Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya arkadaslar bısıy dıkkatımı cektı de kendımle ılgılı ben neden sabah bı yedıgımı butun gun yıyom aga.sabah havuc tarator yıyorum butun gun aynını sabah corba ıcıom ole sabah kofte yıyom ole sabah hıcbısıy yemıyom gene ole bende var bı ayar bozuklugu bıhaltyemıslıgı sankı

bıde eve mısafır almısınız sohbetı yardırmısınızda banada bı pıstt dememısınızya askolsun

gece buralar pek ıssız olurdu.. bu sefer bir arki buldum... daliinnn :))))

sabah:
1 dilim tahıllı ekmek
2 tane zeytin
beyaz peynir
yeşil çay

ara:
1 dilim portakal
erikli-tarçınlı çay
yarım ceviz

akşam:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kaseden daha az çorba
1 kase yoğurt

9 civarı:
3 kupa çay
kek (baktım 500 kalori imiş. kekte var mı o kadar kalori ya!!!!)

gitmediiiiiim.. kendime spor bakıyorum :) hatta jillian da sobeledin beni.. evde alet yok. aletsiz bir spor arıyorum. epeyce ham olduğum içinde pestilimi çıkarmayacak bir şey ne olabilir acaba..

Günaydın yavru ceylanlar..
Bugün 2 saatimi foruma ayıracağım. Yazılanları ara ara okuyordum, eksik kalanları tamamlayacağım. Daha fazla da ayırmak isterdim lakin ütü var

Sonra kafamda şekillendirdiğim şeyler var grup ve paylaşımlarla ilgili onları onayınıza sunacağım..

VEEE EN ÖNEMLİSİ

Kendime yandaş arıyorum.. Açık arttırmaya çıkardım Aletsiz spor yapmak isteyen günde 45-90 dakikasını spora ayırabilecek motivem düştüğünde beni motive edebilecek (aynı zamanda o düştüğünde de ben onu kaldıracağım) ekip arkadaşları aranıyor

Son düzenleme:
canım bende elıptık bısıklet var o benım pestılımı yeterınce cıkarıyo.bıde gunde 8 dakıka programınada baslıcam duz bı karın ıcın onu uygula bence

kekte yağ var un var şeker var varda var yani 500 kalori olmamı hiç kuzu bide yatarken yemişsin iyiki akşam çok gören olmamış menüyü katliam çıkardııı

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tabi gecenin bir köründe yazarsın bu menüyü ki kimse görmesin duymasın bilmesin... sen neye güvenip akşam saat 9 da kek yiyorsun anacım asim mi kesim mi seni.... dün bugüne kadar kim kaç kilo verdi diye liste ekledim bi tek sen sabitsin farkındamısın..... aldın verdin ama sabitsin.... cezalısın bu hafta fulll spor olcak sana hergün kontrol edecem...

As kes her şey serbest kaptanjıım... O kadar fazla olduğunu bilsem yer miyim. Bundan sonra yedikten sonra değil yemeden önce bakacağım kalori sepetine.
Ama kaptan verdim beeennn.. Aldıklarım sayılmaz ki dönüşte başlayacaktık.. Bu hafta full spor. Zaten dünden beri eğlenceli şeylere bakıyorum..

Bir de hepimizin ismlerinin yanında etap sayımız farklı o ne zaman başladığımız galiba?

kekte yağ var un var şeker var varda var yani 500 kalori olmamı hiç kuzu bide yatarken yemişsin iyiki akşam çok gören olmamış menüyü katliam çıkardııı

hahahahah tamam işte kaçamak polisine yakalanmışsın arkadaş sessiz kalmış, hiç yorum yapmamış..keki görünce hopppp bir yerden hortlamışşş korkuyorummmmmmmmmm, kaçamak yapamıyorummmmmmm :18::18::18:

.

valla ben anlamam kuzum yemişin bi kere şimdi bol bol hareket edeceksin ki hem onu yakacaksın hem fazlasından kilo vereceksin.... valla iş yerinde utanmasam yatıp mekik çekesim var...

kuzum senin bizim takıma ilk yazdığındaki kilo ile şuanki kilon aynı... yani sen gittin kilo aldın ve geldikten sonra tatildeki kilolarını verdin sadece... ama bu hafta umutluyum senden kilo açısından vericeksin dimi

Günaydınnn bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

.

ben direk menülere odaklanıorm bi inceleyişim var görmen lazım sanki ali ağaoğlu proje inceliyo bu değil bu hiççç değil bunlar olmamış beni anlamıyosunuzzzz

benim en büyük zaafım tatlı fast food büyük ihtimal kılolu herkesin böyledir bnmkide laff
işte biri yesin bnmde yiyesim gelio napımmm banada yazıkkk yemeyinn gebertirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…