- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.001
Aaaaaaaaaa ne güzel, cornimmmmmm yolun düşmesini bekleme gelll bebişimmmmmmmm..her zaman kapım açık cihad arkadaşlarımabiz diyet uğruna cihaddayız
.
bende diyorum bu kız nereli açık tenli renkli göz sakaryalılar çok güzel oluyorlar.boylu poslu....
ah ah azmı gezdik çarşı da:)
orda bir dönerci vardı.şok marketin yanında.şok du galiba
mükemmeldi ya.....aklım dönerde kalmıs yalnız bakar mısın*
Hayatım vala çok ciddiyim, geldiniz mi kesinlikle bendesinizz..
.
gamze,sevda,arzu3 komşu
Aaaaaaaaaa ne güzel, cornimmmmmm yolun düşmesini bekleme gelll bebişimmmmmmmm..her zaman kapım açık cihad arkadaşlarımabiz diyet uğruna cihaddayız
cihad arkadaşı; süpersin gamze!!
.
haftasonu annemle pazarda eski kmsumuzu grduk 5 senedr fln grmemiştım hıc kadn o zamnlar cok kıloluydu eside zayftı fln adamı kıskanıp diyete baslamıştı aksama kdr sadce haslama yumurta ve caydan baska bısey koymuodu agzına 90 kılo fln vardı sanırım snra tasndılar işte gecen bı grdm kadının boyda uzun resmen 45 kılo flndır gz altları morarmıs suratı cokmus yanak denen bişey kalmamıs eskıden gup guzeldı valla genc bide daha halımıze sukrettim biz iyiki saglıklı beslenerek zayıflıyorzzzzzzayıflayınca suratımız o kdr çokmeıcekkkk
haftasonu annemle pazarda eski kmsumuzu grduk 5 senedr fln grmemiştım hıc kadn o zamnlar cok kıloluydu eside zayftı fln adamı kıskanıp diyete baslamıştı aksama kdr sadce haslama yumurta ve caydan baska bısey koymuodu agzına 90 kılo fln vardı sanırım snra tasndılar işte gecen bı grdm kadının boyda uzun resmen 45 kılo flndır gz altları morarmıs suratı cokmus yanak denen bişey kalmamıs eskıden gup guzeldı valla genc bide daha halımıze sukrettim biz iyiki saglıklı beslenerek zayıflıyorzzzzzzayıflayınca suratımız o kdr çokmeıcekkkk
günaydın herkese
herkes için gerçekten aydnlık günler olsun cornim arkadaşının inş ameliyatı iyi geçer acil şifalar versin allahım
cornellacık gözün aydın silinmiş foton
kazen erkekmiymiş yaaaa anaaaaaaa şok oldumya
Cornella dualarım arkadaşınla. inşallah başarı ile atlatır..
off o da çok kötü ya.. biz öyle olmayız... daha bilinçlyiz her öğün kontrolden geçiyor..
juju sen zaten benim arkadaşımsın ki.. ben gene de göremiyorum. acaba onun içinde mi bir kota sınırı var..
kızlar aranızda tartıya çıkan var mı?
kuruyemiş yenmesi gerekiymuş yüzün çokmemesi için daha öncede dmstm sanıırm
ben cıkmadım tartıya hıcte cıkasım yok reglyim zaten
eskiden tuvalete gtsem su içsem cıkardm şimdi gelmiyo ıcımden hıcccc enterasan şeyler oluo banaaaa
Ben sabah çıktımbiraz sinir oldum am neyse, durmak yok yol devam
.
Merhaba
Sitede yukarıda Albüm diye bir tab alanı var orayı inceleme fırsatınız oldu mu ? (http://www.kadinlarkulubu.com/album.php)
Albümde yayınladığınız fotoğrafları özel yaparsanzı SADECE ARKADAŞ LİSTENİZDEKİ kişiler görecektir. Dilediğiniz zaman silebilirsiniz.
Fakat bu konuya bakın dün geceden bu saate kadar fotoğraf aşağı fotoğraf yukarı yok sildim yok silemedin, yok kızıl saçlı yok esmer sohbeti dönüp durmuş.
Fotoğrafınız silinmiştir.
cornella kuzucuk ben neden goremıyorum resım sılınmıs sanırım ya ben nasıl olduda gorfmedım yaaaaaa pofff ıste zamansızlıktan gecmıse bakamazsam bole olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?