- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.481
Selam arkadaşlar.mesaj sayısı ve kurallarla ilgili yazışmışsınız,eğer sana ne oluyor demezseniz eski bir üye olarak düşüncemi yazmak istedim:)
takımdan ayrılma sebebim bana ağır gelen bu kurallardı.arkadaşın dediği gibi mesaj sayısını doldurmak için strese giriyordum,sanıyorum bekar,işsiz,çocuksuz,her gün uzun uzun saatlerini bilgisayar önünde geçiren biri için mesaj sayısı doldurmak zor olmasa gerek ama ben çocuğumla,evimin işi,yemeğiyle,misafirle,eşimle ilgilenip te saat gece yarısına yaklaştığında acaip strese giriyordum,hatta gece yarısı olmak üzereyken girip ancak yazabiliyordum,ki kimi zaman 'sırf mesaj sayısını doldurmak için gelip acele acele yazıp gidiyorsunuz' gibi diyalogların da yaşandığı olmuştur.başka takımlara bakmadım ama bu takımın ağır kuralları olduğunu düşünüyorum,üyeliğim sırasında davet edilen çok kişinin kuralları okuyup tırsıp vazgeçtiğini de gördüm:)
bir de hep gerginlik,hep sitemler,hep ali kıran baş kesen tavırlar,kırıcı cümleler,hayat zaten zor arkadaşlar,bilmem anlatabildim mi.
Hepinize keyifli diyetler,sağlıklı zayıflamalar dilerim arkadaşlar,umarım mutlu olacağınız kilolara ulaşırsınız.
Valla çok haklısın arkadaşım. Ben evliyim, çocuksuzum ve çalışmıyorum. Bazen bana bile zor geliyor 10 mesajı doldurmak, yapamayınca stres oluyorsun, elenmekten korkuyorsun, bir takımın insanı bu şekilde strese sokması yanlıştı bence. Tabiki mesaj zorunluluğu olmayınca paylaşımdan uzak bir takım olmasını da istemem şahsen. Ama herkesin kendine göre sorumlulukları var, saatlerini bilgisayar başında geçiremiyorsun maalesef, güzel dileklerin için kendi adıma teşekkür ediyorum :)
slm pelin ,ben evde olduğum halde bu mesaj konusunda zaman zaman zorlandığım anlar benimde olmuşdu,özellikle yeni geldiğimde sohbet eden grup okadar samimiyeti ilerletmişdiki konulara dahil olamıyor bu aradadayeni konu bulamıyordum ama zamanla alışdım 5 mesaj normal geldi ,o olmalı çünki diyer türlüde nebir paylaşım nebir samimiyet oluyor:güzel dileklerin içinde çok teşekkürler cnm umarım sende dahil hepimiz mutlu olacagımızkilolara en kısa sürede kavuşuruz...Selam arkadaşlar.mesaj sayısı ve kurallarla ilgili yazışmışsınız,eğer sana ne oluyor demezseniz eski bir üye olarak düşüncemi yazmak istedim:)
takımdan ayrılma sebebim bana ağır gelen bu kurallardı.arkadaşın dediği gibi mesaj sayısını doldurmak için strese giriyordum,sanıyorum bekar,işsiz,çocuksuz,her gün uzun uzun saatlerini bilgisayar önünde geçiren biri için mesaj sayısı doldurmak zor olmasa gerek ama ben çocuğumla,evimin işi,yemeğiyle,misafirle,eşimle ilgilenip te saat gece yarısına yaklaştığında acaip strese giriyordum,hatta gece yarısı olmak üzereyken girip ancak yazabiliyordum,ki kimi zaman 'sırf mesaj sayısını doldurmak için gelip acele acele yazıp gidiyorsunuz' gibi diyalogların da yaşandığı olmuştur.başka takımlara bakmadım ama bu takımın ağır kuralları olduğunu düşünüyorum,üyeliğim sırasında davet edilen çok kişinin kuralları okuyup tırsıp vazgeçtiğini de gördüm:)
bir de hep gerginlik,hep sitemler,hep ali kıran baş kesen tavırlar,kırıcı cümleler,hayat zaten zor arkadaşlar,bilmem anlatabildim mi.
Hepinize keyifli diyetler,sağlıklı zayıflamalar dilerim arkadaşlar,umarım mutlu olacağınız kilolara ulaşırsınız.
Önceden 5 mesaj zorunluluğu vardı, daha sonra oylamayla 10 mesaj'a çıkarıldı, açıkçası ben 10 mesaj olmasın derken takım üyelerinin büyük çoğunluğu 10 mesajı kabul etmişti o yüzden pek bir şey diyemiyorum şuan, ya da burasının da anlam ve önemine uygun olarak, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeyim
Pelin senden ayrılmamanı tek tek hepimiz rica etmiştik aslında, bu kadar açık bir şekilde dile getirseydin mesajlardan dolayı sırf deseydin belki tekrar bir konuşurduk, üzüldüm şimdi cidden 1 hafta daha beklesen demek ki durum değişecekmiş. Ne diyeyim bilemedim.
Bahsettiğiniz durumlar benim için de geçerli, bu mesaj olayı üzerimde hep stres ve sıkıntı oluşturdu ve hep de mesaj zorunluluğunun olmamasından yanaydım. Ama yine de bugün en az 5 mesajın olması gerektiğini savunuyorum.
Bu takımın kuralları katı evet, diğer takımları bilmediğimden kıyaslayamıyorum ama bu katı kurallardaki amaç, gelen bunları bilerek gelsin ve paylaşımlar hiç eksik olmasın diyeydi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Fundalar hep rahatlık olduğunda paylaşımsızlıklarla uğraşmışlar ve buna engel olmak için bu kurallar zorunlu gibiydi.
Şuanda herkes mesajların geri çekilmesinde hemfikir, ama eğer suistimal edilir yine paylaşma sohbet etme durumu yok olmaya başlarsa o zaman arttırmak zorunlu oluyor işte. Umarım herkes takım bilincinin sorumluluğunun farkındadır.
Ve geçmişten beri en çok yakınılan da, 5 mesaj diye 5 mesaj yazıp kaçma durumunun olmaması. Çok zor bir gündür 5 dk bakabilmişsinizdir tamam ama alışkanlık gibi 5 mesaj yazar keyfime bakarım durumu güzel değil işte. Herkes bir girişte 5'i doldurur çıkar, o zaman ne sohbet kalır ne takım ruhu.
Özetle hepimizin istediği şey aslında, bir takım olabilelim. Birbirimize destek olabilelim. Takımlar nasıl biraraya gelir konuşursa, burada da yoğun günlerimiz olabilsin. Herkesin uygun olup girebildiği bir saat de belirleyebiliriz, atıyorum akşam 8de buluşalım da diyebiliriz. en azından gün içinde hepimizin birarada olabileceği saatler olur.
Bunlar da zorlayıcı sıkıntıya sokucu mu bilmiyorum amaneyse her şey konuşulur zaten ya :))
kızlar çoğunluk burdayken konuşabiliriz bu mesaj sayısını? ne diyosunuz 5 mesaj sayısına herkes hem fikirmi?
nurcum son değindiğin nokta çok hoşuma gitti..gün içinde girebilenler konuşur ama akşam mutlaka bi saat belirleyebiliriz şu saatte hepimiz burda olalım diye..o kadar unutkan biriyimki bunu unutabilirim diye korktum bi anÖnceden 5 mesaj zorunluluğu vardı, daha sonra oylamayla 10 mesaj'a çıkarıldı, açıkçası ben 10 mesaj olmasın derken takım üyelerinin büyük çoğunluğu 10 mesajı kabul etmişti o yüzden pek bir şey diyemiyorum şuan, ya da burasının da anlam ve önemine uygun olarak, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeyim
Pelin senden ayrılmamanı tek tek hepimiz rica etmiştik aslında, bu kadar açık bir şekilde dile getirseydin mesajlardan dolayı sırf deseydin belki tekrar bir konuşurduk, üzüldüm şimdi cidden 1 hafta daha beklesen demek ki durum değişecekmiş. Ne diyeyim bilemedim.
Bahsettiğiniz durumlar benim için de geçerli, bu mesaj olayı üzerimde hep stres ve sıkıntı oluşturdu ve hep de mesaj zorunluluğunun olmamasından yanaydım. Ama yine de bugün en az 5 mesajın olması gerektiğini savunuyorum.
Bu takımın kuralları katı evet, diğer takımları bilmediğimden kıyaslayamıyorum ama bu katı kurallardaki amaç, gelen bunları bilerek gelsin ve paylaşımlar hiç eksik olmasın diyeydi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Fundalar hep rahatlık olduğunda paylaşımsızlıklarla uğraşmışlar ve buna engel olmak için bu kurallar zorunlu gibiydi.
Şuanda herkes mesajların geri çekilmesinde hemfikir, ama eğer suistimal edilir yine paylaşma sohbet etme durumu yok olmaya başlarsa o zaman arttırmak zorunlu oluyor işte. Umarım herkes takım bilincinin sorumluluğunun farkındadır.
Ve geçmişten beri en çok yakınılan da, 5 mesaj diye 5 mesaj yazıp kaçma durumunun olmaması. Çok zor bir gündür 5 dk bakabilmişsinizdir tamam ama alışkanlık gibi 5 mesaj yazar keyfime bakarım durumu güzel değil işte. Herkes bir girişte 5'i doldurur çıkar, o zaman ne sohbet kalır ne takım ruhu.
Özetle hepimizin istediği şey aslında, bir takım olabilelim. Birbirimize destek olabilelim. Takımlar nasıl biraraya gelir konuşursa, burada da yoğun günlerimiz olabilsin. Herkesin uygun olup girebildiği bir saat de belirleyebiliriz, atıyorum akşam 8de buluşalım da diyebiliriz. en azından gün içinde hepimizin birarada olabileceği saatler olur.
Bunlar da zorlayıcı sıkıntıya sokucu mu bilmiyorum amaneyse her şey konuşulur zaten ya :))
nurcum son değindiğin nokta çok hoşuma gitti..gün içinde girebilenler konuşur ama akşam mutlaka bi saat belirleyebiliriz şu saatte hepimiz burda olalım diye..o kadar unutkan biriyimki bunu unutabilirim diye korktum bi anbuna ne dersiniz yapalım mı? yoksa karşılaşınca mı konuşalım?
yaaa gerçekten çok zorr..herkesin samimi olduğunu düşünüyorum burda..zorunluluktan girmiyo bence kimse buraya..yapalım yapalımyarım saat bile olsa hepimizin aynı anda olduğu bir an güzel olur, geri kalan zamanlarda zaten olanlar konuşur, ama bu seferde sırf o saatte geleyim durumu olmasınn bir de bu var. oyh çok zor işler bunlar :))
kızlar ben yatıyorum saat çok oldu..yarın görüşürüz..iyi geceler herkese
kızlar ben yatıyorum saat çok oldu..yarın görüşürüz..iyi geceler herkese
nurcum son değindiğin nokta çok hoşuma gitti..gün içinde girebilenler konuşur ama akşam mutlaka bi saat belirleyebiliriz şu saatte hepimiz burda olalım diye..o kadar unutkan biriyimki bunu unutabilirim diye korktum bi anbuna ne dersiniz yapalım mı? yoksa karşılaşınca mı konuşalım?
yapalım yapalımyarım saat bile olsa hepimizin aynı anda olduğu bir an güzel olur, geri kalan zamanlarda zaten olanlar konuşur, ama bu seferde sırf o saatte geleyim durumu olmasınn bir de bu var. oyh çok zor işler bunlar :))
yaaa gerçekten çok zorr..herkesin samimi olduğunu düşünüyorum burda..zorunluluktan girmiyo bence kimse buraya..
Günaydııııınnn..
Pazartesi yeni başlangıçların günü, hepimiz adına yeni bir başlangıç olur umarım..
Bugün 7de kalktım, haberleri izliyorum, birazdan kahvaltımı yapıcam, bugün -yapabilirsem- 2 saat sporla kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü dün cozuttum resmen
Haydi kızlar spora
bizim takım güne bomba gibi başlamışgünaydın sevgili grubummm..
her şerde bir hayır bulmaya çalışan ben ,güzel bri hafda başı ile ,harika motivemizle kendini salanlar ,aksatanlar ,yada başarıyla yapanlar ,herkez dahada sarılarak bu gün diyet moduna girecek..
ben böyle yenilenme günlerimde hep yazardın sinemciğim bozduğumu görünce çok üzülürdü burdan onada söz vermek istiyorum inş bu sefer son ..
gelelim yeni proramımıza evettt bugünün konusu SUUU DİYETTE BİRKAÇ ANA TEMEL MADDE VAR BUNLARIN BAŞINDA SU GELIYOR (kendi adıma ,ben hiç oturtamadım) bu gün sürekli su içicem ve sizede hatırlatacağım eminim benim gibi unutanlar hemen burda okuyunca suyunu içecek..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak oda sıcaklığında suyumu içtim içmeyen varsa ,suyun bizi zayıflatacağını ,kilo verirken cildimizinde sağlıklı kalacagını düşünsün ve suyunu içsinnn..
iyi geceler ayşegülcüm yarın tekrar konuşalım kuralları..kızınada geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir..
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar.Allah çaresiz dert vermesin kimselere:)Biz de seni seviyoruuzzzİnş kızın da en yakın zamanda iyileşecekk, öpüyorum onu da yanaklarındann
Raacım çok azimli ve isteklisin bu hafta senden olumlu sonuçlar bekliyorum:)))nurun dediği gibi veremeyenin cezası var ama onun ,olmasından ziyade o kuralın üzerinde çok duralım (özelliklede ben) ama öyle vazgeçilmezolalımkiherkez diskalifiye olmamak için uğrassın güldüğüme bakmayın ben öyle olacağımıza inanıyorum,öyle güzel şeyler yapıcagızki kendi içimizd yarışlar çekişmeler ,herkez buguruba girmek isteyecek
canım tamde benim anlattığım şey bu. lütfen kasmayıl kendimizi.evet kurallar olsun tabii ama dediğim gibi benim için hem çelışıp hem ev,çocuk yemek zor oluyor.Selam arkadaşlar.mesaj sayısı ve kurallarla ilgili yazışmışsınız,eğer sana ne oluyor demezseniz eski bir üye olarak düşüncemi yazmak istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?