- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.241
selam kızlaarr dershaneden yeni geldim eve yorgunluktan da ölüyorum sabahın 8 inden beri dershanedeyim menümüde yazayım
sabah canım hiç nesfitte istemedi bende 1 elma 1 mandalina
ara=çay
öğle= bunu yazmak istemiyorum:S:S
akşam ıspanakla bulgur pilavı birde yoğurt sanırım şuan açlıktan ölüceğim hemen yemeğe oturmak istiyorum
görüşürüz yedikten sonra gelirim bilgisayarı ablama kaptırmamayı becerebilirsem
hiiiiii ayy böyle okuyunca dank etti bana aralıktayız artıkk eneemmm :18:
Ay halbuki benim de uçmam pozitif olmam gerekirken şu negatifliğime baakkk
Siizzz 2niizz varr yaa süpersiniizzzz !! ve Sinem iki gündür gülme krizine sokuyorsun beni tam formundasın, adrenalin yapcakmış bir de
Bu ay muhteşemm geçsiin hepimiz içinn, hedeflerimizi tutturalım ya da çok yaklaşalıımmm
ve Sineemmm bayıldıım yalnıızz bu yılbaşında sizdeyim tombalamı kaptığım gibi gelirim
selam kızlaarr dershaneden yeni geldim eve yorgunluktan da ölüyorum sabahın 8 inden beri dershanedeyim menümüde yazayım
ara=çay
akşam ıspanakla bulgur pilavı birde yoğurt sanırım şuan açlıktan ölüceğim hemen yemeğe oturmak istiyorum
olmaz olmaz çok kapalı bir menü bu böyle menüleri kabul etmiyoruz, çayı öğünden saymıyoruz, öğleni yazmanı istiyoruzz :)) ay ne gıcığıımmbir şeyler kapmışım ama çok güzel menü yorumladım şuan bence
-gıcığım yazınca size gıcık diyormuşum gibi mi oldu öyle bir amaçla yazmadım, yazarken kendi kendme de söylüyordum çok gıcık oldum ama o an benkimse üstüne alınmayacak ama dimi oturur ağlarım feci sulugözüm susturamazsınız. sevgiler.-
Menu yorumlarında Nur'a kelimesi kelimesine katılıyorum. çayı hiç yazma zaten :) 2 ara'n yok. ogle nedir ? bunu yazmak istemiyorum olmazz...
Geleyim sanatabikide ben direkt ustume alırım menu yorumunda en cok bana laf soyluyorsunuz cunku
içindeki bana karsı guzel duygularını yansıtmıssın bır nevı psikolog hanım (gıcık ile)
ay hiç de menü yorumlamalarında ben yakınmadıım hep hak vermişimdir kesiinnnnnbenim ilk profesyonel menü yorumlayışım oldu melikeye göre eski kaldım ya bir de havayla yazdım öyle olunca da kendimi çok gıcık hissettimm ama çok masum yazdıım okyuunca pişman oldum, silmektense açıklama yapayım bari dediimmm masumuummmmm hakiimm hanıımmmmm
ahhh Funda ne güzel söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur.Profil resmin süperGünaydın, günaydın takım...
Güzel bir gün bugün...
Aralık'a hoş geldiniz.
Son şişman yılınızın kalan son ayının keyfini çıkarın.
ayyy çok hoş fotolar bunlar.Anlaşılan çok özenmişsin sennn.galiba çok önemli senin için yılbaşı Sinemİçimdeki uyuyan küçük cini uyandırdın FUNDAAAAAAAAA yılbaşı zaafımı soylemıstım
Geçen seneden... :)
Eki Görüntüle 565903
Eki Görüntüle 565904
Eki Görüntüle 565905
hiç yazmıyorum olmaz kızlara katılıyorum.söyle bakaslım ne yedin öğlen?????:44:selam kızlaarr dershaneden yeni geldim eve yorgunluktan da ölüyorum sabahın 8 inden beri dershanedeyim menümüde yazayım
ara=çay
sevindin netinin düzeldiğini.hoşgeldin diyelim o zamanfundacığım benim netim düzeldi,direk paylaşımlara başlayımmı...
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir:)
ahhh Funda ne güzel söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur.Profil resmin süper
ayyy çok hoş fotolar bunlar.Anlaşılan çok özenmişsin sennn.galiba çok önemli senin için yılbaşı Sinem
yirim seni :)))
Nurcum bu arada vampire diaries ın kacındasın ? :) benım 6ve7.bolumler bırıktı yıne :)
hiç yazmıyorum olmaz kızlara katılıyorum.söyle bakaslım ne yedin öğlen?????:44:
sevindin netinin düzeldiğini.hoşgeldin diyelim o zaman
hiiiiii ayy böyle okuyunca dank etti bana aralıktayız artıkk eneemmm :18:
Ay halbuki benim de uçmam pozitif olmam gerekirken şu negatifliğime baakkk
Siizzz 2niizz varr yaa süpersiniizzzz !! ve Sinem iki gündür gülme krizine sokuyorsun beni tam formundasın, adrenalin yapcakmış bir de
Bu ay muhteşemm geçsiin hepimiz içinn, hedeflerimizi tutturalım ya da çok yaklaşalıımmm
ve Sineemmm bayıldıım yalnıızz bu yılbaşında sizdeyim tombalamı kaptığım gibi gelirim
ara=çay
olmaz olmaz çok kapalı bir menü bu böyle menüleri kabul etmiyoruz, çayı öğünden saymıyoruz, öğleni yazmanı istiyoruzz :)) ay ne gıcığıımmbir şeyler kapmışım ama çok güzel menü yorumladım şuan bence
-gıcığım yazınca size gıcık diyormuşum gibi mi oldu öyle bir amaçla yazmadım, yazarken kendi kendme de söylüyordum çok gıcık oldum ama o an benkimse üstüne alınmayacak ama dimi oturur ağlarım feci sulugözüm susturamazsınız. sevgiler.-
Menu yorumlarında Nur'a kelimesi kelimesine katılıyorum. çayı hiç yazma zaten :) 2 ara'n yok. ogle nedir ? bunu yazmak istemiyorum olmazz...
Geleyim sanatabikide ben direkt ustume alırım menu yorumunda en cok bana laf soyluyorsunuz cunku
içindeki bana karsı guzel duygularını yansıtmıssın bır nevı psikolog hanım (gıcık ile)
fundacığım benim netim düzeldi,direk paylaşımlara başlayımmı...
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir:)
ahhh Funda ne güzel söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur.Profil resmin süper
ayyy çok hoş fotolar bunlar.Anlaşılan çok özenmişsin sennn.galiba çok önemli senin için yılbaşı Sinem
Menüüümmmm
Sabah
Kepekli ekmekle 1 dilim kaşarlı tost
2si1 arada
Öğle
1 simit
Akşam
1 tas tarhana
1 sarı kanat
20 dk zıpırrr
Sineemm ne güzel suyu da yazıyorsun ben de yazayım artıkk çünkü hiç içemiyorum resmen, önceden baya alışmıştım şimdilerde bir sabahları aç karnına 1 ya da 2 bardak içiyorum sonra bir daha aklıma gelmiyor. Yatana kadar gidip gelip içeyim barişimdi de kendime yeşil çay yapcam
Not: 2dir Sinemm'' yazcağıma Fundaa'' yazyorum sonra tekrar okurken düzeltiyorum, Funda beni mi anıyorsuunn yoksa aklımdan mı çıkmıyorsun anlamadıımmm
ne güzel canım.aslında iyi oldu bana da hatırlattınız.telaştan yoğunluktan unuttum desem yeridir:)İnşallah yeni yıl yeni mutluluklar getiri bize:)ee tabi bir deincecik vücutlar getirirse herşey süperrr olacakhosgeldin Ayşegülcüm.. :) Masallah dıyelım bır pozitiflik var takımda :)
Yaa ben cok sevıyorum yılbasını.. :) Aslında geceden daha çok bu hazırlık aşaması bana buyuk keyıf verıyor :)
hanı sureklı lay-lay-lom dıye zıplaya zıplaya gezen kız cocukları vardır ya.. o modda oluyorum
Pozitifiz hepimiz, gerisini unutun.Gelsin tutan hedefler, sırıtarak okunan yılbaşı mektupları...
Menülere böyle yorumlar yapan 2 kişi var bu takımda sadece.
Beni gıcık bulduğunu hiç bilmezdim Nurcum.Bu menü yorumunu yaparak sen de gıcık olduğuna göre "tayfaya hoşgeldin." diyelim o zaman.
Teşekkür ettim Ayşegülüm. :)
Hepiniz için önemli olsun yılbaşı, yoksa zorla önemli yaparız Sinemle birlik olup.
Yepyeni bir başlangıç yapıyoruz, öyle değil mi ama? Hiç yeni yıl kararları listesi yapmadınız mı bakayım? :)
2013'te müthiş performansımızla incecik olacağız.Tüm takımın uğurlu yılı.
"Hayatım 2013'te değişti" diyeceksiniz yıllar sonra. Ona göre konuşun.
Araların olsaymış daha iyiymiş. :)
Sarı kanat nedir Nurcum?
Zıpırla aran nasıl, gittikçe daha iyi anlaşıyorsunuzdur umarım. :)
bu arada kızlar sabah kalktım ki bende regli olmuşum.haydi hep birlikte diye geçirdim içimden ve güldüm.eee bu sabepten çok keyifsizim bu gün ve acayip karnım ağrıyor.normalde hiç ilaç kullanmam ama regli günlerinde ağrı kesicilerle duruyorum:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?