Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biz seni her halinle seviyoruz kabızsınya ondan tahliyeden sonra verirsin

Yaaaaa hayır, sevda da girer inşaallah ve hepimiz bu hafta yeni bir sayfa açarız....düştüysek kalkarız tatlımmm... hem bak kilo almış olsanda bence bunlar şişlik 2 sonra o artılar direk gidecek.. lütfen moralini bozma gülümm....sensiz olmayızzzz :26::26:

.

yokya arkadaslar hevesım kırıldı ınanın bak cok hevesım kırıldı bırakacam akısına bende bukadar fark olmaz ama ya barı gecen haftada kalsaydım 500 grma kadar gene cok sıkmazdı benı ama 1.100 grm nedır ya.ne heves kaldı ne sevk hepsı uctu gıttı cornellanın avatarındakı gıbı hıssedıyorum bende

canımmmmm sen kendini açlıkla terbiye ittin herkesten az yedin kuş kadar birde üstüne herkesten fazla spor yaptın.... ama dediğim gibi vucut içeri giren ilk kalorili besini hopppp depo yaptı... artı birde bugün regl günün zati ordan ödemin olucak otomatikman 500-1000 gr arasında kiloya etki ediyor regli... bak ben regl olmadım ama korkudan perşembe tartıldım belki bugün çıksam artı çıkıcaktım...

keske bvende dun gece tartılsaydım regl oldum 1 saat once sancımda var.bukadar kılo alacak bısey yesem yedımde oldu dıcem ya sende dıon bbak okadar spor dıyet sonuca bak ne anladım ben bu ısten

juju başkan ne olcak şimdi ne zaman belli 1. Takım
canım akşama belli olur kesin sonuç...

aynen öyle kitabı okuyom ordaki hikayeleri resimleri gördükçe kendimden geçiyorum iyice azim geliyor

başlıyoz arkadaşım başlıyoz dur bekle akşamı

aaaa nereye ilk yenilgide pes etmek mi canım regli den dir o kesinlikle kaç gündür wc ye de gitmiyom diyosun gör bak haftaya nasıl farkedecek sen kesinlikle moralini bozmuyorsun hiç bi yere gitmek de yok sana hiç yakışmıyo ben gidiyorum demek
kitabını nerden buldun kız varmıydı sende

Hepp metobolizmamızı şokladığımız için tatlımm.. :26::26:
aynen canım aynen...

zes nerde kaldı acep??????????????

o da bildirince bitiyor galiba

bizim takımın işi biticek kontrole yollucaz... takip edin bu arada ne nasıl oluyor birdaha aksaklık yaşamayalım

kıyafetsız cnm ya donu sudyenıbıle cıkardımya 100 grm barı eksık cıksın dıye ama net tartıda cıkan bu cok uzgunum cok

ahh dalin hiç söz dinlemiyorsun ki!!!!! uzun zamandır kilo verıyorsun.....bi yerden sonra tak dedi tabi.......bu hafta böle gecsın haftaya kesin bol bol eksi olacaktır.....bizlerde az yıyoruz ama senın ki kadar değil......hem bak çogumuz hafta da bir de olsa ufak kaçamaklar yaparak vücudumuzu şaşırtıyoruz......sende o da yoktu bu zamana kadar.....kabızlıgına çare bul önce......sonrada şu yemelerini bir düzeltt yoksa bizim takıma kocanı da alacagız ona göre.....hiç bizi dinlemıyorsun bari onu dinlersin....

dalin burası 5.takım burdan çıkış yokkkkkkkkkkkkkkk

Helallll ukyomm ne güzel özetlemişsin...dalinimmmmm yarış daha bitmedi gülümm..hadi kalk topla kendini vee kaldığımız yerden devam..Varyaaa benim senin gibi bebelerim olucak offfff 5 kilo fazla gelsemde üzülmeden yoluma devam ederim...:30::30::30::30:

ahh dalin hiç söz dinlemiyorsun ki!!!!! uzun zamandır kilo verıyorsun.....bi yerden sonra tak dedi tabi.......bu hafta böle gecsın haftaya kesin bol bol eksi olacaktır.....bizlerde az yıyoruz ama senın ki kadar değil......hem bak çogumuz hafta da bir de olsa ufak kaçamaklar yaparak vücudumuzu şaşırtıyoruz......sende o da yoktu bu zamana kadar.....kabızlıgına çare bul önce......sonrada şu yemelerini bir düzeltt yoksa bizim takıma kocanı da alacagız ona göre.....hiç bizi dinlemıyorsun bari onu dinlersin....

dıyetı bırakmayı dusunuyorum cnm.ben boleyım ıste ıstedıgıme ulasamıyosam.ugrasmayı bırakıyorum bıyerde tıkansam orda bıtırıyorum.2 bucuk ayda 15 kılo verdım dıye sevınırken gerfı alacam heralde dıyet yaramaqdı bana demekkı

Helallll ukyomm ne güzel özetlemişsin...dalinimmmmm yarış daha bitmedi gülümm..hadi kalk topla kendini vee kaldığımız yerden devam..Varyaaa benim senin gibi bebelerim olucak offfff 5 kilo fazla gelsemde üzülmeden yoluma devam ederim...:30::30::30::30:

gamzeeeeeeeee anladın sen onu!!!!!!!!!!!!!!!!

yokya arkadaslar hevesım kırıldı ınanın bak cok hevesım kırıldı bırakacam akısına bende bukadar fark olmaz ama ya barı gecen haftada kalsaydım 500 grma kadar gene cok sıkmazdı benı ama 1.100 grm nedır ya.ne heves kaldı ne sevk hepsı uctu gıttı cornellanın avatarındakı gıbı hıssedıyorum bende

keske bvende dun gece tartılsaydım regl oldum 1 saat once sancımda var.bukadar kılo alacak bısey yesem yedımde oldu dıcem ya sende dıon bbak okadar spor dıyet sonuca bak ne anladım ben bu ısten

bazı şeylerden ders çıkaralım kuzum.... sen azimli hatunsun o artıyı eksiye çevirmeyide bilirsin.. senin şanssızlığın regl gününle bu hafta eşinin sana yedirdiği bi kaç şeyin etkisinin ikisinin bir araya denk gelmesi...

belki reglin bitince çıksan şimdi 1000 eksik çıkıcan niye böyle yapıyorsun...

yok öyle yağma takımdan çıkmak yok... ama abartı yemek de yok sadece öğünlerini ye sporunu yap.. 3 öğün yemek artı spor yeter de artar sana kuzum...

bak ben senle başladım 3 kilo verdim sen kaç verdin otur bi düşün her hafta herkesten çok veriyordun vucut bi şaşırmasın mı yani

kızlar ozaman sole yapalım p.tesıye kadar daha beklıcem belkıde odemdır bu bolsu ıcıcem sporuda azaltıcam belkı kas dokum arttı ondan bole oldu bılemıcem.yedıkelrımede dıkkat edıcem sporuda olculu yapıcam pazartesıde dahıl salı sabah tartılıcam ama eger 100 grm bıle eksıklık gormesem cekılıcem kabulmu

rabişim üzülme bende gecen hafta 100 gr vermiştim o da zorlaaa.....400 gr cok güzel kendin söyledın dün zor kilo verdiğini,yılmak yok yola devam gençlerrrrrrr:32::32::32::32:

taktın haaa dizine...önce koca göbeğimizi verelim de dizimiz kenarda dursun:9::9::9::9::9:
:1::1::1::1::1::1: tmm tmm diz en son bnm göbek yok kız popo bacak var bolca:1:
ay kalp krızı gecırıyom sanırım suan baktıkca :53:

benden bukadar arkadaslar demekkı fazlası olmıcak bnm bunyede bosuna kendımı zorlamanın anlamı yok ben cıkar jujum lısteden sevdayı al
otur oturduğun yerde ayda 10 kilo veren bnm sanki alalal:47::47:
biz seni her halinle seviyoruz kabızsınya ondan tahliyeden sonra verirsin

tahliyeee:1::1::1::1::1:

kızlar ozaman sole yapalım p.tesıye kadar daha beklıcem belkıde odemdır bu bolsu ıcıcem sporuda azaltıcam belkı kas dokum arttı ondan bole oldu bılemıcem.yedıkelrımede dıkkat edıcem sporuda olculu yapıcam pazartesıde dahıl salı sabah tartılıcam ama eger 100 grm bıle eksıklık gormesem cekılıcem kabulmu

[sıze=3]hayırrrrr neinnnnnnnnnn noooooooooooo[/sıze]

Son düzenleme:

hımmmmmm yani şimdiki kilon olan 80,50 den 100 gr düşersek 80,40 çıkarsan kalıyon mu tamam kabul :51:

hımmmmmm yani şimdiki kilon olan 80,50 den 100 gr düşersek 80,40 çıkarsan kalıyon mu tamam kabul :51:

100 gröma sevınıcemden deıl eger bunun altına ınersem hala verebılıorum dıye devam edıcem yerımde olsanız uzulmezmısınız hevesınız kırılmazmı ama bn cok kıloluyum kızlar gıbı 60 kusurlerde olsam gene bukadar uzulmıcem 3 yıldsan sonra ılk kez 79 a dustum 7 lere ındım derkn gene 8 e cıktım

callanetıcs yapacak olanalr baslamadan bel gogus kalca bacak vs olculerınızı alınkı sonucları karsılastıralım
bırıcıkkkkkkk nerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :47::47::47: hosgeldın sefalar getırdın:21:
hoşbuldummm bende callen yapmıştım bi ara ama tekrar sizinle yaparım bende varım ama sen önce takımdan çıkmayı unutttt:4::4:
oyyy anammmm butun kaslarım tıtrıyoooooooooo kolumukaldıramıyom tıtrıyo resmennn oy belım oyyy pelvısım catır cutur ottu kemıklerım ahbu benım cektıklerım ama sonuna kadar dayandım hele su yan yatıp ayak kaldırma ve pelvıs hareketlerı nı atlatırsanız gerısı kolayy boynum agrımadı aksıne sankı daha ıyı genel anlamda zevklı tavsıye edıorum bayagı ıse yaradıgı kesın

hep beraber yapıcazzzz:8::8:

kaptanım üzüldüm yaa neyse haftaya artık :43::43:

100 gröma sevınıcemden deıl eger bunun altına ınersem hala verebılıorum dıye devam edıcem yerımde olsanız uzulmezmısınız hevesınız kırılmazmı ama bn cok kıloluyum kızlar gıbı 60 kusurlerde olsam gene bukadar uzulmıcem 3 yıldsan sonra ılk kez 79 a dustum 7 lere ındım derkn gene 8 e cıktım

şuan içinizde en kilolu benim ozaman ben gidim kendimi bi yerden atim oldumu :20:

hoşbuldummm bende callen yapmıştım bi ara ama tekrar sizinle yaparım bende varım ama sen önce takımdan çıkmayı unutttt:4::4:

hep beraber yapıcazzzz:8::8:

kaptanım üzüldüm yaa neyse haftaya artık :43::43:
canım niye üzülüyorsun takımdan çıkmadınki izinli yazdırdık onunda süresi 2 hafta.. bilemedim ne zaman geleceğini sen vermeye devam et haftaya eklicez seni

anam ne cok yazmısınız yıne oku oku bıtmedı heee:52::52:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..:52::52::52:.çok mutluyummm ilk kez tartıda gr görmedim bu kez kilo vermişimmm :119::119:
hemde onca yememe rağmen :9::66:

geçen hafta 67
bu hafta 65.9
giden 1.1 kilo
yüzde:1.64

yüzdem doğru dimi..

bugün geç geleceğim ama fırsat bulursam yazarım öptümmmmm
canım cok guzel gıtmıs tebrıklerrr:46::46::46::46:
günaydın fıstıklar

geçen hafta 65.8
bu hafta 65.5
fark 0.3

65.8/65.5/0.3/0.76

günaydınn günaydınnnn günaydınnnn sevgi pıtırcıklarım:16::16:

(68.2 / 67.7 / 0.5 / 0.73% )

hesaplarıma göre biraz daha bu kaplumbağ hızında gitmeye devam edesem 10 aya hedefine ulaşcam halbuki bu hafta az yemiştim :2::2::2::2:

Geçen hafta cuma 15 şubat 71.6

bu hafta cuma 22 şubat 71.0
giden kilo 600 grammmmmmmmmmmmmm

71.6/ 71.0 /0.083/ 0.83

günaaaaaaaaaydııııııııın

61.8/61.7/-0,1/-0,16 :43::43::43::43::43::43:

O kadar detoks çorbası 0 ekmeğe rağmen...

:43::43::43::43::43:
bu hafta herkes az vermıs kızlarr ama vermıs yanıı az cok onemlı degıl saglıklı ve kalıcı gıtmesı onemlı kızlarr bravooo:46::46:
chentiq uzulme canımm onumuzdekı hafta daha guzel olur sonucc:16::16:

Kızlarr günaydınnnnn :16::16::16:

Evet kilomu bildiriyorum ama yüzdemi hesaplayamadım :26::26: sevdama hesaplatırım diye düşündüm fakat tartındım hemen kilomu yazayım dedim...

Geçen hafta kilom: 66.90
Bu hafta kilom: 65.80
Giden: 1.100

Dip not: o kadar kaçamağa rağmen ve 1-2 gün içinde o malum günümde olucağıma rağmen ALLAH bereket versin..

:46::46::46::46::46:

.
gamzemm cok guzel gıtmıs boncugumm bravoo:46::46::46::46::46:
maşallah kızlar hepimiz azda olsa vermişiz chentiq sen sıkma canını eminim haftaya şişliklerin gider de güzel kilo verirsin
gamze senin % ni de hesapladım şu ana kadar olan bütün bildirimleri tabloya ekledim
ben de o kadar dikkat etmeme rağmen sadece 900 gr gitti gerçi sabah ilk başta tartı bana bi güzellik yaptı ama ilk bi çıktım 75,4 anamm dedim neoluyo tamam accık verdim ama 3 kilo da vermedim neresine bastıysam artık tartının 3 kg eksik gösterdi sonra 77,3 gösterdi dün o kadar kuru kayısı yedim wc ye çıkacam diye ama çok çıkamadım inşallah haftaya daha iyi olur
dalin başlamışsın callignate mi neydi o hatunu yapmaya benimde niyetim bu gün başlamak ama sen bile çok zorlandım diyosan ben ne yaparım bilmemdarısı başıma sanırım 1 saat sürecek bi de 48 saatten fazla ara vermemek lazımmış şimdi kk daki o linki okuyayım da tam olsun kitap tarzı olanı da işyerine getirdim fırsat buldukça okurum artık
toplight cok guzel gıtmıs canımm:46::46::46::46:
günaydın kızlar.canım cok sıkkın o kadar spor yaptım hafta ıcınde de gereksız öğünlerimde olsa genel olarak cok yemedim ama topu topu 200 gram vermişim kabızlık problemınden dicem ama yok kendimi kandırmym :43::43: ay ilk defaa bu kadar canım sıkıldı abarttım hatta bıraz.mıdemde reflü var direk mideme vurdu istifra ettim salak gıbı cok kızgınım hasta ettım yarım saatte kendımı deli gibi.neyse toparlarım sakinimm :2::2:

64.2/64.0 :(((
canım sıkma canını bu hafta takım geneli oyleyızzz:9::9:
yine aynı sonuc cıktı cok tuhaf....neyse artık........

cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44
tugbişimm bravoo cok guzel gıtmısss:46::46::46:
yaa yaa 3 kılo veremedım dıye uzuluyom 100 grm eksık cıksam bı tesellım olurdu

gecen hafta 79.4
bu hafta 80.5

ya bu nasıl bı fark boleya 1.100 grm almıs gorunuyorum ama soleyın bana yedıgım ortada ıctıgım ortada yaptıgım spor ortadaa
beklenen regl az evvel tesrıf ettıler karnım balon gıbı kabızımda 4 gundur tuvalete gıt gel bos cıkıyom.allahımmm bunasıl ısyaaaaaa

aydadan ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn dınlıyorum moralım cok bozuldu ya aglıcam utanmasam :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ben 1 kılo 100 grm nasıl almıs olurum kafayı yıcem bana mukayyet olun ben bu dıyetı bırakırım arkadass
canım belkı bu senın dusunmen ıcın bı neden olur.... kendını resmen ac bıraktın vucudun dengesını bozmadan kalıcı kılo vermek onemlı.. sıkma canını onumuzdekı hafta bomba gıbı gelırsın yıneee:16::16:
rabişim üzülme bende gecen hafta 100 gr vermiştim o da zorlaaa.....400 gr cok güzel kendin söyledın dün zor kilo verdiğini,yılmak yok yola devam gençlerrrrrrr:32::32::32::32:

taktın haaa dizine...önce koca göbeğimizi verelim de dizimiz kenarda dursun:9::9::9::9::9:
kesınlıkle haklısın kuzummmmm:16::16::16:
hayır canım sürekli tartılmak kilo vermeyi olumsuz etkiliyor sakın öyle bir hata yapma...

inşallah canım...

kuzummm sen niye artı çıktın bi düşün bakalım... vucudu okadar aç sıraktın okadar gıdasız bıraktın ki bünye gelen ilk şeyi depolamaya başladı.. sana zorla yedirilen herşey ileriki günlerde yaşanacak kıtlık için depolandı anladın mı şimdi neden 3+3 diyorum ben...

3+3 de vucut asla açlık sinyali vermez depo yapmaz çünkü sürekli gıda akışı var bünyeye...

ama sen resmen aç kalarak hiç bişi yemeyerek birde üstüne spor yaparak vucudu öyle bir sarstınki kendine gelmesi zaman alır...

inşallah bundan sonra adam akıllı beslenirsin de vucudunda rayına otururu...

ok kaptanımm ole bı hata yapmıcammmmmm:16::16:

Back
X