Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acayip acıktım eve gidince napcaksam ipin ucunu 3 5 iniz tutun (beni anca taşısınız) kaçmasın :1::1:

tuğba gamze nereye gtmıs kahvaltıya ne kahvalyıtms yedi yedi kalkamıyo heralde gelemedii:1::1:

hahahahah arkadaşa geldim ama az sonra evime dönücem fakat spor olsun yürüyerek gitmek istiyorum eve :9::9::9::9: bu günümden çok memnunumj bu arada :1::1:

.

esoş; arzu_m ye gittiler..her yerden haberim var haa kk nın muhtarlığına adaylığımı koycam:9::9::9::9::9::9::9::9:
kuşlar dedi ki sağlıksız bir şey yememişler..haşlama yoğurt vs tarzıymış.....

canım valla ben bekarken düzenli olarak spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün bi de her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum akşamları mutlaka kitap okuyordum tek çocukken gene bi şekilde düzene sokmuştum 2 çocuk olunca inan bana ne kitap okuyacak ne spor yapacak zamanım olmuyor maalesef kendime ayıracak tek vaktim öğle tatili onda ise fırsatım oldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum başka 2 çocuklu olanları bilmiyorum ama ben maalesef yetemiyorum ankarada hiç yardımcım yok ne anne ne kaynana ne yakın arkadaş çocukların ve bakıcının yemeklerini hazırlamak, ütülerini yapmak, büyüğün ödevlerini yaptırmak ortalığı toparlamak derken inan çok sevdiğim kitabı bile söylemesi ayıp fırsat bulabilirsem wc de okuyorum dediğin doğru zaman yaratabilmek ama bazen pestilim çıkıyo yatağa kendimi zor atıyorum

ben şimdiden üşeniyorum herşeye vakit yaratamıyorum habire erteliyorum evlencem bide eşimin ütüsü işi cıkcak coluk cocuk fln amnınnnnnnnnnnnnnnn :27:nickimdende anlaşıldığı gbi ben tam bi garfieldim galiba :1::1:

cnm çocukları bana bırak brazcık seviyim :23::23:

canım ben gecen sene diyetisyene giderken günüm vardı günde ona göre yiyordum mesela güne giderken öğle yemeği yeme akşam yemeği de gözleme yiyebilirsin abartmamak kaydı ile sarma da öğlen yemeği yerine bir meyve akşam yerine de salata yiyebilirsin bana diyetisyenim öyle diyordu doğum sonrası 3 ayda bu şekilde dikkat ederek 12 kg vermiştim sende böyle yapabilirsin

toplight; senın nick ini görünce aklıma harem dizisinde ki toplunur geliyor:9::9::9::9::9:

bu arada bebeğinin doğum günü mü bugün.çizelgen de yanlış anlamadıysam öyle yazıyor:emir_bebek:

kesinlikle grup halinde söyledim bunları. Bireysel savunma konusuna geçmeyin lütfen. Esra da yazmış bireysel. Ben genel olarak bunları takip etmekten bahsettim. Bir düzen olmasından bahsettim. Evet ben seni biliyorum, evet başkalarını da biliyorum. Ama çok kalabalığız arada kaynayanlar mutlaka olacaktır.

Ben grubumuzun çok gözde olduğunu düşünüyorum ve bu beraberinde diğer kişilerinde dikkatini çekiyorlar ve sürekli bir genişleme halindeyiz. Bu da ancak kontrolle mümkün olur. Ben zorunlu olarak buraya geldiklerini hissettiklerimle değil (tuğba yazmış) gerçekten samimi olanlarla bir arada olmak istiyorum. Tıpkı sizler gibi.

Ve spor konusuna bu kadar takılma sebebim, kendiimin tek başına yapma hevesi olmadığından dolayı. Ve bir şeyler paylaşmanın her hafta bir görevli ile olmasınuı da kaynaşma sağlar diye düşündüm. Kaynaşamadıklarımız için.

O zaman cornella ve dalin26 sizleri tebrik ederim:1::1: Her şey çok daha güzel olacak buna eminim..

ben ilk başta genel olrak yazdım sonra bireysel olarak yazdım ben sana haksızsın demiyorum ama çok yasalcı yada illaki bu da olacak desek bile yapmayan yine yapmaz o kişilik meselesi bazıları gamsız oluyor vurdum duymaz sen hergün 45 dakika spor yap dersin yaptım der yapmaz bilemeyiz tabiki kendini kandırır bizi değil

geçmişler olsun sana ve kızına

ne kuşmuş arkadaş ispitçilikte number one:1::1:

eferin onlara sevda_m de varmıymışşş acaba:1::1:

su soruma cevap ıstıyorummmmmmm acılenn
aksama ne corbası yaptınızzzzz:16:

esra; kuş işte sadece bana çalışıyor:9::9::9::9:
sevda olmazsa olur mu kız..tabikisi de var...pardon varmış:D:D

rabiş; bebegeemm ben çorba yapmadım.....cuma günü yaptıgım dolmadan var hala.ne bereketliymiş anacım...ben fazla yıyemıyorum ya bitmiyor.......
ama çok çorba çeşidim yoktur yanı hep klasik çorbalar yaparım.yeni çeşitler denemeye korkarım bizim ki yemez diye......

ben şimdiden üşeniyorum herşeye vakit yaratamıyorum habire erteliyorum evlencem bide eşimin ütüsü işi cıkcak coluk cocuk fln amnınnnnnnnnnnnnnnn :27:nickimdende anlaşıldığı gbi ben tam bi garfieldim galiba :1::1:

cnm çocukları bana bırak brazcık seviyim :23::23:

göndereyim valla bende accık kafamı dinlerim kocamla 2 çift laf ederiz valla bugünlerin kıymetini bil derim başka da bişey demem bende garfield olmak istiyorum ama :)

toplight; senın nick ini görünce aklıma harem dizisinde ki toplunur geliyor:9::9::9::9::9:

bu arada bebeğinin doğum günü mü bugün.çizelgen de yanlış anlamadıysam öyle yazıyor:emir_bebek:

çok hoş yaa tuttum ben bunu toplunur bunu eşime de söyleyeyim o bundan sonra bana kesin toplunur der bu arada ismim şahnur oyüzden eşim toplunur der:)
aslında o çizelge düzeltilmesi gerekiyor bugün tam 19 aylık oldu 18 temmuz 2011 de doğum yaptım ben

toplight cicim sen ne mühendisisin nerde çalışysun şimdi bu 2sinin cevabnı istıorm:1::1:
ben dsi de çalışıyorum inşaat mühendisiyim
su soruma cevap ıstıyorummmmmmm acılenn
aksama ne corbası yaptınızzzzz:16:
benim akşama biraz erişteli yeşil mercimek küçük bi tencere de yoğurt çorbası var umarım fikir verir acil olarak tarhana yapabilirsin 10 dk da olur

göndereyim valla bende accık kafamı dinlerim kocamla 2 çift laf ederiz valla bugünlerin kıymetini bil derim başka da bişey demem bende garfield olmak istiyorum ama :)

çok hoş yaa tuttum ben bunu toplunur bunu eşime de söyleyeyim o bundan sonra bana kesin toplunur der bu arada ismim şahnur oyüzden eşim toplunur der:)
aslında o çizelge düzeltilmesi gerekiyor bugün tam 19 aylık oldu 18 temmuz 2011 de doğum yaptım ben

benim akşama biraz erişteli yeşil mercimek küçük bi tencere de yoğurt çorbası var umarım fikir verir acil olarak tarhana yapabilirsin 10 dk da olur

haremdekı aklınıza geldı ama muhtesem yy de de sahuban var.. amma cagrısımlı admıs. sehır neresı sahnur??

hiç bişi canım akşam eve kendimi bi atim ne pişiricem diye kara kara düşünüyorum

ben taze fasulye pısırdım canım dondurucudann belkı fıkır olurr:16::16:
esra; kuş işte sadece bana çalışıyor:9::9::9::9:
sevda olmazsa olur mu kız..tabikisi de var...pardon varmış:D:D

rabiş; bebegeemm ben çorba yapmadım.....cuma günü yaptıgım dolmadan var hala.ne bereketliymiş anacım...ben fazla yıyemıyorum ya bitmiyor.......
ama çok çorba çeşidim yoktur yanı hep klasik çorbalar yaparım.yeni çeşitler denemeye korkarım bizim ki yemez diye......
masallah tugbamm bereketlıymıs dolmalar cıdden ohh yemek derdın de yok boylelıkleee:9::9:
aynen yaaa ben uydurma corba yapıyorum bazenn bızımkı kerevız yemez bı gun mercımek corbasına kerevızde koymustum bırazda salca bayıla bayıla yedıı:9::9:

evet en ıyısı sıcacık bır tarhana corbası yapayım hem pratık hem lezzetlı yanı tam benlıkk:9::9:

ben taze fasulye pısırdım canım dondurucudann belkı fıkır olurr:16::16:

masallah tugbamm bereketlıymıs dolmalar cıdden ohh yemek derdın de yok boylelıkleee:9::9:
aynen yaaa ben uydurma corba yapıyorum bazenn bızımkı kerevız yemez bı gun mercımek corbasına kerevızde koymustum bırazda salca bayıla bayıla yedıı:9::9:

evet en ıyısı sıcacık bır tarhana corbası yapayım hem pratık hem lezzetlı yanı tam benlıkk:9::9:

rabiş; kakaladın yani kerevizi:1::1::1::1:

çok çalısmaktan yoruluyoruz ya akşama kadar bi de hala pratik yemek yapıyoruz.....çalısanlardan daha kolay yemekler yapıyorum en de:9::9::9::9::9:

rabiş; kakaladın yani kerevizi:1::1::1::1:

çok çalısmaktan yoruluyoruz ya akşama kadar bi de hala pratik yemek yapıyoruz.....çalısanlardan daha kolay yemekler yapıyorum en de:9::9::9::9::9:

kolay ama lezzetlı yemekler yapıyoruzzz kuzum yaa en makbulude bu degılmı zatennn:9::9:sorma yaa kakaladım valla bunun ıcınde baska bısımı var guzel olmus dedı ben de hee yemedıgın kerevız var bak nasıl yedın dedım boyle yap yerım dedı o gun bugundur corba seklınde tuketıyoruz kerevızıı:9::9:

kolay ama lezzetlı yemekler yapıyoruzzz kuzum yaa en makbulude bu degılmı zatennn:9::9:sorma yaa kakaladım valla bunun ıcınde baska bısımı var guzel olmus dedı ben de hee yemedıgın kerevız var bak nasıl yedın dedım boyle yap yerım dedı o gun bugundur corba seklınde tuketıyoruz kerevızıı:9::9:

aslında iyi fikir...enginar vs gibi sağlıklı sebzelerıde çorbaya koyabiliriz.tuttum bunu......

ben söylesem o çorbayı da içmez.

hiç sebze sevmiyor hiçç. öyle bilinmedik baharatlar da kattırmaz. en iyisi kerevizli börek deneyeyim. pırasayı öyle yemişti.:52::52:

Back
X