- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.061
hoşgeldiniz hşgeldiniz kızlar
yazamıormkı 90 kuzu:18::18:basvurular şubatın son haftası dımı kaçırmayalımgarfieldımm üzülme .beraber başlarız çalışmaya........şu katiplik sınavını atlatalım da ona da başlarız.....
vayyy süpersin babySABAH
1 dilim ekmek
5 zeytin
1kaşık sarelle
ARA ÖĞÜN
1 avuç ay çekirdeği
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek yulaf
AKŞAM
pazı kavurma
yoğurt
1 dilim ekmek yulaf
SUUUUUUU
İçiyorum
SPORRRRRRRRR
1.SAAT YÜRÜDÜM AKŞAMDA YÜRÜYECEM
bugunku menumde de yıne kahvaltı yok işlerim vardı aceleden yapamadım
sabah: yok
öğlen : tavuk ızgara servis yedim dısardaydım.tabagın yarısı tavuktu yarısı salataydı rus salatası vardı ona hıc dokunmadım digerlerini yedim 3 parça lavaş ekmek yedim ama ufacık parcalar tek lokmalık :)
ara: sekersiz cay ve konserve mısır yedim bir bardak kadar azıcık yağ var içinde ( yarım cay kasıgı) :)
aksam: bi kase mercımek corbası bir dilim ekmek
veee yeşil çayla da kapanış
ay bu arada ben artık baya baya su içiyorum cook mutluyuz ailecekboy friendim sevindirik oluyor su içtiğimi görünce hihihi o da buraya yazıyorum diye alıştım yoksa hıc aklıma gelmıyor bobreklerımde agrımıyor oley oley :))
napisin kuuz sen napisınnnnnnnnnnnnnn sen emzirmiyomuydun yavrucuk aç kalcakkkkmönüüüüü
sabah yok
ara yok
çğle 1 dılım kepek ekmegı 1 tane ucgen krem oeynır sekersız cay
ara yok
aksam yok
ara yok
spor oglen 20 dk yaptım elıptık bırazdanda 30 dk yapacak elıptık toplamda 700 kalorı ucuracam
su 2 bardak
Sabah
yarım dilim tam buğday ekmeği
yarım kibrit kutusu peynir
yarım domates
yarım salatalık
Ara 1 fincan şekersiz nescafe
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon haşlama sebze
Ara 1 elma 1 fincan kahve (şekersiz)
Akşam
1 kase çorba
1 turp
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara 1 meyve ve günü bu şekilde kapatırım..
Suyumu içiyorum ve akşam yemeğimi hazmettikten sonra biraz spor yapacağım..
hoşgeldiniz hşgeldiniz kızlar
hoşbulduk
ya yarın misafir var evde her yer heryerde......kalkamıyorumbelim direk yanmaya başlıyor...ne yapacağım ben ya.....
8. takımdaki çocuk nasıl zayıflamış öyleeee vayttt dedim
aranızda erkek varsa şimdi çıksın ortayaaaa söz kızmıcammmmm
ukyo kuzucum emzırmıyorum sutum 1 kaç damla zaten varkende yetmıyodu mamaya basladık.hayatımda suan 1.plan zayıflamak yanlıs anlamayın bebegımı emzırmek tabıkı daha onemlı ama ben dıyete baslamadan cok cırpındım sutum artsın dıye helvalar bozalar tatlılar neler neler sur artırıcılar 1 aydan fazla dıdındım ama hıc bısey degısmedı oldum 90 kılo sutumde artmayınca dıyete basladım
ben ben bennnnnn erkekimmmmmm itiraf edıyorum cok yakasaklı bı ırkekım ben
gızlar gızlar gelemmı yanagızdan opemkmı
cılvelenme kızz alırım senı kendıme sonrakaytan bıyıklım benimmmm
canım emziriyomusun diye bensormadım ama nyse sordum say açıklamanı okudum ben diyorumki bağışıklık sistemin çöker çabuk hastlanırsın bari meyvecik ye bari tatlı anne
ne dusuncesızlermıs onlarda bea yerınden kalkamıyosun bıde ne pısıreyım dıye dusunme bırak gelen gelsın karınalrı acsa yıyıp gelsınler kıyamam ben arkadasımahoşbulduk
ya yarın misafir var evde her yer heryerde......kalkamıyorumbelim direk yanmaya başlıyor...ne yapacağım ben ya.....
ukyoooooooooooooooooooooooooooo foto da ki senmisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yazamıormkı 90 kuzu:18::18:basvurular şubatın son haftası dımı kaçırmayalım
vayyy süpersin baby
patlamış mısır yeseymişssin kuzum daha iyiymişşşş bnde özledimm boyfrendimi yavvvvvv eşek bebeye kıızorm ama işteeeeeee
napisin kuuz sen napisınnnnnnnnnnnnnn sen emzirmiyomuydun yavrucuk aç kalcakkkk
menünü bugünün örnek menüsü ilan ediyorum en içten duygularımla tebrik eder başarılarının devamını dilerimmmmm çok resmiyim bugünnnn
8. takımdaki çocuk nasıl zayıflamış öyleeee vayttt dedim
aranızda erkek varsa şimdi çıksın ortayaaaa söz kızmıcammmmm
ne dusuncesızlermıs onlarda bea yerınden kalkamıyosun bıde ne pısıreyım dıye dusunme bırak gelen gelsın karınalrı acsa yıyıp gelsınler kıyamam ben arkadasıma
yok kız meryem uzerlı o namı dıger hurrem sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?