Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

garfieldımm üzülme .beraber başlarız çalışmaya........şu katiplik sınavını atlatalım da ona da başlarız.....
yazamıormkı 90 kuzu:18::18:basvurular şubatın son haftası dımı kaçırmayalım
vayyy süpersin baby

patlamış mısır yeseymişssin kuzum daha iyiymişşşş bnde özledimm boyfrendimi yavvvvvv eşek bebeye kıızorm ama işteeeeeee
napisin kuuz sen napisınnnnnnnnnnnnnn sen emzirmiyomuydun yavrucuk aç kalcakkkk

menünü bugünün örnek menüsü ilan ediyorum en içten duygularımla tebrik eder başarılarının devamını dilerimmmmm çok resmiyim bugünnnn

hoşgeldiniz hşgeldiniz kızlar

hoşbulduk kuzu bugünkü nöbet sendemiydiiiiiii

hoşbulduk

ya yarın misafir var evde her yer heryerde......kalkamıyorum belim direk yanmaya başlıyor...ne yapacağım ben ya.....

kabul etmeseydin keşke cnm gelimmi ben yemekte yaparım misafire sanada diyet menü hazırlarımmmmm:111::111::111:

laf yetiştirmekten menümü yazamadım

sabah
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar

öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

akşam
3 köfte
içi alınmış çeyrek ekmek
1 bardak cola zero

şimdiiiiii elma

birazdan 500 twister

suyum 2 lt oldu devam şu anda biraz önce uyudum bu gece geç yatarm suya dvammmmm:118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
8. takımdaki çocuk nasıl zayıflamış öyleeee vayttt dedim

aranızda erkek varsa şimdi çıksın ortayaaaa söz kızmıcammmmm

ukyo kuzucum emzırmıyorum sutum 1 kaç damla zaten varkende yetmıyodu mamaya basladık.hayatımda suan 1.plan zayıflamak yanlıs anlamayın bebegımı emzırmek tabıkı daha onemlı ama ben dıyete baslamadan cok cırpındım sutum artsın dıye helvalar bozalar tatlılar neler neler sur artırıcılar 1 aydan fazla dıdındım ama hıc bısey degısmedı oldum 90 kılo sutumde artmayınca dıyete basladım

cornella kaç kişi gelcekler geçen gün nbtten çıkmştım 12 gibi görümcem aradı akşam sana oturmaya gelcez dedi onlar 4 kişiler bende buyrun gelin dedim tarhana çorbası barbunya yemeği pilav köfte salata közlenmiş biber yoğurtladım bide ağlayann keek yaptım akşam bi geldilerki 4 beklerken 9 kişi gelmişler diğer görümcemde almış çouk çoluğu gelmiş neyse fazla yapmıştım yetti arttı bile ama ben sadece çorba ve közde biber yedim

ama çok yoruldum

seninkiler çayamı yemeğemi gelcekler

canım emziriyomusun diye bensormadım ama nyse sordum say açıklamanı okudum ben diyorumki bağışıklık sistemin çöker çabuk hastlanırsın bari meyvecik ye bari tatlı anne

kaytan bıyıklım benimmmm
cılvelenme kızz alırım senı kendıme sonra
canım emziriyomusun diye bensormadım ama nyse sordum say açıklamanı okudum ben diyorumki bağışıklık sistemin çöker çabuk hastlanırsın bari meyvecik ye bari tatlı anne

dedıgım gıbı ozellıkle bole yapmadım bugun cıddı anlamda ıstahsızım cocukların pesınde kosmaktanda ınsanın aklına gelmıyo yemek yemek corba kofte vs yıyorum hergun bugun bole oldu yarına telafı ederım.ben 3 senede 1 ayıp olmasın dıye hasta olan bı ınsanım masallah.zayıflamaya ole taktımkı kafayı bundan mutevellıt ıstahım kesılmıs olabılır ac olsa dayanamam zaten yerım bısıler

cuma gunu tartıldıgımda benım saf tartım 2098 calorı almam gerektıgını soledı len dedım sen bana dusmanmısın nesın ılk dıyete basladıgımda vucudumdakı kas 20 kg dıyodu en son 35 demıstı yag oranı sımdı hatırlıyamadım yuksek solemıstı sımdı daha az 5 tam cubuk olan asırı kılo uyarısı 4 cubuga ınmıstı bakalım cuma ne dıcek

kızlar muhabbet güzel bakıyorum ama katılamıcam eve yeni geldim... chentiq ile ilgili mesajı paylaşım alanına yazmak için girdim zaten onay alınması lazımdı... şimdi eşim istiyor bilgisayarı ve bana bay bay.... öpüyorum hepinizi

kızlar alıntı yapmadan cevap vereyim...........

garfield; valla alımları kaçırmayız cnm meraklanma....bende yazamıyorum zaten

ukyo; bebekim 2 kişi ama eşimin arkadaşları.....ya biz aslında şuan ki oturduğumuz evı yenı aldık (Allah herkese nasip etsin) bu gelen ark ı normalde sık sık gelir zaten memleketten ama bu evi görmedi...eşim de diyor çağırmazsam ayıp olur...ya tamam ayıp olur da ama benım durumum da malum 2 ucu poklu deynek senın anlayacagın......valla bırazdan eşim gelecek ,geldiği andan itibaren evi toplattıracam......
yemekle falan ugrasamam zaten benım kalkmamam lazım şuan da daha 1 hafta bile dinlenemedim....eşime dedim mangal yapsın en kolayı.....benım içinde iyi olur ekmeksiz eti yerim....zaten kaç gündür doğru dürüst bişey yiyemedim.....

hoşbulduk

ya yarın misafir var evde her yer heryerde......kalkamıyorum belim direk yanmaya başlıyor...ne yapacağım ben ya.....
ne dusuncesızlermıs onlarda bea yerınden kalkamıyosun bıde ne pısıreyım dıye dusunme bırak gelen gelsın karınalrı acsa yıyıp gelsınler kıyamam ben arkadasıma
ukyoooooooooooooooooooooooooooo foto da ki senmisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yok kız meryem uzerlı o namı dıger hurrem sultan

Teşekkürler bebişimmm

.

ben iş yerinde ne yicem kızlar bana akıl verin ölüyorum açlıktan hergün saçma sapan şeyler yiyorum form püskevit flnmı yesem yemek yapıp gtrmek olmuyo hiç hazır bişey yemem lazım danone meyveli yoğurtmu yesem bulamıyorum bişey:2::2::2:

kız bende diyorum bu hürreme benziyo ama tam emin olamadım.bende ukyo ya nerdeyse ne kadar hürreme benzıyon dıcektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…