- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.941
şöyle kalın ve renkli nasıl yzabilirim
gamze avatar resmin çok güzel olmuş beğendim...
[B][LIST=1]
[/LIST]
[COLOR="#008000"]deneme 1-2-1-2:55::55::55::55:[/COLOR][/B]
slm cnm hsgeldın juju daha net aydınlatır ama sanırım uye alımı durdruldu yeterli sayıya ulasıldı ıns 1 kısılık yerımız vardırHerkese iyi akşamlar, bende aranıza katılmak istiyorum..Yorumları okuyorum, arkadaşım (alt kat komşum)Gamze_M de bu grup ta ve bende yarışmak istiyorum..Çok istiyorum hemde, kararlıyım kilo vermeyi çok istiyorum...Size kısaca kendimden bahsedeyim..
Ben 35 yaşında, 16 yıllık evli, 15 ve 11 yaşında 2 oğlum var..Doğduğumdan evliliğime kadar zayıf bir genç kızdım..Evliliğimde ve doğumlarımda oldukça fazla kilo aldığımı düşünüyorum..Diyetle 96 kiloyken tanıştım..Diyete başladım ve 1 yıl içine 23 kilo verdim..Ardından 5 ayda verdiğim kiloların 7 kilosonu geri aldım.. Şu anda 80.9'la kk ile tanıştım..İnşaallah sizlerle beraber güzel bir şekilde zayıflarız..Gün gün yazmak istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum..
Boy:1.64
Kilo:80.9
Şimdilik hedef kilom:70 (ulaştıkça, hedefim değişebilir)
Ne olurrrr benide alın takımınıza, en azından almayı deneyin
Hepimize kolay gelsin..
*JUJU* Kaptana Saygılarımla arz ederim
.
slm cnm hsgeldın juju daha net aydınlatır ama sanırım uye alımı durdruldu yeterli sayıya ulasıldı ıns 1 kısılık yerımız vardır
slm cnm .. hb çok tşk ederim... ama inş. vardır ya...çok istiyorum bende katılmak...
*juju* duy beniiiii
.
gene dişçiye gittim:120:
artık her 6 ayda bir mutlaka giderim yaa böyle ara verince herşey daha zor oluyo
aman kızlar dişle ilgili probleminiz varsa ihmal etmeyin.
neyse beni boşşverin sonuçlar açıklandı mı ki...1.olduk mu:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?