Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Önceden 5 mesaj zorunluluğu vardı, daha sonra oylamayla 10 mesaj'a çıkarıldı, açıkçası ben 10 mesaj olmasın derken takım üyelerinin büyük çoğunluğu 10 mesajı kabul etmişti o yüzden pek bir şey diyemiyorum şuan, ya da burasının da anlam ve önemine uygun olarak, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeyim

Pelin senden ayrılmamanı tek tek hepimiz rica etmiştik aslında, bu kadar açık bir şekilde dile getirseydin mesajlardan dolayı sırf deseydin belki tekrar bir konuşurduk, üzüldüm şimdi cidden 1 hafta daha beklesen demek ki durum değişecekmiş. Ne diyeyim bilemedim.

Bahsettiğiniz durumlar benim için de geçerli, bu mesaj olayı üzerimde hep stres ve sıkıntı oluşturdu ve hep de mesaj zorunluluğunun olmamasından yanaydım. Ama yine de bugün en az 5 mesajın olması gerektiğini savunuyorum.

Bu takımın kuralları katı evet, diğer takımları bilmediğimden kıyaslayamıyorum ama bu katı kurallardaki amaç, gelen bunları bilerek gelsin ve paylaşımlar hiç eksik olmasın diyeydi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Fundalar hep rahatlık olduğunda paylaşımsızlıklarla uğraşmışlar ve buna engel olmak için bu kurallar zorunlu gibiydi.

Şuanda herkes mesajların geri çekilmesinde hemfikir, ama eğer suistimal edilir yine paylaşma sohbet etme durumu yok olmaya başlarsa o zaman arttırmak zorunlu oluyor işte. Umarım herkes takım bilincinin sorumluluğunun farkındadır.

Ve geçmişten beri en çok yakınılan da, 5 mesaj diye 5 mesaj yazıp kaçma durumunun olmaması. Çok zor bir gündür 5 dk bakabilmişsinizdir tamam ama alışkanlık gibi 5 mesaj yazar keyfime bakarım durumu güzel değil işte. Herkes bir girişte 5'i doldurur çıkar, o zaman ne sohbet kalır ne takım ruhu.

Özetle hepimizin istediği şey aslında, bir takım olabilelim. Birbirimize destek olabilelim. Takımlar nasıl biraraya gelir konuşursa, burada da yoğun günlerimiz olabilsin. Herkesin uygun olup girebildiği bir saat de belirleyebiliriz, atıyorum akşam 8de buluşalım da diyebiliriz. en azından gün içinde hepimizin birarada olabileceği saatler olur.

Bunlar da zorlayıcı sıkıntıya sokucu mu bilmiyorum ama neyse her şey konuşulur zaten ya :))

slm pelin ,ben evde olduğum halde bu mesaj konusunda zaman zaman zorlandığım anlar benimde olmuşdu,özellikle yeni geldiğimde sohbet eden grup okadar samimiyeti ilerletmişdiki konulara dahil olamıyor bu aradadayeni konu bulamıyordum ama zamanla alışdım 5 mesaj normal geldi ,o olmalı çünki diyer türlüde nebir paylaşım nebir samimiyet oluyor:güzel dileklerin içinde çok teşekkürler cnm umarım sende dahil hepimiz mutlu olacagımızkilolara en kısa sürede kavuşuruz...

nurcuğum bu 10 mesaj konusu edildiğinde sanırm ben izinliydim emin ol burdaolsam bende senınle olmamasını isterdim 5 mesaj olmalı kesinlikle sana katılıyorum ama on mesaj yazmak için önemli konular olmalı ,yada çok güzel muhabbetler yoksa laf olsun diye ne haber, slm, nasılsızn,iyiym deyıp cıkmanın bir yarış sayfasında bir mantığı yok..

nurcum son değindiğin nokta çok hoşuma gitti..gün içinde girebilenler konuşur ama akşam mutlaka bi saat belirleyebiliriz şu saatte hepimiz burda olalım diye..o kadar unutkan biriyimki bunu unutabilirim diye korktum bi an buna ne dersiniz yapalım mı? yoksa karşılaşınca mı konuşalım?

yapalım yapalım yarım saat bile olsa hepimizin aynı anda olduğu bir an güzel olur, geri kalan zamanlarda zaten olanlar konuşur, ama bu seferde sırf o saatte geleyim durumu olmasınn bir de bu var. oyh çok zor işler bunlar :))

yaaa gerçekten çok zorr..herkesin samimi olduğunu düşünüyorum burda..zorunluluktan girmiyo bence kimse buraya..

yaaa gerçekten çok zorr..herkesin samimi olduğunu düşünüyorum burda..zorunluluktan girmiyo bence kimse buraya..

Belirli bir saat belirlemek güzel fikir ama işte insanın günü gününe uyamıyor maalesef, yani denemek lazım ama zoorlanabiliriz diye düşünüyorum. Ama şu var ki genelde akşam saatleri yoğun giriyoruz zaten. Hem Nazın dediği gibi herkes samimi bence, böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum...

Günaydııııınnn..
Pazartesi yeni başlangıçların günü, hepimiz adına yeni bir başlangıç olur umarım..
Bugün 7de kalktım, haberleri izliyorum, birazdan kahvaltımı yapıcam, bugün -yapabilirsem- 2 saat sporla kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü dün cozuttum resmen

Haydi kızlar spora

günaydın gökçe ,hezamanki gibi gününe ne güzel dolu dolu başlamışsın ,evet bende cumadan beri cok salığım ,regli olmak üzereyim tam 1 kılo fazla gösteriyor tatı ,ama bu gün yeni bir başlangıç hepimiz için inş...

günaydın sevgili grubummm..
her şerde bir hayır bulmaya çalışan ben ,güzel bri hafda başı ile ,harika motivemizle kendini salanlar ,aksatanlar ,yada başarıyla yapanlar ,herkez dahada sarılarak bu gün diyet moduna girecek..
ben böyle yenilenme günlerimde hep yazardın sinemciğim bozduğumu görünce çok üzülürdü burdan onada söz vermek istiyorum inş bu sefer son ..
gelelim yeni proramımıza evettt bugünün konusu SUUU DİYETTE BİRKAÇ ANA TEMEL MADDE VAR BUNLARIN BAŞINDA SU GELIYOR (kendi adıma ,ben hiç oturtamadım) bu gün sürekli su içicem ve sizede hatırlatacağım eminim benim gibi unutanlar hemen burda okuyunca suyunu içecek..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak oda sıcaklığında suyumu içtim içmeyen varsa ,suyun bizi zayıflatacağını ,kilo verirken cildimizinde sağlıklı kalacagını düşünsün ve suyunu içsinnn..

Suyumu içtim Raacım, şu ana kadar 1lt oldu bile..
1 saat yürüyüş yaptım, şimdi ev işleriyle boğuşuyorum bakalım bugün ağırlıkta çalışmak istiyorum..

bizim takım güne bomba gibi başlamış raacım hemen içiyorum bende suyumu teşekkür ederim hatrlattğn için

kızlar cuma günü sorun olmaması için kilo bildirimimizi perşembe günleri yapsak ne dersiniz?böylelikle gün boyu işim olsa bile perşembe gece hazırlayablrm listeyi..cumaları okulda oluyorum internet var okulda ama bütün binanın interneti bi anda kesilebiliyo bu cuma olduğu gibi..o yüzden perşembe bildirim yapmamız daha iyi olur bizim için ne dersiniz?

Canlarım mesaj konusunda en çok zorlananlardan biride benim.çünkü gerçekten vakit bulamıyorum. ev,iş ,okul,kızım derken zor oluyor bana zaten mesaj sayısı 10 a çıktığında ben izindeydim. 5 mesaj ideal olur bencede.
kızlar burda herkesin amacı aynı bence birbirimizi fazla zorlamadan ama takım bilincide olarak bu işi yaparsak daha iyi sonuçlar alırız.

hatta bu hafta 1. olurmuşuz ne moral olur bizim için.artık toparlanma ve diyete dönme vakti arkadaşlar.
bu arad Raacım bol bol su içiyorum.sağol:))))

iyi geceler ayşegülcüm yarın tekrar konuşalım kuralları..kızınada geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir..

Biz de seni seviyoruuzzz İnş kızın da en yakın zamanda iyileşecekk, öpüyorum onu da yanaklarındann
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar.Allah çaresiz dert vermesin kimselere:)
Raacım çok azimli ve isteklisin bu hafta senden olumlu sonuçlar bekliyorum:)))

canım tamde benim anlattığım şey bu. lütfen kasmayıl kendimizi.evet kurallar olsun tabii ama dediğim gibi benim için hem çelışıp hem ev,çocuk yemek zor oluyor.
zaten ben vakit buldukça burda oluyorum hep ama herkesle denk gelemiyoruz.kaç saatir burdayım mesala kimseyle denk düşemedim
tabii herkesin farklı zamanlarda farklı iş yoğunluğu var.neyse halledeceğiz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…