Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 10 kilocuk bile verebiliirm helali hoş olsun

bende 12.6 kılomu verdım gittiiiii
ne ka eli acik topik burasi boyle
para da istesem boyle bol bol verirmisiniz acaba
aaaaaaa yemicen mi kuşum artık

azi sen buraya aşkitomu gönder.yazdığımız yazıları bile siler temizler.....

dimi yarin soyliyim de bi el atsin su topigeaksamdan bi camasir suyuna yatirsin

Son düzenleme:
bu hülya avşar ne kadar zevksiz giyiniyo saçlarıda öyle:26::26:

azcık dedikodu yapalım

hahahahahah kaşına kurban

.

Ayyy birde dudağının altındaki dövme ne itici öyleeeee

.

niye kız ben sevıyorum hülyayı...güzel hatun vesselam.....yalnız o dövmeyı nıye yaptırdı hiç gerek yoktu....bana sormadı işte bu sefer

niye kız ben sevıyorum hülyayı...güzel hatun vesselam.....yalnız o dövmeyı nıye yaptırdı hiç gerek yoktu....bana sormadı işte bu sefer

neşeli şen şakrak güzel hatun ona lafım yokta gzl giyinemiyooo yetenek sissnizdede burdada bakıorm yüz gzl tmm kıyafet saç yok cık cık beğenmedim imaj makerı ben olmalıyım

biz alıştıkta herkesin bünyesi kaldırmayabilir..mazallah temizlikten soğutur adamı aşkitom
kaynanası bir geleydide kurtulaydı hergün dolap silmekten

ben de hic hazetmiyorum ya su hulyadan yaslandi artikin kabul edemiyo kadin
iyi ki acun programina almis zavalli yoksa habire tenis oynarken gormekten gina gelicekti bize
o da bakti ki iyi sebeklik yapiyo hulya takti pesine dolaniyo

biz alıştıkta herkesin bünyesi kaldırmayabilir..mazallah temizlikten soğutur adamı aşkitom
kaynanası bir geleydide kurtulaydı hergün dolap silmekten

yarin kopyalarim ama su mesajini topige
hehe sonra bi bakmisin kapi acilmis askitom almis domestosunu kovasini sizin evi temizlemege gelmis

harikaydı yaaaaaaaaaaaaaaa

evet ses var hatunda......

neşeli şen şakrak güzel hatun ona lafım yokta gzl giyinemiyooo yetenek sissnizdede burdada bakıorm yüz gzl tmm kıyafet saç yok cık cık beğenmedim imaj makerı ben olmalıyım

bakale bakale imaj makeri olacakmış.......hülyayı 1 ay sonra cuma zayıflama yarışmalarında görmeyelim sonra

ben de hic hazetmiyorum ya su hulyadan yaslandi artikin kabul edemiyo kadin
iyi ki acun programina almis zavalli yoksa habire tenis oynarken gormekten gina gelicekti bize
o da bakti ki iyi sebeklik yapiyo hulya takti pesine dolaniyo

yarin kopyalarim ama su mesajini topige
hehe sonra bi bakmisin kapi acilmis askitom almis domestosunu kovasini sizin evi temizlemege gelmis

anammmmm kadının parasını iyi ki siz vermiyonuz haaa.....

gelsin valla ohh

kızlarr ben kacarr opuyorumm hepinizi yarınn gorusuruzzzzz

iyi geceler cnm........yarın görüşürüz inş........

evet hatunlar bende yavaştan uzuyorum.....iyi geceler.....eşim mesaiden gelmek üzere beni bu kk nın başında görürse yine dırdır eder.....o gelmeden delilleri ortadan kaldırayım

iyi geceler güzeller bende gidiyorum
yarın geç gelirim akşama kadar giremem merak etmeyin beni anacım

hepinizi öpüyorummmmmmm

evet ses var hatunda......

bakale bakale imaj makeri olacakmış.......hülyayı 1 ay sonra cuma zayıflama yarışmalarında görmeyelim sonra

bnce şu an bile gelebilir eccük kilo verse fena olmazzz
kızlarr ben kacarr opuyorumm hepinizi yarınn gorusuruzzzzz

iyi geceleeeer yarın gorusuruz bacı kalfalar

hepinizi öpüyorummmmmmm

iyi geceler kuzucuklar rüyanızda beni görünnnn

İzininizi buldum kızlar bende orda baykuş gibi sizi bekliyorum buraların tozunu alınıyonuz bakayım

hepinizi öpüyorummmmmmm

Hayde banada müsade, yarın misafir var bu uğurda verdiğim savaşta kurabiye, pasta, kek ve böreklere yenilmeyeceğim size söz veriyorum arkadaşlarım savaşı biz kazanacağız

.

Kızlar hülya avşar 36 beden giyiyormuş. Benim bi arkadaş yakndan görmüştü ufak tefek tv de göründüğü gibi kilolu değil demişti....
Şahsi fikrimide belirteceğim Hülya Avşar yaşına göre hala bence çok güzel bir kadın. onun yaşında olupta estetiksiz güzel bu camiada gerçekten az kaldı...
Menüme geçeyim
sabah:
7 badem geç kaltığım için
öğlen
tavuk
ayran
Ara
muz
Akşam
5 çiğ köfte
bol yeşillik

garfield sana sonuna kadar katılıyorum bu kadını mahsus mu böyle giydiriyorlar anlamıyorum. Bu kadar zevksizlik abidesi olamaz. Sadece geçen gün basic bi tişört giymişyi pazar günü mü ne basit bir tişörttü ama havasını bile değiştirmişti neyse bende bi fikir beyan edeyim dedim. HERKESE İYİ GECELER...

hahahah aynen kaptanı deryam bende onu gecırdım aklımdan ay bugun cokmu yedım dıye hehhehe benı bole sevın anacımm dum dum kafanın tekıyımdır

hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE

Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.

suanda geregınden fazla abarttıgının farkındamısın bırsen.sen annene kızdıgında annelıkten redmı edıyon yada kocana kızınca bosuyonmu arkılerınde dedıgı gıbı sanal ıletısımde oluyo bole seyler bende geregınden fazla abarttım sanırım alınganlık ettım kusura bakma.ver elını el sıkısalım kucaklasalım koklasalım ve unutalım tatlım.allah askına abartma gıtmek falan noluyo davsana kusup dag terketmek senınkısı bıdaha duymayım gıtmek falan
sen benım dalgınlıgıma bas yogunluguma ver.hadı gıtmek falan sıl aklından de bakem barıstıkmı barıs cıbımı tutcanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…