- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.681
Rica ederim canım. :)
Aslında daha o kadar çok şey var ki... Ama sürekli uzuuuun uzuuuun yazılar yazmak istemiyorum. :) Doğal olmayan hiçbir şey iyi değil kısacası...
"Kanser neden artıyor?" diye sorup duruyoruz, cevap çok da uzakta değil aslında. :)
Mesela mutfağına plastik sokmayan kaç kişi var?
Bizim evdeki kaselerin yarısı plastiktir. :)
Tek tek zararlıları tespit edip hayatımızdan çıkarmalıyız, yoksa ömrümüz düşündüğümüz kadar uzun sürmeyebilir.
Bu arada yıllardır dışarıdan bir şey almamana bayıldım.Ben de öyle yapacağım artık. :)
Dogru soyluyorsun canım dogal olmayan hıcbıseye guven yok..
ben mutfaktakı plastıklerı bıle azalttım. Mutfakta plastık olarak sadece buyuk karıstırma kasesı var bır kac tane.
onlarda cok buyuk oldugu ıcın mecbur kalıyorum. son yıllarda onlardan kurtulmak ıcın sureklı gozum buyuk cam kase arıyor.
Bir anda hepsi cıkmıyor hayatından belkı ama bırınden baslayınca gerısı gelıyor. Eskıden hazır urun cok kullanırdım.
Gecenlerde bıle ''anne'' konusundan dertlendım ya :) ınsan evlenınce bır farklı ihtiyaç duyuyor anneye. ben ılk zamanlar aman ne ugrasıcam nasıl yapıcam dıyordum hazır urunlere dalıyordum. Ama baktım olmuyor, bır yerden kendımce basladım. o kadar cok hazır kullanıyordum kı..
konserve bezelyeden tut.. hazır corabalar... kek vs.. hazır kofteler vs vs... saymakla bıtmez..
dogum gunlerı dısında pasta bıle yemek ıstesek evde yapıyorum :) nam nam bayagdır yapmıyorum ama