Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlaarr dershaneden yeni geldim eve yorgunluktan da ölüyorum sabahın 8 inden beri dershanedeyim menümüde yazayım
sabah canım hiç nesfitte istemedi bende 1 elma 1 mandalina
ara=çay
öğle= bunu yazmak istemiyorum:S:S
akşam ıspanakla bulgur pilavı birde yoğurt sanırım şuan açlıktan ölüceğim hemen yemeğe oturmak istiyorum

görüşürüz yedikten sonra gelirim bilgisayarı ablama kaptırmamayı becerebilirsem

olmaz olmaz çok kapalı bir menü bu böyle menüleri kabul etmiyoruz, çayı öğünden saymıyoruz, öğleni yazmanı istiyoruzz :)) ay ne gıcığıımm bir şeyler kapmışım ama çok güzel menü yorumladım şuan bence

-gıcığım yazınca size gıcık diyormuşum gibi mi oldu öyle bir amaçla yazmadım, yazarken kendi kendme de söylüyordum çok gıcık oldum ama o an ben kimse üstüne alınmayacak ama dimi oturur ağlarım feci sulugözüm susturamazsınız. sevgiler.-

Son düzenleme:

Sensin kız superrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) valla var ustumde bır fırlamalık ve pozitiflik ama sonum hayır olsun

--------
iinnnnnşalllllahhhhhhhhh....

-----------
Oooo gel Nurcum gelllllll :) sınavlarda bıttı sımdıden gelll :)

Menu yorumlarında Nur'a kelimesi kelimesine katılıyorum. çayı hiç yazma zaten :) 2 ara'n yok. ogle nedir ? bunu yazmak istemiyorum olmazz...

Geleyim sana tabikide ben direkt ustume alırım menu yorumunda en cok bana laf soyluyorsunuz cunku
içindeki bana karsı guzel duygularını yansıtmıssın bır nevı psikolog hanım (gıcık ile)

ay hiç de menü yorumlamalarında ben yakınmadıım hep hak vermişimdir kesiinnnnn benim ilk profesyonel menü yorumlayışım oldu melikeye göre eski kaldım ya bir de havayla yazdım öyle olunca da kendimi çok gıcık hissettimm ama çok masum yazdıım okyuunca pişman oldum, silmektense açıklama yapayım bari dediimmm masumuummmmm hakiimm hanıımmmmm

yirim seni :)))

Nurcum bu arada vampire diaries ın kacındasın ? :) benım 6ve7.bolumler bırıktı yıne :)

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir:)
Günaydın, günaydın takım...
Güzel bir gün bugün...

Aralık'a hoş geldiniz.
Son şişman yılınızın kalan son ayının keyfini çıkarın.
ahhh Funda ne güzel söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur.Profil resmin süper

ayyy çok hoş fotolar bunlar.Anlaşılan çok özenmişsin sennn.galiba çok önemli senin için yılbaşı Sinem

MenüM

once bugun değişik bir krep denedim onun tarifini yazayım. sabah ve aksam yarım yarım onu yedim.

PATATESLI KREP
2 yumurta (orjınal tarıf 3 dıyordu bana cok geldı 2 koydum)
1 patates
1.5 yemek kasıgı un
karabıber, tuz (ben tarıfe ılaveten azıcık dereotuda ekledım :) )

Patates rendelenip un ıle karıstırılıyor. Ayrı bır kapta yumurtaya tuzu ve karabıberı de ekleyıp ıyıce karıstırılıyor. sonra yumurta, patates ve un karısımına eklenıp tekrar bır karıstırılıyor.
En son dereotunu da ekledım ben. Sonrada tavada pişiyor :)

(bayag tok tuttu benı- yağ kullanmadım + un kepekli)

evet menuye donelim :)

sabah
yarım krep

ara
6 cıg fındık

ogle
nesfıt+sut

ara
1 mandalina

aksam
yarım krep
1 mini domates
4 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
1mandalına
1 elma

hiç yazmıyorum olmaz kızlara katılıyorum.söyle bakaslım ne yedin öğlen?????:44:

fundacığım benim netim düzeldi,direk paylaşımlara başlayımmı...
sevindin netinin düzeldiğini.hoşgeldin diyelim o zaman

hosgeldin Ayşegülcüm.. :) Masallah dıyelım bır pozitiflik var takımda :)

Yaa ben cok sevıyorum yılbasını.. :) Aslında geceden daha çok bu hazırlık aşaması bana buyuk keyıf verıyor :)

hanı sureklı lay-lay-lom dıye zıplaya zıplaya gezen kız cocukları vardır ya.. o modda oluyorum

Menüüümmmm

Sabah
Kepekli ekmekle 1 dilim kaşarlı tost
2si1 arada

Öğle
1 simit

Akşam
1 tas tarhana
1 sarı kanat

20 dk zıpırrr

Sineemm ne güzel suyu da yazıyorsun ben de yazayım artıkk çünkü hiç içemiyorum resmen, önceden baya alışmıştım şimdilerde bir sabahları aç karnına 1 ya da 2 bardak içiyorum sonra bir daha aklıma gelmiyor. Yatana kadar gidip gelip içeyim bari şimdi de kendime yeşil çay yapcam

Not: 2dir Sinemm'' yazcağıma Fundaa'' yazyorum sonra tekrar okurken düzeltiyorum, Funda beni mi anıyorsuunn yoksa aklımdan mı çıkmıyorsun anlamadıımmm

Pozitifiz hepimiz, gerisini unutun. Gelsin tutan hedefler, sırıtarak okunan yılbaşı mektupları...

Herkes gerekli yorumu yapmış. :) Ben de katılıyorum onlara...
Kalorisiz içecekler öğün değildir, yazmaya zahmet etmeyin. :)
Ayrıca aralar da yok...

Menülere böyle yorumlar yapan 2 kişi var bu takımda sadece.
Beni gıcık bulduğunu hiç bilmezdim Nurcum. Bu menü yorumunu yaparak sen de gıcık olduğuna göre "tayfaya hoşgeldin." diyelim o zaman.

Sinem bilinçaltı açıklamasına kadar inmiş lafın.

fundacığım benim netim düzeldi,direk paylaşımlara başlayımmı...

Hoş geldin Raacım. :)
Başla tabi.. Bence mesela direkt kilonu yazarak başlayabilirsin.

Teşekkür ettim Ayşegülüm. :)
Hepiniz için önemli olsun yılbaşı, yoksa zorla önemli yaparız Sinemle birlik olup.
Yepyeni bir başlangıç yapıyoruz, öyle değil mi ama? Hiç yeni yıl kararları listesi yapmadınız mı bakayım? :)
2013'te müthiş performansımızla incecik olacağız. Tüm takımın uğurlu yılı.
"Hayatım 2013'te değişti" diyeceksiniz yıllar sonra. Ona göre konuşun.

Araların olsaymış daha iyiymiş. :)
Sarı kanat nedir Nurcum?
Zıpırla aran nasıl, gittikçe daha iyi anlaşıyorsunuzdur umarım. :)

ne güzel canım.aslında iyi oldu bana da hatırlattınız.telaştan yoğunluktan unuttum desem yeridir:)İnşallah yeni yıl yeni mutluluklar getiri bize:)ee tabi bir deincecik vücutlar getirirse herşey süperrr olacak

menüm:
sabah-öğle:1 haşlanmış yumurta,domates,2-3 dilim az yağla kızarmış patates ve 1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:tavuk sote,nohut salata ve ayran

1 bardak yeşil çay ve 1 litre su.

bu arada kızlar sabah kalktım ki bende regli olmuşum.haydi hep birlikte diye geçirdim içimden ve güldüm.eee bu sabepten çok keyifsizim bu gün ve acayip karnım ağrıyor.normalde hiç ilaç kullanmam ama regli günlerinde ağrı kesicilerle duruyorum:9

Oleyy tayfaya hoşbuldum derim ben de o zamannn Sarı kanat bir balıktır. çinekop'un büyüğü oluyor yanlış hatırlamıyorsam :)) aralarım olmadı evet kurstaydım fln yine pek tutturamadım, dışardayken yapamıyorum, evdeyken gene sütlü kahve fln geçiyor da

Zıpırla aram iyi sanırımm bugün 2. günüm oldu işte, ay inşallah umduğum sonucu alırımm. Aslında yorgundum bugün yapmayacaktım ama sonra Aralık'ta oluşumuzu sizden okuyunca ahh dediimmm Ocak Nurr 59 demiştiin dediim kendi kendimee, bu 4 haftada mümkün mü bilmiyorum, sıfır kaçamak yaparsam ve zıpırla her gün düzenli buluşursam o 59u görürüm herhalde.Görür müyüm yav siz ne diyorsunuzz??

Balım kuzuummm, ağrı kesiciler regl'i azaltıyor ve düzeni de bozuyor diye biliyorum ben, ağrı kesiciden ziyade sancılara çok iyi gelen ilaçlar var onları tercih et bence. isim versem sakıncası olur mu bilemedim spazm..k diyim hadi

bu arada benim reglim oldu bitti geçen hafta , ben bu grubun çıtırlarından değil miyim niye uyum sağlamıyor benim bedenim bi daha olcam bi daha banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…