Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAHIM BU GÜNLERİDE GÖRDÜK SONUNDA DESENİZE... DALİN USLANMIŞ.. AKILLANMIŞ KİM DERDİ DALİN 2 ÖĞÜN DEĞİLDE 4 ÖĞÜN YİYECEK DİYE... EEEEE HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR DEMİŞTİM O TANSİYON OYNAMASAYDI BİZİMKİ ZAFİYET GEÇİRECEK SONRA ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ BİŞİ OLUCAKTI.. CANIM ARKANDAYIM BENCE DOĞRU OLANI YAPIYORSUN

ÖYLE DEMEYİN YAAA BENDE YAPTIM 6 AY EBRU ŞALLI İLE ALIŞINCA YÜZDE DOKSAN TAMAMLIYORSUN AMA ONUN MAŞALLAHI VAR.. ÖNCEDEN SEVMEZDİM AMA PLATESLE NEFRETİMİ YENDİM ÖLÜP BİTMİYORUM AMA KARIYA

NE ŞANSLISIN TANIDIK DİYETİSYEN VALLA BEN KAÇ KERE GİTMİŞTİM ŞİMDİYE DOĞRULARIMI YANLIŞLARIMI ÖĞRENMEK İÇİN

juju nerde acaba?:44::44::44::44::44:

rabişde hastaneye gidecekti ne dicek acaba doktor?:44::44:

AĞLARSA CORNİM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR... Bİ O MERAK ETMİŞ BENİ SAĞOL KUZUM....

SABAH İŞLERİM VARDI GİREMEDİM ANCAK FIRSAT BULDUM KIZLAR...

Herkese günaydınlar olsun!... Günümüz aydın olsun!...işinde olanlara Allahtan kolaylık, Hasta olanlara Allahtan şifa diyorum, evşnde olanlarada Allahtan kolaylık diliyorum ev hanımı olmakta çok zor...

Herkese günaydınlar olsun!... Günümüz aydın olsun!...işinde olanlara Allahtan kolaylık, Hasta olanlara Allahtan şifa diyorum, evşnde olanlarada Allahtan kolaylık diliyorum ev hanımı olmakta çok zor...

Canım günaydınn, ne güzel dilekler bunlarrr...aminnnnn

.

Jujum cornimde o kadar büyük bir yürek varki herkesee yetiyor, şekil a'da görüldüğü gibi

.

Canım günaydınn, ne güzel dilekler bunlarrr...aminnnnn

.
Kıııız Gamze Allahtan iyi dilekte bulunmaktan, insanların birbirinin iyiliğini dilemekten kim ölmüş demi ama birbirlerini tanımayan kişileriz herkes birbirine iyi niyet besliyorken güzel dular edelim kabul görürse ne mutlu hepimize.

Canımsın yaaa, sen kendine bak istersen

.

kıııız avatarın çok komik ve hoş valla çok beğendim bu avatarını

jujum aslında giderim de devlet hastanesi olunca yogun oluyorlar....ee adamda biz olunca özel ilgilenıyor olmuyor......zaten eşimle çok sık görüşüyorlar beraber balığa falan giderler....bir şey soracagım da hemen soruyorum......
benim için kilo vermesi yavaşlıcak demiş öle de oldu.....vücut hiçbir zaman ilk tepkiyi vermez demiş.....ama devam etsin bu şekilde o 5 kilosuda gidecektir demiş.....

merci efemmmmmm...
senin de şu uyuz kızın o kolları ne zaman yorulacak acaba
bn nie hareketli avatar yapamıorm netten buluorm hareket edıolar avatar yapınca mal gbi duruoooo hc bi hrk yok nerde yanlış yapıorm tugbişimmmmm
gamze bu arada benım kardeşim de okul öncesi öğretmeni....bu yıl atandı mersin de öğretmen........

bu 2 yıllık okul oncesi varya onu okumak ıcın ılla meslek lısesi mezunumu olmak gerekıyo ben okuyamıomuyum sımdı bılymusun cnm yada acıkogretmı fln varmı

evet canım zannediyorum açıktan sadece o bölümün derslerini alıp geçiş yapabiliyorsun :26:

.

buldukların kk ya uygun değildir......kk dan bulacaksın kuzum........

bu arada neden diyetisyene sık sık gitmiyorum itiraf ediyorum KAN vermekten korkuyorum:26::26::26:
iğneden,doktordan herşeyden cok korkarım

Yaniii, aynenn tatlımmmmm

.

utanırım ama

bi görümceme besleyemiyorum şu iyi niyetimi.....ama onu da aşıyorum sanıırm.....bugünlerde bayagı telde konustuk hayretler ötesi
maşallah cornella aman bozulmasın görümcenle aranız sonuçta yüz yüze baktığın kişiler onun gerginliği kötü olur...Siz iyi olun inşallah...

esra bu okul öncesini bende arastırdım maalesef cnm tek cıkar yol öss ye tekrar girmek o da şuan hiç yemiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…