Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SABAH

1 dilim ekmek
5 zeytin
1kaşık sarelle

ARA ÖĞÜN

1 avuç ay çekirdeği

ÖĞLEN

1 kase yoğurt
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek yulaf

AKŞAM

pazı kavurma
yoğurt
1 dilim ekmek yulaf

SUUUUUUU

İçiyorum

SPORRRRRRRRR

1.SAAT YÜRÜDÜM AKŞAMDA YÜRÜYECEM

Eeeee güzel vala, bende az sonra akşam yemeğimi yerim ve yazarım..İşte o zaman akmı karamı belli olur

.

kızlar huhuuuuuuuuuuu
benim menüm yok ciciler....ayaga kalkmaya basladım ama yürüken belime ağrı giriyor hopp geri yataga.....
eşim de bu hafta benı çok yalnız bıraktı.çok kızgınım....
memleketten arkadası geldi bu hafta nerdeyse dogrudürüst eve gelmedi.zaten bazı akşamlar mesaide...
neyse ben bugün gün içine yayarak form bisküvi yedim kalorisine bakayım hımmmm.....218 kaloriymiş.....
sonra 1 adet portakal yedim...
biraz öncede yarım çay fincanı salep içtim tarçınlı....
işte hepsi bu kadar saatte geç oldu zaten....
finishh tükan kapandı........
geceyen ilerleyen saatlerinde karnımın guruldaması müthiş bir duygu.......
erisin yağlar gitsinler
cumaya son 2 gün hade bakemm....

bugunku menumde de yıne kahvaltı yok işlerim vardı aceleden yapamadım

sabah: yok
öğlen : tavuk ızgara servis yedim dısardaydım.tabagın yarısı tavuktu yarısı salataydı rus salatası vardı ona hıc dokunmadım digerlerini yedim 3 parça lavaş ekmek yedim ama ufacık parcalar tek lokmalık :)
ara: sekersiz cay ve konserve mısır yedim bir bardak kadar azıcık yağ var içinde ( yarım cay kasıgı) :)
aksam: bi kase mercımek corbası bir dilim ekmek

veee yeşil çayla da kapanış

ay bu arada ben artık baya baya su içiyorum cook mutluyuz ailecek boy friendim sevindirik oluyor su içtiğimi görünce hihihi o da buraya yazıyorum diye alıştım yoksa hıc aklıma gelmıyor bobreklerımde agrımıyor oley oley :))

mönüüüüü

sabah yok
ara yok
çğle 1 dılım kepek ekmegı 1 tane ucgen krem oeynır sekersız cay
ara yok
aksam yok
ara yok
spor oglen 20 dk yaptım elıptık bırazdanda 30 dk yapacak elıptık toplamda 700 kalorı ucuracam
su 2 bardak

:44::44:dalin neden böyle bir şey yaptın..bu şekilde kilo vermek belki haftanın sonunda sana cazip gelebilir ama sonrasını biliyorsun değil mi?kat kat daha fazla kilo.....

hımmm öğrenci hayatı
fena değil ama bazı hatırlatma yapayım ufak bir bilgi.......
mısır çok kalorilidir unutma..yağ olması ayrı kalori katar yanı tek başına bile kalorisi çok ok
bir diğeri de mercimek ,tarhana gibi çorbaların yanında ekmek
onun dışında

Sabah

yarım dilim tam buğday ekmeği
yarım kibrit kutusu peynir
yarım domates
yarım salatalık

Ara 1 fincan şekersiz nescafe

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon haşlama sebze

Ara 1 elma 1 fincan kahve (şekersiz)

Akşam

1 kase çorba
1 turp
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara 1 meyve ve günü bu şekilde kapatırım..

Suyumu içiyorum ve akşam yemeğimi hazmettikten sonra biraz spor yapacağım..

ben olsam bayılırdım yesene azcık bünyen çöker hasta olursun yapma bence böyle çorba falan iç bari hayatım

kilo almak isisteyen ler diye bir bölüm arya kızın biri boyu1.73 54 kiloymuş hedefime 16 kilo var diyo 70 olmak istiyomuş 70 olmak istermi ya 65 66 yeter ona

8 takıma baktımda 120 kilodan 80 kiloyadüşmüş zaza diye biri bugünresmini koymuş erkek miş

:44::44:dalin neden böyle bir şey yaptın..bu şekilde kilo vermek belki haftanın sonunda sana cazip gelebilir ama sonrasını biliyorsun değil mi?kat kat daha fazla kilo.....

ben olsam bayılırdım yesene azcık bünyen çöker hasta olursun yapma bence böyle çorba falan iç bari hayatım

kuzucuklarım haklısınızda ıstahım yok ıstesemde yıyememkı bugun bı tuafım yarına telafı ederım ıns ne bısıy yıyesım var nede ıcesım beynım zayıflamaya ole odaklıkı yemegı reddedıyo
kilo almak isisteyen ler diye bir bölüm arya kızın biri boyu1.73 54 kiloymuş hedefime 16 kilo var diyo 70 olmak istiyomuş 70 olmak istermi ya 65 66 yeter ona

o gelsın ben ona hedefıne en kısa surede nasıl ulasıcanı gostereyım :)

birde demişki 10 kilo daha fazlam var onuda verip açıklasaydı erkek olduğunu bu kadar beklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…