- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.421
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynr
öğlen
yarım dilim ekmek
peynir
1 tane incir reçeli
akşam
1 kase mercimek çorbası
havuç yoğurtlaması
suuuuuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
spor
1 saat plates
10 dakika ayaklı bisiklet
40 dakika normal tempolu yürüryüşm
kızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
aslında acım ama uyucam smdı yemek yıcek halımde yok hıc zaten yıyıp uyursamda kou olcak en iyisi yememek suda içemedım cok spor yok malsef
öpüorum herkesi yarın grusmek uzere
Mönümü yazıyorum:
Sabah:
dünden kalma yoğurtlu cevizli kereviz salatası 2 yemek kaşığı
Ara
az ekle kaşar peyniri meyve suyu
Öğle
yarım kase tarhana çorbası
portakal suyuyla pişirilmiş kereviz yemeği
Ara
az ekmekle kaşar peyniri meyve suyu
Akşam
yarım dilim ekmek
NOT:Bu 2 haftadır kerevize dadandıydım artık bugüngına gelmiş herhal haftanın 2-3 günü yiyordum hele bugün sabah öğle akşam yedim artık canım istemiyor az ara vermem lazım. Ama sarımsak yoğutlu cevizli kereviz salatas hala güzel geliyor onu yiyebilirim ama genede ara vermem lazım. Çünkü bugün hep kereviz yedim aklım hep başka yemeklerdeydi.
Vala güzel canım, anlaşılıyor ki herkes kaptanın salatasını yapıp yiyiyorrrKızz sevdammm bizde bir gün yapalım başbaşa yiyelimm hahhahahaha
.
ne kadar az ve sağlıklı bi menü jujusabah
2 yumurta
ara
5-6 fındık
öğlen
1/2 çorba
1 porsiyon karnıbahar greten..(haşlanmış karnıbaharı soslayıp fırına vermişler .. sosundan değil karnıbaharından yedim)
1 yoğurt
ara
10 fındık
akşam
haşlanmış brokoli
2 köfte
1 kase sarımsaklı yoğurt
güzel menü bugün tavuklu salata gözde menü sanırımslm kızlarrr menumu bıldıreyımm
sabah
2 haslanmıs yumurta
3 form bıskuvı
5 zeytın
ogle
yok
ara
2 medıne hurması
aksam
haslanmıs tavuk gosu ıle yapılmıs salata
yogurt
su:2 lt tamamlandı
spor:20 dk twist
çok geçmiş olsun canım:26:kızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
aslında acım ama uyucam smdı yemek yıcek halımde yok hıc zaten yıyıp uyursamda kou olcak en iyisi yememek suda içemedım cok spor yok malsef
Tamam ,hadi bakalim cuma oglene yapalim
Kola da alalim ama dalin duymasin
.
reçel olmamışsabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynr
öğlen
yarım dilim ekmek
peynir
1 tane incir reçeli
akşam
1 kase mercimek çorbası
havuç yoğurtlaması
suuuuuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
spor
1 saat plates
Evet arkadaşlarım bu gün yediklerim şöyle
Sabah: yarım dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim.
Ara: yok
Öğle: 1 porsiyon haşlama sebze
1 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı közlenmiş yağsız patlıcan
Ara: çeyrek portakal
Yarım çay kaşığı bal
Akşam: 1 porsiyon çiğ sebze salatası
1 porsiyon pırasa ( haşlama )
1,5 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 portakal (yemeği düşünüyorum) :26:
Su: 2 litreye yakın içtim, bu saatten sonra canım istedikçe içerim
Spor: 100 mekik, 60 ip atlama (yapıldılar) ve yarım saat eliptik düşünüyorum
.
ne kadar az ve sağlıklı bi menü juju
güzel menü bugün tavuklu salata gözde menü sanırım
çok geçmiş olsun canım:26:
reçel olmamışama öğle yediğin için ve bol spor olduğu için no problem
gene haşlama dolu bir menü
Vallahi tebrik ediyorum senigüzel
Mönümü yazıyorum:
Sabah:
Ara
Öğle
Ara
Akşam
yarım dilim ekmek
NOT:Bu 2 haftadır kerevize dadandıydım artık bugüngına gelmiş herhal haftanın 2-3 günü yiyordum hele bugün sabah öğle akşam yedim artık canım istemiyor az ara vermem lazım. Ama sarımsak yoğutlu cevizli kereviz salatas hala güzel geliyor onu yiyebilirim ama genede ara vermem lazım. Çünkü bugün hep kereviz yedim aklım hep başka yemeklerdeydi.
ıkızlerım 2 bucuk yasındalar nm.maşallah yaa sen ikizleri o kiloyla doğurmuşsun ben ilk doğumumda 56 ile hamile kalıp 85 le doğuma girmiştim tek bebe çıktı bi de çıka çıka 2800 gr çıkmıştı bebe olduğu gibi ben almıştım kiloyu ikinciye de 75 le kalıp 95 le girmiştim 20şer 30 ar kg alarak doğuma girdim yalnız bende acaip bir ödem sorunu vardı 2. doğumda son 10 günde 10 kg almıştım 10 kg ile doğuma gidiyorum derken 20 kg ile gitmiştim dr um çok korkmuştu preeklemsi olacak diye
ikizler kaç yaşında peki?
aynnDalincim ayni ben valla bende ikinci dogumda 100 kiloyu gordum...topak tombalak biseydim
bakalım bugün beğenecekmisiniz
kahvaltı:
-1 haşlanmış ymurta.
-2 dl tam buğday ekmeği
4 zeytin
peynir çeşitleri
ara:1 elma
öğle:
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt.
2 lokma ekmek
ara:yok
akşam:
1/2 kase tavuklu şehriye çorbası
1 kase yoğurt
kocamannnnn bi borcamda tavuklu yeşil salata eşimle ikimiz bitirdik
juju seni dinledim tavuklu salata yaptım hem yeşil sebze yedim hemde gerçekten doydum
su birazdan devam ederim 2 lt tamamlarım
spor henüz yapmadım
Evet arkadaşlarım bu gün yediklerim şöyle
Sabah: yarım dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim.
Ara: yok
Öğle: 1 porsiyon haşlama sebze
1 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı közlenmiş yağsız patlıcan
Ara: çeyrek portakal
Yarım çay kaşığı bal
Akşam: 1 porsiyon çiğ sebze salatası
1 porsiyon pırasa ( haşlama )
1,5 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 portakal (yemeği düşünüyorum) :26:
Su: 2 litreye yakın içtim, bu saatten sonra canım istedikçe içerim
Spor: 100 mekik, 60 ip atlama (yapıldılar) ve yarım saat eliptik düşünüyorum
.
sabah
2 yumurta
ara
5-6 fındık
öğlen
1/2 çorba
1 porsiyon karnıbahar greten..(haşlanmış karnıbaharı soslayıp fırına vermişler .. sosundan değil karnıbaharından yedim)
1 yoğurt
ara
10 fındık
akşam
haşlanmış brokoli
2 köfte
1 kase sarımsaklı yoğurt
slm kızlarrr menumu bıldıreyımm
sabah
2 haslanmıs yumurta
3 form bıskuvı
5 zeytın
ogle
yok
ara
2 medıne hurması
aksam
haslanmıs tavuk gosu ıle yapılmıs salata
yogurt
su:2 lt tamamlandı
spor:20 dk twist
baban ıcın cok gecmıs olsun cnm ama ıyıymıs sımdı sukur.menune gelınce cok cok az olmus yawrucum ya butun gun kpsusturdun enerjın bıtmıstırkızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
Tamam ,hadi bakalim cuma oglene yapalim
Kola da alalim ama dalin duymasin
sızın kafanızı bırbırıne tokustururum ıcın hele kolayıda
.
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynr
öğlen
yarım dilim ekmek
peynir
1 tane incir reçeli
akşam
1 kase mercimek çorbası
havuç yoğurtlaması
suuuuuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
spor
1 saat plates
Mönümü yazıyorum:
Sabah:
Ara
Öğle
Ara
Akşam
yarım dilim ekmek
ıkızlerım 2 bucuk yasındalar nm.
aynn
ama pğorunuda ap urrem baslamadan 30 elıptık
saygıyla egılıyorum
ıste bu ıste buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama spor yok burda sporunuda tamamla
sdaygıyla egılıyorum
baban ıcın cok gecmıs olsun cnm ama ıyıymıs sımdı sukur.menune gelınce cok cok az olmus yawrucum ya butun gun kpsusturdun enerjın bıtmıstır
saygı hıurmet bızdennn
kerevız gunuymus bugun masallah nasıl yıyosdun tebrık ederım vallahı ben onun kokusunu alınca bole oluyom ama menun gayet guzel optum senı
hahahahahah dalinimm hanım ağam büyüksünnn, saygı bizden hacıııı
.
Tekrar selam kızlarrrarkadaşıma çıktım ve geldim :26: Sevda'ya..Çok üzgün, iyice delirmiş kadın motive olayım diye takımlara girmek istedi, sinir olup daha çok yiyip ve sonrasında kilo alıp çıkıcak burdan yahu Galiba birazcık hoşgörü bitmiş insanlarda, ne yazsa eleştiri alıyor takımda yeni gelenler..3-5 kişi var allahım sanki dünya bunların etrafında dönüyor, yazık ama..Yeni gelen insanların motivasyonunu kötü yönde etkiliyorlar haberleri yok..Mesela arkadaşım menüsüne meyve yazıyor takımda 2 kişi beğeniyor 3 kişi topa tutuyor, spor yaptım yazıyor..neden sabah yaptın akşam yap diye topa tutuyorlar..yorulmuş sevdam az önce patlama yaşadı ve takımı bıraktığını yazdı, hiçte haksız sayılmaz vala..o takımda zor arkadaşlar, çok zor hemde..:26::26: artık özgürce devam edicek diyetine hayırlısı olsun..
.
Ahhhh cornimmmmm ahhhhhhh, nerdesinnn özledim seniiiiiiii, tatlı krizimi senle geçiricem..Hadi gell ballı kurabiyemm, kurabiye dedim deeeRabiammm nerde hahahaha kurabiyee rabiyeee
.
Grubumuza bayılıyorum. ARkidişlerime bayılıyorum. Bu kadar candan sıcak kişilerin buluşması kaynaşması şaşılacak bir şey bence.. Ben Tuğba yı özledim göremedim. İzinli miydi bugün.. Bricik oğlumertuğ nerede? Ve şu an topiği okuyan 9 kişiyiz.. Aktifiz aktiiiiiiiiif :46
Çok önemli: Kızlar siz nasıl mekik çekiyorsunuz? yani hareketin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz benim hemen boynum ağrıyor ense kaslarım kopuyor sanıyorum...
canım tugbanın kotası dolmus dun gelemeyecegını soylemıstııımasallahh bızeee
tugbanın kotası doldu yarın gelecek o canımda
bende bırıcıkoglu mertuga takıldım son ıkı haftadır aksılıkle bırakmıyo pesımızı
Selam kızlar ben 9. takımın üyelerinden biriyim.... şöyle bi bakayım dedim neler kaynatıyosunuz diye... dalin arkadaşın verdiği kiloyu okuyunca inme inecekti nerdeyse helall olsun valla.... ben son 6-7 aydır 3 kilo verip akabinde geri alıyorum demekki ben bir şey yapmıyormuşum dedim.... takım ruhunuzuda ayrıca taktir ettim.... nerde şu lahana detoksu bulamadım amaa.... rakip deyip hor görmeyin mülteci muamelesi yapmayın bana lütfen :))) link atarsanız sevinirim önceki sayfalara gide gide bi hal oldum.....
kızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
anaaaaaaaaaaaaaaaa Cornimmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş
.
cornelllaaaaaaaaaaaaaaaanerelerdesin cnm hoşgeldin
tubişimmmmmmmm hosgeldın ballı gadayıfımmmmm
ama bu hıc olmadıkı ben bugun kımseye ceza veremedım daha neyse hala umudum var busraa nasılsa ocak bası yapar bırsende gozleme yemıstır belkı tugbada yoklugumuzda zıvıtmıstır hihihihi
aaa niye kız bende severim hem yemeğini yaparım potakallı hem salatasını...Afiyet olsun arkadaşım.İlk kez kerevizi bu kadar tüketen ve seven birini görüyorumben daha hiç pişirmedim hatta yemedim :26::26:
.
valla kuzum spor yapasım yok napsam ne etsem diye düşünüyom... ama ama ama valla sen aç geziyon bak bu sağlıksız demim demim diyorum duramıyorum... haşlanmış sebze ye ama 3 öğün ye en azından böyle öğün atlamak hiiiiiç iyi değil..menüm
sabah 1 kaç catal sucuklu yumurta yarım dılım k.ekmegı sekersız cay
ara yok
ogle yok
ara klasık kahvaltı sekersız cay 4 galeta kepeklı
ara yok
aksam yok
bırazdan havuc tarator yapıp yemeyı dusunuyoum acıktım
su 1 lıtre ytana kadar 2 olur
spor 1 saat kızımla tepındık shakıra eslıgınde elıptık yapamıcam sol bılegım acıyor nedense
bu arada sanırım 20 sayfa gecmişi okudum...........sabahtan beri ancak bitti
valla çogunu atlamama ragmen 45 dk oldu heralde
tubişimmmmmmmm hosgeldın ballı gadayıfımmmmm
ama bu hıc olmadıkı ben bugun kımseye ceza veremedım daha neyse hala umudum var busraa nasılsa ocak bası yapar bırsende gozleme yemıstır belkı tugbada yoklugumuzda zıvıtmıstır hihihihi
yaaa adım ocakbaşı büşraya cıkcak senın yuzundeenbugun hıc bıse yemedım dogru duzgun hıc halım yok ama ona ragmen yıne 45 dakıka platesimi yaptım hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?