Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın gökçecim..lütfen artık bu konu konuşulmadan normale dönelim olur mu? bu cuma listeye girebilirsin cnm mesaj sayıların hep tam ve menğ eksiğinde yok bir gün hariç..

ececim ya ben fikrini anlayamadım :44:

Canım ben de anlamadım :)) Yılbaşı çekilişinden ilham alarak bir yarışma düzenleyelim demişsin ama aklındaki yarışmanın ne olduğuna dair hiçbir şey yazmamışsın, kilo verme yarışması dışında bir şey gelmiyor aklıma benim, yakın kiloluları birbiriyle mi eşleştirelim nedir ? :))

Ve Herkeseeeeeeeee Günaydııınnnn :92:

Tam bir kış mevsimi aşığı olarak İstanbul'un bugünkü soğuğunu havasını çokk seviyorumm, tam bana göre smiley varmış burada hiç söylemiyorsunuzzz :119: :119:

Bu sabah annemin burnumun dibine kadar getirip koyduğu sıcacık poğaçaya yenik düştüümmm akşam zıPır'la uzun bir aradan sonra tekrar biraraya gelmenin zamanı geldi sanırım

Bu arada bileniniz vardır belki , ben bu yıl ikinci üniversite kapsamında açıköğretimde Türk Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim aynı zamanda Dün Osmanlıca'ya Giriş kitabına bir bakayım dedimm dee

Nazz bana güzel bir şeyler söyle, Osmanlıca zor değil Nur yaparsın deee

Klasik pazar günü durgunluğu olmasıınn, gelen muhakkak bir iki kelamm etsiinn, ben de buralarda olacağımm

Ecenin dünkü yeşil çay fotoğrafı müthişmişş canım çekti resmen, hemen bir yaseminli yeşil çay yapayımm kendime :126:

cnm inş devam edicegiz ve kilolarıda vericeğiz,benim bir yurt dışı proramım vardı o yüzden tam odaklanamıyordum ama oda iptal odu yeni yılda hepimiz burda fundanın dediği gibi yeni hederlere soyunup daha azimli bir şekilde kilolara elveda diycezinş...
nurcuğum bende soğukcuyum senin kadar sert soğukları deyılde serinliğe bayılırım,yani sıcakmı soğukmu derlerse kesinlikle soğuk derim,ahh o annelerrr ya benim annem bu yaşa geldim hala benim diyetlerimi sabota etme peşinde,aaa bu arada kilo almamdanda çok rahatsız olur ,hem yiyerek nasıl zayıf kalınıyorsa artıkkkk..okulunda hayırlı olsun nurcuğum,konuşmalarımdaki düzgünlük aksine benim cümleler okadar devrik ve kotüki artık bir dil bilimcisi olarak ablanı affet..
sabah eşimin annesinde kahvaltıdaydık,öğlende derneğimin verdiği bir kokteyl vardı bende ordaydım ve geldim artık burda olursanız bende sohbete devam ederim...

yeşil çqay için teşekkürler ece ,fikri gelişdir ben katılırım sanırım ,yarışlara bayılırımm

nurcum osmanlıca zor değil matbu görüyosan kolay yaparsın..ama rika nesih sülüs için aynı şeyi söyleyemiycem...inş bunları görmezsin..

arkadaşlar yarından itibaren her gün biri görevlensin ve belirli aralıklarla,mesela yarın ben sürekli su içmenizi hatırlatıyım,bulabilirsem suyla ilgili faydalı bilğileripaylaşayım:ertesi gün nur naz görkçe ..... ,tatlıdan uzak durmamızı telkin versin özel yazılarpaylaşsın ,sonra yeşilcay içmemizi birimiz süreklı harırlarsın,sürekli okunan mesajlar eminim beyne sinyal vererek kazanamadıysak bazı alışkanlıkları kazanmasını sağlar :sizinde aklınıza gelen konuları belirleyin gününüzüde ayrlayın başlayalım,ben yarın suyla başlıyorummmm.

estağfirullah olur mu öyle affet fln :)

aynen değişmiyor bu anneler, benimki de kilo vermemden çok mutlu böyle devam et fln der ama bir yandan da müthiş şeyler yapmaya devam eder, tatlısı tuzlusu hiç eksik olmuyor maalesef.

nurcum osmanlıca zor değil matbu görüyosan kolay yaparsın..ama rika nesih sülüs için aynı şeyi söyleyemiycem...inş bunları görmezsin..

Nazzzzz Tek kelime anlamadım söylediklerinden matbu, rika bunları bilmiyorum, Osmanlıca alfabeyi ve yazılışlarını dün ezberlemeye çalıştım bıraktım daha o kadar ilerlemedim bak korkutma beni

güzel bir fikir olabilir aslında, ya da herkes bir şeyi alsın her gün onla ilgili mesajını atsın muhakkak, haydi kızlar yeşilçaya gibi

ever nurcuğum aynen öyle mesela o gün yüryüşle ilgiliyse ben yürüüdüm bugun harikayım haydı sizde ,falann böyle bisürü şey bulunabilir ,hem mesajlarımızda bir amaç doğrultusunda dolar gider,gerçi senle ben kesinlikle konu sıkıntısı çekecegimizi sanmiyorumdaa..

kimse çekmezz yaa, kendi yaptıklarımızdan ya da yapmalıyım dediklerimizden bahsederken diğerlerimizin de aklına düşürürüz işte güzel olurrr hele bi gelsinler de, bugün tam tatil günü tabii kayıplardayızz

aslında ben orda eksik yazmışım nurcuğum ,mesaj sayısını doldurmaada konu eksikliği çekmeyiz demek istemişdim,çünki sende muhabbeti ve konuşmayı seviyorssun çok güzel ortami kaynaşdırıyorsun,haklısın aslında hepimiz muhabbetcıyiz

nurcum matbu sana okutacakları ilk belge çeşididir.kolaydır kurandaki harfler gibi aynı çok belirgindir kuran okumayı biliyosan zorlanmazsın.rika sülüs ve nesihte harfler çok küçük ve farklıdır hangi harf olduğu çok zor seçilir..

nur raa nerdesiniz ya? kızlar takıma yeni üye çağrcam birkaç tane ne dersiniz?

ben burdayım nazcığım,tabi çağıralım benim 2 arkadaşımda siteye girebilirlerse gruba katılacaklar ,ama sen şimdilik yeni üyeler cağır cnm onlarıda sonra alırız,birde mevcut duzendemi devam edicezyani kurallar aynımı kalacak??

raacım değişmesini istediğin bi kural var mı hep beraber karar verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…