- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.861
jujucum kesinlikle koştuğun zaman tartıda fazla çıkarsın. Vücutta ve kaslarda ödem oluşuyor... Bu geçici bir süre geçecek ama inceldiğini farkedeceksin...
benim bu hafta istediğim gibi olmadı. sabah 81.100 çıktı. Ama çok şişliğim var bi türlü adetim olmadı karnım davul gibi...
hımmmm belkide hatayarımdan birisi odur... ara öğünlerimde yanımda daha farklı bişeyler taşımam gerekecek....juju yürüyüş hızın çok düşük geldi bana ..ama dediğim gibi her yürüyüş bandı farklı....ben 6-6,5 da yürürdüm.hocam beni 8 den başlar 10 a kadar yükselterek koştururdu.başımda da dayan az daha dayan diyip dururdu....
bir de senin menüler de en çok dikkat ettiğim şey bisküviler....bu bisküvileri tv da yine izlemiştim.hani yerken dişe yapışıyor ya.....bunlar nasıl dişe yapışıyorsa yerken bağırsaklarınıza da aynen bu şekil de yapışırlar demişti kadın.....
jujucum kesinlikle koştuğun zaman tartıda fazla çıkarsın. Vücutta ve kaslarda ödem oluşuyor... Bu geçici bir süre geçecek ama inceldiğini farkedeceksin...
benim bu hafta istediğim gibi olmadı. sabah 81.100 çıktı. Ama çok şişliğim var bi türlü adetim olmadı karnım davul gibi...
Günaydın arkadaşlar..Nasıl yedim, nasıl yedim..Kebaplar, tatlılar, çikolatalar :26::26::26: Ohhh şükürler olsun rüyaymış..ama nasıl etkilendim varya anlatamam size..Sevgili arkadaşlarım ve sevgili kaptanım *JUJU* ben kesinlikle yarışmak istiyorum bu hafta..dün akşam son 1 ayda yapılan yorumları ve geçen haftaki yarışma yorumlarınızı gördüm..Harika bir başarı ama özellikle insan sağlığı ön planda..Bir yerde juju'nun napayım öyle 1.liği menüye bakarmısıınız dediğini okudum..menüde de pirinç lapasıyla başlayan bir kahvaltı vardı. bu benim çok hoşuma gitti, birde foruma yeni katılan arkadaşlar 1-2 hafta deneniyormuş..Ben rengimi belli ettim ama vala içimden çok geliyor sizlerle olmak ve yarışmak..Özelliklede bu rüyadan sonra :18::18::18: Yardım edinnnnnnnnnnnnn :44::44:
.
tebriklerrrKeske gonul neler neler yemek istiyo ama
Kizlar sabah tartildim.
Onceki kilo:92
Su anki kilo:90.2
Verilen kilo:1.8
Su an cook mutluyum telefondan girmesem ne ifadelerle belirticem bunu :)
olsun cnm 300 gr da ii tebriklergünaydınnnnnnnnnnnn
ben çok az kilo vermişim bu hafta vücudum bana direndikaçamağım yok..sporum tam ama 300 gr gitmiş:44:
geçen hafta 67.5 bu hafta 67.2
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eğer bu tartı kafayı yemediyse 72.6 geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119:
500 gr tartı eksik gösterdi diye kafayı yicem
tabi takımda 74 olarak kayıtlıyım...geçen hafta bildirimde geç kaldığım için....
Günaydın arkadaşlar..Nasıl yedim, nasıl yedim..Kebaplar, tatlılar, çikolatalar :26::26::26: Ohhh şükürler olsun rüyaymış..ama nasıl etkilendim varya anlatamam size..Sevgili arkadaşlarım ve sevgili kaptanım *JUJU* ben kesinlikle yarışmak istiyorum bu hafta..dün akşam son 1 ayda yapılan yorumları ve geçen haftaki yarışma yorumlarınızı gördüm..Harika bir başarı ama özellikle insan sağlığı ön planda..Bir yerde juju'nun napayım öyle 1.liği menüye bakarmısıınız dediğini okudum..menüde de pirinç lapasıyla başlayan bir kahvaltı vardı. bu benim çok hoşuma gitti, birde foruma yeni katılan arkadaşlar 1-2 hafta deneniyormuş..Ben rengimi belli ettim ama vala içimden çok geliyor sizlerle olmak ve yarışmak..Özelliklede bu rüyadan sonra :18::18::18: Yardım edinnnnnnnnnnnnn :44::44:
.
tebriklerrr
olsun cnm 300 gr da ii tebrikler
herkese günaydınnnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum21:
bende bildirim yapayım 79.200 bende 100 gr vermişim ama artı olmadığına sevindim doğrusu dün adet oldum kızlar bunada şükürhaftaya dahada iyi olur inş
aslında iki haftalık bir süreç değil bir haftalık bir süreç oluyor oda paylaşımını değerlendirmek için... hani iki üç gün yazıp ortadan kaybolurmu diye....Günaydın arkadaşlar..Nasıl yedim, nasıl yedim..Kebaplar, tatlılar, çikolatalar :26::26::26: Ohhh şükürler olsun rüyaymış..ama nasıl etkilendim varya anlatamam size..Sevgili arkadaşlarım ve sevgili kaptanım *JUJU* ben kesinlikle yarışmak istiyorum bu hafta..dün akşam son 1 ayda yapılan yorumları ve geçen haftaki yarışma yorumlarınızı gördüm..Harika bir başarı ama özellikle insan sağlığı ön planda..Bir yerde juju'nun napayım öyle 1.liği menüye bakarmısıınız dediğini okudum..menüde de pirinç lapasıyla başlayan bir kahvaltı vardı. bu benim çok hoşuma gitti, birde foruma yeni katılan arkadaşlar 1-2 hafta deneniyormuş..Ben rengimi belli ettim ama vala içimden çok geliyor sizlerle olmak ve yarışmak..Özelliklede bu rüyadan sonra :18::18::18: Yardım edinnnnnnnnnnnnn :44::44:
.
tebriklerrr
olsun cnm 300 gr da ii tebrikler
herkese günaydınnnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum21:
bende bildirim yapayım 79.200 bende 100 gr vermişim ama artı olmadığına sevindim doğrusu dün adet oldum kızlar bunada şükürhaftaya dahada iyi olur inş
aslında iki haftalık bir süreç değil bir haftalık bir süreç oluyor oda paylaşımını değerlendirmek için... hani iki üç gün yazıp ortadan kaybolurmu diye....
illa bukadar girmek istiyorsan bu hafta eklerim ama 2 gün oldu ben senin başlangıç kilonu not aldım gel seni haftaya ekleyelim listeye hem daha ciddi bir kilo vermiş olursun bir haftanın totalinde
hımmmmmm sende benim gibi otur bi düşün bakalım ben ne yaptım da kilo vermede bukadar az gitti diye... tamam regl oldun ama onun dışındada yaptığın hatalar varmı bir irdele benim gibi
Tamam olur Kaptanımsize en uygun nasıl oluyorsa o olsun..ama takımda olmadığım halde başınızı ağırtırım :26::26: Ben 5. takımı çok sevdim..Bu gün değişti kilom ilk başladığım 72.500 şimdiki kilom 70.800 5 gün oldu başlayalı ama şunuda diyeyim..Bu gün yarın o şey dönemim haftaya Cuma'ya bitmiş olur, pis kilo kaybederim takıma faydalı olabilirmiyim ki acaba :44::44:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?