Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim göğüslerden de gitmiş sankim....dolu dolu değil artık hoşlaşmadım en bu işten......göğüs çalısayım ben en iyisi yoksa babaannelerin ki gibi olacak:52:

bnm goguslerımde bayagı buyuktu 2 sudyen bedenı kuculdu sımdıden o tasma olayını yasamıyorum artık cuk oturmaya basladı :1::1::1:
callen egzersızlerı goguslerı dıklestırıyormus ayrıca kalcayıda yukarı kaldırıyomus bı resım gormustum dogum sonrası 4 sezeryan dogum yapmıs hatun derı ole sarkmıskı pelvısı kapamıs o derece catlakalrda var 1 er yıl arayla dogurunca deformaasyon hat safhada 46 saat sonra yanı 46 gun sonra o gobek varya dumduzz nebır sarkık ne bı tasma catlaklar olmasına ragmen gerılmıs derı cok az bellı oncekıde gobek sarkık olunca balonu sısırıp sonmus gıbı yol yoldu catlaklar o degısıme ınanamadım dogurmamıs gıbıydı soluyom sıze ama dınleyen yokkı :ssz:

bnm goguslerımde bayagı buyuktu 2 sudyen bedenı kuculdu sımdıden o tasma olayını yasamıyorum artık cuk oturmaya basladı :1::1::1:
callen egzersızlerı goguslerı dıklestırıyormus ayrıca kalcayıda yukarı kaldırıyomus bı resım gormustum dogum sonrası 4 sezeryan dogum yapmıs hatun derı ole sarkmıskı pelvısı kapamıs o derece catlakalrda var 1 er yıl arayla dogurunca deformaasyon hat safhada 46 saat sonra yanı 46 gun sonra o gobek varya dumduzz nebır sarkık ne bı tasma catlaklar olmasına ragmen gerılmıs derı cok az bellı oncekıde gobek sarkık olunca balonu sısırıp sonmus gıbı yol yoldu catlaklar o degısıme ınanamadım dogurmamıs gıbıydı soluyom sıze ama dınleyen yokkı :ssz:

olmadı bende yaparım şu teyzeyi.bende zaten videoları var onun..gecen yıl indirmiştim......

dalinnnnnn kilonu alim canımmmmmmmm:51:

dalinnnnnnnnnnn hadisene kuzum öğlen oldu....kesin 3 kilo vereedım diye üzülüyon sen yıne değilme..çağırtma kocanı buraya......:27:

gamze canooo en son halın 10.resımmı ılk resımde masallahın varmıs bnm suankı halım de son foton alısverıs merkezındekı oysa cok zayıflamısın masallah cokta bal hatunsun :16::54::54:

Tatlımm son halime en yakın resim 8 şubat resmim :16::16::16: haticeyle olan

:46::46: tebrık ederımm

haftaya daha fazla verırız ınsallah bırsen ablaaa yıkılmayalım verıcez kıloları :19:

:46::46: haftaya daha cok verıcegıne emınım cnmm

:46::46:

şişkinlikten falan boyle olmustur canımm bende anlam veremıyorum 200 gram verdim sadece ama haftaya daha cok verıcegımıze emınım

:46::46::46: tebrık ederım valla gamze abla malum doneme ragmen maaşallahh :46:

az ya da çok kılo veren herkese tebrıkleeer 5 takımın hatunları :nazar::nazar:

Canım bende herkesi tebrik ederim, evet bitanem yaa ben memnunum gidenlerden, bundan sonrada 3-5 gr ama illaki gitmeye devam tatlım..bu arada ben hayatımda tam 13 yıldır 65 i görmemiştim :43::43: çokk duygulandımmmmmmmmmmmmmm :46::46::46:

.

kim kaldı.....dalin,rabiş,zes...............

rabiş doktora mı gitti acaba......:44:

geldim kuzu ogleden sonra doktora gıdıcem
yenı uyandım saate baktım hemen buraya geldım o kadar ıcıme ıslemısss:9::9:
herkese günaydınn:16:

gecen hafta:80.9 kg
bugün:80.5
fark:400 gr

bu hafta neden bole oldu anlamadımm cok mutlu degılım sonuctan:14: meltemcım sadece pazartesı tartılıyoruz yaa, pazartesı ve carsamba tartılsak olurmu ben onceden her sabah cıkardım tartıya ok o abartı ama 2 kez tartılsak hem kg gıdısatına gore bısılerı azaltıp sabıtleyebılırız dıye dusunuyorumm

dalinin dün indirdiği şeyin kitabını mı okuyon kız.,.. bende başlamayı düşünüyorum

valla şimdiden başlasan iyi olur bir sütyenlerini değiştirmen gerekecek çünküm

valla dis kısmı öyle kilo vermekle pek gitmez gibiiiii:26:

jujum bnce gider gbi cunku tam diz kapagım ama ordakı kemık fln belli dizin iç taraflarında et yığınları var nasıl anlatsam bilmiormkı ben size bi fotosnu atıym en ıyısı dzimin:1::1::1:

şu callaneticse bende baslıyorummmm daliiiinkalkımde yapım madem.youtube da var bı vıdeo 58 dakıkalık o dmı 3 tanee ablaaa :1:

sen plates yapıyorsun.ikisi hemen hemen aynı sey..vücudu o kadar zorlamaya gerek yok....ama ufak bir tavsiye.......plates yapmadıgın günler kardiyo yani fitness yapabilirsin cok faydasını görürsün.....

sen adana da fizyoform u biliyor musun?

yaa yaa 3 kılo veremedım dıye uzuluyom 100 grm eksık cıksam bı tesellım olurdu

gecen hafta 79.4
bu hafta 80.5

ya bu nasıl bı fark boleya 1.100 grm almıs gorunuyorum ama soleyın bana yedıgım ortada ıctıgım ortada yaptıgım spor ortadaa
beklenen regl az evvel tesrıf ettıler karnım balon gıbı kabızımda 4 gundur tuvalete gıt gel bos cıkıyom.allahımmm bunasıl ısyaaaaaa

aydadan ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn dınlıyorum moralım cok bozuldu ya aglıcam utanmasam :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ben 1 kılo 100 grm nasıl almıs olurum kafayı yıcem bana mukayyet olun ben bu dıyetı bırakırım arkadass

gamzoşş fotolarını pek bi beğendim ilk foto hariççç:1::1:

ne guzel bişi ya zayıfladıkça foto cekıp koymak bizim senle bacak popo aynı sanırım senın yuuzn biraz zayıf yada baş örtüsü kapatmıs bnm yuzum tabak gbi kocaman:1::1::1:

bendemı yapsam albümm bı heves yaptım du eve gdimde bakım bı fotolara:1::1:

Tatlım yap tabiii, hem ayarı var..sadece arkadaşların görebiliyor..yarım tabaktır benim yüzümde tatlım hahahahahha açık resmimide koyarım görürsün tatlışkom :33::33: örtümü kapatmış, yoksa o kadarmıymış hahahha :9::9:

.

benim göğüslerden de gitmiş sankim....dolu dolu değil artık hoşlaşmadım en bu işten......göğüs çalısayım ben en iyisi yoksa babaannelerin ki gibi olacak:52:

Canım cornimm benim, hiçte azımsanacak bir gider değil bitanemm, hatta süper bence..çok tebrik ederim..:46::46::46:

Canım bende herkesi tebrik ederim, evet bitanem yaa ben memnunum gidenlerden, bundan sonrada 3-5 gr ama illaki gitmeye devam tatlım..bu arada ben hayatımda tam 13 yıldır 65 i görmemiştim :43::43: çokk duygulandımmmmmmmmmmmmmm :46::46::46:

.
ayy bnde 65i gremedim bi gryum o günn herkese kadayıf ısmarlıcam bol şerbetliii:1::1::1:

bu hafta neden bole oldu anlamadımm cok mutlu degılım sonuctan:14: meltemcım sadece pazartesı tartılıyoruz yaa, pazartesı ve carsamba tartılsak olurmu ben onceden her sabah cıkardım tartıya ok o abartı ama 2 kez tartılsak hem kg gıdısatına gore bısılerı azaltıp sabıtleyebılırız dıye dusunuyorumm
fena değil cnm gider azar aZAr takımın geneli böyle bakalım dalini bekliorzzzzz:ssz:

rabişim üzülme bende gecen hafta 100 gr vermiştim o da zorlaaa.....400 gr cok güzel kendin söyledın dün zor kilo verdiğini,yılmak yok yola devam gençlerrrrrrr:32::32::32::32:

jujum bnce gider gbi cunku tam diz kapagım ama ordakı kemık fln belli dizin iç taraflarında et yığınları var nasıl anlatsam bilmiormkı ben size bi fotosnu atıym en ıyısı dzimin:1::1::1:

taktın haaa dizine...önce koca göbeğimizi verelim de dizimiz kenarda dursun:9::9::9::9::9:

keske hıc vermemıs olsaydım gecen haftakı gıbı kalsaydım ama bu kadar fark olması mumkun deılya nasıl oldu anlamadım :26::26::43::43::43:

Back
X