- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.601
okudum güzeldi.......ama kendininde dediği gibi biraz daha zayıflaması lazım
maşallah cornella aman bozulmasın görümcenle aranız sonuçta yüz yüze baktığın kişiler onun gerginliği kötü olur...Siz iyi olun inşallah...
fesatt sanırım her görümce gbi bırazutanırım ama
bi görümceme besleyemiyorum şu iyi niyetimi.....ama onu da aşıyorum sanıırm.....bugünlerde bayagı telde konustuk hayretler ötesi
esra bu okul öncesini bende arastırdım maalesef cnm tek cıkar yol öss ye tekrar girmek o da şuan hiç yemiyor yani
Muhakak geçerli bi nedenin vardır bunu demen için o yüzden senin huzurun için sen yolunu bulmuşsun olsun buda iyidir kııııııız boş ver....aman yok ya ben hiç bulaşmam hiçbir şeylerıne de karısmam uzaktan seyirciyim artık....bu arada iyi dileklerin için sağol.................
kızlar ben bi gideyim de çamaşırlarımı sereyim.....
JUJU okudum 25 kilo iyi vermiş az az ama iyi vermiş 10 ayda 25 kilo belki böylesi daha sağlıklıdır bi 10 kilo daha verecekmiş iyi olur o zamanda. paylaşım için teşkürler...
aaaaaaa
nasıl değişmiş biride bana dermi acaba böle gnun brnde
Allah cızırtını vermesin emi!... Ama böyle tipler çok ben dışarda spor yaparken görüyordum göğüsler fora kadınlar koşuyordu maşallahawatarım nasılllllllll
JUJU okudum 25 kilo iyi vermiş az az ama iyi vermiş 10 ayda 25 kilo belki böylesi daha sağlıklıdır bi 10 kilo daha verecekmiş iyi olur o zamanda. paylaşım için teşkürler...
awatarım nasılllllllll
fesatt sanırım her görümce gbi bıraz
Muhakak geçerli bi nedenin vardır bunu demen için o yüzden senin huzurun için sen yolunu bulmuşsun olsun buda iyidir kııııııız boş ver....
awatarım nasılllllllll
Allah cızırtını vermesin emi!... Ama böyle tipler çok ben dışarda spor yaparken görüyordum göğüsler fora kadınlar koşuyordu maşallah
Cornimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahahhahahahahaha
.
Olsun kız benim büyük göğüse diyeceğim yok sadece spor yaparken atlet giyip göğüsler çıkıyor ve o şekilde koşuyorlar onu diyorum.esra ben bu avatarı hep görüyorumda en cok nerede biliyor musun? meme estetiği yaptıranlarda
zes canım nolmuş nolmuş yani ben koşarken de böle oliiiiiiiiay bunu gördüğümde hep kendim aklıma geliyorum
pofff halama çekmişim çekmez olaydım bu konuda
juju benim kilomdan 3 kilo düş benim gögüsler zaten sırf 3 kilo
Olsun kız benim büyük göğüse diyeceğim yok sadece spor yaparken atlet giyip göğüsler çıkıyor ve o şekilde koşuyorlar onu diyorum.
Olsun kız benim büyük göğüse diyeceğim yok sadece spor yaparken atlet giyip göğüsler çıkıyor ve o şekilde koşuyorlar onu diyorum.
olmasın zes olmasın büyük göğüs olmasınküçülsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?