Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zes kereviz detoksunda mıısn

kalkınca:
1 kase çorba+su

kahvaltı:
haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir

ara:
yeşil çay

öğle:
1 kase çorba
1 tutam kuzu kulağı

ara:
1 tutam maydonoz

ara:
1 kupaya yakın çorba

akşam:
1 kase sulu haşlama et
bol karışıl salata.. içinde beyaz turp da vardı

daha sonra:
güllaç +çay

güllacı daha önce önerilere sunmuştum. kimseden cıssss gelmedi diye yedim.. üstünde de narlar vardı ohhhh :)))

okuduğum menülerden beğenmediğims adce garfieldinki. çook az oılmuş

cornella şimdi anladım canım
inceliyorum siteyi şimdi güzel bilgiler var..

ya tmmda okadar yersem nası zayıflıcm ben ama bugunkı yemek benı 1 ay daha goturur hihihhhhihi

ama günün en önemli öğünü kahvaltı dalinim..sıkı bi kahvaltı yaparsın hem tansiyonun düşmez hem enerjin artar..

sonraki öğünlerini de geçiştirirsin istersen..yani gene kilo verirsin sende bu azim varken:13:

dalincim çok az yaaaa....nasıl dayandın ben ölürüm açlıktan bu menüyle....

slm cnm bende cornim deyim sana...sen de hoş geldin bu arada...valla ben burda daha çok mutlu oldum ...olsun takımda olamayım ama mutlu olayım ve motivasyonum yerine gelsin önemli olan kilo vermek deil mi ....sizleri az çok tanıyorum gamze sayesinde ve seviyorum sizleri...

.

hürremi çok seviyorum avatar resmimdede hep onu kullandım ama merhamet dizisi tavladı beni

jujum kereviz köftesi de çok güzel oluyor ama çok fazla kalorili ama nefisssss

yaaa adım ocakbaşı büşraya cıkcak senın yuzundeen bugun hıc bıse yemedım dogru duzgun hıc halım yok ama ona ragmen yıne 45 dakıka platesimi yaptım hıhhhh

helal valla süpersin hadi bakalım cumaya inşallah 1. lik bekliyoruz senden dalinim...yanlış alıntı olmuş hehehe...olsun büşracım senden de bekleriz zaten dalin çok yemiş baksanıza vazgeçtim artık ondan beklemiyorum....

.

Son düzenleme:

istediğin şekilde hitap edebilirsin.... tabi ki önemli olan kilo vermek......hep beraber yola devam ediyoruz.....

Canim buyuk gecmis olsun. en onemlisi sagligin. artkk enerjiyi depoladin. hahaha korkulur senden hem ödül ogun say.

dalinimden gectide ayyyyyyy az kaldı dalini okurken bende ayni oluyordumm. eyvahlarrrr olsun :) koca bir cikolata almis. bu arada eliptik yapiyorum, bir isirik al diyor hahaha ama dusmedim tuzaga. dur bak ben koklayayim inince seni koklarim dedim hahaha akli karisti zaten. yediremeden gitti hahaha yasasin kötülük :)

merhaba fustuklarrrr

okumaya başlamadan menümü paylaşayım dedim

SABAH 1 kase kornfleks
ARA 1 tane havuç yarım ayva
ÖĞLE 1 kase güveç 2 dilim ekmek
ARA yarm avuç leblebi 1 bardk ayran
AKŞAM 1 kase karnabahar yarm kase yoğury 2 dilim ekmek ( çok acıkmıştım )
ARA 1 portakal 1 armuttt içim yanmış yürüyüşten sonraa buz gibi yedim

1 saat hız 6 da yürüme -koşma

eve geldim geleli daha şimdi oturdumm..çokkkk yoruldumm

plates yaptımm hocamız ebru şllıyla yapmayın dedi o çok hızlı yaptırıyor dedi

Nefesinde yuzecegim yuzumun kiyisina vurdukcaaaaaaa, sevdim yineee sevecegim askin koynunda uyandikcaaaa. ...

sesim nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…