Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şöyle kalın ve renkli nasıl yzabilirim

Canım Forum ayarları bölümü >> Mesaj Editörü >> Standart Editör - Toolbar'ı tıklayıp değişiklikleri kaydedersen, yorum yapma penceresinden istediğin ayarı yapabiliyorsun

.

cani gonulden juju ve tum arkaaslari tebrik ediyorum
kisa suree cok yol aldiniz
bir sureline kizlarla tatile gitme durumumuz var
gelince gorusuruz insallah
tekrar tekrar basarilar kizlar

Merhaba Kızlar;
Bugün aklım hep buradaydı. az önce karneleri dağıttık, arkadaşları gönderdik beşi biyerde çayımı aldım odamda yorumları okuyorumm. herkesi kilo verebildiği için tebrik ediyorum. Arkadaşlar az çok demenden tempomuzu bozmayalımm. zaten bizi aldatanda bu. diyet yapıp yapıp veremediğimizi görünce hopppp ipin ucunu koyveriyoruz.. lütfen hepimiz sabırlı olalım. birbirimize destek olalım. :))

arkadaşla yavaş yavaş gitsede pes etmek yok mayısa kadar herkes istediğine iner 90 60 90 olmak istemiyoruz herhalde

Herkese iyi akşamlar, bende aranıza katılmak istiyorum..Yorumları okuyorum, arkadaşım (alt kat komşum) Gamze_M de bu grup ta ve bende yarışmak istiyorum..Çok istiyorum hemde, kararlıyım kilo vermeyi çok istiyorum...Size kısaca kendimden bahsedeyim..

Ben 35 yaşında, 16 yıllık evli, 15 ve 11 yaşında 2 oğlum var..Doğduğumdan evliliğime kadar zayıf bir genç kızdım..Evliliğimde ve doğumlarımda oldukça fazla kilo aldığımı düşünüyorum..Diyetle 96 kiloyken tanıştım..Diyete başladım ve 1 yıl içine 23 kilo verdim..Ardından 5 ayda verdiğim kiloların 7 kilosonu geri aldım.. Şu anda 80.9'la kk ile tanıştım..İnşaallah sizlerle beraber güzel bir şekilde zayıflarız..Gün gün yazmak istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum..

Boy:1.64
Kilo:80.9
Şimdilik hedef kilom:70 (ulaştıkça, hedefim değişebilir)

Ne olurrrr benide alın takımınıza, en azından almayı deneyin

Hepimize kolay gelsin..

*JUJU* Kaptana Saygılarımla arz ederim

.

slm cnm hsgeldın juju daha net aydınlatır ama sanırım uye alımı durdruldu yeterli sayıya ulasıldı ıns 1 kısılık yerımız vardır

iyi akşamlar kızlar (ayy ne kadar ciddi bir giriş oldu bu böyle)
bugünkü menümü bildiriyorum:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
labne

ara :
2 adet küçük ceviz

öğlen:
1 kase mercimek çorbası
yarım kase yoğurt
turşu-domates

akşambugün yemek yapmadım ,dünden kalanı eşim yiyecek)
1 adet çavdar ekmeği
kahvaltılık(labne,zeytin,1 çay k. vişne reçeli,domates)

gene dişçiye gittim:120:

artık her 6 ayda bir mutlaka giderim yaa böyle ara verince herşey daha zor oluyo
aman kızlar dişle ilgili probleminiz varsa ihmal etmeyin.

neyse beni boşşverin sonuçlar açıklandı mı ki...1.olduk mu:119:

slm cnm .. hb çok tşk ederim... ama inş. vardır ya...çok istiyorum bende katılmak...

*juju* duy beniiiii

.

mrb canım ...seni tanıdım yani gamze nin sayfasından komşusu
takıma alınıp alınmayacağını bilemem ama bir kişilik kontenjan var diye hatırlıyorum.tabi buna juju karar verecek...

seva-M hoşgeldin juju gelsin sana takıma girip giremeyeceğini söyler canım

bende hep erteliyorum dişçiyi....
valla kaçıncı olduk bilmiyorum ama sanırım 1.

sabah
-sucuklu yumurta
-1 dilim tam buğday kmeği
-3 zeytin
-beyaz peynir

ara.
6 badem

öğle:
1 kase şehriye çorbası
-yarım dilim tam buğday ekmeği
- 1 baharatlı kase yoğurt,,

ara:yok dişçideydim

akşam.
-1 kase şehriye çorbası
-dolu dolu bir tabak pırasa yemeği(pirinçsiz)
-1 kase yoğrt

suyumu tamamlıcam..

yeşil çayımı içerim sonra

baya yürüdüm bugün ama valiz hazırlıcam fırsatım olursa sporumu azda olsa yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…