Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujucum kesinlikle koştuğun zaman tartıda fazla çıkarsın. Vücutta ve kaslarda ödem oluşuyor... Bu geçici bir süre geçecek ama inceldiğini farkedeceksin...

benim bu hafta istediğim gibi olmadı. sabah 81.100 çıktı. Ama çok şişliğim var bi türlü adetim olmadı karnım davul gibi...

evet kızlar bisküvi vs şeyler yani içinde az da olsa şeker bulunan gıdaları yemek kilo verme sürecini uzatıyor.onun yerine badem ceviz vsgibi şeylerle ara öğün yapılmalı.

karatay hoca şeker için en tatlı zehir diyor...hayatınıza sakın sokmayın diyor.cornellaya katılıyorum..

adetin gecikti ise şişlik olmuştur canım oda etkilemiştir..

ama 600 vermişsin iyi bence

hımmmm belkide hatayarımdan birisi odur... ara öğünlerimde yanımda daha farklı bişeyler taşımam gerekecek....
valla benim koşu bandım 8 yıllık birde o profesyönel koşu bandları gibi değil ne bilim ben bu hızda bile koşurken terliyorsam ki diyorum ya ben terleme özürlüyümdür ozaman etki ediyor.... birde nabzıma bakıyorum 80 den 120 çıkıyor koşarken yani bu kiloda kendimi aşırı yormamam gerekir diye düşünüyorum... 88 kilo birisi ile 60 kilo birisi aynı hızda koşamaz çünkü

valla sonuç okadar da kötü değiş 600 azmı sence ... ne bekliyonuz kızlar her hafta 1 kilo vermeyimi yok öyle bişi... arada olur o durumlar süreklilik arzetmez... herhafta 600 verebilirsen öp başına koy.. bide şişşin düşün artık

Günaydın arkadaşlar..Nasıl yedim, nasıl yedim..Kebaplar, tatlılar, çikolatalar :26::26::26: Ohhh şükürler olsun rüyaymış..ama nasıl etkilendim varya anlatamam size..Sevgili arkadaşlarım ve sevgili kaptanım *JUJU* ben kesinlikle yarışmak istiyorum bu hafta..dün akşam son 1 ayda yapılan yorumları ve geçen haftaki yarışma yorumlarınızı gördüm..Harika bir başarı ama özellikle insan sağlığı ön planda..Bir yerde juju'nun napayım öyle 1.liği menüye bakarmısıınız dediğini okudum ..menüde de pirinç lapasıyla başlayan bir kahvaltı vardı. bu benim çok hoşuma gitti, birde foruma yeni katılan arkadaşlar 1-2 hafta deneniyormuş..Ben rengimi belli ettim ama vala içimden çok geliyor sizlerle olmak ve yarışmak..Özelliklede bu rüyadan sonra :18::18::18: Yardım edinnnnnnnnnnnnn :44::44:

.

Bu arada gördüğüm rüyada çok etkilendim ama, uyandığımda o kadar şükrettim ki rüya diye..Yani cısss yiyecekler bana hiç cazip gelmiyorr

.

Keske gonul neler neler yemek istiyo ama

Kizlar sabah tartildim.
Onceki kilo:92
Su anki kilo:90.2
Verilen kilo:1.8

Su an cook mutluyum telefondan girmesem ne ifadelerle belirticem bunu :)
tebriklerrr
günaydınnnnnnnnnnnn

ben çok az kilo vermişim bu hafta vücudum bana direndi kaçamağım yok..sporum tam ama 300 gr gitmiş:44:

geçen hafta 67.5 bu hafta 67.2
olsun cnm 300 gr da ii tebrikler

herkese günaydınnnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum 21:
bende bildirim yapayım 79.200 bende 100 gr vermişim ama artı olmadığına sevindim doğrusu dün adet oldum kızlar bunada şükür haftaya dahada iyi olur inş

[B enerjin çok iyi canım....takımımıza neşe katacaksın[/B]

aysunaycım yaaa ben dün hariç çok spor yapıyorum ondan bana az gibi geldi... Ama şişlik var kesin hissediyorum... hayırlısı napalım yaa

haftaya eminim daha fazla eksik çıkarsın.....

aslında iki haftalık bir süreç değil bir haftalık bir süreç oluyor oda paylaşımını değerlendirmek için... hani iki üç gün yazıp ortadan kaybolurmu diye....

illa bukadar girmek istiyorsan bu hafta eklerim ama 2 gün oldu ben senin başlangıç kilonu not aldım gel seni haftaya ekleyelim listeye hem daha ciddi bir kilo vermiş olursun bir haftanın totalinde

hımmmmmm sende benim gibi otur bi düşün bakalım ben ne yaptım da kilo vermede bukadar az gitti diye... tamam regl oldun ama onun dışındada yaptığın hatalar varmı bir irdele benim gibi

Tamam olur Kaptanım size en uygun nasıl oluyorsa o olsun..ama takımda olmadığım halde başınızı ağırtırım :26::26: Ben 5. takımı çok sevdim..Bu gün değişti kilom ilk başladığım 72.500 şimdiki kilom 70.800 5 gün oldu başlayalı ama şunuda diyeyim..Bu gün yarın o şey dönemim haftaya Cuma'ya bitmiş olur, pis kilo kaybederim takıma faydalı olabilirmiyim ki acaba :44::44:

.

başangıç 75.0

şimdiki 73.9

hedef 65.0

giden 1.10

yaş 28

boy 1.66cm

benden bu kadar

dalin26

pazartesi 3 mesaj
salı 9 mesaj
çarşamba 2 mesaj
perşembe 1 mesaj

garfield06

pazartesi 10 mesaj
salı 28 mesaj
çarşamba 14 mesaj
perşembe 1 mesaj

birsen-deniz

pazartesi 8 mesaj
salı 3 mesaj
çarşamba 5 mesaj
perşembe 9 mesaj

greyy

pazartesi 5 mesaj
salı 3 mesaj
çarşamba 0 mesaj
perşembe 0 mesaj

cornella

pazartesi 7 mesaj
salı 25 mesaj
çarşamba 20 mesaj
perşembe 20 mesaj

ZES

pazartesi 13 mesaj
salı 11 mesaj
çarşamba 15 mesaj
perşembe 10 mesaj

kızlarrrrrrrrrrrr herkes kilo vermiş tebrik ediyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii :119::119::119:

bakın görün bu haftada derece bekliyo bizi

gibisankiacaba

pazartesi 1 mesaj
salı 1 mesaj
çarşamba 1 mesaj
perşembe 2 mesaj

ukyo

pazartesi 5 mesaj
salı 9 mesaj
çarşamba 7 mesaj
perşembe 11 mesaj

aysunayy

pazartesi 6 mesaj
salı 18 mesaj
çarşamba 22 mesaj
perşembe 17 mesaj

busramnmn

pazartesi 1 mesaj
salı 2 mesaj
çarşamba 1 mesaj
perşembe 0 mesaj

canım ben senin başlanğıç kilon 70 kaydettim çünkü bize ilk yazdığında verdiğin bilgi oydu.... sorun yok değilmi...

ayrıca takımda bil kendini sadece haftaya bildiriminin yapıcaz okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…