- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.581
gamze bu arada benım kardeşim de okul öncesi öğretmeni....bu yıl atandı mersin de öğretmen........
Oyyyyyy senin ağzını yerim ben yaaaaaavala doğru tespitt..çocuklar çok sever beni, bende onlarıı inşaallah gülüm yaaaaa..bu yolda ilerliyorum bakalım iyiki varsınızzz
.
bu arada gözlerimizin güzelliği de ortaya çıkmış.tütütütü
kıııız avatarın çok komikgamze bu arada benım kardeşim de okul öncesi öğretmeni....bu yıl atandı mersin de öğretmen........
mucadeleye devam pes etmek yok ama bıraz daha dıkkat ederek cok deıl yedıkelrıme 1 ogun fazladan sey koysam bıle olacak bıde ogunlerımde kus kadar yıyorum zaten zatı kus kadar yedıgım seylerı 2 ogun deılde 4 ogune cıkarsam hem gene zayıflayabılırım hemde vucudum etkılenemz aralarda 1 elma 1 ınce dılım ekmek uzerıne labne surup yesem sorun klmaz sanırım
artık 2 ogun yaptıgım dıyetımı 4 ogune cıkarıcam en az 1 kezde ara da yapacam ısrar etmeyın fazlası yok
zevkle cekerım annemmm sezvkleeee dur esım evde sımdı gıtsınde hay allahım kaçak gocek cumartesıye kadar bole spor yapacaz kıyamam oda benı dusunuyo işte
herkese gunaydın kızlaaar.ebru şallının programını izliyorum şimdi allahım nasıl yorulmuyor bu kadın ya
bi hareket var onu ben 3 tane yapabılıyorum en fzla kadın 20 tane yaptı sonra durmadan dıgerıne gectınasıl alışmışsa vücudu pis kadın
kızlar eşim bugün hastaneye gitmişti.......daha önce bahsetmişimdir belki diyetisyen eşimin ark ı diye.......benim hakkımda da konusmuslar.....ben henüz gidemedim yanına....eşim sölemiş 1 ayı tamamladıgımı spor yapsın mı demiş......
diyetisyen:önce şu an kaç kilo oldugumu ve hedef kilomu sormuş......
eşim de ilk önce 65 demiş.....sonra 60 demiş........o da 65 için spor yapsa da olur yapmasa da demiş.....ama 60 için yapması şart demiş......
kilo vermem yavaşladı ....zaten tahmin ediyordum böyle olacagını......
juju nerde acaba?:44::44::44::44::44:
rabişde hastaneye gidecekti ne dicek acaba doktor?:44::44:
Herkese günaydınlar olsun!... Günümüz aydın olsun!...işinde olanlara Allahtan kolaylık, Hasta olanlara Allahtan şifa diyorum, evşnde olanlarada Allahtan kolaylık diliyorum ev hanımı olmakta çok zor...
ALLAHIM BU GÜNLERİDE GÖRDÜK SONUNDA DESENİZE... DALİN USLANMIŞ.. AKILLANMIŞ KİM DERDİ DALİN 2 ÖĞÜN DEĞİLDE 4 ÖĞÜN YİYECEK DİYE... EEEEE HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR DEMİŞTİM O TANSİYON OYNAMASAYDI BİZİMKİ ZAFİYET GEÇİRECEK SONRA ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ BİŞİ OLUCAKTI.. CANIM ARKANDAYIM BENCE DOĞRU OLANI YAPIYORSUN
ÖYLE DEMEYİN YAAA BENDE YAPTIM 6 AY EBRU ŞALLI İLE ALIŞINCA YÜZDE DOKSAN TAMAMLIYORSUN AMA ONUN MAŞALLAHI VAR.. ÖNCEDEN SEVMEZDİM AMA PLATESLE NEFRETİMİ YENDİM ÖLÜP BİTMİYORUM AMA KARIYA
NE ŞANSLISIN TANIDIK DİYETİSYEN VALLA BEN KAÇ KERE GİTMİŞTİM ŞİMDİYE DOĞRULARIMI YANLIŞLARIMI ÖĞRENMEK İÇİN
AĞLARSA CORNİM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR... Bİ O MERAK ETMİŞ BENİ SAĞOL KUZUM....
SABAH İŞLERİM VARDI GİREMEDİM ANCAK FIRSAT BULDUM KIZLAR...
Kıııız Gamze Allahtan iyi dilekte bulunmaktan, insanların birbirinin iyiliğini dilemekten kim ölmüş demi ama birbirlerini tanımayan kişileriz herkes birbirine iyi niyet besliyorken güzel dular edelim kabul görürse ne mutlu hepimize.Canım günaydınn, ne güzel dilekler bunlarrr...aminnnnn
.
Canımsın yaaa, sen kendine bak istersen
.
kıııız avatarın çok komikve hoş valla çok beğendim bu avatarını
ALLAHIM BU GÜNLERİDE GÖRDÜK SONUNDA DESENİZE... DALİN USLANMIŞ.. AKILLANMIŞ KİM DERDİ DALİN 2 ÖĞÜN DEĞİLDE 4 ÖĞÜN YİYECEK DİYE... EEEEE HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR DEMİŞTİM O TANSİYON OYNAMASAYDI BİZİMKİ ZAFİYET GEÇİRECEK SONRA ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ BİŞİ OLUCAKTI.. CANIM ARKANDAYIM BENCE DOĞRU OLANI YAPIYORSUN
ÖYLE DEMEYİN YAAA BENDE YAPTIM 6 AY EBRU ŞALLI İLE ALIŞINCA YÜZDE DOKSAN TAMAMLIYORSUN AMA ONUN MAŞALLAHI VAR.. ÖNCEDEN SEVMEZDİM AMA PLATESLE NEFRETİMİ YENDİM ÖLÜP BİTMİYORUM AMA KARIYA
NE ŞANSLISIN TANIDIK DİYETİSYEN VALLA BEN KAÇ KERE GİTMİŞTİM ŞİMDİYE DOĞRULARIMI YANLIŞLARIMI ÖĞRENMEK İÇİN
AĞLARSA CORNİM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR... Bİ O MERAK ETMİŞ BENİ SAĞOL KUZUM....
SABAH İŞLERİM VARDI GİREMEDİM ANCAK FIRSAT BULDUM KIZLAR...
bn nie hareketli avatar yapamıorm netten buluorm hareket edıolar avatar yapınca mal gbi duruoooo hc bi hrk yok nerde yanlış yapıorm tugbişimmmmmmerci efemmmmmm...
senin de şu uyuz kızın o kolları ne zaman yorulacak acaba
gamze bu arada benım kardeşim de okul öncesi öğretmeni....bu yıl atandı mersin de öğretmen........
Jujum cornimde o kadar büyük bir yürek varkiherkesee yetiyor, şekil a'da görüldüğü gibi
.
bn nie hareketli avatar yapamıorm netten buluorm hareket edıolar avatar yapınca mal gbi duruoooo hc bi hrk yok nerde yanlış yapıorm tugbişimmmmm
bu 2 yıllık okul oncesi varya onu okumak ıcın ılla meslek lısesi mezunumu olmak gerekıyo ben okuyamıomuyum sımdı bılymusun cnm yada acıkogretmı fln varmı
bn nie hareketli avatar yapamıorm netten buluorm hareket edıolar avatar yapınca mal gbi duruoooo hc bi hrk yok nerde yanlış yapıorm tugbişimmmmm
bu 2 yıllık okul oncesi varya onu okumak ıcın ılla meslek lısesi mezunumu olmak gerekıyo ben okuyamıomuyum sımdı bılymusun cnm yada acıkogretmı fln varmı
utanırım ama
bi görümceme besleyemiyorum şu iyi niyetimi.....ama onu da aşıyorum sanıırm.....bugünlerde bayagı telde konustuk hayretler ötesi
Kıııız Gamze Allahtan iyi dilekte bulunmaktan, insanların birbirinin iyiliğini dilemekten kim ölmüş demi ama birbirlerini tanımayan kişileriz herkes birbirine iyi niyet besliyorken güzel dular edelim kabul görürse ne mutlu hepimize.
maşallah cornella aman bozulmasın görümcenle aranız sonuçta yüz yüze baktığın kişiler onun gerginliği kötü olur...Siz iyi olun inşallah...utanırım ama
bi görümceme besleyemiyorum şu iyi niyetimi.....ama onu da aşıyorum sanıırm.....bugünlerde bayagı telde konustuk hayretler ötesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?