaylar vs bende aralık-yılbası unuttum. Foruma gırıp Fundanın ılk mesajını ve profıl resmini gorunce yeayyyyy oldum :) hemen yılbası sarkıları dınlemeye basladım :)))
Yeni Yılda Hepimiz İçin......Herşey Çok Güzel Olacak.... diyorum... :)
patates kızarması
gecmis olsun canım :) bende Nur gıbı bılıyorum canım normal agrı kesıcıler reglyı kesıyor gunun uzuyor. bende su bıtkısel agrı kesıcılerden almak ıstıyorum da hep erteliyorumama gun gelınce kıvranıyorum
Hoooşşşgelllldiiinnn caaaaaaanım
---------------------------------------
Sarı kanatı bende ılk defa duydum. Benim aklıma tavuk geldı dırek
--------------------------
heh geliyim zıpzıpa cok soru sorucam coookkkk
1. sadece zıplıyormusun? yoksa zıplamada değişik hareketler varmıs onları yaparak mı zıplıyorsun.
2. aldıgın zıp zıp ın tam markası ve cm ne ?
3.denge sorunu yasıyormusun ? zıplarken, zıplama yerı rahat rahat yetıyormu? yoksa kenara kayarım dıye bır endısen oluyor mu ?
:44: şimdilik bu kadar daha aklıma gelırse bıraz daha gagalarım senı
Selam Kizlar
Once menumu yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
1 KK peynir
Domates
Yesil biber
Ara
2 mandalina
1 armut
Öğle
Nesfit
Ara
1 ayva
Aksam
1 porsiyon kofte
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 kase patlamis misir ( yagsiz)
1 mandalina
Bu tarifi denicem patatesler krep pişene kadar pisiyormu
Yani pisiyorki tarif yazdığına göre ama niyeyse sanki pismezmis gibi geldi birden:))
Ayy böyle guzel guzel yılbaşı heyecanınızdan bahsetmissiniz ama bende yılbaşını hiiic takmam, hic önemsemem niyeyse
Yılbaşı tatili beni tek ilgilendiren:))
Belki bu yıl sayenizde benideheyecanlandirir:))
Cooook romantik olmus ama bu ortam yaa:))
Ayy ne diyorsunuz siz yahuu
O kadar fransizimki konuştuklarınıza:))
Saol canım
Bügünde misafirlerim vardı aksam yemekte
Yine iyi kurtardım:))
Sonrada avme gittik
Dolan dolan 1 kazak alabildim sonunda ama oda cok komik oldu
Kabinde birseyler denerken benden once birisinin kabinde bıraktığı bı kazağı denedim ve onu aldım:))
Yarasa kollu değişik bir kazak
Ben onu mümkün degil denemezdim sisman gosterir diye ama cok hoş oldu
Cok sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?