- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.461
aslında ben orda eksik yazmışım nurcuğum ,mesaj sayısını doldurmaada konu eksikliği çekmeyiz demek istemişdim,çünki sende muhabbeti ve konuşmayı seviyorssun çok güzel ortami kaynaşdırıyorsun,haklısın aslında hepimiz muhabbetcıyiz
raacım süper bi fikir ya ben yeşilçayı hatrlatym size bu benim olsun
nurcum matbu sana okutacakları ilk belge çeşididir.kolaydır kurandaki harfler gibi aynı çok belirgindir kuran okumayı biliyosan zorlanmazsın.rika sülüs ve nesihte harfler çok küçük ve farklıdır hangi harf olduğu çok zor seçilir..
nur raa nerdesiniz ya? kızlar takıma yeni üye çağrcam birkaç tane ne dersiniz?
aynen Raa, hele bir gelseleerrr :))
Ben de o zaman spor'u hatırlatayım, kendim de üşengeçlik yapıyorum zaten aklımdan hiç çıkmaz böylece
Nazzz balımm açıköğretim bu, kitaptan kendim çalışacağım
geldim ama maçı seyretmeye gideceğimmm :)) yeni üye konusunda sıcak bakıyorum ben, çünkü 2 hafta sonra ayrılmalar olacaksa 2 haftada anca takıma ayak uydurabilirler zaten.
raacım değişmesini istediğin bi kural var mı hep beraber karar verebiliriz
raacım bunu düşünmüştüm aslında..her gün 10 mesaj yazan ama yerinde sayan üyeler var..dediğin gibi kilo verme daha önemli olmalı..günlük 5 mesaj yapalım ama arka arkaya 4 hafta kilo veremeyene bi ceza koyalım ne dersiniz?birtek 1o mesaj konusunda tereddutum var naz,yeni geleceklerin gözünü korkutmayalım,kalıcı olmalarınıda ölçmek için illaki mesaj kuralı olmalı 5 ideal bence yada hergün girmeyi şart koşalım kesin zaten giren 5 mesajı yazar,menu yazmak şart ,mesajda falan çok tıtız davranmadan ziyade cuma günleri + - ler daha çok sıkı tutulmalıki kilo verme disiplin olsun.bence kılo verme biraz ivme kazanmalı ...
raacım bunu düşünmüştüm aslında..her gün 10 mesaj yazan ama yerinde sayan üyeler var..dediğin gibi kilo verme daha önemli olmalı..günlük 5 mesaj yapalım ama arka arkaya 4 hafta kilo veremeyene bi ceza koyalım ne dersiniz?
yarın başlayalım nur..bi düzene girelim artıkMenü bildirimlerine yarın mı başlıyoruz? evet evet çok mantıklı
Ve Herkeseeeeeeeee Günaydııınnnn:92:
Tam bir kış mevsimi aşığı olarak İstanbul'un bugünkü soğuğunu havasını çokk seviyorumm, tam bana göre smiley varmış burada hiç söylemiyorsunuzzz :119: :119:
Bu sabah annemin burnumun dibine kadar getirip koyduğu sıcacık poğaçaya yenik düştüümmmakşam zıPır'la uzun bir aradan sonra tekrar biraraya gelmenin zamanı geldi sanırım
Bu arada bileniniz vardır belki , ben bu yıl ikinci üniversite kapsamında açıköğretimde Türk Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim aynı zamandaDün Osmanlıca'ya Giriş kitabına bir bakayım dedimm dee
Nazz bana güzel bir şeyler söyle, Osmanlıca zor değil Nur yaparsın deee
arkadaşlar yarından itibaren her gün biri görevlensin ve belirli aralıklarla,mesela yarın ben sürekli su içmenizi hatırlatıyım,bulabilirsem suyla ilgili faydalı bilğileripaylaşayım:ertesi gün nur naz görkçe ..... ,tatlıdan uzak durmamızı telkin versin özel yazılarpaylaşsın ,sonra yeşilcay içmemizi birimiz süreklı harırlarsın,sürekli okunan mesajlar eminim beyne sinyal vererek kazanamadıysak bazı alışkanlıkları kazanmasını sağlar :sizinde aklınıza gelen konuları belirleyin gününüzüde ayrlayın başlayalım,ben yarın suyla başlıyorummmm.
nur raa nerdesiniz ya? kızlar takıma yeni üye çağrcam birkaç tane ne dersiniz?
raacım değişmesini istediğin bi kural var mı hep beraber karar verebiliriz
birtek 1o mesaj konusunda tereddutum var naz,yeni geleceklerin gözünü korkutmayalım,kalıcı olmalarınıda ölçmek için illaki mesaj kuralı olmalı 5 ideal bence yada hergün girmeyi şart koşalım kesin zaten giren 5 mesajı yazar,menu yazmak şart ,mesajda falan çok tıtız davranmadan ziyade cuma günleri + - ler daha çok sıkı tutulmalıki kilo verme disiplin olsun.bence kılo verme biraz ivme kazanmalı ...
raacım bunu düşünmüştüm aslında..her gün 10 mesaj yazan ama yerinde sayan üyeler var..dediğin gibi kilo verme daha önemli olmalı..günlük 5 mesaj yapalım ama arka arkaya 4 hafta kilo veremeyene bi ceza koyalım ne dersiniz?
kızlar ayşegül nerelerde ya devam edecek değilmi?
iyi geceler ayşegülcüm yarın tekrar konuşalım kuralları..kızınada geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir..selam canlarım, nasılsınız.umaraım herkes esliden çok çok daha iyidir:))))))9
ben kızım hasta olduğu için giremedim.şöyle bi geçmişi okudum burdayım canım siz varsanız bende varım tabii ki:)))
yarından itibaren inş. menüler ve mesajlarım düzene girer.zaten kzım hasta diye izin alacaktım ma cuma günü fırtınalar kopunca kaldı öyle:9
kısaca yazıp çıkmak zorundayım.mesaj sayısı kalkasa iyi olur ama herkes 5 mesajda hemfikir olursa banada uyar.bencede asıl önemli olan cuma günü ortaya çıkan sonuç.mesaj veya menü zorlaması bence sonuca pek etki etmiyor ama kurallar olmak zorunda:))))
toplu karara saygım var.
hepinizi çok çok öptüm canlarım sizi seviyorum.iyi geceler bu günlük:)))
selam canlarım, nasılsınız.umaraım herkes esliden çok çok daha iyidir:))))))9
ben kızım hasta olduğu için giremedim.şöyle bi geçmişi okudum burdayım canım siz varsanız bende varım tabii ki:)))
yarından itibaren inş. menüler ve mesajlarım düzene girer.zaten kzım hasta diye izin alacaktım ma cuma günü fırtınalar kopunca kaldı öyle:9
kısaca yazıp çıkmak zorundayım.mesaj sayısı kalkasa iyi olur ama herkes 5 mesajda hemfikir olursa banada uyar.bencede asıl önemli olan cuma günü ortaya çıkan sonuç.mesaj veya menü zorlaması bence sonuca pek etki etmiyor ama kurallar olmak zorunda:))))
toplu karara saygım var.
toplu karara saygım var.
nurun dediği gibi veremeyenin cezası var ama onun ,olmasından ziyade o kuralın üzerinde çok duralım (özelliklede ben) ama öyle vazgeçilmezolalımkiherkez diskalifiye olmamak için uğrassın güldüğüme bakmayın ben öyle olacağımıza inanıyorum,öyle güzel şeyler yapıcagızki kendi içimizd yarışlar çekişmeler ,herkez buguruba girmek isteyecek
Selam arkadaşlar.mesaj sayısı ve kurallarla ilgili yazışmışsınız,eğer sana ne oluyor demezseniz eski bir üye olarak düşüncemi yazmak istedim:)
takımdan ayrılma sebebim bana ağır gelen bu kurallardı.arkadaşın dediği gibi mesaj sayısını doldurmak için strese giriyordum,sanıyorum bekar,işsiz,çocuksuz,her gün uzun uzun saatlerini bilgisayar önünde geçiren biri için mesaj sayısı doldurmak zor olmasa gerek ama ben çocuğumla,evimin işi,yemeğiyle,misafirle,eşimle ilgilenip te saat gece yarısına yaklaştığında acaip strese giriyordum,hatta gece yarısı olmak üzereyken girip ancak yazabiliyordum,ki kimi zaman 'sırf mesaj sayısını doldurmak için gelip acele acele yazıp gidiyorsunuz' gibi diyalogların da yaşandığı olmuştur.başka takımlara bakmadım ama bu takımın ağır kuralları olduğunu düşünüyorum,üyeliğim sırasında davet edilen çok kişinin kuralları okuyup tırsıp vazgeçtiğini de gördüm:)
bir de hep gerginlik,hep sitemler,hep ali kıran baş kesen tavırlar,kırıcı cümleler,hayat zaten zor arkadaşlar,bilmem anlatabildim mi.
Hepinize keyifli diyetler,sağlıklı zayıflamalar dilerim arkadaşlar,umarım mutlu olacağınız kilolara ulaşırsınız.
toplu karara saygım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?