Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaaayyyydddınnnn en çıtırr enn fit en alımlı en güzelllll hatunlarrrrrrrr
tatlısızz bır gune merhabaaaa
nassınız bakemm

o bırı ben oluyorum hellamm evet o bırı benım benım benımmm bana laf sokmus kaptanı deryam

gunaydınbn çıtırlar ve aramızdakı tiçırlar baylar bayanlar merdıvenden kayanlar balık etlı fıstıklar gununuzaydın nesenız bol vücut kitle indeksiniz az olsun
geldım gıdıyom kahvaltı yapmaya gec kalktık bugun bıraz ogle sabah bı arada kaynastırıp gıdıcez ıste benı ozleyın anacım

afiyet olsun cnm 1 öğün kardasın gene

günaydın cnm.........bende de spor aleti yok ... o yuzden bırturlu düzenli spor yapamıyorum......kk da ki videolar cok agır başlangıc için...ben varım senınle yandaş olabilirim......

beşinci takımın güzelleri günaydınlar...görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın

günaydınnnnnnnn

günaydınnnnnn

senin şu smile kurabiyemi püskevitmi bişey yio onuda gebertirimmm

günaydın kuzum hayatmda tanııdğım en gzl üçlü o saydıkların

huu garfield sen boğazına hakim olcen bebeemm milletin yediğinden sanneneeeeee

işte buuuuu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr takımın ilk mesajını okurmusunuz

nerdeymiş o mesaj birde ben bakayım......

neyse garfield zaten hafif topumsu gibi bir şey eğer sözünü tutamazsan çok zorlanmazsın

günaaayyyydddınnnn en çıtırr enn fit en alımlı en güzelllll hatunlarrrrrrrr
tatlısızz bır gune merhabaaaa
nassınız bakemm

günaydın ballı lokmam

aminnnnnnnn........

afiyet olsun cnm 1 öğün kardasın gene
evet bır ogun kardayım hihihihi ama ben 1 paket tutkuyla tamamlarım onu
valla tam da yerini bulmuş.... nası anladın kızzzzz???

kacın kurrasıyız anacım

kızlar bakın buyuk konusuyorum bu hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta herkes cok sasıracak bu hafta belkıde ben bıreyselde 1.yım sımdıden solıyım tabı benden daha zayıf bırı 1 bucugun uzerınde vermezse dunkı tartılma hakkımı kullanmıstım ve gordugum rakam benı soke etmıstı cumaya kadar 1 okadar daha gıder bu hafta zımba gıbıyım bomba gıbıyım

sunu solıyım ac gezdıgım o gunlerden daha cok verdım bu hafta neden cunku ac gezmedım ve proteın sebze agırlıklı yıyorum savulunn uleynnnnnnnnn

hatunlar tünaydın..bugün eşim işe geç gitti.....o yüzden o kapıdan cıktı ben kendimi pc ye attım....güzel doyurucu bir kahvaltı ettik....akşama da dışarda yiyeceğiz

garfield seninle yarışalım mı cızz..........

ya da juju hani eşleştirmeler yapacaktık......kilosu birbirine yakın olanlar...mesela benim kilom kiminle yakın...70 kilo olan var mıydı:44::44::44:

bu arada sol en arka dısım zonkluyo resmen ates basıyo bana doktora gıtsem gece ıyı olacak oy anam oyyyyy agrıya bakkkkk

Dalinim sana yakışır.. Kutlama yapacağımız o günü bekliyorum dört gözle...

Cornellaaaaaa nihayet seninle yarışabileceğim. Hiç unutmam ilk günlerde seninle eş olalım mı dediğimde kaptanın kolumdan tutup beni sürükleyişini

Bugünden başlıyoruzz o zaaman... Şimdi seç şu 3 ünden birini: Zumba mı pump it up mı leslie mi.. Ben leslie ile başlayalım diyorum. Yürüyüş ya ilk gün iyi gider şöyle 30+15 ne dersin?

sen bidaha tutku yermisin hiç o günki pişmanlığını hatırlıyormda aman aman yok yok yemezsin bida heleki bu hafta 1. olmayı hedeflemişken akışsada yemessin
yarışalım cicim seninle herşeye varım ben ama bak ben 1 ayda 10 kilo vercem koydum kafaya bunu göze alabiliosan kapışalım

bide 1 ay snunda ben hala aynı kiloda oluyomuşum mor mor gezerim artık ortada

zumba yapın zumba 7dkda başlıo terler inmeyeeee

bana uyar tmm leslie ile başlayalım .zaten bende üçünün de videoları var....30+ 15 ne oluyor 30 dk lessie 15 dk yer hareketleri falan mı?

10 kilomu anacım senın etın ne budun ne nerene verıyon 10 kiloyu 60 kiloya düşecem dedin 8 kilo vereceksın bende 63 olmaya çalışayım bari...zorda ama olsun.....o halde start veriyorum.çok pis yarışırım söyleyim

Ben ben sen bu gün gelde nasıl yedirecem sana onları hahahahahah 13. takımaa savaşşşş (kardeş takım sayılırız bu arada) hahhahahha yaşasın kötülük

.

canısı ben artık biliçli diyet yapıyorum 20 yaş gençleşecem 38 beden hayalim var bilirsin beni hayal kurdummu gercekleşmesi için çok hırs yaparım.tskler gamzelim ama artık pasta kek börek kullanmıyorum yinede yemiş gibi oldum ellerine sağlık bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…