Günaydın kızlar.. Bizim cephede haller harap.. Bir ben öksürüyorum bir kız.. İkimizinde burunları akmaya başladı. Oyy oyy.. İşler beni bekler.
Ben aslında ayakları uzatıp akşama kadar dinlenmek istiyordum. Eşim kendini bırakırsan vücut savaşamaz. Normal işlerini yapmaya devam et teslim olma dedi. Onu dinleyeceğim artık. Doktor 4 kutu bana 4 kutu kıza ilaç yazdı ya.. İçimiz dışımız ilaç..
Sizlere tek tek yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum. İnanılmaz kaçamaklar yapılmış. Bir de ödül diyorsunuz ya ben onu anlamadım. Ödül ne için alıyoruz ki kurallarda yok öyle bir şey. Yani zayıfladık diye ödül kilo aldırıcı şey olur mu? O zaman kilo vermek mii ödül almak mı bir ikilem oluyor zihinlerde. Diyet yaptığınızı ve işkence çektiğinizi düşünürseniz, bunu bir ceza olarak görürseniz ödüle gereksinim duyarsınız. Bizim ödülümüz sağlıklı beslenmek başka bir şeye gerek mi var?
Size önerilerle geleceğimi söylemiştim geçenlerde. Hatta önerilerinize sunacağım bakalım siz ne diyeceksiniz demiştim. Aslında çok hastayım ama şu son zamanki durumlardan ötürü bunun daha fazla ertelenemeyeceğini düşünüyorum.
Öncelikle JUJU muzun gerçekten iki tane yardımcıya ihtiyacı var. Bir kişi onun yokluğunda kaptan olacak, diğer kişi de takımdaki durumu takip edecek Kim geliyor kim gidiyor ne yenilip ne içiliyor. Herkes en ufak bir kaçamağını bile yazacak. Hafta içi menüleri çok güzel olduğu halde hafta sonu geldiğinde kilo vermemiş/az vermiş ya da almış kişiler görüyorum ben çok şaşırıyorum. O kadar güzel beslenirken nasıl oluyor anlamıyorum. Gruptan asla bir şey saklamayın kızlar.
Sonra spor hususu. Haftada en az 4 gün en az 45 er dk herkesin yapması gerekiyor diye bir şart koyalım. Ve yenilen her "cııısssss" için bir ceza spor verelim. Bunu da 2. yardımcı verebiilir mesela.. yada 1.yardımcı.. Çok kalabalık bir takım olduk. Bu iyi mi kötü mü şimdilik bilemiyorum. Ama forumu 2 saat yalnız bıraksam bile dönüp okumamız 1 saate yakın sürüyor. O yüzden önemli yazdığımız yazılara başlık atalım ki sadece akşam gelip okuyabilecekler cımbızla laf aramasın. Mesela menülerimizi ve önemli gördüğümüz yazılarımızı BAŞLIKLARLA yazalım. Bir hususta yardım istediğimizde yardım başlığı yazalım mesela..
Örneğin birsenin aşırı tatlı isteği. Daha önce paylaşılmıştı belki de gözden kaçırdı. Elmayı rendeleyip azcık tavada çevirp üstüne tarçın serptik miyd muhteşem bir tatlı oluyor. Bundan yiyebilir..
Sonra bazılarını hiç görmüyorum forumda. hep 4-5 kişi halindeyiz. Arada geliyorlar şu işim vardı bu işim vardı.. Buna da bir sınırlama getirelim. 3-4 gün forumda olmama durumu oluyor bazen. Bununla ilgili de bir şeyler bulalım. Takip edemez juju bunların hepsini. O yardımcıların arasında görev paylaşımı olsun.. Kim yok neden yok takip edilsin.
Ve her hafta bir kişiyi görevlendirelim. O hafta o kişi bize yararlı bilgiler bulsun. Güzel egzersizler paylaşsın. Başardığı bir şeyleri anlatsın.
Valla beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki konuşmuyoruz yazıyoruz yoksa travesti gibi çıkıyor şu aralar sesim

Saygılar sevgiler canlarım.. Cevabınızı merakla bekller selam ederim