- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.901
canım ben senin başlanğıç kilon 70 kaydettim çünkü bize ilk yazdığında verdiğin bilgi oydu.... sorun yok değilmi...
ayrıca takımda bil kendini sadece haftaya bildiriminin yapıcaz okadar
durumunu anlatsaydın daha iyi olurdu bizim açımızdan da.... kendi kararınla sana bir hafta daha aramıza katılma şansı veriyorum ozaman... umarım yoğunluğun biter ve senide kilo vermen için aramızda görürüz...
ben bişiy soracağım pirinç lapası diyeti varmış uygulayan oldu mu hiç bayanlar adet döneminde ödem atmak için yapıyorlarmış deneyipte gerçekten bende işe yaradı diyen var mı? Birde bu diyeti yapabilir miyiz?
kızlar çarşamba günü misafirliğe gittim ya...giderken otobüse bindim....neyse oturdum falan yanımda kadın tel de konuşuyor,tabi bende istemsiz dinliyorum...kadın dedi ki valla dedi niye yalan söyleyeyim,herşeyimi karşılayacaklar,istersen ucakla istersen otobüsle gel dediler...senin yaşadığını başkaları da yasamasın dediler dedi....içimden noli len diyorum....sonra bır daha teli çaldı.....tamam yoldayım falan dedi....ben hangi proğrama çıkacağım dedii..seda sayanın öyle bir proğramı falan var mı dedi....
meğer yanımda ki kadın seda sayana çıkmaya gidiyormuş...
zaten tel de dedi ki kendimi gizleyeceğim...
dün bi baktım bizim ki çıkmış tabi ben tanıdım iice süzdüydüm
bugün yine proğramda meğer aldatılmış onu anlatıyorlar:44:
aslında iki haftalık bir süreç değil bir haftalık bir süreç oluyor oda paylaşımını değerlendirmek için... hani iki üç gün yazıp ortadan kaybolurmu diye....
illa bukadar girmek istiyorsan bu hafta eklerim ama 2 gün oldu ben senin başlangıç kilonu not aldım gel seni haftaya ekleyelim listeye hem daha ciddi bir kilo vermiş olursun bir haftanın totalinde
hımmmmmm sende benim gibi otur bi düşün bakalım ben ne yaptım da kilo vermede bukadar az gitti diye... tamam regl oldun ama onun dışındada yaptığın hatalar varmı bir irdele benim gibi
Ay allah yardim etsin bu insanlara ya :) Programa baglan benden kacamazsin tanidim seni de hahah
cornella sadece pirinç mi yeniyor?
birde verdiğin kilo geri alınıyor mu?
Allahıma bin şükürrr, çizelgem de değişti..Onu cin çarpmışa çeviricem..Değişe
değişe evrim geçirttiricem ona, Charles Darwin teorisi hiç kalıcak yanında!...:111::111::111:
.
cornella sadece pirinç mi yeniyor?
birde verdiğin kilo geri alınıyor mu?
değişe evrim geçirttiricem ona, Charles Darwin teorisi hiç kalıcak yanında!...:111::111::111:
.
cnm çizelgen güzel olmuş ama yazık değil mi ortada ki civciveonu top gibi ordan oraya atıyorlar:26:
.
Aaaaaaa haklısın onu hiç düşünmemiştim, duuu tatlışım daha uygun bişey yapayım
.
yap bakalım nasıl olacakkkk
tamam o zaman zaten bu diyette bana uymaz ama insanın hoşuna giderdi herhalde bi bakmışsın ertesi güne 1 kilo gitmiş vavavvvvv ama bende dayanamam zaten öyle bizim takımada uymaz burası sağlıklı beslenmenin sporla buluşma noktası...hımmm sloganımız
"SAĞLIKLI BESLENMENİN SPORLA BULUŞTUĞU GRUP"
Civcikim açık hafada şarkı söyleye söyleye hedefe götürücek beniTeşekkürler canım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?