Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.. Bizim cephede haller harap.. Bir ben öksürüyorum bir kız.. İkimizinde burunları akmaya başladı. Oyy oyy.. İşler beni bekler.
Ben aslında ayakları uzatıp akşama kadar dinlenmek istiyordum. Eşim kendini bırakırsan vücut savaşamaz. Normal işlerini yapmaya devam et teslim olma dedi. Onu dinleyeceğim artık. Doktor 4 kutu bana 4 kutu kıza ilaç yazdı ya.. İçimiz dışımız ilaç..

Sizlere tek tek yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum. İnanılmaz kaçamaklar yapılmış. Bir de ödül diyorsunuz ya ben onu anlamadım. Ödül ne için alıyoruz ki kurallarda yok öyle bir şey. Yani zayıfladık diye ödül kilo aldırıcı şey olur mu? O zaman kilo vermek mii ödül almak mı bir ikilem oluyor zihinlerde. Diyet yaptığınızı ve işkence çektiğinizi düşünürseniz, bunu bir ceza olarak görürseniz ödüle gereksinim duyarsınız. Bizim ödülümüz sağlıklı beslenmek başka bir şeye gerek mi var?

Size önerilerle geleceğimi söylemiştim geçenlerde. Hatta önerilerinize sunacağım bakalım siz ne diyeceksiniz demiştim. Aslında çok hastayım ama şu son zamanki durumlardan ötürü bunun daha fazla ertelenemeyeceğini düşünüyorum.

Öncelikle JUJU muzun gerçekten iki tane yardımcıya ihtiyacı var. Bir kişi onun yokluğunda kaptan olacak, diğer kişi de takımdaki durumu takip edecek Kim geliyor kim gidiyor ne yenilip ne içiliyor. Herkes en ufak bir kaçamağını bile yazacak. Hafta içi menüleri çok güzel olduğu halde hafta sonu geldiğinde kilo vermemiş/az vermiş ya da almış kişiler görüyorum ben çok şaşırıyorum. O kadar güzel beslenirken nasıl oluyor anlamıyorum. Gruptan asla bir şey saklamayın kızlar.

Sonra spor hususu. Haftada en az 4 gün en az 45 er dk herkesin yapması gerekiyor diye bir şart koyalım. Ve yenilen her "cııısssss" için bir ceza spor verelim. Bunu da 2. yardımcı verebiilir mesela.. yada 1.yardımcı.. Çok kalabalık bir takım olduk. Bu iyi mi kötü mü şimdilik bilemiyorum. Ama forumu 2 saat yalnız bıraksam bile dönüp okumamız 1 saate yakın sürüyor. O yüzden önemli yazdığımız yazılara başlık atalım ki sadece akşam gelip okuyabilecekler cımbızla laf aramasın. Mesela menülerimizi ve önemli gördüğümüz yazılarımızı BAŞLIKLARLA yazalım. Bir hususta yardım istediğimizde yardım başlığı yazalım mesela..

Örneğin birsenin aşırı tatlı isteği. Daha önce paylaşılmıştı belki de gözden kaçırdı. Elmayı rendeleyip azcık tavada çevirp üstüne tarçın serptik miyd muhteşem bir tatlı oluyor. Bundan yiyebilir..

Sonra bazılarını hiç görmüyorum forumda. hep 4-5 kişi halindeyiz. Arada geliyorlar şu işim vardı bu işim vardı.. Buna da bir sınırlama getirelim. 3-4 gün forumda olmama durumu oluyor bazen. Bununla ilgili de bir şeyler bulalım. Takip edemez juju bunların hepsini. O yardımcıların arasında görev paylaşımı olsun.. Kim yok neden yok takip edilsin.

Ve her hafta bir kişiyi görevlendirelim. O hafta o kişi bize yararlı bilgiler bulsun. Güzel egzersizler paylaşsın. Başardığı bir şeyleri anlatsın.

Valla beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki konuşmuyoruz yazıyoruz yoksa travesti gibi çıkıyor şu aralar sesim:52::52::52::52:

Saygılar sevgiler canlarım.. Cevabınızı merakla bekller selam ederim :1::1::1:

geçmiş olsun cnm destanmı yazdın naptnn böyle:1:
spor konusunda başlaym yoruma zaten bıldgm kadaryla cogu arkadas yapıyo sporunu spor aleti olmayanlar bıle akşam cıkıyo dısarı mekık cekıo plates yapıyo o yonden pek sıkıntı yok takımda ödül knuusnda bazen ipin ucu kaçsada bnce moivasyn acısından uygun die dusunuorm bi ogun odul olusa dger ogun dengelemek sartıyla tabi
evet jujunun yardmcıya ihtiyacı var bı cokta gnullu var juju karar vericektr kımın olcagına

ben kendı adıma yeterı kadar forumda kalıp paylaşımda bulundgmu düşünüyorum bunuda zorunluluktan değil istediğim için yapıyorum sizin fikirlerini zlıyorum diyet dışında şeyler soruyorum yorumlarınızı istiyorum yazmayanlar kendını zorunlu gbi hissedenlerde kendisini biliyodur zaten

bu her hafta bırını secıp yararlı bılgı paylaşma knusuna gelıncede bunuda yıne zorunluluk gbi gorcek kısıler olabılır zaten herkes grdugnu yada uyguladgını hemen yazıyo buraya ona gerek yok dıe dusunuorm şahsen benım yorumun böyle tabi çoğunluk ne derse başım gözüm üstüne saygılar:42::42::42:

bir de chentiq arkadasımızın yaptıgı yorumu alıntılayıp herkes düşüncesini belirtsin....bu takım 3 kişiden olusmuyor saymadım ama 15 kişi varız heralde....bu tarz konular acıldıgında susup yapılan yorumları okumayalım sadece,burda kimse kimseye kıırlmaz.kırılıyorsa da ya kendı içinde halletsin ya da acıkca söylesın.......

Cornıcım ben de spor yapamıyorum zaten.. düzensizlik için bu yüzden önerilerde bulundum zaten. çünkü ne kadar kenetlenir ve kendimzi buraya ait hissedersek o kadar kolay geçer bu süreç. ödül konusun:26:ce kaptan söylemeli yada o yardımcılar. hani kimin ödüle hal kazandığını.. 300 kalori ödülümüz vardı yanlış hatırlamıyorsam kurallarda..

Cornıcım ben de spor yapamıyorum zaten.. düzensizlik için bu yüzden önerilerde bulundum zaten. çünkü ne kadar kenetlenir ve kendimzi buraya ait hissedersek o kadar kolay geçer bu süreç. ödül konusun:26:ce kaptan söylemeli yada o yardımcılar. hani kimin ödüle hal kazandığını.. 300 kalori ödülümüz vardı yanlış hatırlamıyorsam kurallarda..

iyi yaptın cnm.....fikirleri söylemek güzeldir.......zaten bu şekilde kaynaşabiliriz ancak.......ödülün kalorisini hatırlamıyorum ben:26:

Günaydın kızlar.. Bizim cephede haller harap.. Bir ben öksürüyorum bir kız.. İkimizinde burunları akmaya başladı. Oyy oyy.. İşler beni bekler.
Ben aslında ayakları uzatıp akşama kadar dinlenmek istiyordum. Eşim kendini bırakırsan vücut savaşamaz. Normal işlerini yapmaya devam et teslim olma dedi. Onu dinleyeceğim artık. Doktor 4 kutu bana 4 kutu kıza ilaç yazdı ya.. İçimiz dışımız ilaç..

Sizlere tek tek yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum. İnanılmaz kaçamaklar yapılmış. Bir de ödül diyorsunuz ya ben onu anlamadım. Ödül ne için alıyoruz ki kurallarda yok öyle bir şey. Yani zayıfladık diye ödül kilo aldırıcı şey olur mu? O zaman kilo vermek mii ödül almak mı bir ikilem oluyor zihinlerde. Diyet yaptığınızı ve işkence çektiğinizi düşünürseniz, bunu bir ceza olarak görürseniz ödüle gereksinim duyarsınız. Bizim ödülümüz sağlıklı beslenmek başka bir şeye gerek mi var?

Size önerilerle geleceğimi söylemiştim geçenlerde. Hatta önerilerinize sunacağım bakalım siz ne diyeceksiniz demiştim. Aslında çok hastayım ama şu son zamanki durumlardan ötürü bunun daha fazla ertelenemeyeceğini düşünüyorum.

Öncelikle JUJU muzun gerçekten iki tane yardımcıya ihtiyacı var. Bir kişi onun yokluğunda kaptan olacak, diğer kişi de takımdaki durumu takip edecek Kim geliyor kim gidiyor ne yenilip ne içiliyor. Herkes en ufak bir kaçamağını bile yazacak. Hafta içi menüleri çok güzel olduğu halde hafta sonu geldiğinde kilo vermemiş/az vermiş ya da almış kişiler görüyorum ben çok şaşırıyorum. O kadar güzel beslenirken nasıl oluyor anlamıyorum. Gruptan asla bir şey saklamayın kızlar.

Sonra spor hususu. Haftada en az 4 gün en az 45 er dk herkesin yapması gerekiyor diye bir şart koyalım. Ve yenilen her "cııısssss" için bir ceza spor verelim. Bunu da 2. yardımcı verebiilir mesela.. yada 1.yardımcı.. Çok kalabalık bir takım olduk. Bu iyi mi kötü mü şimdilik bilemiyorum. Ama forumu 2 saat yalnız bıraksam bile dönüp okumamız 1 saate yakın sürüyor. O yüzden önemli yazdığımız yazılara başlık atalım ki sadece akşam gelip okuyabilecekler cımbızla laf aramasın. Mesela menülerimizi ve önemli gördüğümüz yazılarımızı BAŞLIKLARLA yazalım. Bir hususta yardım istediğimizde yardım başlığı yazalım mesela..

Örneğin birsenin aşırı tatlı isteği. Daha önce paylaşılmıştı belki de gözden kaçırdı. Elmayı rendeleyip azcık tavada çevirp üstüne tarçın serptik miyd muhteşem bir tatlı oluyor. Bundan yiyebilir..

Sonra bazılarını hiç görmüyorum forumda. hep 4-5 kişi halindeyiz. Arada geliyorlar şu işim vardı bu işim vardı.. Buna da bir sınırlama getirelim. 3-4 gün forumda olmama durumu oluyor bazen. Bununla ilgili de bir şeyler bulalım. Takip edemez juju bunların hepsini. O yardımcıların arasında görev paylaşımı olsun.. Kim yok neden yok takip edilsin.

Ve her hafta bir kişiyi görevlendirelim. O hafta o kişi bize yararlı bilgiler bulsun. Güzel egzersizler paylaşsın. Başardığı bir şeyleri anlatsın.

Valla beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki konuşmuyoruz yazıyoruz yoksa travesti gibi çıkıyor şu aralar sesim:52::52::52::52:

vovvvvvvvvvvvvvvv süper fikirlerle gelmişsin kuzum.... valla beni anladığınız için teşekkür ederim.. evet bu konular gerçektende güzel şeyler... evet takip gerçekten de zor oluyor özellikle menüleri takibim zor oluyor ama onu çok sıkıntı yapmıyorum herkes herkesin menüsünü kontrol edebilir... zaten kontrol dediğin sadece göz geztirme bi yaptırım gücü yok...

ama kim kaç kere girmeş yada niye girememiş mazereti varmı .. kim ne kadar spor yapmış kontroller yapılsa... yada liste hazırlama konusunda en az benle birlikte 3 kişi bu işi yapabilse ohhhhhhhh mis mis mis...

forumun bekçisi olarak (genelde benım pek işim olmadııgndan maaleseffffff) konuna cvp vereyım.........

juju nun yardımcıya ihtıyacı var evet....ilk basta cekimser durdum ama eğer istersenız yardımcı olabilriim ,sebebine gelince genelde benim hep buralarda olmam......tabi ki benımde işlerim oluyor ama şuan için gördüğüm kadarı ile en rahat olanlardan biri ben diğerleri rabyas ve gamze.......bizler evde olan grubuz........tabi ben kendi adıma konusuyorum....
foruma kimlerin gelip gittiğini ne sıklıkta paylaşım yapıldıgını ben zaten kendı adıma takip ediyorum......sanırım juju ya en iyi bu konuda yardım edebilirim.......sırf günde 5 mesaj yazılacak diye zoraki foruma gelınıyormus gibi bazı arkadaslarımız da hava var...yazılan mesajdan bile ben anlıyorum....tabi bazıları zorunluluktan dolayı yazamıyor..örn: aysunayy gibi.....
isimleri açık açık yazarım ama gerek yok .herkes kendini biliyor zaten.......
daha önce de söylemiştim yine söylüyorum buraya gelip 1-2 mesaj yazmakla sadece buraya olan sorumluluk yerine getirilir onun dısında kaynaşamazsınız......ben bazı ark larımı kendime çok yakın hissediyorum....onlar bir şey dediği zaman daha bir ciddiyetle dikkate alıyorum....bunun sebebi de muhabbetten ileri gelir ama bu zorla yapılacak bir şey değildir......
gelelim topicteki paylaşımlara; gün sonunda zaten menü bildirimi oluyor....yorumları takip etmek dediğiniz gibi zor olabilir.......verdiğin fikir güzel ben onaylıyorum kendi adıma.....
spora gelince; ben senınle ark olmustum bu konuda:17::17: ama bende bel fıtıgı oldugu için maalesef sizin gibi spor yapamıyorum şuan.....mesela şuan yatıyorum çünkü belim agrıyor.....gün boyunca da yatmam gerekıyor....
foruma sadıklık; herkes kendını kandırır sonucta biz sizleri gözetlemıyoruz kim ne yemıs buraya ne yazarsa onu biliriz....ona yapacak bişey yok......tmm menülerin sonunda şunu neden yaptın bunu neden yaptın diye kızıyoruz ama bana kişi kendı kafasında bazı şeylerı anlamadıktan sonra bazı seyler boş gibi gelıyor........
ödül konusu; diyetısyenler eğer haftasonunda kilo vermişsen bir öğünü abartmamak kaydı ile serbst yapabılırsın derler...mesela ekmeksiz iskender yemek gibi......tabi bu kişinin kendi tercihi......kilo vermesınde negatif etki yapmıyorsa sorun yok bence....

bunların dışında çok geçmiş olsun....:34:
tamam kuzum sen hangi konuda yardımcı olmak istersen kabulümdür...

bu şekilde olursa hem bir kişiye daha fazla yüklenmeden peyderpeyi sorun hallolur...

günaydın kızlar.. Bizim cephede haller harap.. Bir ben öksürüyorum bir kız.. Ikimizinde burunları akmaya başladı. Oyy oyy.. Işler beni bekler.
Ben aslında ayakları uzatıp akşama kadar dinlenmek istiyordum. Eşim kendini bırakırsan vücut savaşamaz. Normal işlerini yapmaya devam et teslim olma dedi. Onu dinleyeceğim artık. Doktor 4 kutu bana 4 kutu kıza ilaç yazdı ya.. Içimiz dışımız ilaç..

Sizlere tek tek yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum. Inanılmaz kaçamaklar yapılmış. Bir de ödül diyorsunuz ya ben onu anlamadım. ödül ne için alıyoruz ki kurallarda yok öyle bir şey. Yani zayıfladık diye ödül kilo aldırıcı şey olur mu? O zaman kilo vermek mii ödül almak mı bir ikilem oluyor zihinlerde. Diyet yaptığınızı ve işkence çektiğinizi düşünürseniz, bunu bir ceza olarak görürseniz ödüle gereksinim duyarsınız. Bizim ödülümüz sağlıklı beslenmek başka bir şeye gerek mi var?

öncelikle juju muzun gerçekten iki tane yardımcıya ihtiyacı var. Bir kişi onun yokluğunda kaptan olacak, diğer kişi de takımdaki durumu takip edecek kim geliyor kim gidiyor ne yenilip ne içiliyor. Herkes en ufak bir kaçamağını bile yazacak. Hafta içi menüleri çok güzel olduğu halde hafta sonu geldiğinde kilo vermemiş/az vermiş ya da almış kişiler görüyorum ben çok şaşırıyorum. O kadar güzel beslenirken nasıl oluyor anlamıyorum. Gruptan asla bir şey saklamayın kızlar.

Sonra spor hususu. Haftada en az 4 gün en az 45 er dk herkesin yapması gerekiyor diye bir şart koyalım. Ve yenilen her "cııısssss" için bir ceza spor verelim. Bunu da 2. Yardımcı verebiilir mesela.. Yada 1.yardımcı.. çok kalabalık bir takım olduk. Bu iyi mi kötü mü şimdilik bilemiyorum. Ama forumu 2 saat yalnız bıraksam bile dönüp okumamız 1 saate yakın sürüyor. O yüzden önemli yazdığımız yazılara başlık atalım ki sadece akşam gelip okuyabilecekler cımbızla laf aramasın. Mesela menülerimizi ve önemli gördüğümüz yazılarımızı başlıklarla yazalım. Bir hususta yardım istediğimizde yardım başlığı yazalım mesela..

örneğin birsenin aşırı tatlı isteği. Daha önce paylaşılmıştı belki de gözden kaçırdı. Elmayı rendeleyip azcık tavada çevirp üstüne tarçın serptik miyd muhteşem bir tatlı oluyor. Bundan yiyebilir..

Sonra bazılarını hiç görmüyorum forumda. Hep 4-5 kişi halindeyiz. Arada geliyorlar şu işim vardı bu işim vardı.. Buna da bir sınırlama getirelim. 3-4 gün forumda olmama durumu oluyor bazen. Bununla ilgili de bir şeyler bulalım. Takip edemez juju bunların hepsini. O yardımcıların arasında görev paylaşımı olsun.. Kim yok neden yok takip edilsin.

Valla beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Iyi ki konuşmuyoruz yazıyoruz yoksa travesti gibi çıkıyor şu aralar sesim:52::52::52::52:

güzel şeyler yazmışsın dediklerişne katılıyorumda katılmıyorumda sıralamamı istersen

1 sporrrrrrrrrrrrrrrrr

takımdakilerin çoğunun evinde spor aleti var sanırım herkes bişeyler yapıyo yapamayanların sağlık sorunu olabilir daha sonra başlayabilir tabiki spor birlikte zayıflamak daha doğru çünkü verdiğin kilodan daha çok vermiş gibi duruyosun vücut sıkı duruyor

2 ödüllllllllllllllllllll

ödül konusuna gelirsek çok abartılı ödüller olduğunu sanmıyorum hepimiz artık işin ciddiyetinin farkındayız zaten öyle olmazsa burda ne işimiz var ama ödülleri abartmamak lazım çok değil önemli olan nefsi köreltmek azcık da olsa ondan tatmak çokda yesen farklı olmayacak o yüzden az yemek

3 jujuya asistan

boş zamanı fazla olan biraz daha motivasyonu iletişimi kuvvetli birileri olabilir mesele tuğba gamze ayşenur esra

4 yararlı bilgiler

bu konuda güzel şeyler bulup paylaşmak güzel olur bunu yaptığımızıda düşünüyorum

bunlar grup adıma konuştuklarım

hasret olarak yazarsam

1 haftada 2 gün platese gidiyorum
2 aakşamları evde yürüyüş bandında yürüyorum
3 menülerimi düzenli yazıyrum
4 takımdaki arkadaşlarımla ilgiliyim
5 kesinlikle kilom konusunda yanlış yazmıyorum yazarsam kendimi kandırırım sizleri değil
6 nbtte olduğum zamanlar bile yazıyorum

vovvvvvvvvvvvvvvv süper fikirlerle gelmişsin kuzum.... valla beni anladığınız için teşekkür ederim.. evet bu konular gerçektende güzel şeyler... evet takip gerçekten de zor oluyor özellikle menüleri takibim zor oluyor ama onu çok sıkıntı yapmıyorum herkes herkesin menüsünü kontrol edebilir... zaten kontrol dediğin sadece göz geztirme bi yaptırım gücü yok...

ama kim kaç kere girmeş yada niye girememiş mazereti varmı .. kim ne kadar spor yapmış kontroller yapılsa... yada liste hazırlama konusunda en az benle birlikte 3 kişi bu işi yapabilse ohhhhhhhh mis mis mis...

tamam kuzum sen hangi konuda yardımcı olmak istersen kabulümdür...

bu şekilde olursa hem bir kişiye daha fazla yüklenmeden peyderpeyi sorun hallolur...

kaptan sensin jujum:16: diğer ark larda kesinleşsin aramızda görev paylaşımı yaparız herkes bir şeyin ucundan tutar artık.......

1 haftada 2 gün platese gidiyorum
2 aakşamları evde yürüyüş bandında yürüyorum
3 menülerimi düzenli yazıyrum
4 takımdaki arkadaşlarımla ilgiliyim
5 kesinlikle kilom konusunda yanlış yazmıyorum yazarsam kendimi kandırırım sizleri değil
6 nbtte olduğum zamanlar bile yazıyorum

kesinlikle grup halinde söyledim bunları. bireysel savunma konusuna geçmeyin lütfen. esra da yazmış bireysel. ben genel olarak bunları takip etmekten bahsettim. bir düzen olmasından bahsettim. evet ben seni biliyorum, evet başkalarını da biliyorum. ama çok kalabalığız arada kaynayanlar mutlaka olacaktır.

ben grubumuzun çok gözde olduğunu düşünüyorum ve bu beraberinde diğer kişilerinde dikkatini çekiyorlar ve sürekli bir genişleme halindeyiz. bu da ancak kontrolle mümkün olur. ben zorunlu olarak buraya geldiklerini hissettiklerimle değil (tuğba yazmış) gerçekten samimi olanlarla bir arada olmak istiyorum. tıpkı sizler gibi.

ve spor konusuna bu kadar takılma sebebim, kendiimin tek başına yapma hevesi olmadığından dolayı. ve bir şeyler paylaşmanın her hafta bir görevli ile olmasınuı da kaynaşma sağlar diye düşündüm. kaynaşamadıklarımız için.

O zaman cornella ve dalin26 sizleri tebrik ederim:1::1: her şey çok daha güzel olacak buna eminim..

kesinlikle grup halinde söyledim bunları. bireysel savunma konusuna geçmeyin lütfen. esra da yazmış bireysel. ben genel olarak bunları takip etmekten bahsettim. bir düzen olmasından bahsettim. evet ben seni biliyorum, evet başkalarını da biliyorum. ama çok kalabalığız arada kaynayanlar mutlaka olacaktır.

ben grubumuzun çok gözde olduğunu düşünüyorum ve bu beraberinde diğer kişilerinde dikkatini çekiyorlar ve sürekli bir genişleme halindeyiz. bu da ancak kontrolle mümkün olur. ben zorunlu olarak buraya geldiklerini hissettiklerimle değil (tuğba yazmış) gerçekten samimi olanlarla bir arada olmak istiyorum. tıpkı sizler gibi.

ve spor konusuna bu kadar takılma sebebim, kendiimin tek başına yapma hevesi olmadığından dolayı. ve bir şeyler paylaşmanın her hafta bir görevli ile olmasınuı da kaynaşma sağlar diye düşündüm. kaynaşamadıklarımız için.

O zaman cornella ve dalin26 sizleri tebrik ederim:1::1: her şey çok daha güzel olacak buna eminim..

sen kendını sıkıntıya sokma.düşüncelerini belirtmen iyi oldu....kimin ne sıkıntısı varsa söylesin.....

arada kaynayanlar kendileri kaynıyor ama...daha önce de bu konu konusuldu biraz düzeldi ......

acayip acıktım eve gidince napcaksam ipin ucunu 3 5 iniz tutun (beni anca taşısınız) kaçmasın :1::1:

tuğba gamze nereye gtmıs kahvaltıya ne kahvalyıtms yedi yedi kalkamıyo heralde gelemedii:1::1:

o zaman sende cezalısın canımmmm:9::9:
kesinlikle canım bende cezalıyımm:47:

cezalı olmayan varmı:60::60::60::60::60::60:
sanırım yok :43:

herkese merhabaaaaa bu cezalılar kervanına bende katıldım korkarım:43::43:
bi haller var üstümde iştahım kabardı :18: ay bide bu pilates beni benden aldı kemiklerim ağrıyor tuhaf agrılar cekıyorum:14:
canım geçerrr sıkma canını vücut alışacak. :72:

canım öncelikle çokk geçmiş olsunn.TATLI tavsiyen için teşekkür ederimm. :34::34::34:
canım yazdıklarında çokk haklısın özellikle kaptanımıza yardım konusunda. spor takibi olursa bence güzell olur.misafir geldi. devam edeceğim...

acayip acıktım eve gidince napcaksam ipin ucunu 3 5 iniz tutun (beni anca taşısınız) kaçmasın :1::1:

tuğba gamze nereye gtmıs kahvaltıya ne kahvalyıtms yedi yedi kalkamıyo heralde gelemedii:1::1:

hahahahah arkadaşa geldim ama az sonra evime dönücem fakat spor olsun yürüyerek gitmek istiyorum eve :9::9::9::9: bu günümden çok memnunumj bu arada :1::1:

.

ben bekarımda noluyo cnm herşey bize bağlı istediğimizde zman yaratabiliriz çok gzl bi şekilde bnde dahıl olmak uzere bahane uretıyrz kendımıze zaman ayıramıyrz hıc

canım valla ben bekarken düzenli olarak spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün bi de her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum akşamları mutlaka kitap okuyordum tek çocukken gene bi şekilde düzene sokmuştum 2 çocuk olunca inan bana ne kitap okuyacak ne spor yapacak zamanım olmuyor maalesef kendime ayıracak tek vaktim öğle tatili onda ise fırsatım oldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum başka 2 çocuklu olanları bilmiyorum ama ben maalesef yetemiyorum ankarada hiç yardımcım yok ne anne ne kaynana ne yakın arkadaş çocukların ve bakıcının yemeklerini hazırlamak, ütülerini yapmak, büyüğün ödevlerini yaptırmak ortalığı toparlamak derken inan çok sevdiğim kitabı bile söylemesi ayıp fırsat bulabilirsem wc de okuyorum dediğin doğru zaman yaratabilmek ama bazen pestilim çıkıyo yatağa kendimi zor atıyorum

sabah akşam aynı çıkıyor yemekler bayağıda yağlı yapıyorlar ben tanelerinden yedim sadece bazende evden getiriyorummmm

bende fırsatım olursa evde sebze haşlıyorum buharda onu getiriyorum yanında yoğurtla bazen de zyağlı yiyecekler getirmeye çalışıyorum eğer onlar yoksa kantinden ekmek arası bişeyler alıyordum ama onları kestim şimdi yemeğim yoksa yoğurt galeta falan yiyorum

canım oncelıkle cok gecmıs olsunnn:16::16:
guzel seyler paylasmısın bende dusuncelerımı soylemek ısterımm
odul konusu
odul kelımesını ben kullandıgım ıcın acıklama yapma geregı duyuyorum tugbanında dedıgı gıbı dıyetısyenlerde abartıya kacmamak kaydıyla kendımızı odullendırebılecegımızı soyluyor bu demek degıl kı bı oturusta 1 kg baklava 1.5 ıskender kola cıps v.s yensın ıstedıgımız seyı olculu olmak kaydıyla yemek kı gordugum kadarıyla hepmız onu yaptık haftasonu kımımız pogaca kımımız 1 cıkolata ben dısarda yedım ama ekmeklerı yemedgımı ıfade ettım dolayısıyla bunda bı sakınca gormuyorum ceza olayıda ıskenceden degıl motıvasyondan dolayı..tabı bu benım sahsı fıkrım...

melteme yardımcı konusu onun yukunu hafıfletmek adına kesınlıkle mantıklı... sonucta onunda ozel hayatı var herseyı takıp etmek zor oluyordur dıye dusunuyorum.. gonullu arkadaslar dan 2-3 kısı yardımcı olabılır bence....

sporu herkes elınden geldıgınce kımı salonda kımı evde bı sekılde yapıyor kendı adıma normalde yuruyus harıcınde pek spor yapmayan ben buraya basladıgımdan berı kendımı sorumlu hıssedıyorum en azından mekık cekıyorum yada korıdorda kosuyorumm:9::9:

zorunluluktan dolayı yazma geregı duyulursa kaynasma guc olur dıye dusunuyorum aramızda calısanlar var onlar genelde aksam yazıyor ama muhabbete dahıl olabılıyor, bazılarımız sadece yazıp cıkıyor dolaysyla kaynasıklık daha az ama bı kısmımızın ıcınde bende varım:9: ısımız olmadıgı ıcın genelde burda paylasımda bulunuyorz...ama zorlada yazacaksın dıyemeyız kımseye ha ne olur yazar cıkar adı var kendı yok olur o ayrıı ama en azından takımdakı dıger arkadasların menulerıne yorum getırırse hem kaynasma hem paylasım daha fazla olur dıye dusunuyorumm....

arz ederimmm:16::16:

yarın benim günüm varr :27::27::27:
menü odun ocağında gözleme sarma tatlıı ..Allahım ben nasıl dayanacağımmmm :30::30::30::30:

canım ben gecen sene diyetisyene giderken günüm vardı günde ona göre yiyordum mesela güne giderken öğle yemeği yeme akşam yemeği de gözleme yiyebilirsin abartmamak kaydı ile sarma da öğlen yemeği yerine bir meyve akşam yerine de salata yiyebilirsin bana diyetisyenim öyle diyordu doğum sonrası 3 ayda bu şekilde dikkat ederek 12 kg vermiştim sende böyle yapabilirsin

Back
X