- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.021
yok hacı ya manav yoktu ters yerdeydı karadayı var dıye gıdemedıksen naptın aldınmı lahanaaa
çok haklısın sen yazınca farkettimm.. 2 dilim çokkk olmuşşş.. üfffffffff..
kızlar eşimle film izleyeceğiz. hepinize iyi geceler. biraz keyfff yapayım çokkk yoruldumm.
pek datlısınız yav
offffffffff coştu bizimkisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................koparma anne dedi ama milleti kopardı vallaaaaaaa
corni sözde sen snırlıydın esıne sımdı pıstınmı
öptm hepinizi ben kacar artık
ben de zonguldaktayım bu zamana kadar böyle soğuk görmedim..bugünlerde havalar çok soğuk..Yemin ederim sakarya bu sene sibiryaya taşınmış :26::26: çok soğuk yaaaaaaaaaaaaaaaa :44:
.
corni sözde sen snırlıydın esıne sımdı pıstınmı
öptm hepinizi ben kacar artık
Yemin ederim sakarya bu sene sibiryaya taşınmış :26::26: çok soğuk yaaaaaaaaaaaaaaaa :44:
.
eşin yok mu yarım saat güreşin yine soğuk moğuk kalmaz.
Kızzz seni yerim heeeeeehahahahah güldüm yaaa, yok bebeğim arkıleriyle sürtüyor yine hahahahah havuzdalar
.
havuz mu ohh keyfe bak......
Birsen-deniz çok çok sağolasın Allah razı olsun valla kızımız iyi oldu çok şükür artık valla evden çıkmaz olacağız nerdeyse... Bebekler işte Allah korusun hepsinide...Hepsi Allah'a emanet.canım ilk olarak çocuk nasıl oldu iyimisiniz??
hamburger cıssss
evet bana gelincee
menüm
sabah 1 dilim kepkli ekmek peynir
ara: mini kare otlu börek
öğle az kavurma 2 dilim ekmek
ara 2 elma
akşam kıyma kavurma 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara 1 tane çörekotlu form bisküvi 1 bardak süt
veeee 1 saat yürüdüm. hız 6
Allah inşallah nasip eder aysunaycım...hayırlı zamanda hayırlı evladın olsun inşallah...ne şirin ne temiz yüzlü bi çocuk bu yaaa..benimde böyle bi oğlum olur mu acabahayali bile şahane
Allah inşallah nasip eder aysunaycım...hayırlı zamanda hayırlı evladın olsun inşallah...
berkan gitti
Sevgili arkadaşlarımuyku zamanı pc başında pinekliyorum Herkese ALLAH rahatlık versin, Gerçi ALLAH rahatlık veride kulları bırakırmı bilmiyorum hahaha kötülere laf soktum (söz meclisten ve 5. takımdan dışarı) iyi geceler öpsün sizi yedi cüceler sizi seviyorum bye byeee
.
berkan bence aydadan iyi söylemişti ama birinci mustafa............
gamzecim,alevcimmm iyi geceler.......
bende kaçıyorum artık.....yarın görüşmek üzere..........
aşagı da zes i ,rabişi görüyorum sizlerede iyi geceler.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?