- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.041
Şimdiden mi başlıyorsunuz kpss içinbende çalışmlaıyım ama başlamayı düşünmemiştim
.
riske atamam bnm atanmam lazm yoksa evlenemıcem
SABAH
1 dilim ekmek
5 zeytin
1kaşık sarelle
ARA ÖĞÜN
1 avuç ay çekirdeği
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek yulaf
AKŞAM
pazı kavurma
yoğurt
1 dilim ekmek yulaf
SUUUUUUU
İçiyorum
SPORRRRRRRRR
1.SAAT YÜRÜDÜM AKŞAMDA YÜRÜYECEM
mönüüüüü
sabah yok
ara yok
çğle 1 dılım kepek ekmegı 1 tane ucgen krem oeynır sekersız cay
ara yok
aksam yok
ara yok
spor oglen 20 dk yaptım elıptık bırazdanda 30 dk yapacak elıptık toplamda 700 kalorı ucuracam
su 2 bardak
bugunku menumde de yıne kahvaltı yok işlerim vardı aceleden yapamadım
sabah: yok
öğlen : tavuk ızgara servis yedim dısardaydım.tabagın yarısı tavuktu yarısı salataydı rus salatası vardı ona hıc dokunmadım digerlerini yedim 3 parça lavaş ekmek yedim ama ufacık parcalar tek lokmalık :)
ara: sekersiz cay ve konserve mısır yedim bir bardak kadar azıcık yağ var içinde ( yarım cay kasıgı) :)
aksam: bi kase mercımek corbası bir dilim ekmek
veee yeşil çayla da kapanış
ay bu arada ben artık baya baya su içiyorum cook mutluyuz ailecekboy friendim sevindirik oluyor su içtiğimi görünce hihihi o da buraya yazıyorum diye alıştım yoksa hıc aklıma gelmıyor bobreklerımde agrımıyor oley oley :))
mönüüüüü
sabah yok
ara yok
çğle 1 dılım kepek ekmegı 1 tane ucgen krem oeynır sekersız cay
ara yok
aksam yok
ara yok
spor oglen 20 dk yaptım elıptık bırazdanda 30 dk yapacak elıptık toplamda 700 kalorı ucuracam
su 2 bardak
:44::44:dalin neden böyle bir şey yaptın..bu şekilde kilo vermek belki haftanın sonunda sana cazip gelebilir ama sonrasını biliyorsun değil mi?kat kat daha fazla kilo.....
ben olsam bayılırdım yesene azcık bünyen çöker hasta olursun yapma bence böyle çorba falan iç bari hayatım
kilo almak isisteyen ler diye bir bölüm arya kızın biri boyu1.73 54 kiloymuş hedefime 16 kilo var diyo 70 olmak istiyomuş 70 olmak istermi ya 65 66 yeter ona
8 takıma baktımda 120 kilodan 80 kiloyadüşmüş zaza diye biri bugünresmini koymuş erkek miş
gamze menün süper ötesi güzelllllllll
8 takıma baktımda 120 kilodan 80 kiloyadüşmüş zaza diye biri bugünresmini koymuş erkek miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?