• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buffy26 ( 60,9/59.7 / 1.2/%1,97 )(Mezun olmak istiyor)
Funda08 (72/ 72 / 0 / % 0)(Kendi isteği ile ayrıldı)
nehirim38 (74,2 / 75/ -0,8 / %-1,08)(Kendi isteği ile ayrıldı)
Sweetlyy (72,3 / 72 / 0,3/ % 0,41)(Kendi isteği ile ayrıldı)
PinkCherry (62,1/ 62,1 / 0/ %0)(Kendi isteği ile ayrıldı)
Raa (82 /82.3 /-0.3 / -0,37) (Kendi isteği ile ayrıldı)

5.TAKIM ORTALAMASI: 0,16

listeyi yayınlarken herkesin yanına ayrıldı yazmak gerçekten çok üzdü beni..burdan mezun olarak ayrılmayı isterdim ama olmadı... hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız inş hoşçakalın..

takım dağıldı mı :( eğer yarışmaya devam etmek isteyen varsa başka takımlara geçebilirlerdi.
çok üzüldüm yaa :43::43::43:

Sabah giremedim hemen çıkmam gerekti şimdi geldim eve, Naz devam etmek isteyenlere de ayrıldı mı yazılıyor? Raa mesela kalacaktı sanırım. Gerçi tek kişi oluyor öyle de. Şu hali görmek beni de üzdü.

Gökçe hakkın var evet devam edip sürdürebilirdik ama, Naz da ben de 1 Ocak'a kadar takımı toparlama kararı almıştık sonra ayrılacaktık. Ama açıkçası kendi adıma takımdaki isteksizlik, kimsenin girip bir şey yazmaması durumundan rahatsız oldum ve zorlamanın bir manası olmayacağını düşündüm. Bu saatten sonra bir şeyler açıklamak şikayet etmek anlamsız tabii o yüzden çok da bir şey demeyeceğim :))

Kendi isteği ile ayrıldı yazınca diğer takımlara gitme hakkınız devam ediyor değil mi bakamadım ona henüz hemen girip yazayım istedim, eğer ediyorsa lütfen diğer takımlarda devam edin.

nur raanın bugünkü mesajındAn ayrılmak istediğini düşündüm ben...o yüzden ayrıldı yazdım..ayşegülde ayrılmak istedi..gökçe altıncı takıma geçti..raacım eğer transfer olmak istiyosan bana gün içinde mutlaka bunu bildir

Ayrıca herkes umarım dilediği kiloya ulaşır. Yeni yıl için de güzel dilekler diliyorum hepiniz içinn :) Buradaki üyeliğimi iptal etmeyeceğim bırakacağım eğer bir şey demek isterseniz her zaman yazabilirsiniz. Ve sizden ricam eğer hedeflediğiniz kiloya ulaşırsanız kaç ay geçmiş olursa olsun beni bulup mesaj atınn, hepinizin bu mutluluğuna ortak olmak isterim çünküü :) Başarı hikayelerinizi yazdığınızda da gururla okuyacağım :) Öncelikle bu başarı hikayesini yakın zamanda Sinemden bekliyorum tabii :) Umarım sonrasında da hepinizden tek tek gelecek :)

nur raanın bugünkü mesajındAn ayrılmak istediğini düşündüm ben...o yüzden ayrıldı yazdım..ayşegülde ayrılmak istedi..gökçe altıncı takıma geçti..raacım eğer transfer olmak istiyosan bana gün içinde mutlaka bunu bildir

ben de emin olamadım Naz, kimse kalmadığı için takımda, başka takımda devam etmek isteyenlere ne olacak bilemedim ama hala daha gelmemiş olduğuna göre belki de o da ayrıldı tamamen.

nazcığım saanırım benim grubun dağılmamasını ,istedim ama o yazıyı sen ayrılmak istediğimi sandın ,cnm ben devam etmenin bana yarar sağlayacagını düşünüyorum eyer mümkünse benim durumumu o şakilde ayarlarmısın....

nazcığım saanırım benim grubun dağılmamasını ,istedim ama o yazıyı sen ayrılmak istediğimi sandın ,cnm ben devam etmenin bana yarar sağlayacagını düşünüyorum eyer mümkünse benim durumumu o şakilde ayarlarmısın....

Raa çok geç oldu ama şuan, istersen Ece'yle konuş 9. takımdan onların takımına geç, katılmak isteyenler başlığına da yazabilirsin tekrar durumu aktarırsın

Raa çok geç oldu ama şuan, istersen Ece'yle konuş 9. takımdan onların takımına geç, katılmak isteyenler başlığına da yazabilirsin tekrar durumu aktarırsın

teşekkürler nucuğum grubun kapandığına cok üzüldüm,aslında cuma bildirimlerrini yapmayı halledebileceğimi bilsem aslagrubun kapanmasına izin vermezdim biliyormusun...

teşekkürler nucuğum grubun kapandığına cok üzüldüm,aslında cuma bildirimlerrini yapmayı halledebileceğimi bilsem aslagrubun kapanmasına izin vermezdim biliyormusun...

Raa ben de grup kapansın hiç istemedim, 5. takıma ilk açıldığı zamandan beri emek vermiş herkese yapılan bir haksızlık olduğunu düşünüyorum bir grubun kapanmasına göz yummak, ama maalesef 2-3 kişinin istemesiyle olmuyor. sırf istemekle de olmuyor. böyle olması gerekiyordu yani maalesef.

raacım 9. takıma yazdım durumu..oraya geçebilirsin seng nickli arkadaşın adı ece takımın kaptanı..onunla iletişime geçebilirsin cnm

Merhaba ,Efsane 5. takımın efsane güzelleri. Bir kaç yıl önce bende bu takımda olmanın mutluğu içindeydim. Eski arkadaşlardan kimseler var mı bilmiyorum. Bu takımla birlikte 20 kg civarında kilo vermiştim . Beni hatırlayan eskilerden arkadaşlar varsa hepsine selam olun .:17: Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum .fıstık gibi olmanız dileğiyle:38:

Merhaba ,Efsane 5. takımın efsane güzelleri. Bir kaç yıl önce bende bu takımda olmanın mutluğu içindeydim. Eski arkadaşlardan kimseler var mı bilmiyorum. Bu takımla birlikte 20 kg civarında kilo vermiştim . Beni hatırlayan eskilerden arkadaşlar varsa hepsine selam olun .:17: Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum .fıstık gibi olmanız dileğiyle:38:

Ben varim canim eski dostlari gormek ne guzel.8.takimdayim simdi gel beklerim arada

kimsenin gelmeyeceğini bilmeme ramen hergün kesin 5. takımı açıyor ve bakıyorum..
bu gün karar aldim ben hergün buraya menümü paylaşıcam buraya yazma düşüncesi bile beni çünki çok şeyi yemeden engelliyor...

ses 1 - 2

Evet yine yeniden merhaba.... Bende sizler gibi yeniden başlıyorum bu sürece .İnşallah alnımızın akıyla verdiğimiz kilolarla ve fit vucutlarımızla bu işi sonlandıracağız... Hepimizin birbirimize ihtiyacı var sizlerin bana benim sizlere... Bu motivasyon denen illet beslenmezse pohpohlanmazsa malesef bizi terkediyor. Onun için birnin motivasyonu düşdüğünde diğeri onu destekleyecek ve kimsenin yıkılmasına izin verilmeyecek... Ben bu işi yapabiliriz diyorum kendime inanıyorum .Sizlerde azıcıkta olsa inanca sahipseniz hiç şüphe yok başarırız... Ben öncelikle takım olabilmemiz için gereken bilgileri okuyap anlamaya çalışacağım inş. kısa süre içerisinde de bildirimlere başlarız. Buraya gelen herkesin kısaca kendini anlatmasını neden kilo aldığını kaç kere kilo vermeyi denediğini şuanki kilosunu vs vs vs anlatmasını rica edeceğim. Bazı bilgilerinizi not etmek istiyorum çünkü . Birde sizden ricam şuanki halinizle bir resminizi çekin.. Buraya koyun demiyorum siz çekin her ay yeni resimler çekerek kendi sürecimizi dışarıdan göreceğiz sadece tartıdan değil...

hımmmmm şimdilik bukadar hadi bakalım sizleri bekliyorum

evet ben geldim juju...grup kapanmış ama şimdi açılıyo sanırım değil mi...

bende aranızda olmak istiyorum aramızda yarışmak hepimizi hırslandıracaktır kilo vermek konusunda..

gruba katılmak için ne gerekiyor yoksa katılmış mı oluyruz şimdi.

Back
X