Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben hiç biriktirmiyorum dayanamıyorum ki muhakkak o gün olmasa ertesi gün seyrediyorumm süperr 2 bölümm bırakmışsın Sineemm vuhuuu tüyo vermiyoruumm

2 bolum super oluyor yaaaaaaa..
Ayyy yeni bitirdim manyak bıttı yaaa alcak damon gerçi belki o da farkında değildir. garibim gerçek sanıyordur. :))) jeremy e kimse dokunmaz artık
daha dogrusu dokunamaz yusuf yusuf

Ayyy yeni bitirdim manyak bıttı yaaa alcak damon gerçi belki o da farkında değildir. garibim gerçek sanıyordur. :))) jeremy e kimse dokunmaz artık

Sen stefancılardan mısınnn ben damon'a çok üzülüyoruum, bence de bilmiyor gerçek sanıyor, ki bence zaten gerçek aslındaa işleri karıştırmasnlar

Selam Kizlar
Once menumu yazayım

Sabah
2 dilim ekmek
1 KK peynir
Domates
Yesil biber

Ara
2 mandalina
1 armut

Öğle
Nesfit

Ara
1 ayva

Aksam
1 porsiyon kofte
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 kase patlamis misir ( yagsiz)
1 mandalina

hoş buldum fundacığımmkilomu dedin kemmm kümmmmm cumaya ayyy:111::111::111::111:söylesem başım döndüde..

hafta sonu menüsü için inanılmaz harika tuniciğimm

Balik super olmus amaaa Aralar uçmuş gitmisss
Ama zipirla aranın iyi olmasında ayrıca sevindim

Bu tarifi denicem patatesler krep pişene kadar pisiyormu
Yani pisiyorki tarif yazdığına göre ama niyeyse sanki pismezmis gibi geldi birden:))
fundacığım benim netim düzeldi,direk paylaşımlara başlayımmı...
Hosgeldin racim basa abi canım niye bekleyesinki:))
Oooo nurum profesyonel menü yorumculugunada başlamış :))
Yerim seni kız:))
Ayy böyle guzel guzel yılbaşı heyecanınızdan bahsetmissiniz ama bende yılbaşını hiiic takmam, hic önemsemem niyeyse
Yılbaşı tatili beni tek ilgilendiren:))
Belki bu yıl sayenizde benideheyecanlandirir:))
Cooook romantik olmus ama bu ortam yaa:))

Ya ölçmesine ölçerim nurcumda onun kenarında dikiş vs bişeyler var üzerinde zıplanacak alan tahminimden daha küçük olur gibi geliyor

Sen stefancılardan mısınnn ben damon'a çok üzülüyoruum, bence de bilmiyor gerçek sanıyor, ki bence zaten gerçek aslındaa işleri karıştırmasnlar

Ayy ne diyorsunuz siz yahuu
O kadar fransizimki konuştuklarınıza:))

hafta sonu menüsü için inanılmaz harika tuniciğimm

Saol canım
Bügünde misafirlerim vardı aksam yemekte
Yine iyi kurtardım:))
Sonrada avme gittik
Dolan dolan 1 kazak alabildim sonunda ama oda cok komik oldu
Kabinde birseyler denerken benden once birisinin kabinde bıraktığı bı kazağı denedim ve onu aldım:))
Yarasa kollu değişik bir kazak
Ben onu mümkün degil denemezdim sisman gosterir diye ama cok hoş oldu
Cok sevindim:))

efsane tekrar sinemalarda ''Kaşar Peynirinin Dönüşü''

-----------------
Canımcım bende istekli içmiyorum aslında.. Havalar sogudu susamıyorum desem yerıdır, ama sureklı sısemı dolu tutuyorum oyle hatırlıyorum. hiç küçümseyip ihmal etme aynen sende. su cidden cok etkılıyor dıyetı. ustelık bız gunde 2 lıtre ıcerek sadece gunluk kaybettıgımız suyu verebılıyoruz. 2 den fazlasını ıctıgımız zaman ekstraya gırıyor.

Düşünsene 3 gun su ıcmedıgın zaman vucudundakı su oranı nasıl dusuyor

---------
inerim valla once gıcık olmus bilinçaltı sonra katılmaya karar vermıs
----------
aynen yeni yıl yeni umutlar.....
bu arada herkes yazdımı mektubunu :) ben mektubuma cevap yazmak için sabırsızlanıyorum. hedef tam tutsun tutmasın :) hedefe bayag yaklastım sonucta :)

ben o gun o mektubu yazarken halaaa acaba bu dıyette foslarmı endısesı vardı ama o zamandan bu zamana geldık

Ya Ayşegülcüm yılbaşından konusurken o kadar bahsetmıstım.. Bayılırım bayılırım diye.. ve cidden cocuklugumdan berı en sevdıgım tatildir. Ama gecen haftakı sevımsız olaylar vs bende aralık-yılbası unuttum. Foruma gırıp Fundanın ılk mesajını ve profıl resmini gorunce yeayyyyy oldum :) hemen yılbası sarkıları dınlemeye basladım :)))
Yeni Yılda Hepimiz İçin......Herşey Çok Güzel Olacak.... diyorum... :)

menüm:
sabah-öğle:1 haşlanmış yumurta,domates,2-3 dilim az yağla kızarmış patates ve 1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:tavuk sote,nohut salata ve ayran

1 bardak yeşil çay ve 1 litre su.

patates kızarması

gecmis olsun canım :) bende Nur gıbı bılıyorum canım normal agrı kesıcıler reglyı kesıyor gunun uzuyor. bende su bıtkısel agrı kesıcılerden almak ıstıyorum da hep erteliyorum ama gun gelınce kıvranıyorum

Hoooşşşgelllldiiinnn caaaaaaanım
---------------------------------------
Sarı kanatı bende ılk defa duydum. Benim aklıma tavuk geldı dırek
--------------------------

heh geliyim zıpzıpa cok soru sorucam coookkkk

1. sadece zıplıyormusun? yoksa zıplamada değişik hareketler varmıs onları yaparak mı zıplıyorsun.
2. aldıgın zıp zıp ın tam markası ve cm ne ?
3.denge sorunu yasıyormusun ? zıplarken, zıplama yerı rahat rahat yetıyormu? yoksa kenara kayarım dıye bır endısen oluyor mu ?

:44: şimdilik bu kadar daha aklıma gelırse bıraz daha gagalarım senı

Tubiiiiii :))

ben de seni yeriiimmmmm

the vampire diaries diye bir dizi var ondan bahsediyoruz orda :))

trambolin için de ben benimkinin genişliğinden memnunum açıkcası, ama şöyle bir şey oldu feci bir yay sesii, deli oluyoruumm, almadan önce aslında ben sorunları fln araştırmıştım ona göre alacaktım ama alma esnasında ay artık olsun bitsin diye girdim olaya ve cm'ine göre seçtim hemen, hepsi aynı mı ben mi hata yaptım henüz bilmiyorum. kk'da trambolincilerin grubu var aslında bi vaktim olduğunda onlara dadanayım bakayım napıyorlar :)) bu arada şimdi zıplama alanını ölçtüm siyah alanı, 90cm. 115de 90 cm zıplama alanı ordan hesapla istersen bebeğimm

Trambolin dendiği kadar etkiliyse 59 olabilirsin bence... Öncesinde çok spor da yapmıyordun zaten sanırım, bence mümkün.

hoş buldum fundacığımmkilomu dedin kemmm kümmmmm cumaya ayyy:111::111::111::111:söylesem başım döndüde..

İzinde rejimi kafaya takmayın, sonra böyle kem küm...
Cumaya toparlayabileceğini düşünüyorsam cuma söyle bakalım. :) Bak bu hafta hepimiz uçuruyoruz kiloları ona göre. :)

Son düzenleme:

ben ikisinede kıyamıyorum

ikiside cok fazla sevıyor, ama damon hep dısarda kaldıgından ona ayrı bır kıyamıyorum :)

ama o durumun farkındaysa bakısım anında değişir
(bana da pek farkındaymıs gıbı gelmedı ya o da ayrı. şimdiye kadar yarattıkları karaktere gore damon bilse uzaklasırdı)

bencede harika kurtarmışın tuniciğim,bazen öyle alışveriş süprizlri olabiliyor,banada bir keresinde paçasınını kısalttıkları pantolonumu, evime farklı pantolun göndermişlerdi ve bende onu okadar beyenmişdimki hemen gidip almışdım :)))

neyse cok sorun yok fundacığımda ilerleme az, ama sizin azminiz bana cok yansıdı tamam bende siznle uçurucam cnmmmm bu kıloları...

Kaşar peynir...

Yazmayanlar var ama herkese söylemiştik yılbağı mektuplarımız olduğunu... :) Hatta birkaç kere söyledik. O yüzden isteyenler yazmıştır diye düşünüyorum. :)

Kafadaşım benim... Ben de başladım şarkılara bugün...
Sabah kalkrım, bir baktım Aralık gelmiş. Avatarı ve profil resmini saatlerce aradım hatta...

Bu yıl müthiş gireceğim yeniyıla, 25 yılın bombasını yapacağım, kesin karar verdim. :) O yüzden 1 ay önceden çalışmalara başladım. Hatta bence senle beraber çalışalım bu konuda Sinemcim. :) 2013 belki bizim savaş yılımız olacak ama senin zafer yılın. :)

kaşar peyniri dönmediiii bugünlük öyle olduuu, beyaz peynirden devam edeceğim ilerleyen günlerde izlemede kalınız

1. müzikle kendi kendime yaptığımda zıplıyordum, bacaklarımı kafama göre açıp kapıyordum, koşar gibi birer adımla zıplıyordum başta, bugün tubiss videoların linklerini attı onları yaptım, onlar tabii işin püf noktalarını biliyor bir tane 7 dklık bir video var o manyak bir şey zaten videoları eklerim buraya isterseniz hareketleri görmüş olursunuz hemm

2. Delta'dan vazgeçmeyen ben Ravel aldım, hepsiburadadaki yorumlardan ravel sanki bu konuda daha iyiymiş gibi bir sonuç çıkardım. ama şuan emin değilim ne desem bilmiyorum işte bu yayların cıyak cıyak sesina gıcık oldumm 115 cm aldım ben balımm

3. zıplama yeri bana rahat yetiyor, kenara kayma gibi bir endişem olmuyor, o açıdan memnunum. denge sorunu yaşanmıyor , zıpladığın yere bakmayacaksın o zaman böyle bir dengen şaşıyor, o ama merdiven çıkarken de adımlara dikkat edilmez derler ya öyle bir durum. onun dışında bugün çok hızlıydı hareketler bir dengem şaştı ama öyle düşme fln gibi bir durum değil alan yeterli olduğu için bir tarafa eğilmişsem hemen toparlıyorum. dengeyle ilgili sorun olmuyor kısacası :))

Lafı geçmişken 2013 mektubu elimde olanların listesini yazayım... Bir bakın bakalım; içiniz de "Ben mektup yazdım ama benim adım burda yok." diyen var mı?

Buffy26
Raa

Diyecektim ki dumur oldum.
Niye? : Çünkü liste bu kadar.

Hiç mi başka yazan olmamış yahu... Ayrılanlardan falan var birkaç tane ama başka yok.

çok yakışıklı menu olmus Tubişim :)

Bende tarifi gorunce ilk ya patatesler çiğ kalırsa diye aynen o soruya takıldım, ama pişiyormuş. :)
demekki rendelenince cabuk pişiyor patates :)
----------------
Gel buraya Tubiş hemen sürtüneyim sana bende fazla fazla var yılbaşı heycanı, bulastırıyım sana
-----------------
romantık mı gozuktu :) kımse yok ya ondandır yoksa cıvıl cıvıl suslemıstım :) gecen sene mısafır vardı. bu sene daha bıze ozel suslıcem derken daha yazarken dayanamıyorum yok yok balonsuz olmaz heryerı balon dolduruyorum köpüşler acaip korkuyor balondan bir kere yanlıslıkla tırnak takıp patlattı kırpış aklı cıkmıstı

Ayy ne diyorsunuz siz yahuu
O kadar fransizimki konuştuklarınıza:))

alıntı yapmıstım ama ılerlerken gordum Nur yazmıs vampiy dizisi

Seni gidi seniii ohh bedava alısverıs bakma yorulma yok ben de kabıne gırdıgımde kalanlara bakarım ne var ne yok dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…