Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bişiy soracağım pirinç lapası diyeti varmış uygulayan oldu mu hiç bayanlar adet döneminde ödem atmak için yapıyorlarmış deneyipte gerçekten bende işe yaradı diyen var mı? Birde bu diyeti yapabilir miyiz?

canım ben senin başlanğıç kilon 70 kaydettim çünkü bize ilk yazdığında verdiğin bilgi oydu.... sorun yok değilmi...

ayrıca takımda bil kendini sadece haftaya bildiriminin yapıcaz okadar

Tamam kaptanların en sabırlısı Ömrünü yedim yine canım demiş yahu

.

Tesekkur ederim jujuuuu :) bgune baya tempolu basladim 8de uyandim veeee 1 saat tempolu yurudum haftaya bekleyin beni artik ihihi

kızlar çarşamba günü misafirliğe gittim ya...giderken otobüse bindim....neyse oturdum falan yanımda kadın tel de konuşuyor,tabi bende istemsiz dinliyorum...kadın dedi ki valla dedi niye yalan söyleyeyim,herşeyimi karşılayacaklar,istersen ucakla istersen otobüsle gel dediler...senin yaşadığını başkaları da yasamasın dediler dedi....içimden noli len diyorum....sonra bır daha teli çaldı.....tamam yoldayım falan dedi....ben hangi proğrama çıkacağım dedii..seda sayanın öyle bir proğramı falan var mı dedi....
meğer yanımda ki kadın seda sayana çıkmaya gidiyormuş...
zaten tel de dedi ki kendimi gizleyeceğim...
dün bi baktım bizim ki çıkmış tabi ben tanıdım iice süzdüydüm
bugün yine proğramda meğer aldatılmış onu anlatıyorlar:44:

ben yapmıştım.ilk piştiğinde yiyebiliyorsun da sonrası zulüm...tartıda 1 kilo fark ettirdi...

Ay allah yardim etsin bu insanlara ya :) Programa baglan benden kacamazsin tanidim seni de hahah

ya ben bu hafta yazamadım annem hastanedeydi 2 3 gün onunla hastanede kaldım hafta sonuda sınavlar vardı o yüzden bu hafta spor yapamadım çookk düzensiz uyudum zor bi hafta geçti o yüzden ,bu hafta çok daha ii olucak sözz

Allahıma bin şükürrr, çizelgem de değişti..Onu cin çarpmışa çeviricem..Değişe

değişe evrim geçirttiricem ona, Charles Darwin teorisi hiç kalıcak yanında!... :111::111::111:

.

cornella sadece pirinç mi yeniyor?
birde verdiğin kilo geri alınıyor mu?

geçen haftanın birincisi nasıl beslenmiş acaba diye buldum yazdığı menüleri..
bildirimden bi kaç gün önce kahvaltılarda hep pirinç lapası yemiş sonrasıda

öğle:meyve
akşam:meyve şeklindeydi...

ama bu beslenmeyle yağdan gitmez kastan gider..juju da beğenmedi menüyü zaten

bence normal beslenmek en iisi kızlar..

değişe evrim geçirttiricem ona, Charles Darwin teorisi hiç kalıcak yanında!... :111::111::111:

.

cornella sadece pirinç mi yeniyor?
birde verdiğin kilo geri alınıyor mu?

cnm gün içinde hep pirinç yiyorsun...ben regl oldugum dönemde yapmıştım..zaten zor dayandım yaparken...bir de ben o zaman zaten karatay yapıyordum sporla beraber...o yüzden hatırlamıyorum geri aldım mı? verdim mi?

.

cnm çizelgen güzel olmuş ama yazık değil mi ortada ki civcive onu top gibi ordan oraya atıyorlar:26:

tamam o zaman zaten bu diyette bana uymaz ama insanın hoşuna giderdi herhalde bi bakmışsın ertesi güne 1 kilo gitmiş vavavvvvv ama bende dayanamam zaten öyle bizim takımada uymaz burası sağlıklı beslenmenin sporla buluşma noktası...hımmm sloganımız

"SAĞLIKLI BESLENMENİN SPORLA BULUŞTUĞU GRUP"

.

Aaaaaaa haklısın onu hiç düşünmemiştim, duuu tatlışım daha uygun bişey yapayım

.

yap bakalım nasıl olacakkkk

Sana katılıyorum arkadaşım

.

kılom 84,700 hanımlar ıstedıgım kadar veremdım 1,olamadım 1.300 vemışim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…