- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.741
bende bu erkamı begenmıyorum ya çok da yakısıklı değil bence.......bir de 90 lıymıs benden büyük duruyor
mustafa da çok küçükmük acun ınanmamıstı basta 35 yasında duruyor......
senden 1 kilo mu çalışıyor ben arkadaşıma 10 kilomu veriyorum hem de geri almamak üzere....verdim gitti azi.....hayrını gör
ben 10 kilocuk bile verebiliirm helali hoş olsun
ne ka eli acik topik burasi boylebende 12.6 kılomu verdım gittiiiii
aaaaaaa yemicen mi kuşum artık
azi sen buraya aşkitomu gönder.yazdığımız yazıları bile siler temizler.....
bu hülya avşar ne kadar zevksiz giyiniyo saçlarıda öyle:26::26:
azcık dedikodu yapalım
hahahahahah kaşına kurban
.
senceeeeee??
Ayyy birde dudağının altındaki dövme ne itici öyleeeee
.
isyaaaaaaaeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
niye kız ben sevıyorum hülyayı...güzel hatun vesselam.....yalnız o dövmeyı nıye yaptırdı hiç gerek yoktu....bana sormadı işte bu sefer
ne ka eli acik topik burasi boyle
para da istesem boyle bol bol verirmisiniz acaba
dimi yarin soyliyim de bi el atsin su topigeaksamdan bi camasir suyuna yatirsin
niye kız ben sevıyorum hülyayı...güzel hatun vesselam.....yalnız o dövmeyı nıye yaptırdı hiç gerek yoktu....bana sormadı işte bu sefer
biz alıştıkta herkesin bünyesi kaldırmayabilir..mazallah temizlikten soğutur adamı aşkitom
kaynanası bir geleydide kurtulaydı hergün dolap silmekten
harikaydı yaaaaaaaaaaaaaaa
neşeli şen şakrak güzel hatun ona lafım yokta gzl giyinemiyooo yetenek sissnizdede burdada bakıorm yüz gzl tmm kıyafet saç yok cık cık beğenmedim imaj makerı ben olmalıyım
ben de hic hazetmiyorum ya su hulyadan yaslandi artikin kabul edemiyo kadin
iyi ki acun programina almis zavalli yoksa habire tenis oynarken gormekten gina gelicekti bize
o da bakti ki iyi sebeklik yapiyo hulya takti pesine dolaniyo
yarin kopyalarim ama su mesajini topige
hehe sonra bi bakmisin kapi acilmis askitom almis domestosunu kovasini sizin evi temizlemege gelmis
kızlarr ben kacarr opuyorumm hepinizi yarınn gorusuruzzzzz
bnce şu an bile gelebilir eccük kilo verse fena olmazzzevet ses var hatunda......
bakale bakale imaj makeri olacakmış.......hülyayı 1 ay sonra cuma zayıflama yarışmalarında görmeyelim sonra
kızlarr ben kacarr opuyorumm hepinizi yarınn gorusuruzzzzz
iyi geceleeeer yarın gorusuruz bacı kalfalar
iyi geceler cnm........yarın görüşürüz inş........
evet hatunlar bende yavaştan uzuyorum.....iyi geceler.....eşim mesaiden gelmek üzere beni bu kk nın başında görürse yine dırdır eder.....o gelmeden delilleri ortadan kaldırayım
iyi geceler güzeller bende gidiyorum
yarın geç gelirim akşama kadar giremem merak etmeyin beni anacım
hepinizi öpüyorummmmmmm
senceeeeee??
ne ka eli acik topik burasi boyle
para da istesem boyle bol bol verirmisiniz acaba
dimi yarin soyliyim de bi el atsin su topigeaksamdan bi camasir suyuna yatirsin
iyi geceler güzeller bende gidiyorum
yarın geç gelirim akşama kadar giremem merak etmeyin beni anacım
hepinizi öpüyorummmmmmm
garfield sana sonuna kadar katılıyorum bu kadını mahsus mu böyle giydiriyorlar anlamıyorum. Bu kadar zevksizlik abidesi olamaz. Sadece geçen gün basic bi tişört giymişyi pazar günü mü ne basit bir tişörttü ama havasını bile değiştirmişti neyse bende bi fikir beyan edeyim dedim. HERKESE İYİ GECELER...neşeli şen şakrak güzel hatun ona lafım yokta gzl giyinemiyooo yetenek sissnizdede burdada bakıorm yüz gzl tmm kıyafet saç yok cık cık beğenmedim imaj makerı ben olmalıyım
hahahah aynen kaptanı deryam bende onu gecırdım aklımdan ay bugun cokmu yedım dıye hehhehe benı bole sevın anacımmevettttt tipik bir dalin26 menüsü daha.... 3+3 ler aksatılmış adam akıllı bişi yenmemiş ama dalin bu ister as ister kes yemes bildiğini yapar sonrada çokmu yedimki der...su içilmiş spor yapılmış.... tebrik ederim ikisi için.
aralar neden yok kuzum???? su içilmemiş tamamlıcak ne ara tamamlıcaksa artık sabaha kadar wcde... spor yapılmamış yapacak ne ara yapacaksa artık vucut dinç olucak uyku tutmucak...
bi keren yeşil çayla ara öğün olmaz ... aralar atlanmış.... öğlen nie muzla süt canım yokmuydu yiyebilecek bişiler.... akşamı da iple çekiyorum gazimi olcan şehitmi ....
su içilmiş.... hımmmmmmm spor yapılmış... tebrikler
hımmmmmm güne böyle geç başlanırsa vucutta geç uyanır metabolizmada geç çalışır hatta hiç çalışmaz kabız da olunur kilo da zor verilir nedim....
su içilmiş.... spor ev işi yeter de artar bile bellerin kopmuştur senin şimdi
ohhhhhhhhhhhh ohhhhhh gelll vatandaş gellllll kilo vercem deyip tatlının dibine vuran takım arkadaşımızın menüsüne gel....
öğle yemeğine bak ya kek.... çikolatalı gofret.... toplasan kalorisini dalin26 nın bir günlük kalorisini geçer senin bir öğle yemeğin...
ara öğüne bak anam 2 hurma neyine yetmedide ardına pişmaniyeyi yapıştırdın kuzum heee????
su içilmiş... güzel spor ev işi 2 saat yok anam yemezler onu saymam yat mekik çek...
bide soruoy bak bak bak bak çokmu yemişim.... aslında çok değil yanlış şeyler yemişin bu nedenlede aslında çıkmışsındırda tatlı yiyerek... artık yok öyle tatlı şeyler sabah kahvaltısında 1 tk bal pekmez reçel dışında yok no no no andueeeeeeeee şiiroooooooooooo
öğünler güzel kuzum sadece ara öğünlerin yok....
su 1,5 lt okeydir tamamlanacak.... spor yapılmamış bu saatten sonra yapılacak sonra uyku tutmucak ve uyuyamıyorum denecek...
10.30 da kalkmışmış ohhhhhhhhhhh güne nekadar erken başlamışsın sen daha kargakar bile uyanmadan... kahvaltı yapılmamış ama ara niyetine elma yenmiş... ben direk öğleye bağlarsın sanıyordum.
evet elma ile başlanan güne tabisi hafif şeyler yenerek devam edilir elma bu çünkü hazmet hazmet bitmez o midede ürer çoğalır yulaf kepeği misali şişer... onun için öğlen biber miber geçiştiririz hep
aradada nescafe benim anlamadığım bunun neresi ara oooo ozaman ben ne aralar yapıyorum çaylar kahveler sodalar ooooooooo
hahhhhhhh sabah öğle tıka basa yedik hatta fazla geldi dedikki akşama hafif olsun turp rendeleyelim .... dalin26 ile yanlız kala kala buda cozuttu vesselam
bu kadar yemenin üstüne birde meyva yicekmiş bak sennnnn onu nası hazmedicen kızzzzzzzzzzzz
valla o yürüyüş tempolu muydu yok değil... ıhlıya tıslıya saymam evdede yapcan...
anam sen bi tosta bu cezayı veriyosan rabiş kendini assın
anam ara öğünde çay nescafe soda olmuyo sendemi aynısını yaptın ... bir elma bir kase yoğurt 6-7 badem yada fıstık bunlar ara öğün olur okeyyyyyyy arasssoooooo
su içilmiş tamamdır spor 20 dk kafi değil ne yaptın yer hareketi 30 mekik mi 50 mekik mi ne yaz bakem....
ayyyyyyyyyyyyyyyy bütün menüleri oku hepsine cevap yaz valla eğil eğil belim ağrıdı dizimi bilem izleyemedim.... bugün neyim var bilmiyorum kendime şaştım normalde bu tarzda kontrol etmezdimbende birazdan yazarım kesin beni topa tutarsınız bunca lafın ardından
dalin ilk olarak bu anlamı ima ettiğimi düşündürdüğüm için özür dilerim. İş yerinde hızlıca yazdığım (hangi yönlere çekilebileceğini düşünmeden) için ölçüp tartmadım. şunuda belirteyim herkes fikrini beyan ediyordu bende fikrimi belirttim. ama senin anladığın anlamda yazmadım heleki böyle güzel bir ortamda.
teşekkür ederim
Kaptanım ve arkadaşlar müsadenizle aranızdan ayrılmak istiyorum. Hepinize başarılar dilerim.
hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE
Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?