• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

raacım sen istanbuldaydın dimi yanlış mı hatrlyorum? bende lazer yaptırıyorum ama çok memnun değilim ya hangi makinyla yaptryosun bide ne kadar ödüyosun ve memnunmusun?

nazcığım benim memleketim konya istanbuldada evim var ,konyadada, şu anda konyadayım sanırım sen istanbuldayken bir yazımı okudun, lazeride burda yaptırıyorum,tüm vucut 2 milyar bitinceyekadar garanti,ama ben yüzüme kollarıma yaptırmıyorum ,kalan her yeri yaptırıyorum,makinasıda alexandrite ...

Amin canım.. Çok çok geçmiş olsun, derdini veren Rabbim dermanını da verir inşallah.

Amin canım, arkadaşına da çok çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bir durum maalesef, hele ki yaşayana ne kadar da zordur.

:) Sen sınıf öğretmeni miydin Ayşegülcüm ?
yok canım branş öğretmeniyim.fen ve teknoloji branşım:)

Mesaj sayısından ziyade kimse yok Ayşegülcüm, muhabbet nasıl dönecek ? Acil birilerini almamız lazım takıma, durumumuz vahim :(
evet haklısın acil taze kana ihtiyaç varrr:))))

nazcığım benim memleketim konya istanbuldada evim var ,konyadada, şu anda konyadayım sanırım sen istanbuldayken bir yazımı okudun, lazeride burda yaptırıyorum,tüm vucut 2 milyar bitinceyekadar garanti,ama ben yüzüme kollarıma yaptırmıyorum ,kalan her yeri yaptırıyorum,makinasıda alexandrite ...
ahh Raacım ben konyada okudum çok severim konyayı:1:

cnm çok geçmiş olsun ..bu ay seferi ayıdır ve geçmişde büyük zatlar (peygamberler,alimler ,,) hep bu ayda sıkıntılar başına gelmişdir ..benimde kayın pederime dün kolun kanseri teşhisi kondu ve bizde çok üzgünüz, demekki bu ayda allah bizlerden dua bekliyor birbirimize du edelim gökçeciğim...allah herkeze sabir versin....

Raa kayınpederin için de üzüldüm yav, sahiden ne aymış arkadaş, Allah herkese şifa versinn.

ya kızlar çok durgunlaştık takım yeni yeni üyeler gelsin artık yada mesaj sayısından mı böyle olduk acaba?

mesaj sayısı da etkiliyor sonuçta kişi başına 5 mesajdan 25 mesaj daha eksik yazıyoruz diye düşün :)) ama yeni üyeler gelince umarım toparlanacak durum :))

21 Aralık Şirince Programı ;

10.00 Kahvaltı
12.00 Orman yürüyüşü
14.00 Piknik alanında öğlen yemeği
17.00 Şarapla gün batımı
18.30 Mehdi (İsa Mesih) ile buluşma
19.00 Son akşam yemeği
20.00 Düşen göktaşları izlencesi
21.30 İsrafil'den sur dinletisi
23.00 "Keşke herkes burada olsaydı" konuşmaları

00.00 Kıyamet ve kapanış

00.01 Mahşerde buluşma
00.02 "Ulan hani Şirince'ye bir şey olmayacaktı" tartışması
00.03 Sözlü için hazırlanma
04.00 Sözlülerin bitimi
05.00 Sırat Köprüsü turu
06.00 Cennet ve cehennem için dağılış... AMİN..

Tövbe tövbe, nerden kimin aklına gelmiş :)

hahah iyiymiş bu :D yalnız birileri cidden Şirinceye gidiyor mu ya ay çok ilginçç :1:

kızlar ben hemen menümü yazayım.çünkü kızım yine uyanınca çok ağladı ve yine acildeydik yeni geldik. ne olur ne olmaz belki giremem.ama akşam girebilirsem konuşuruz.
sabah:yarım dilim ekmek,domates,peynir ve 4-5 zeytin.
öğle:yine yerli malı tabağı:1::1:ama kısır vardı çoğunlukta.yani bulgur iyidir galiba.
akşam:patates salatası yerim daha yemedik yeni geldik hastaneden daha dikkatli yerim.malum yarın tartı günüymüş:18::18::18:

herkese selma arkadaşlar,okulda çok yoruldum bugün.kızımı daha yeni uyuttum güya öğle uykusuna yattı saat 4 te:1::1:

canım çok geçmiş olsun ya tam tesadğf oldu bugün benimde bir arkadaşımın bebeği karnında ölmüş daha iki aylık falan hamileydi.artık onada yarın geçmiş olsuna gidicem.Allah kimseye acı vermesin ama özelliklede evlat acısı göstermesin.

ya bu mayalarla ilgili acayip komik şeyler dönüyor nette:)))geçen benim derste bir kız diyor ki "hocam bir şirincede kıyamet kopmayacakmış bir de bizim .......... yerde" diye kendi köylerinin adını söyledi.ya ders anlatamadım gülmekten:27:bir 21 aralık saçmalaması dönüyor bakalım hadi hayırlısı:)

haklısın canım aslında bunlar birer işaret dua vakti gelmiştir dediğin gibi.kendimiz,çevremizdekiler ve tüm insanlık için dua etmeliyiz.kayınpederine Allah acil şifalar,sizlerede bol bol sabırlar versin canım.

Amin canım.. Çok çok geçmiş olsun, derdini veren Rabbim dermanını da verir inşallah.

Amin canım, arkadaşına da çok çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bir durum maalesef, hele ki yaşayana ne kadar da zordur.

:) Sen sınıf öğretmeni miydin Ayşegülcüm ?

Mesaj sayısından ziyade kimse yok Ayşegülcüm, muhabbet nasıl dönecek ? Acil birilerini almamız lazım takıma, durumumuz vahim :(

kızlar ben şimdi spora gidiyorum 8.30 gibi dönerim...sporunu yapmayan ve yeşilçay içmeyen varsa mutlaka yapsınnnnn...

Raa kayınpederin için de üzüldüm yav, sahiden ne aymış arkadaş, Allah herkese şifa versinn.

mesaj sayısı da etkiliyor sonuçta kişi başına 5 mesajdan 25 mesaj daha eksik yazıyoruz diye düşün :)) ama yeni üyeler gelince umarım toparlanacak durum :))

hahah iyiymiş bu :D yalnız birileri cidden Şirinceye gidiyor mu ya ay çok ilginçç :1:

ahh Raacım ben konyada okudum çok severim konyayı:1:

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür edeim ...

kızlar ben hemen menümü yazayım.çünkü kızım yine uyanınca çok ağladı ve yine acildeydik yeni geldik. ne olur ne olmaz belki giremem.ama akşam girebilirsem konuşuruz.
sabah:yarım dilim ekmek,domates,peynir ve 4-5 zeytin.
öğle:yine yerli malı tabağı:1::1:ama kısır vardı çoğunlukta.yani bulgur iyidir galiba.
akşam:patates salatası yerim daha yemedik yeni geldik hastaneden daha dikkatli yerim.malum yarın tartı günüymüş:18::18::18:

ayşegülcüğüm öğlen karbonhidrat akşam karbonhidrat olmasaymış iyiymiş cnmm..

sabah 1 kep galeta yarım mandalına yarım portakal
ara 1 avuç leblebi
öğle haşlama et 3 çeri d. 5 acı biber tur.
ara 4 5rik turşusu 56 fındık
akşam 2 kk peynır 1 bucuk dilim kep ek.az yeşillik.
ara 1 elma

menüm
sabah
1 simit
1 küçük krem peynir

öğle
1 porsiyon tavuk
salata
yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 porsiyon taze fasülye

kızlar size 8.30 da gelicem dedim ama spordan çıkınca bi çalışma için arkadaşın evine gittik geç döndüm..bugün bi hoca dersine yerine benim girip giremiyceğimi sordu sabahtan akşama kadar olan bütün derslerine bu son anda olan bişeydi ve bu cuma günüde olabilirdi perşembede takım yine ortada kalacak..ben bugün arkdaşımın evine gttğmde burda gelicem dediğimi ama gelmedğmi düşündüm ve bu bağlayıcılık bana zor geliyo..buraya ilk başladğmda hiç yoğun değildim ve saatlerimi ayırıyodum takıma sizde gördünüz ama o zaman ne yazmam gereken makaleler ne hazırlamam gereken yazılar vardı birsürü boş vaktim vardı..şimdi onları yetiştiremiyorum sebebi burası değil çok fazla işimin olması..hazırlamam gereken şeylere bile zaman ayıramazken burada olmak bana yanlış geliyo..bu yüzden hepinizden anlayış rica ediyorum..şimdi sizden bi cevap bekliyorum aranızdan biri ben kaptanlığı kabul ediyorum derse kaptan devam etsin ama hiçbrnz bunu üstlenmezse püsküüte söylemem gerekiyo...hepinzden cvp bekliyorum..yarın leptobum yanımda olcak işte ama okulda bağlantı sorunum var biliyosuınuz orda internetim olmasa bile akşam görüşürüz..iyi geceler herkese

selam kızlar,dayanamadım okuldan yazıyorum.sabah yine 75 çıktım ve bütüm moral motivasyonum sıfır,birde Nazın yazısını okudum evet bende devam etmek istemiyorum çünkü ben buraya katılmadan haftada en az 700 gram veya 1 kilo veriyordum.bende buraya katılmak ters tepti.ama takım toparlanan kadar ve yeni üyeler katılana kadar ara sıra girip okurum size katılırım.belki sorun bende ama şöyle biraz kendime dönmeliyim galiba.
Funda ve Sineme çok kızgınım.daha biz herşeyi oturtamadan bizi böyle bırakıp gittikleri için.

Selam..

Aslında hiç bir şey yazmak istemiyordum. Ama o günden bu güne yazılanları okuyunca, tabiri yerinde ise şok oldum..

Alıntı vs yapmadım gerekte yok herkes kendinin ne yazdığını biliyordur zaten..

Listeyi paylaşıyorum. Kimse yok. Ama benim liste paylaşmama rağmen.. ‘’kimse ilgilenmemiş’’ deniyor. Evet, doğru ben ‘’kimseyim’’

Ortada tavırlar var denmiş.. Benim şimdiye kadar kimseye asla ve asla tavrım olmadı.
Ne realde ne burada. Bende gri yok ya siyahtır ya beyazdır. Arada kalmayı sevmedıgım gıbı tavır yaparak kımseyı arada bırakmam.

İzinlere alışılmış… Ben 7 aydır buradayım daha hiç izin almadım. Geçmişi bilmeden konusmak ne kadar dogru??? Bence dogru değil…

Birçok kişi aynı şeyi soylemiş.. Sinem, sinirlendi, sitemlendi gitti…

Sinem 7 aydır burada.. Niye geldi buraya ? Gunluklerden daha sıkı duzenlı bır ortam oldugu için geldim. Ama geldiğimden beri gunluklerden fark goremedım.

Ustelık bır sorumluluk anında herkes kacıyor bir işi oluyor.. Bu sadece suanki kadroda yasanmadı.. Önceki kadrolarda aynıydı.

Ve bunlar tum bu zamanın ‘’yeter artık’’ durumuydu. Bu bır anlık sınır yada sıtem değildi..

Sürekli, ben şuyum benim hayatım boyle, benım bu sorumlulugum var gıbı.. Benım hayatım sizinkinden daha onemlı tarzında yazılar ucustu ve bu hıc hos değil..

Buraya gelenlerin yaş ortalaması belli zaten, kimsenın hayatı, bir diğerinden daha önemli asla değil.. Hepimiz eşittik.. Ama kimse bunu goremedi. En yıpratıcı olanda buydu zaten.

Benim buraya gırdıgım donemden bu yana hıc burada olmak ıcın uygun bır zaman değildi. Ama ben bunu kımseye hıssettırdıgımı zannetmıyorum. Cogu kısı heralde benı, işi gucu yok zamanı bol gırıyor zannedıyor.. Ama yok oyle bır sey.. Herkesin oldugu gıbı benımde bır hayatım var…

Ben bu takıma geldiğimde de eski kadro dağılmıstı.. 4 kısıydık. ve o 4 kişi takımı yenıden canlandırıdık. ve hepmiz sizler gıbı yeniydik. Bunca emeğin ardından beni yada baskasını hiç birşey için mecbur tutamazsınız.. Suçlayamazsınız.. Biz burda gorevli değiliz, bizde sizin gibi buraya gelenleriz..

Çözüm bulmayınca baskalarına maal etmek kolay gelebılır ama bırde vicdanınaza sorun bakalım o da yapabılıyor mu aynısını?

Ben hiç, ayrılıyorum demedim bugune kadar. ..ve dediğimde de cıdden ayrılırım demiştim.
Hedeften daha asagıda mezun olmaktı isteğim. Ama burada yasadıklarım haddinden fazla beni üzmeye ve yıpratmaya basladı..

O gun son damla oldu. Yıne herkesın hayatı Sinemim hayatından muhim, paylaşımıda Sinem yapsın.. Ben o gun takıma kıyamadıgım ıcın yaptım paylasımı.. Geride kalanlara ceza puanı gelmesın dıye..

Takım ruhu…
Bugun ben gıdıyorum dıye bana ‘’sende takım ruhu yok’’ derseniz.. diyecek bir şeyım yok…
Emeklerime yazık derim. Geçen zamanıma yazık derim..

Takım ruhu, aylarca aynı olumsuzluklara katlanmaktır, takımı sıkı tutmak, içerdekilere destek olmaktır. Ama gun gelir sabrınız tukenır ayrılırsanız bulundugunuz takımdan kimse size sen de takım ruhu yok dıyemez…

Kurunun yanında yaşlar da vardır her zaman.. O aradakı yaşlar için uzgunum…

Ama benden bu kadar arkadaslar.. Lutfen gel demeyın artık. Cunku kararım karar artık.
Geride devam edenler sıkı sıkı tutunur umarım buraya. Umarım bundan sonra daha guzel olur hersey..

Kim yada ne olursanız olun, sağlıkla kalın…

Kilo bildirimi

60.9 /59.7/1.2/1.97044 (Mezuniyet İstiyor)

Başlangıç Kilo : 72.5
Hedef Kilo : 58
Ulaşılan Kilo : 59.7

sinem senin burada olduğun anda denk gelebilmeyi gerçekten isterdim...çok özledim seni..yaşananlarda seni zerre kadar sorumlu görmedim..o gün senin için kötü bi gündü biliyorum ve buna rağmen takım için elinden geleni yapmışsın o anda..bu saatten sonra kararından dönmyceğini biliyorum ama hakkında çook iyi şeyler düşündüğümü bilmeni isterim..

Back
X