- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.801
günaaayyyydddınnnn en çıtırr enn fit en alımlı en güzelllll hatunlarrrrrrrr
tatlısızz bır gune merhabaaaa
nassınız bakemm
günaydın cicim iyiyiz çok şükür şu ana kadar sen nasılsın bakem sana da TATLISIZ bi gün diliorm canı gönülden
ben sizi anlamıyorum açıkıyorum diyince... ben acıkmıyorum arkadaş sağlıklı besleniyorum 3+3 yapıyorum doyurucu şeyler yiyorum ve hiçççç acıkmıyorum kilo da veriyorum haaaa birileri gibi 2 kilo verip tühhh olmadı 2,5 vermeliydim demiyorum 300 gidiyo 500 gidiyo 700 gidiyo her hafta ama gidiyo ne ben üzülüyorum aç kalıyorum hayatı ıskalıyorum nede kilo alıyorum
ıyıyımm bendee kuzummgardımı aldım tatlıyla olan 27 yıllık ilişkime biraz ara veriyorumm böylesi ilişkimiz açısından daha iyi olacakkk [/B]
gunaydınbn çıtırlar ve aramızdakı tiçırlar baylar bayanlar merdıvenden kayanlar balık etlı fıstıklar gununuzaydın nesenız bol vücut kitle indeksiniz az olsun
geldım gıdıyom kahvaltı yapmaya gec kalktık bugun bıraz ogle sabah bı arada kaynastırıp gıdıcez ıste benı ozleyın anacım
o bırı ben oluyorum hellammevet o bırı benım benım benımmm bana laf sokmus kaptanı deryam
sabah:
1 dilim tahıllı ekmek
2 tane zeytin
beyaz peynir
yeşil çay
ara:
1 dilim portakal
erikli-tarçınlı çay
yarım ceviz
akşam:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kaseden daha az çorba
1 kase yoğurt
9 civarı:
3 kupa çay
kek (baktım 500 kalori imiş. kekte var mı o kadar kalori ya!!!!)
gitmediiiiiim.. kendime spor bakıyorum :) hatta jillian da sobeledin beni.. evde alet yok. aletsiz bir spor arıyorum. epeyce ham olduğum içinde pestilimi çıkarmayacak bir şey ne olabilir acaba..
Günaydın yavru ceylanlar..
Bugün 2 saatimi foruma ayıracağım. Yazılanları ara ara okuyordum, eksik kalanları tamamlayacağım. Daha fazla da ayırmak isterdim lakin ütü var
Sonra kafamda şekillendirdiğim şeyler var grup ve paylaşımlarla ilgili onları onayınıza sunacağım..
VEEE EN ÖNEMLİSİ
Kendime yandaş arıyorum.. Açık arttırmaya çıkardımAletsiz spor yapmak isteyen günde 45-90 dakikasını spora ayırabilecek motivem düştüğünde beni motive edebilecek (aynı zamanda o düştüğünde de ben onu kaldıracağım) ekip arkadaşları aranıyor
beşinci takımın güzelleri günaydınlar...görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın
Bir uykunun daha sonuna geldik yayında ve yapımda emeği geçen yatak-yorgan-yastık üçlüsüne teşekkür eder, bütün arkadaşlarımı saygıyla selamlarım :82: Günaydınlar efendim :125: birazcık kahvaltı yaptım ve koştum geldim yanınıza, bir itiraf yemin ederim beni burası adam ediyor, yoksa karşımdaki insanları bile yiyecem aç gözlülükten
.
senin şu smile kurabiyemi püskevitmi bişey yio onuda gebertirimmm
günaydın kuzum hayatmda tanııdğım en gzl üçlü o saydıkların
herkese bol hayırlı günler
juju juju juju
dün arkadaşlar gelmişti ben 1 poaça 3 kaşık turşu kavurması yedim
mantı ve pastadan yemedim
kardşim misafir neden yrmiyon diyince siz gelmeden ben atıştırdım dikkat ediyorum kilo almıyım diince kızda mantısını yarım yrdi bendekilo alcam yemiyim dedi kilossuuuuuuuu tartıldı bizde 53 kilo yemedi ammma irade var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr takımın ilk mesajını okurmusunuz
DİKKAT TEHLİKE İÇERİKLİ YAZI
tam 1 ay snra doğum günüm kendime o güne kadar hedef koyuyorum 60 olcm oda ne yapar 8 kilo veririm bnce yani galiba sanırsam
valla yazdım artık silmemde vermezsemde vurun delik deşik edin beni vercem işte vermeyen yumuşakgillerden olsunn top olsun ahanda yazdım buraya söz uçar yazı kalırrrr
günaaayyyydddınnnn en çıtırr enn fit en alımlı en güzelllll hatunlarrrrrrrr
tatlısızz bır gune merhabaaaa
nassınız bakemm
gunaydınbn çıtırlar ve aramızdakı tiçırlar baylar bayanlar merdıvenden kayanlar balık etlı fıstıklar gununuzaydın nesenız bol vücut kitle indeksiniz az olsun
geldım gıdıyom kahvaltı yapmaya gec kalktık bugun bıraz ogle sabah bı arada kaynastırıp gıdıcez ıste benı ozleyın anacım
evet bır ogun kardayım hihihihi ama ben 1 paket tutkuyla tamamlarım onuafiyet olsun cnm 1 öğün kardasın gene
valla tam da yerini bulmuş....nası anladın kızzzzz???
bu arada sol en arka dısım zonkluyo resmen ates basıyo bana doktora gıtsem gece ıyı olacak oy anam oyyyyy agrıya bakkkkk
diş ağrısı
ben 2 ay dişçiye gitmedim,geceleri bile uyandırıyordu agrı beni......2 ay sonra kendiliğinden gectı noldu anlamadım
sen bidaha tutku yermisin hiç o günki pişmanlığını hatırlıyormda aman aman yok yok yemezsin bida heleki bu hafta 1. olmayı hedeflemişken akışsada yemessinevet bır ogun kardayım hihihihi ama ben 1 paket tutkuyla tamamlarım onu
kacın kurrasıyız anacım
kızlar bakın buyuk konusuyorum bu hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta herkes cok sasıracak bu hafta belkıde ben bıreyselde 1.yım sımdıden solıyım tabı benden daha zayıf bırı 1 bucugun uzerınde vermezse dunkı tartılma hakkımı kullanmıstım ve gordugum rakam benı soke etmıstı cumaya kadar 1 okadar daha gıder bu hafta zımba gıbıyım bomba gıbıyım
sunu solıyım ac gezdıgım o gunlerden daha cok verdım bu hafta neden cunku ac gezmedım ve proteın sebze agırlıklı yıyorum savulunn uleynnnnnnnnn
yarışalım cicim seninle herşeye varım ben ama bak ben 1 ayda 10 kilo vercem koydum kafaya bunu göze alabiliosan kapışalımhatunlar tünaydın..bugün eşim işe geç gitti.....o yüzden o kapıdan cıktı ben kendimi pc ye attım....güzel doyurucu bir kahvaltı ettik....akşama da dışarda yiyeceğiz
garfield seninle yarışalım mı cızz..........
ya da juju hani eşleştirmeler yapacaktık......kilosu birbirine yakın olanlar...mesela benim kilom kiminle yakın...70 kilo olan var mıydı:44::44::44:
Dalinim sana yakışır.. Kutlama yapacağımız o günü bekliyorum dört gözle...
Cornellaaaaaa nihayet seninle yarışabileceğim. Hiç unutmam ilk günlerde seninle eş olalım mı dediğimde kaptanın kolumdan tutup beni sürükleyişini
Bugünden başlıyoruzz o zaaman... Şimdi seç şu 3 ünden birini: Zumba mı pump it up mı leslie mi.. Ben leslie ile başlayalım diyorum. Yürüyüş ya ilk gün iyi gider şöyle 30+15 ne dersin?
Dalinim sana yakışır.. Kutlama yapacağımız o günü bekliyorum dört gözle...
Cornellaaaaaa nihayet seninle yarışabileceğim. Hiç unutmam ilk günlerde seninle eş olalım mı dediğimde kaptanın kolumdan tutup beni sürükleyişini
Bugünden başlıyoruzz o zaaman... Şimdi seç şu 3 ünden birini: Zumba mı pump it up mı leslie mi.. Ben leslie ile başlayalım diyorum. Yürüyüş ya ilk gün iyi gider şöyle 30+15 ne dersin?
sen bidaha tutku yermisin hiç o günki pişmanlığını hatırlıyormda aman aman yok yok yemezsin bida heleki bu hafta 1. olmayı hedeflemişken akışsada yemessin
yarışalım cicim seninle herşeye varım ben ama bak ben 1 ayda 10 kilo vercem koydum kafaya bunu göze alabiliosan kapışalım
bide 1 ay snunda ben hala aynı kiloda oluyomuşum mor mor gezerim artık ortada
Ben bensen bu gün gelde nasıl yedirecem sana onları hahahahahah 13. takımaa savaşşşş (kardeş takım sayılırız bu arada) hahhahahha yaşasın kötülük
.
zumba yapın zumba 7dkda başlıo terler inmeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?