Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaaaaaaa ne güzel, cornimmmmmm yolun düşmesini bekleme gelll bebişimmmmmmmm..her zaman kapım açık cihad arkadaşlarıma biz diyet uğruna cihaddayız

.

bende diyorum bu kız nereli açık tenli renkli göz sakaryalılar çok güzel oluyorlar.boylu poslu....
ah ah azmı gezdik çarşı da:)
orda bir dönerci vardı.şok marketin yanında.şok du galiba
mükemmeldi ya.....aklım dönerde kalmıs yalnız bakar mısın*

Hayatım vala çok ciddiyim, geldiniz mi kesinlikle bendesinizz..

.

haftasonu annemle pazarda eski kmsumuzu grduk 5 senedr fln grmemiştım hıc kadn o zamnlar cok kıloluydu eside zayftı fln adamı kıskanıp diyete baslamıştı aksama kdr sadce haslama yumurta ve caydan baska bısey koymuodu agzına 90 kılo fln vardı sanırım snra tasndılar işte gecen bı grdm kadının boyda uzun resmen 45 kılo flndır gz altları morarmıs suratı cokmus yanak denen bişey kalmamıs eskıden gup guzeldı valla genc bide daha halımıze sukrettim biz iyiki saglıklı beslenerek zayıflıyorzzzzzzayıflayınca suratımız o kdr çokmeıcekkkk

Cornella dualarım arkadaşınla. inşallah başarı ile atlatır..

Aaaaaaaaaa ne güzel, cornimmmmmm yolun düşmesini bekleme gelll bebişimmmmmmmm..her zaman kapım açık cihad arkadaşlarıma biz diyet uğruna cihaddayız

cihad arkadaşı; süpersin gamze!!

.

off o da çok kötü ya.. biz öyle olmayız... daha bilinçlyiz her öğün kontrolden geçiyor..

juju sen zaten benim arkadaşımsın ki.. ben gene de göremiyorum. acaba onun içinde mi bir kota sınırı var..

Aynen öyle canımm

.

günaydın herkese

herkes için gerçekten aydnlık günler olsun cornim arkadaşının inş ameliyatı iyi geçer acil şifalar versin allahım

cornellacık gözün aydın silinmiş foton

kazen erkekmiymiş yaaaa anaaaaaaa şok oldumya

kızlar teşekkür ederim...........

garfield; evet canım kazen erkek ilk duydugumda ben de şaşırmıstım:)

bu arada yüzümüzün çökmemesi için proteini sofranızdan eksik etmeyin......

kuruyemiş yenmesi gerekiymuş yüzün çokmemesi için daha öncede dmstm sanıırm

ben cıkmadım tartıya hıcte cıkasım yok reglyim zaten

eskiden tuvalete gtsem su içsem cıkardm şimdi gelmiyo ıcımden hıcccc enterasan şeyler oluo banaaaa

Ben sabah çıktım biraz sinir oldum am neyse, durmak yok yol devam

.

yaa ben o gün avuç avuç fıstıkları boşuna yememişim gördünüz mü:

hani artılmıyorduk cumaya kadar yakalandınız,eller yukarı

cornella kuzucuk ben neden goremıyorum resım sılınmıs sanırım ya ben nasıl olduda gorfmedım yaaaaaa pofff ıste zamansızlıktan gecmıse bakamazsam bole olur

hmm gordunuzmu herseyın bı caresı dusunulmus herkes eklesın benı bende sadece arkadas lıstemdekılerın gorebılecegı sekılde koyayım fotolarımı sısko hallerımı oncesını ve sımdısını

kızlar en çıkıyorum şimdi 8 gb kotanın 6 gb nı bu kk da harcadım.....2 gb kalmış ve ayın 19 una kadar:///
o yüzden bundan sonra daha az girerim heralde.......tabi dayanabilirsem........
görüşürüz...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…