Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben artık cıkıyorum. gozlerım yıkılıyor..

hepinizi opuyorum.. iyi geceler..

tuubissmmm ben mezurayı alıp yere sermiştim kaç cmlikse oralara terlik koyarak hesapladım, bir dikey belirledim bir yatay toplam 4 terlik kullandım yani, ne kadar alanımı kaplıyor ben ortasında nerde kalıyorum vs diye baktım hahahah anlatabildim mi bilmiyorum ama tekrar okuyunca çok komik oldu

Bak Funda, Naz hızını alamadı şehri terkediyor

ayy koptum muhabbetinize ya doruk noktası da bu cümle oldu

Günaydın, günaydın takım...
Güzel bir gün bugün...

Aralık'a hoş geldiniz.
Son şişman yılınızın kalan son ayının keyfini çıkarın.

Son düzenleme:
Tünaydın :)
Gece tam uykuya dalarken tangur tungur eşim geldi gece 3u buldu uyumam. 10da kalktım bugun.

Bilgisayarım sabahtan beri 2 kere acılmamak ıcın mucadele verdı bugun sanırım formatlıcam. temizlenecek bir virus değil belliki

Güzel bir gün bugün...

Aralık'a hoş geldiniz.

Ayyy Fundacımmmm Tünaydınnnn

Süpersinnnn içim ısındı valla işte budur yılbaşı havası ve de yeni ay'a bu kadar pozitif başlanır

eşim bu hafta izin kullanmadı askilik olmazsa pazartesi-salı 2 gun kullanıcak, hemen ağacımızı kurmak istiyorum :)

İçimdeki uyuyan küçük cini uyandırdın FUNDAAAAAAAAA yılbaşı zaafımı soylemıstım

Geçen seneden... :)

Format atınca ilk iş Avira'yı kur. 3 yıldır virüslerden hiç çekmedim ben.

:) Daha çooook pozitiflik var içimde ama doz doz vereceğim size.
Kur ağacını canım. Ben ayı yarılar gibi yapıp öyle kuruyorum :)

Ayrıca profil resimine bayıldım

Ağacı kuralım bende guncelliyim resimi :)

Ben de kendi ağacımın eski resimlerini mi koysam dedim ama benimki seninki kadar büyük değil, o yüzden koymadım. :)

İçimdeki uyuyan küçük cini uyandırdın FUNDAAAAAAAAA yılbaşı zaafımı soylemıstım

Geçen seneden... :)

Çooook güzel...
Bu ay bizim ayımız.
Uçuyoruz takım, kemerleri bağlayın.

aa kurucam bu sefer.. bu ara fazla fing atıyorum nette riske girmem artık zaten hıc haz almıyorum format atmaktan

----------------

ayyyy Fundacım doz doz ver bak yılbası olunca bana küçük dozlar bile acaip geliyor bırde cok versen ne olucam
------------
buyugu kucugumu olur yaaa agac olsunda benim bir tanede mini mini bir ağacım var :) kolum kadar var yok onuda kapının oraya yada yatak odasına koyuyorum :)
ben cok merak ederim lutfen koy resmini :) çoookkk seviyorum yılbası agacınııııı
-----------------
Ben adrenalin yapcam kemer takmıcam :124: Funda Bizi Uzaya Götür :124:

Ağacı kurunca atarım resmini canım.
Ay götüreceğim bu defa hepinizi uzaya.
Her birinizin yılbaşı ile arasını ve huylarını bilsem ona göre resim ve şarkıda koyarım. :)

Merhaba arkadaşlar ben 13.takıma yeni katıldım burası kardeş takımmış sanırım.13.takımda muhabbet edicek konu bulamadığımda buraya gelip buradada yazışabilirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar ben 13.takıma yeni katıldım burası kardeş takımmış sanırım.13.takımda muhabbet edicek konu bulamadığımda buraya gelip buradada yazışabilirmiyim ?

Takımında konuşacak kimse olmadığı zaman diyet grupları başlığında cafe light var. Oraya gidebilirsin, tüm takımların ortak buluşma noktası... Bizdeki konuşmalar anca kendimize yetiyor. O yüzden cafe light'ı tavsiye ederim.

Güzel bir gün bugün...

Aralık'a hoş geldiniz.

hiiiiii ayy böyle okuyunca dank etti bana aralıktayız artıkk eneemmm :18:

Ay halbuki benim de uçmam pozitif olmam gerekirken şu negatifliğime baakkk

Bu ay bizim ayımız.
Uçuyoruz takım, kemerleri bağlayın.

Ben adrenalin yapcam kemer takmıcam :124: Funda Bizi Uzaya Götür :124:[/B]

Siizzz 2niizz varr yaa süpersiniizzzz !! ve Sinem iki gündür gülme krizine sokuyorsun beni tam formundasın, adrenalin yapcakmış bir de

Bu ay muhteşemm geçsiin hepimiz içinn, hedeflerimizi tutturalım ya da çok yaklaşalıımmm

ve Sineemmm bayıldıım yalnıızz bu yılbaşında sizdeyim tombalamı kaptığım gibi gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…