- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.401
Selam kızlar ben 9. takımın üyelerinden biriyim.... şöyle bi bakayım dedim neler kaynatıyosunuz diye... dalin arkadaşın verdiği kiloyu okuyunca inme inecekti nerdeyse helall olsun valla.... ben son 6-7 aydır 3 kilo verip akabinde geri alıyorum demekki ben bir şey yapmıyormuşum dedim.... takım ruhunuzuda ayrıca taktir ettim.... nerde şu lahana detoksu bulamadım amaa.... rakip deyip hor görmeyin mülteci muamelesi yapmayın bana lütfen :))) link atarsanız sevinirim önceki sayfalara gide gide bi hal oldum.....
Naptınız bakim... Fazla konuşmamışsınız bende face de bil ve fethet diye bi oyuna sardım anam bırakamıyorum
bakalım bugün beğenecekmisiniz
kahvaltı:
-1 haşlanmış ymurta.
-2 dl tam buğday ekmeği
4 zeytin
peynir çeşitleri
ara:1 elma
öğle:
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt.
2 lokma ekmek
ara:yok
akşam:
1/2 kase tavuklu şehriye çorbası
1 kase yoğurt
kocamannnnn bi borcamda tavuklu yeşil salata eşimle ikimiz bitirdik
juju seni dinledim tavuklu salata yaptım hem yeşil sebze yedim hemde gerçekten doydum
su birazdan devam ederim 2 lt tamamlarım
spor henüz yapmadım
hoşgeldiniz arkadaşımm
gene mi fazla kaçırmışımCanım senin menülerin genelde güzel oluyor, sabah 2 dilim ekmek minnacık fazlamı acaba?üstelik yumurtanda varmış..gerisi çok güzel..afiyet olsun arkadaşım
.
Bu gün birazcık fazla acıktım, haftasonunun acısını çıkarmak için çok hafif sebzelerle besleniyorum ve dolayısıyla çabuk acıkıyorum ama öğün zamanım geldiğinde hafifte yesem doyunca geçiyor
.
teşekkür ederiiim artık sizin gizli bir takipçinizim :))
gene mi fazla kaçırmışım
kahvaltı da sorun olmaz diye fazla kaçıyo sanırım..1 dilimle doymamki ben
sebze doyurmuyo cnm yaa..ben sebze yersem bişey yememiş gibi kalkıyorum sofrdan
slm kızlarrr menumu bıldıreyımm
sabah
2 haslanmıs yumurta
3 form bıskuvı
5 zeytın
ogle
yok
ara
2 medıne hurması
aksam
haslanmıs tavuk gosu ıle yapılmıs salata
yogurt
su:2 lt tamamlandı
spor:20 dk twist
Vala güzel canım, anlaşılıyor ki herkes kaptanın salatasını yapıp yiyiyorrrKızz sevdammm bizde bir gün yapalım başbaşa yiyelimm hahhahahaha
.
geçmiş olsun garfildkızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
aslında acım ama uyucam smdı yemek yıcek halımde yok hıc zaten yıyıp uyursamda kou olcak en iyisi yememek suda içemedım cok spor yok malsef
öpüorum herkesi yarın grusmek uzere
kızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
aslında acım ama uyucam smdı yemek yıcek halımde yok hıc zaten yıyıp uyursamda kou olcak en iyisi yememek suda içemedım cok spor yok malsef
kızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
ara
1 simit
akşam
yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?