- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #74.641
ses 1 - 2
Evet yine yeniden merhaba.... Bende sizler gibi yeniden başlıyorum bu sürece .İnşallah alnımızın akıyla verdiğimiz kilolarla ve fit vucutlarımızla bu işi sonlandıracağız... Hepimizin birbirimize ihtiyacı var sizlerin bana benim sizlere... Bu motivasyon denen illet beslenmezse pohpohlanmazsa malesef bizi terkediyor. Onun için birnin motivasyonu düşdüğünde diğeri onu destekleyecek ve kimsenin yıkılmasına izin verilmeyecek... Ben bu işi yapabiliriz diyorum kendime inanıyorum .Sizlerde azıcıkta olsa inanca sahipseniz hiç şüphe yok başarırız... Ben öncelikle takım olabilmemiz için gereken bilgileri okuyap anlamaya çalışacağım inş. kısa süre içerisinde de bildirimlere başlarız. Buraya gelen herkesin kısaca kendini anlatmasını neden kilo aldığını kaç kere kilo vermeyi denediğini şuanki kilosunu vs vs vs anlatmasını rica edeceğim. Bazı bilgilerinizi not etmek istiyorum çünkü . Birde sizden ricam şuanki halinizle bir resminizi çekin.. Buraya koyun demiyorum siz çekin her ay yeni resimler çekerek kendi sürecimizi dışarıdan göreceğiz sadece tartıdan değil...
hımmmmm şimdilik bukadar hadi bakalım sizleri bekliyorum
evet bende kendimi ve kilo durumumun özetini anlatacağım o halde..
birazdan okula gitmem gerekiyor gidince oradan girebilirsem kısaca anlatırım kendimi yoksa da gelince