- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.061
garfield bende topliste katılıyorum aslında. Hayırlısı olsun inşallah. Ama iyi düşün kendinde diyorsun o bir öderse yemekte bende hemen diğer yemekte ödüyorum diye böyle karekterde biri içinde yarın bir gün işe girmen gecikse evlenseniz para istemekte belki zoruna gidecek. Ama karşındakini kendini iç dünyANI en iyi bilen sensin. Karar senin ama bencede iyi düşün. Allah yardımcın olsun...sonuna kadar katılıyorum sana çevre mühendsym bende muhendislik fakultesini bilirsin onca erkek içine 3 5 kız serpişrilir anca o şartlarda okudum baştan ck rahatszdım baktm herkes rahat bana zzararı olanda yok iş yerımdede boyle zaten geneli işci ben grmuorm onları cogu zman ıdarede 5 6 kısı var erkek onlarda olursa ısım onlarla oluyo çalışma ben gecndırırım evi diyo dgn yapcaz bi ton masraf olcak diorm ben bu yasta babama şunu al bunu al dıyemem babam alır almasına ama ben mahcup duruma duserim dırom deme ben alırım dıo neyle alcak cok merak edıorm kredi cekersin devlete grnce odersın dıo zaten bnm kredı yurtlara kredı borcm var soylemesi ne kdr gzl onun ıcın msla bıyere gdıorm yemege 1ini o oderse dgr yemegı ben oduorm ben para knusunda hassasım en yakınım bıle olsa laf etmesnı ıstemem msla sımdı calışmıorm bu yuzden ben onunla grsmek bıle ıstemem yanı anlamıo benııııı anlamıyoooooo 6 aydr calışıorm ben bgune kdr idare ettım bn odada tek çalışıorm o yuzden gren cıkan yok dıe pek bısey demıodu dn bı muhendis alındı erkek işi ogretm diede bnm yanıma oturttular bızımkı aradı actm mecburen o aptal cocukta hala knusmaya calışyo bzmkı duydu sesini akşama bı ton kavga grultuuuu boyle ıste anneme diyemem o ıstedi çıkıorm dıe o kım oluyo dıcek iş arıorm bı yandanda cok uzun yazmısım bide of offf
sonuna kadar katılıyorum sana çevre mühendsym bende muhendislik fakultesini bilirsin onca erkek içine 3 5 kız serpişrilir anca o şartlarda okudum baştan ck rahatszdım baktm herkes rahat bana zzararı olanda yok iş yerımdede boyle zaten geneli işci ben grmuorm onları cogu zman ıdarede 5 6 kısı var erkek onlarda olursa ısım onlarla oluyo çalışma ben gecndırırım evi diyo dgn yapcaz bi ton masraf olcak diorm ben bu yasta babama şunu al bunu al dıyemem babam alır almasına ama ben mahcup duruma duserim dırom deme ben alırım dıo neyle alcak cok merak edıorm kredi cekersin devlete grnce odersın dıo zaten bnm kredı yurtlara kredı borcm var soylemesi ne kdr gzl onun ıcın msla bıyere gdıorm yemege 1ini o oderse dgr yemegı ben oduorm ben para knusunda hassasım en yakınım bıle olsa laf etmesnı ıstemem msla sımdı calışmıorm bu yuzden ben onunla grsmek bıle ıstemem yanı anlamıo benııııı anlamıyoooooo 6 aydr calışıorm ben bgune kdr idare ettım bn odada tek çalışıorm o yuzden gren cıkan yok dıe pek bısey demıodu dn bı muhendis alındı erkek işi ogretm diede bnm yanıma oturttular bızımkı aradı actm mecburen o aptal cocukta hala knusmaya calışyo bzmkı duydu sesini akşama bı ton kavga grultuuuu boyle ıste anneme diyemem o ıstedi çıkıorm dıe o kım oluyo dıcek iş arıorm bı yandanda cok uzun yazmısım bide of offf
garfield bende topliste katılıyorum aslında. Hayırlısı olsun inşallah. Ama iyi düşün kendinde diyorsun o bir öderse yemekte bende hemen diğer yemekte ödüyorum diye böyle karekterde biri içinde yarın bir gün işe girmen gecikse evlenseniz para istemekte belki zoruna gidecek. Ama karşındakini kendini iç dünyANI en iyi bilen sensin. Karar senin ama bencede iyi düşün. Allah yardımcın olsun...
canım sende mühendismişsin biliyorsun peki devlete girince devlette çalışan erkekler ne olacak? onlardan da kıskanacak devlette mesela bizim dairede 150 kişi var bayan sayısı 10-15 civarı kalan hep erkek işten ayrılmadan iyice düşün ne olur? bide şöyle düşün bu kıskançlık nereye kadar devam edecek canım moralini bozmak istemem fazla kıskançlık iyi değildir heleki daha evli bile değilsin? benim bakıcım eşinden ayrılmış tek sebeb kıskançlık kız camdan bakıyo diye komşuları ile görüşüyor diye (komşu kadınlarla bile görüşmesine kızıyormuş) bir hayat boyu böyle bir insana katlanabilecekmisin kusura bakma yeni tanışıyoruz biraz sert olacak bu yazdıklarım ama bir ömür boyu böyle bir insanla yapabilecekmisin? bu karar senin için çok önemli eğer şimdi onun istediğini yapar teslim olursan bir ömür boyu onun her dediğini yapmak zorunda kalacaksın ne olur yanlış anlama ve iyi düşün iyi karar ver hakkında hayırlısı ne ise o olsun
küçük buyuk anlamam ben kardişş sutlac sutlactır.eve gıdınce 20mı mı demıstım cekılecekkkkkkkkkkkkkk torpıl yokkızlar dün gene çoşturmuşunuz.... o sestürkiye sankim bizim topikde olmuş valla ...
garfield canım hayırlısı neyse o olsun ... hani bir laf vardır her şerde vardır bir hayır diye belki senin kısmetin başka bi yerde...
dalin canımcım bi kerem küçük bir kase idi sütlaç ve çok az şekerliydi ... hadi tamam diyelim fazla oldu ama sabah iş yerinde gördüm anam çekemem burada mekik millet bana güler
amannn arkadasım vardır bı hayır bosver kısmetten ote yol yok baska yerde daha guzel sartlarda bulursun ıss sallaaaaaaaaaaagünaydınnn pampişlerrr tavşan kardeşlerrrrrr
iş hayatmda son gunlerimi yasıyrum yanı bı kac gn snra sabahın bı koru benı buralarda goremeyebılırsınız bılmıormkı nasıl olcak mıllet iş bulamıyo ben ısten cıkıorm nasip diyelim Allah bir yol kapatr bin yol açar.
ne kominizm ne faşizim ne feminizm kısmetsizim arkadaş kısmetsizim
sonuna kadar katılıyorum sana çevre mühendsym bende muhendislik fakultesini bilirsin onca erkek içine 3 5 kız serpişrilir anca o şartlarda okudum baştan ck rahatszdım baktm herkes rahat bana zzararı olanda yok iş yerımdede boyle zaten geneli işci ben grmuorm onları cogu zman ıdarede 5 6 kısı var erkek onlarda olursa ısım onlarla oluyo çalışma ben gecndırırım evi diyo dgn yapcaz bi ton masraf olcak diorm ben bu yasta babama şunu al bunu al dıyemem babam alır almasına ama ben mahcup duruma duserim dırom deme ben alırım dıo neyle alcak cok merak edıorm kredi cekersin devlete grnce odersın dıo zaten bnm kredı yurtlara kredı borcm var soylemesi ne kdr gzl onun ıcın msla bıyere gdıorm yemege 1ini o oderse dgr yemegı ben oduorm ben para knusunda hassasım en yakınım bıle olsa laf etmesnı ıstemem msla sımdı calışmıorm bu yuzden ben onunla grsmek bıle ıstemem yanı anlamıo benııııı anlamıyoooooo 6 aydr calışıorm ben bgune kdr idare ettım bn odada tek çalışıorm o yuzden gren cıkan yok dıe pek bısey demıodu dn bı muhendis alındı erkek işi ogretm diede bnm yanıma oturttular bızımkı aradı actm mecburen o aptal cocukta hala knusmaya calışyo bzmkı duydu sesini akşama bı ton kavga grultuuuu boyle ıste anneme diyemem o ıstedi çıkıorm dıe o kım oluyo dıcek iş arıorm bı yandanda cok uzun yazmısım bide of offf
toplight cım menunh genel olarak guzelde dıyete basladıgın ılk gunler karbonhıdratı tamamen kesmen gerek vucut soka gırsın yagları kullanmaya hazırlansın pılav olmadıı yanı dıger kalanlkar guzel ama baslangıc ıcın bı pıske tuz gıbı fazla mı olmus.
canm benm diyetisyende aynı şekilde 5-6 dilim verirdi..dalin cim benim şimdiye kadar gittiğim bütün diyetisyenler ekmeği hiç kestirmediler açıkcası çok şok diyet yapmak istemiyorum genelde 5-6 dilim ekmek verirlerdi ben akşam yemeğinde ekmek yerine değişim uygulayp 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav yedim eğer kilo verişim bi süre sonra durursa ekmeksiz şok diyeti o zaman yapmayı düşünüyom
canm benm diyetisyende aynı şekilde 5-6 dilim verirdi..
öğleyinki günüme hazırlık yapıyorumm
şimdi 2 elma yiyorum yarım saat sonra biraz leblebi yiyeceğim suyumu ve beşibiyerde çayımıda içtimmi tamamdır..
öğlene tok olayımda çullanmayayımmm :))))
saol cnm hayırlısı diorum bnde artık bi iş buldm akşam grüşmeye gitcem dua edin banaküçük buyuk anlamam ben kardişş sutlac sutlactır.eve gıdınce 20mı mı demıstım cekılecekkkkkkkkkkkkkk torpıl yok
amannn arkadasım vardır bı hayır bosver kısmetten ote yol yok baska yerde daha guzel sartlarda bulursun ıss sallaaaaaaaaaaa
Herkese gunaydinnn.tatlimmmmm cancagzim skma canini seni anlayabiliyorum ama bence isyerinde bi problem yoksa ayrilma :/ yarin bigun vay efendim ben napmisim diyp pismanligini cekmeni hiiiic istemem kuzum.kiskanclik konusu da nerdeyse her erkekte var ama ben benimkine hep kiskaniosan mantikli kiskan derim :) yani senin meslegin belli ve onun calistgi yerde de illaki bayanlar vardir boyle bisey aranizda problem haline gelmese keske.iyice dusun canim benim bu kadar knustuk hepimiz ama tabi senin bilcegin is :) ha bu arada benimki de makine mhendisi calstgi yerlerde hep erkekler olck ama valla uzuluyorum :)) hep erkek muhabbeti olcak yazik benmki hic gelemez fazlasina :)
atarım tabı yok ole ogrencıyım bılmem neyım benımde 3 cocugum var enerjı lazım oturup yıyımmı sımdı lop lop gece demeden gunduz demeden aksam en gec 7 de bıtecek yeme ısı 7 den sonra en fazla bı cy yada yesıl cay baska yokk.Dalin baciii firca attin ha yine topluca :)) kiz valla haklisinda ben ogrenciyim gecen gunduzum yemegim olmuyor evde her dakka cok zor sartlarda dyet yapiyorum(( nasil acindirdim kendmi iki dkkada ya hihihi
dalin cim benim şimdiye kadar gittiğim bütün diyetisyenler ekmeği hiç kestirmediler açıkcası çok şok diyet yapmak istemiyorum genelde 5-6 dilim ekmek verirlerdi ben akşam yemeğinde ekmek yerine değişim uygulayp 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav yedim eğer kilo verişim bi süre sonra durursa ekmeksiz şok diyeti o zaman yapmayı düşünüyom
karbonatlı su ödem attırır dediler sabahtan beri 1 lt karbonatlı su içtim bi garip oldum yaa şimdi normal su koydum allahım tadı ne güzelmiş yaa bu arada bende doğadan 7 li çay ile form çayımı içtim az sonra mate ile yeşil çayda içeyim iştahı kapatıyomuş yaaa
yürü be dalinim kim tutar seniiiiiiatarım tabı yok ole ogrencıyım bılmem neyım benımde 3 cocugum var enerjı lazım oturup yıyımmı sımdı lop lop gece demeden gunduz demeden aksam en gec 7 de bıtecek yeme ısı 7 den sonra en fazla bı cy yada yesıl cay baska yokk.
tatlım bnm bahsettıgım sey sok dıyet deılkı dıyete baslanan ılk gunler karbonhıdratı tamamen kesmek gerek ekmek ye tabıkı ama pılav makarna vs gıbı agır karbonhıdratları yememek lazım vucudumuz alısık bunları almaya bız ona verıyoruz oda damıtıp yag depolarına seker olarak yolluyo sonra gelsın kılolar ve en beterı gelsın selulıtler.vucut alısık oldugu karbonhıdratı alamayınca sekerı yaglardan kullanacak ne kılo kalacak ne selulıt bılırsın selulıt denen sey seker bırıkmesı ve o ıgrenc portakal kabugu goruntusu bak ınankı toplamda 15-16 kılo verdım arka baldırdakı selulıtler gozle gorulur azaldı bu hafta yeme onumuzdekı haftada yeme sonrakı hafta haftanın 1 gunu yersın.sabır kızlar lutfen sabır su kılolar bı gıtsın ozaman olculu bı sekılde herseyı yerız baklava bıle ama 1 dılım su takımda herkes yaza ıncecık gırsın ıstıyorum vallahı kendıme nasıl ıstıyosam o sekılde sızler ıcınde ıstıyorum.benı anlayın ühühühüü
saol cnm hayırlısı diorum bnde artık bi iş buldm akşam grüşmeye gitcem dua edin bana
bnm çalıştgım yerde 1 bayan bile olsa kıskanmazmıs sorun olmazmıs sankı 1 bayanmı benı korucak amnnnn erkekler garıp yaratıklar hmmm makına muhendisi demek sınıfındada hıc kız yoktur calıştgı yerdede olmaz ne kdr sanslısın sen oyle
aman dikkat et gittiğinde abartmadan yavaş yavaş ye ki hem doyarsın hemde sürekli bişeyler yediğini düşünürler çabuk yeme ikramları tatlıyı da canım istemiyo dersin diyet yaptığını sakın söyleme illa ye ne olacak yarın devam edersin diye başlar hatunlar maalesef
inşalllllahhhh yazın hepimiz incecik oluruz.. ben bikini bakmaya başlasam mı acabaatarım tabı yok ole ogrencıyım bılmem neyım benımde 3 cocugum var enerjı lazım oturup yıyımmı sımdı lop lop gece demeden gunduz demeden aksam en gec 7 de bıtecek yeme ısı 7 den sonra en fazla bı cy yada yesıl cay baska yokk.
canım sen harikasın. ben 1 çocukla mızmızlık yapıyorumm
tatlım bnm bahsettıgım sey sok dıyet deılkı dıyete baslanan ılk gunler karbonhıdratı tamamen kesmek gerek ekmek ye tabıkı ama pılav makarna vs gıbı agır karbonhıdratları yememek lazım vucudumuz alısık bunları almaya bız ona verıyoruz oda damıtıp yag depolarına seker olarak yolluyo sonra gelsın kılolar ve en beterı gelsın selulıtler.vucut alısık oldugu karbonhıdratı alamayınca sekerı yaglardan kullanacak ne kılo kalacak ne selulıt bılırsın selulıt denen sey seker bırıkmesı ve o ıgrenc portakal kabugu goruntusu bak ınankı toplamda 15-16 kılo verdım arka baldırdakı selulıtler gozle gorulur azaldı bu hafta yeme onumuzdekı haftada yeme sonrakı hafta haftanın 1 gunu yersın.sabır kızlar lutfen sabır su kılolar bı gıtsın ozaman olculu bı sekılde herseyı yerız baklava bıle ama 1 dılım su takımda herkes yaza ıncecık gırsın ıstıyorum vallahı kendıme nasıl ıstıyosam o sekılde sızler ıcınde ıstıyorum.benı anlayın ühühühüü
yürü be dalinim kim tutar seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?