• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Söylenecek çok fazla şey kalmadı sanırım.

Sinem biraz olsun samimiyetime inandıysan eğer sana çok değer verdiğimi de bilmeni isterim. Yılbaşı hedefini tutturmuş olduğundan dolayı çok sevindim, işte Sinem dedim. Bilmiyorum bir daha bir şekilde iletişimimiz olabilecek mi, o yüzden tüm iyi dileklerim seninle. Senin gibi birini tanıdığım için gerçekten çok mutlu oldum.

Hepiniz için aynı düşüncem, ne kadar kısa bir zaman da olsa sizi tanımış olmak çok güzeldi.

İçimde hep Sinem dönecek diye bir umut vardı ve belki Funda da son anda gelir dedim ama şuan bu yazıyı görmek ve Naz'n da kesin kararı, açıkçası ben de artık kalmıyorum çünkü bir anlamı kalmadı. 'gitmeli miyim kalmalı mıyım' diye düşünürken kalma isteğimin ağır basmasının altındaki sebep burada motive olmam değil, burada sizlerle mutlu olmamdı. Herhangi birileriyle değil sizlerle olan sohbeti paylaşımları sevdiğimden, ama durum böyle bir hal alınca benim için de kalmanın anlamı yok.

1 Ocak'a kadar takımı da toparlayalım birilerini çağıralım dedik ama 2 gündür bekleyip bakıyorum kimse katılmak isteyenler başlığına yazmıyor, bekliyoruz ya gelmez şimdi de.

Neyse Naz bu haftaya beni de ayrıldı olarak girebilirsin.

kızlar püsküüte grubun dağılcağını yazdım diğer takımlara transfer olmak isteyenler lütfen söylesin..dünden beri yazdığım mesajların hiçbirine cvp alamıyorum...hala kilo bildirimleri yok..

Selam..

Aslında hiç bir şey yazmak istemiyordum. Ama o günden bu güne yazılanları okuyunca, tabiri yerinde ise şok oldum..

Alıntı vs yapmadım gerekte yok herkes kendinin ne yazdığını biliyordur zaten..

Listeyi paylaşıyorum. Kimse yok. Ama benim liste paylaşmama rağmen.. ‘’kimse ilgilenmemiş’’ deniyor. Evet, doğru ben ‘’kimseyim’’

Ortada tavırlar var denmiş.. Benim şimdiye kadar kimseye asla ve asla tavrım olmadı.
Ne realde ne burada. Bende gri yok ya siyahtır ya beyazdır. Arada kalmayı sevmedıgım gıbı tavır yaparak kımseyı arada bırakmam.

İzinlere alışılmış… Ben 7 aydır buradayım daha hiç izin almadım. Geçmişi bilmeden konusmak ne kadar dogru??? Bence dogru değil…

Birçok kişi aynı şeyi soylemiş.. Sinem, sinirlendi, sitemlendi gitti…

Sinem 7 aydır burada.. Niye geldi buraya ? Gunluklerden daha sıkı duzenlı bır ortam oldugu için geldim. Ama geldiğimden beri gunluklerden fark goremedım.

Ustelık bır sorumluluk anında herkes kacıyor bir işi oluyor.. Bu sadece suanki kadroda yasanmadı.. Önceki kadrolarda aynıydı.

Ve bunlar tum bu zamanın ‘’yeter artık’’ durumuydu. Bu bır anlık sınır yada sıtem değildi..

Sürekli, ben şuyum benim hayatım boyle, benım bu sorumlulugum var gıbı.. Benım hayatım sizinkinden daha onemlı tarzında yazılar ucustu ve bu hıc hos değil..

Buraya gelenlerin yaş ortalaması belli zaten, kimsenın hayatı, bir diğerinden daha önemli asla değil.. Hepimiz eşittik.. Ama kimse bunu goremedi. En yıpratıcı olanda buydu zaten.

Benim buraya gırdıgım donemden bu yana hıc burada olmak ıcın uygun bır zaman değildi. Ama ben bunu kımseye hıssettırdıgımı zannetmıyorum. Cogu kısı heralde benı, işi gucu yok zamanı bol gırıyor zannedıyor.. Ama yok oyle bır sey.. Herkesin oldugu gıbı benımde bır hayatım var…

Ben bu takıma geldiğimde de eski kadro dağılmıstı.. 4 kısıydık. ve o 4 kişi takımı yenıden canlandırıdık. ve hepmiz sizler gıbı yeniydik. Bunca emeğin ardından beni yada baskasını hiç birşey için mecbur tutamazsınız.. Suçlayamazsınız.. Biz burda gorevli değiliz, bizde sizin gibi buraya gelenleriz..

Çözüm bulmayınca baskalarına maal etmek kolay gelebılır ama bırde vicdanınaza sorun bakalım o da yapabılıyor mu aynısını?

Ben hiç, ayrılıyorum demedim bugune kadar. ..ve dediğimde de cıdden ayrılırım demiştim.
Hedeften daha asagıda mezun olmaktı isteğim. Ama burada yasadıklarım haddinden fazla beni üzmeye ve yıpratmaya basladı..

O gun son damla oldu. Yıne herkesın hayatı Sinemim hayatından muhim, paylaşımıda Sinem yapsın.. Ben o gun takıma kıyamadıgım ıcın yaptım paylasımı.. Geride kalanlara ceza puanı gelmesın dıye..

Takım ruhu…
Bugun ben gıdıyorum dıye bana ‘’sende takım ruhu yok’’ derseniz.. diyecek bir şeyım yok…
Emeklerime yazık derim. Geçen zamanıma yazık derim..

Takım ruhu, aylarca aynı olumsuzluklara katlanmaktır, takımı sıkı tutmak, içerdekilere destek olmaktır. Ama gun gelir sabrınız tukenır ayrılırsanız bulundugunuz takımdan kimse size sen de takım ruhu yok dıyemez…

Kurunun yanında yaşlar da vardır her zaman.. O aradakı yaşlar için uzgunum…

Ama benden bu kadar arkadaslar.. Lutfen gel demeyın artık. Cunku kararım karar artık.
Geride devam edenler sıkı sıkı tutunur umarım buraya. Umarım bundan sonra daha guzel olur hersey..

Kim yada ne olursanız olun, sağlıkla kalın…

Kilo bildirimi

60.9 /59.7/1.2/1.97044 (Mezuniyet İstiyor)

Başlangıç Kilo : 72.5
Hedef Kilo : 58
Ulaşılan Kilo : 59.7

sinemcim seni çok seviyorum asla seni suçlamıyorum sadece yalnız kaldığımız için kızdım ama seninde bir hayatın var ve bunu hepimiz biliyoruz.eğer seni kırdıysam kendi adıma özür dilerim,hakkını helal et canım.Allah yolunu açık etsin.Ayrıca verdiğin kilolar için ve burdan mezun olacağın için tebrik ederim:)

Bir kişi gelmiş yine yetişemedik iyi mi, 6. takım bütün yeni üyeleri kaptı 20 kişi olmuşlardır yeter artık bize bıraksııınnnn :1:
nur tam internete girdim 6 dk önce alınmıştı o üye girdiğimde sinir oldum 6 dakikayla kaçtı..grup kapancak diyorum bi yandan hala bi umut varmı diye yeni üye avındayım..bu nasıl bi psikoloji yaa :43:

evet Nur haklısın burda kalam isteğim sadece destek içindi ama başaramadım.artık buraya yazmakda fayda etmiyor ama şu konuda içim rahat 5.takım için elimden geleni yaptım.buraya bile şu an zor yazıyorum kızım hasta ve ağlıyor ama bunu böyle söyleyince de sürekli mazeret gibi algılanıyor.arar ara girip yazarım

Nazcım zaten bu hafta - deyim.o yüzden kendi isteği ile ayrıldı yazarsınız.hepinizi çok seviyorum .hakkınızı helal edin.

kızlar püsküüte grubun dağılcağını yazdım diğer takımlara transfer olmak isteyenler lütfen söylesin..dünden beri yazdığım mesajların hiçbirine cvp alamıyorum...hala kilo bildirimleri yok..

Naz'mmm bebeğim, grup dağılmadan halledemeyecek miyiz? Kalanlardan kaptan olmak isteyen hiç yok mu? Grup dağılmadan yeni üyelerle kendini ayakta tutabilir çünkü. Ayrıca ben kilo bildirimi yapmadım ayrıldı olarak bu haftadan bildirmek istiyordum.

canım ben yazmıştım zaten ama tekrar yazayım

geçen hafta:74.2
bu hafta:75.0

evet Nur haklısın burda kalam isteğim sadece destek içindi ama başaramadım.artık buraya yazmakda fayda etmiyor ama şu konuda içim rahat 5.takım için elimden geleni yaptım.buraya bile şu an zor yazıyorum kızım hasta ve ağlıyor ama bunu böyle söyleyince de sürekli mazeret gibi algılanıyor.arar ara girip yazarım

Nazcım zaten bu hafta - deyim.o yüzden kendi isteği ile ayrıldı yazarsınız.hepinizi çok seviyorum .hakkınızı helal edin.

Birtanem beniimmm, her zaman söylüyorum, eğer takım tam bir takım olduğu zamanlar benim için faydalı diyorsan çıkma, çünkü toparlandığı anda yeniden düzene girecek. Ya da takım değiştirebilirsin ki sanmam bence toparlanır, Raa fln da burada gitmeyecek o da. İzin al derdim de, takımı toparlayacak olanlar geri kalan kişiler olacak, o yüzden bu noktada izin almak pek mantıklı olmaz sanırım. Ya var ya nasıl üzüldüğümü anlatamam herkesin böyle gidecek olmasından. Ve bin pişman oldum buraya geldiğim için, ben böyle şeylerden cidden çok etkileniyorum. Bu takımdan güzel bir şekilde ayrılalım isterdim. Şuan herkes buruk ve kırgın. Cidden bu bana yük oluyor ya, ben de herkesten kendi adına tüm kalbimle özür diliyorum ama yine de grubu böyle içimin sıkıntısıyla anacak olmaktan dolayı da çok üzgünüm.

anla_ hoşgeldin..ben takım kaptanı naz..takımımz zor günler geçiriyo bu ara yeni üyelerle toparlanmaya ihtiyacımız var.kendinden bahsedermisin biraz

geçen hafta bildirim yapmamışdım bu hafda 82.3
bilmiyorum kilomu bildirmenin bir önemi varmı.
ben 2 gündür nazın enerjisin düşüklüğünü anlamışdım ,dünki yazısından sonrada grubun kapanacagını anladım ama hala bir ümüt bir coşku bekledim ama sanırım son ümit kırntılarımda bitmek üzere...

Selam..

Aslında hiç bir şey yazmak istemiyordum. Ama o günden bu güne yazılanları okuyunca, tabiri yerinde ise şok oldum..

Alıntı vs yapmadım gerekte yok herkes kendinin ne yazdığını biliyordur zaten..

Listeyi paylaşıyorum. Kimse yok. Ama benim liste paylaşmama rağmen.. ‘’kimse ilgilenmemiş’’ deniyor. Evet, doğru ben ‘’kimseyim’’

Ortada tavırlar var denmiş.. Benim şimdiye kadar kimseye asla ve asla tavrım olmadı.
Ne realde ne burada. Bende gri yok ya siyahtır ya beyazdır. Arada kalmayı sevmedıgım gıbı tavır yaparak kımseyı arada bırakmam.

İzinlere alışılmış… Ben 7 aydır buradayım daha hiç izin almadım. Geçmişi bilmeden konusmak ne kadar dogru??? Bence dogru değil…

Birçok kişi aynı şeyi soylemiş.. Sinem, sinirlendi, sitemlendi gitti…

Sinem 7 aydır burada.. Niye geldi buraya ? Gunluklerden daha sıkı duzenlı bır ortam oldugu için geldim. Ama geldiğimden beri gunluklerden fark goremedım.

Ustelık bır sorumluluk anında herkes kacıyor bir işi oluyor.. Bu sadece suanki kadroda yasanmadı.. Önceki kadrolarda aynıydı.

Ve bunlar tum bu zamanın ‘’yeter artık’’ durumuydu. Bu bır anlık sınır yada sıtem değildi..

Sürekli, ben şuyum benim hayatım boyle, benım bu sorumlulugum var gıbı.. Benım hayatım sizinkinden daha onemlı tarzında yazılar ucustu ve bu hıc hos değil..

Buraya gelenlerin yaş ortalaması belli zaten, kimsenın hayatı, bir diğerinden daha önemli asla değil.. Hepimiz eşittik.. Ama kimse bunu goremedi. En yıpratıcı olanda buydu zaten.

Benim buraya gırdıgım donemden bu yana hıc burada olmak ıcın uygun bır zaman değildi. Ama ben bunu kımseye hıssettırdıgımı zannetmıyorum. Cogu kısı heralde benı, işi gucu yok zamanı bol gırıyor zannedıyor.. Ama yok oyle bır sey.. Herkesin oldugu gıbı benımde bır hayatım var…

Ben bu takıma geldiğimde de eski kadro dağılmıstı.. 4 kısıydık. ve o 4 kişi takımı yenıden canlandırıdık. ve hepmiz sizler gıbı yeniydik. Bunca emeğin ardından beni yada baskasını hiç birşey için mecbur tutamazsınız.. Suçlayamazsınız.. Biz burda gorevli değiliz, bizde sizin gibi buraya gelenleriz..

Çözüm bulmayınca baskalarına maal etmek kolay gelebılır ama bırde vicdanınaza sorun bakalım o da yapabılıyor mu aynısını?

Ben hiç, ayrılıyorum demedim bugune kadar. ..ve dediğimde de cıdden ayrılırım demiştim.
Hedeften daha asagıda mezun olmaktı isteğim. Ama burada yasadıklarım haddinden fazla beni üzmeye ve yıpratmaya basladı..

O gun son damla oldu. Yıne herkesın hayatı Sinemim hayatından muhim, paylaşımıda Sinem yapsın.. Ben o gun takıma kıyamadıgım ıcın yaptım paylasımı.. Geride kalanlara ceza puanı gelmesın dıye..

Takım ruhu…
Bugun ben gıdıyorum dıye bana ‘’sende takım ruhu yok’’ derseniz.. diyecek bir şeyım yok…
Emeklerime yazık derim. Geçen zamanıma yazık derim..

Takım ruhu, aylarca aynı olumsuzluklara katlanmaktır, takımı sıkı tutmak, içerdekilere destek olmaktır. Ama gun gelir sabrınız tukenır ayrılırsanız bulundugunuz takımdan kimse size sen de takım ruhu yok dıyemez…

Kurunun yanında yaşlar da vardır her zaman.. O aradakı yaşlar için uzgunum…

Ama benden bu kadar arkadaslar.. Lutfen gel demeyın artık. Cunku kararım karar artık.
Geride devam edenler sıkı sıkı tutunur umarım buraya. Umarım bundan sonra daha guzel olur hersey..

Kim yada ne olursanız olun, sağlıkla kalın…

Kilo bildirimi

60.9 /59.7/1.2/1.97044 (Mezuniyet İstiyor)

Başlangıç Kilo : 72.5
Hedef Kilo : 58
Ulaşılan Kilo : 59.7

sinem seninle vedalaşmak isterdim,kendine iyi bak eşinle hep mutlu ol ,senin yaptığın gibi hayatta senin elinden hep tutsun ....

her zaman dediğim gibi burası bana cok fayda sağladı ,hep bir fren görevi yapdı belki bir diyet uygulayamadım ama hep dikkatli olamı sağladı bunada katkısı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorummm...

Kızlar ben farklı bir takıma transfer olmak istiyorum.
Birazdan katılmak isteyenlerin başlığına yazıcam, veda etmek istedim. Maalesef sadece bir hafta önce şurda 5 kişi birbirimize söz verdik, devam edeceğimizle ilgili. Takımı ayakta tutmak için yeni üye alma planları yaptık. Ama ne oldu sonuç kocaman bir boşluk, herkes yine veda etmiş. Keşke geçen hafta ayrılsaydık ve bitseydi bu iş. Neyse, ben burada kalmanın bana faydası olacağını sanmıyorum, herkes zoraki giriyor sanki. Hep beraber takımı ayakta tutabilirdik ve ayrıca eski üyelerin ayrılmalarından dolayı suçlanmasına gerek yoktu. Sonuçta işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz biliyoruz, giden gider ama kalanlar keşke gerçekten kalmak isteseydi..
Neyse, kendinize iyi bakın arkadaşlar, umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız..

Kızlar ben farklı bir takıma transfer olmak istiyorum.
Birazdan katılmak isteyenlerin başlığına yazıcam, veda etmek istedim. Maalesef sadece bir hafta önce şurda 5 kişi birbirimize söz verdik, devam edeceğimizle ilgili. Takımı ayakta tutmak için yeni üye alma planları yaptık. Ama ne oldu sonuç kocaman bir boşluk, herkes yine veda etmiş. Keşke geçen hafta ayrılsaydık ve bitseydi bu iş. Neyse, ben burada kalmanın bana faydası olacağını sanmıyorum, herkes zoraki giriyor sanki. Hep beraber takımı ayakta tutabilirdik ve ayrıca eski üyelerin ayrılmalarından dolayı suçlanmasına gerek yoktu. Sonuçta işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz biliyoruz, giden gider ama kalanlar keşke gerçekten kalmak isteseydi..
Neyse, kendinize iyi bakın arkadaşlar, umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız..
gökçecim inş iyi muhabbetin olcağı sna faydalı bi takımdan teklif alırsın...bu kanıya herkes nasıl ulaşıyo anlamıyorum ama ben eski üyeleri suçlayan mesajlar görmüyorum..

cnm dün seni çağırdık ama takımdaki kimse devam etmiyo herkes ayrıldı..bir takımdan daha davet almıştın onlara bi yaz istersen

Back
X