Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rica ederim canım. :)
Aslında daha o kadar çok şey var ki... Ama sürekli uzuuuun uzuuuun yazılar yazmak istemiyorum. :) Doğal olmayan hiçbir şey iyi değil kısacası...

"Kanser neden artıyor?" diye sorup duruyoruz, cevap çok da uzakta değil aslında. :)

Mesela mutfağına plastik sokmayan kaç kişi var?
Bizim evdeki kaselerin yarısı plastiktir. :)

Tek tek zararlıları tespit edip hayatımızdan çıkarmalıyız, yoksa ömrümüz düşündüğümüz kadar uzun sürmeyebilir.

Bu arada yıllardır dışarıdan bir şey almamana bayıldım. :16: Ben de öyle yapacağım artık. :)

Dogru soyluyorsun canım dogal olmayan hıcbıseye guven yok..

ben mutfaktakı plastıklerı bıle azalttım. Mutfakta plastık olarak sadece buyuk karıstırma kasesı var bır kac tane.
onlarda cok buyuk oldugu ıcın mecbur kalıyorum. son yıllarda onlardan kurtulmak ıcın sureklı gozum buyuk cam kase arıyor.

Bir anda hepsi cıkmıyor hayatından belkı ama bırınden baslayınca gerısı gelıyor. Eskıden hazır urun cok kullanırdım.
Gecenlerde bıle ''anne'' konusundan dertlendım ya :) ınsan evlenınce bır farklı ihtiyaç duyuyor anneye. ben ılk zamanlar aman ne ugrasıcam nasıl yapıcam dıyordum hazır urunlere dalıyordum. Ama baktım olmuyor, bır yerden kendımce basladım. o kadar cok hazır kullanıyordum kı..
konserve bezelyeden tut.. hazır corabalar... kek vs.. hazır kofteler vs vs... saymakla bıtmez..
dogum gunlerı dısında pasta bıle yemek ıstesek evde yapıyorum :) nam nam bayagdır yapmıyorum ama :P

Merhaba Sinem. En sevdiğim arkadaşımın adı da Sinem, çok memnun oldum :) Ben de 25 yaşındayım, evliyim. 5 senedir özel bir bankada çalışıyordum, işten ayrıldım, bir müddet kafamı dinlemek istiyorum, senin gibitim şu an yani. Onun haricinde ben de evlendikten sonra baya kilo aldım, çocuğum yok ve kilo vermek istiyorum. İnşallah beraberce kilolarımızı veririz...

çok memnun oldum Gökçecim. Ohhh daha isimden torpilli oldum bastan :P :)
evlendikten sonra yeme duzeni cok değişiyor ınsanın. bırde yogun calısmak tuz bıber oluyor.. :( bende ılk evlendıgımızde cok yogundum işte.
nerdeyse 15 saat calısyordum :( esiminde iştahı dillere destan :D evlenmeden once ben ona ''senı zayıflatıcam'' dıyordum ben ona uydum :)
neyse kurtuluyoruz artık hep beraber.. buranın en guzel tarafı mutlulugunu samımı bır sekılde paylaşıyorsun ve herkeste paylasıyor. o motıve muhtesem..

bende de cocuk yok bu arada. dusunmuyoruz da :D

Yılbaşı şarkılarına geçtim bu arada Fundacım :9: dın dın dın dınnnnn dın dın dınnn dınnnn :D

ya agacı kuramadık ama :(

Dogru soyluyorsun canım dogal olmayan hıcbıseye guven yok..

ben mutfaktakı plastıklerı bıle azalttım. Mutfakta plastık olarak sadece buyuk karıstırma kasesı var bır kac tane.
onlarda cok buyuk oldugu ıcın mecbur kalıyorum. son yıllarda onlardan kurtulmak ıcın sureklı gozum buyuk cam kase arıyor.

Bir anda hepsi cıkmıyor hayatından belkı ama bırınden baslayınca gerısı gelıyor. Eskıden hazır urun cok kullanırdım.
Gecenlerde bıle ''anne'' konusundan dertlendım ya :) ınsan evlenınce bır farklı ihtiyaç duyuyor anneye. ben ılk zamanlar aman ne ugrasıcam nasıl yapıcam dıyordum hazır urunlere dalıyordum. Ama baktım olmuyor, bır yerden kendımce basladım. o kadar cok hazır kullanıyordum kı..
konserve bezelyeden tut.. hazır corabalar... kek vs.. hazır kofteler vs vs... saymakla bıtmez..
dogum gunlerı dısında pasta bıle yemek ıstesek evde yapıyorum :) nam nam bayagdır yapmıyorum ama :P

Canım canım... :)

Yapma zaten pasta. :D Mezun olunca yılda 1 yaparsın. :) Mezuniyet gününü kutlarsın onda da. :60:

Ne kadar ironik olur cuma yarışması mezuniyetini pasta ile kutlamak. :9:

Yılbaşı şarkılarına geçtim bu arada Fundacım :9: dın dın dın dınnnnn dın dın dınnn dınnnn :D

ya agacı kuramadık ama :(

Kurarsın Sinemcim acelesi yok. :9:

Bana da atsana şarkıları, nasıl şeyler dinliyorsun bir duyayım, ona göre ben de sana şarkı atarım. :) Özelden at istersen, topiği kalabalıklaştırmaya gerek yok. :)

Geç oldu ama menüm;

Kahvaltı
2 adet mandalina
1 bardak limonlu yeşilçay

Öğle
1 tabak haşlama makarna
sarımsaklı yoğurt

Akşam
1 porsiyon ızgara köfte
1 çatal paçanga böreği
1 bardak ayran
salata

Canım canım... :)

Yapma zaten pasta. :D Mezun olunca yılda 1 yaparsın. :) Mezuniyet gününü kutlarsın onda da. :60:

Ne kadar ironik olur cuma yarışması mezuniyetini pasta ile kutlamak. :9:

bencede cok ironik :60: :60:

Kurarsın Sinemcim acelesi yok. :9:

Bana da atsana şarkıları, nasıl şeyler dinliyorsun bir duyayım, ona göre ben de sana şarkı atarım. :) Özelden at istersen, topiği kalabalıklaştırmaya gerek yok. :)

:((( aksamları ısıklarını yakıyorum 1-2 saat yakardım sımdı. canım çekti :D :9:
listeyi kopyaladım atıyorum ozelden ;)

Rica ederim canım. :)
Aslında daha o kadar çok şey var ki... Ama sürekli uzuuuun uzuuuun yazılar yazmak istemiyorum. :) Doğal olmayan hiçbir şey iyi değil kısacası...

"Kanser neden artıyor?" diye sorup duruyoruz, cevap çok da uzakta değil aslında. :)

Mesela mutfağına plastik sokmayan kaç kişi var?
Bizim evdeki kaselerin yarısı plastiktir. :)

Tek tek zararlıları tespit edip hayatımızdan çıkarmalıyız, yoksa ömrümüz düşündüğümüz kadar uzun sürmeyebilir.

Bu arada yıllardır dışarıdan bir şey almamana bayıldım. :16: Ben de öyle yapacağım artık. :)

Çok haklısın Fundacım. Aslında plastik kaplar eski alışkanlıklar. Sinemin de yazdığı gibi tek tek elden çıkarmak lazım. Ben mutfak eşyalarımı alırken cam, borcam kaplara çok önem verdim. Saklama kaplarımı bile hep cam aldım. Hem makinede yıkanması kolay, hem de sağlıklı. 2 tanecik plastik kabım var, o da sağlık bakanlığından onaylı yazıyor altında, yine de çok kullanmıyorum. Bir de plastik kapları bulaşık makinelerine atmayalım kızlar, su sıcaklığının ısısı ile plastiğin yapısı bulaşıklara geçiyor, plastikleri elde yıkamak daha mantıklı, tabi ki hiç kullanmamak lazım..

çok memnun oldum Gökçecim. Ohhh daha isimden torpilli oldum bastan :P :)
evlendikten sonra yeme duzeni cok değişiyor ınsanın. bırde yogun calısmak tuz bıber oluyor.. :( bende ılk evlendıgımızde cok yogundum işte.
nerdeyse 15 saat calısyordum :( esiminde iştahı dillere destan :D evlenmeden once ben ona ''senı zayıflatıcam'' dıyordum ben ona uydum :)
neyse kurtuluyoruz artık hep beraber.. buranın en guzel tarafı mutlulugunu samımı bır sekılde paylaşıyorsun ve herkeste paylasıyor. o motıve muhtesem..

bende de cocuk yok bu arada. dusunmuyoruz da :D

Evet canım, benim eşimde çok iştahlıdır, ikimizde tatlıcıyız, tatlıya abanınca böyle oldum :) İşin gıcık tarafı eşim en fazla 80-81 arası gidip gelir, o kadar yer kilo almaz :) Olan bana oldu iki beden birden büyüdüm :( Bir de oturarak çalışmak beni mahvetti :) Eşim yavaştan yavaştan çocuk isteğini dile getirmeye başladı:18: Kilo vermem lazıııııımmmm :)

Çok haklısın Fundacım. Aslında plastik kaplar eski alışkanlıklar. Sinemin de yazdığı gibi tek tek elden çıkarmak lazım. Ben mutfak eşyalarımı alırken cam, borcam kaplara çok önem verdim. Saklama kaplarımı bile hep cam aldım. Hem makinede yıkanması kolay, hem de sağlıklı. 2 tanecik plastik kabım var, o da sağlık bakanlığından onaylı yazıyor altında, yine de çok kullanmıyorum. Bir de plastik kapları bulaşık makinelerine atmayalım kızlar, su sıcaklığının ısısı ile plastiğin yapısı bulaşıklara geçiyor, plastikleri elde yıkamak daha mantıklı, tabi ki hiç kullanmamak lazım..

Sen de çok doğru bir noktaya değindin Gökçecim. :31:
Bulaşık makinesine de atmamak lazım.

Evet canım, benim eşimde çok iştahlıdır, ikimizde tatlıcıyız, tatlıya abanınca böyle oldum :) İşin gıcık tarafı eşim en fazla 80-81 arası gidip gelir, o kadar yer kilo almaz :) Olan bana oldu iki beden birden büyüdüm :( Bir de oturarak çalışmak beni mahvetti :) Eşim yavaştan yavaştan çocuk isteğini dile getirmeye başladı:18: Kilo vermem lazıııııımmmm :)

Neyseki ben bu işten tek basıma cıkmadım :9: eşim zaten kıloluydu ama o da aldı kılo :)))

senin durumun daha sınır bozucu gercekten :47:

sorma o oturarak calısmak zaten saglıga dusman bır calısma stılı :( verirsin canım hıc takma kaldı kı oturmayan kılo daha bır hızlı gıder ;)

Kızlar sizin fikirlerinizi merak ettim bir konuda..
Eşimin doğum günü bugün :) Kendisinin alyansı gümüş, zamanında altındı, sonra gümüşe çevirdik. Bende doğum günü hediyesi olarak çelik alyans aldım. Çok hoşuma gitti, tarihli falan. Link atsam bir de siz baksanız, bayan gözüyle acaba hoş bir seçim mi?
Akşam da yemeğe çıkarıcam kendisini, hediyeyi yemekte vermeyi düşünüyorum :) Akşam yazarım size tepkilerini.

Swatch Bijoux JRM013 | Swatchsaat.com

bendede var bundan erkeklerdede hoş duruyor birde normal gümüş alyansa artık millet öylesine takılmış gözüyle bakıyor bu gerçekten çok güzel duruyor :D

Selam kızlarrrrrr

Az once masaustu bılgısayarı aldım geldım. :) şimdilik sıkıntı yok gıbı ama bu ara olurda gıremezsem bılın kı pc gıttı :) :18:

şükür bildirim için sabahın korunde cafeye gıtmekten kurtuldum :( (aman nazar değmesin :nazar: )

yaa çokkkkk özledim siziiiii :43::43:

pc nın durumu cok ıyı değil biri bana bir özet geçerse nasıl sevınırım anlatamam :) :17:

hoşgeldin yokluğun hissedilecek derecedeydi :DD:

bendede var bundan erkeklerdede hoş duruyor birde normal gümüş alyansa artık millet öylesine takılmış gözüyle bakıyor bu gerçekten çok güzel duruyor :D

Evet canım, bayanlarda da görüyorum bu modeli. Geçen sene doğum günümde eşim bana beğendiğim alyansı almıştı, bu sene bende ona beğendiğini aldım. Ayrıca beğenmene sevindim, o da bayıldı zaten, sağol yorumun için :)

Günaydın kızlar... Sonuçlar biraz sonra geliyor. :)
Ama önce rekor olup olmadığını görmem için bugüne kadar verdiğim maksimum kilolara bakıyorum. :34:

Günaydıınn :)
Haftanın ilk bildirimi benden olsun uykucular :)
Başlangıç kilom : 77
Vee bugün 76.3:32::32::32:

Gökçecim günaydın...
Veee tebrikler. :46::46::46:

Back
X