- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.401
herüfün nirde........
Anasına gittiisabah beraber gidelim dedi, beni evde bırakıyor arkadaşlarıyla çıkıyor..bende sıkılıyorum..kimse yok annede...Sen git, biraz normal erkek ol..benden hiç şikayetinyokmu, azıcık anlat annene dedim hahahahhahaha ben kendi işimi kendim görürüm diyor, güya şikayeti olursa direk bana dermiş hahaha haspam
.
sevda da yok heralde...bu kadar sıkıldıgına görebu erkeklerın hepsi böyle ya....ne varsa bu arkadaslarda evlenmeselerdi bekar bekar hepsi bir arada yasarlardı.....
Sevdanında kocası evde, ziline bastım, yeter yaaa çağırma karımı git şurdan diyorrrhahahahaha adam cozutmuş hahahah
.
bazen çok komik yazıyorsunuz ben evde kikir kikir gülüyorum eşimde hayırdır benim hanıma noluyor diyogülmeyede müsait biri olduğum için
azcık kocan sevdanınkinden örnek alsın da az evde otursun
bu hafta kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum.fragmanı güzel ama gercekte nasıl acaba giden var mı???????
Ayyyy balımmm onun gibi de olmasın hahahahaha sabah 10:30'da evde..herşeyden süper anlar..Tam bir kaynanaaynı bu işte
.
Ben de istiyorum, bazı filmler fragmandan ibaret olabiliyolar :26: Bu gün anne çıkmasaydı gitmiştik
.
ay bende titiz erkekten nefret ederim..her şeye karışanı da sevmem.....bizimki de ver önüne yemegını yesin ac tv nu maç seyretsın hiç sesi çıkmaz......
1 yıldır sinemaya gidemedik valla bu filmede gidemeyeceğiz bende merak ediyorum yılmaz erdoğanın şiirlerinide çok severek okur ve dinlerim "aşk en güzel bahanesidir şiirin" demiş...bu hafta kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum.fragmanı güzel ama gercekte nasıl acaba giden var mı???????
bugünde hava mükemmeldi bu hava da da kaynana hiç çekilmezdi heiyi önce siz giidn bakim kötüyse gitmem kobay olarak kullanayım
Aynen benim kide hiç karışmaz ama tek fark maçta sevmezbirde harbi alıştım sanırım ben böyle bir hayata, başka şekil olsa yadırgarım gibii
.
1 yıldır sinemaya gidemedik valla bu filmede gidemeyeceğiz bende merak ediyorum yılmaz erdoğanın şiirlerinide çok severek okur ve dinlerim "aşk en güzel bahanesidir şiirin" demiş...
hahahahahah tamam o zaman sizde Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda'ya gitmediyseniz gidin hahahahaha güzel se bizde gidelim
.
birsene göre zıvanadan çıkmamış daline göre edepsiz menü
birsen benim kız öğlen 2-3 saat arası uyuyor..
Bu arada aklıma muhteşem bir fikir geldi... Saat 20:00 de açıklayacağım. Bekleyin anacım
al bendende o kadar.ama ben yutkunup dönmeden hüpletiyom bi lokmacıktan bişey olmaz diyeeaynen evde olmayınca az yıorm ben evde olunca gdıp dolabı acıp bı seyredıorm yutkunup geri donuorm
aaa keşke görsen dağ lalerini.mor kırmızı..ben çokk severim.herif çiçek almayınca napalım bağ bahçeden idare ediyozamaaannııııınnn menüye bak.. kız sen de mi bunalımdasın benim gibi? hadi ben depresyondayım çok yemeye başladım seeeeeeeen???
Papatya olan kır bayır gördüm de lale ilk kez görüyorum...
ben bu hafta tam tahıllıya geçtim canım. metabolizmaya farklılık olsun diye..Tatlim ekmeklerii birer tane yeseydin cok fena olmazdi aslinda.bu arada bise sorcam yaa ekmk cesitlerinizi degistrin diyorlar mesela bi hafta kepekse diger hafta tam tahil fln diorlar yapiomsnz byle seyler :)
Sayın peek gıymatlı 5. takım arkadaşlarımYemeğimi yedim ve yaklaşık yarım saattir sizi okuyorum, takip ediyorum fakat elim bir türlü yazmaya varmıyor..Çok utanıyorum şu an..Sebebi şu kızlar..:26: Motivasyon gücümü kaybettim, yiyesim geliyor, ikna olamıyorum..Bütün gün diyette değilmiş gibi yemeye yeltendim fakat başarısız oldum 4. lokmadan sonra tıkanıyorum :26: ama zeten yediğim 4 lokmada hiç hoş değil
Bu gün 3 öğün gibi yedim..Hemen yediklerimi paylaşıyorum...
Sabah: 1 bazlama
Yarım k.k. peynir
2 tatlı kaşığı reçel
4 çatal sucuk
1 lokma helva
1 ızgara yeşil biber
Not: Bu benim klasik ödül öğünüm...
Ara: 6 adet hanımeller bisküvi :26:
Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k arasına peynir koydum
Ara: yok
Akşam: 1 poğaça
2 kaşık piyaz (dünden kalma)
1 haşlanmış yumurta
2 parça sucuk :26::26::26:
Ara: yok
Su: içiyorum
Spor: 30 dk. yürüyüş
Dip Not: Arkadaşlar, özellikle akşam yemeğim çok fazla farkındayım, şu an mide spazmı geçirebilirim. :26: Bana bir haller oldu bu gün, regl ha oldum ha olucam :26: onunla alakası olabilir mi bilmiyorum ama şu an diyet açısınıdan moralman yerlerdeyim..Diyet sabır ve akıl, mantık işi diyen ben, şu an zerre kadar mantığıma yatmıyor diyet..Şu an karnım doygunluktan patlamasa belkide çerez ve çikolata yerdim ama o kadar tokum ki yiyemem :26::26: Bunları yazdım çünkü böyle olmak istemiyorum :44: hiç sevmedim bu beniLütfen beni ikna edicek o sihirli sözü biri söylesin yoksa battım bu hafta ve biliyorum bu gün yaptıklarımın bedelini salı gününe anca öderim :26: offfffffff offfffff :18::18:
.
gamze; zor ya hem evliyiz hem yalnız:26:
romantik komedinin nesine gideceksın boşver basit film onlar...yakında tv dede görürüz
zes: normalde yılmaz erdoğanı sevmem de kadrosu iyi.....
cnm şiirleri çok güzel benzetmeleri öyle hoş ki ben dinleyip okuyunca hoş oluyorum. Zaten şiiri severim.gamze; zor ya hem evliyiz hem yalnız:26:
romantik komedinin nesine gideceksın boşver basit film onlar...yakında tv dede görürüz
zes: normalde yılmaz erdoğanı sevmem de kadrosu iyi.....
3 saat uyutma canım..gündüz uykuyu fazla kaçırdılar mı tamam gece bekle uyuyacak diye yumurcukları
al bendende o kadar.ama ben yutkunup dönmeden hüpletiyom bi lokmacıktan bişey olmaz diyee
aaa keşke görsen dağ lalerini.mor kırmızı..ben çokk severim.herif çiçek almayınca napalım bağ bahçeden idare ediyoz
ben bu hafta tam tahıllıya geçtim canım. metabolizmaya farklılık olsun diye..
canım regl + mevsim değişimide başladı hepsi olabilir... ama unutma hedefine çokk az kaldı.. daha da sarıll..arada sırada da bu menüler lazım en azından ben öyle düşünüyorum. geçen bi arkadaş bi link paylaşmıştı ordada metabolizmayı şaşırtın ara öğünde bazen 1 tane tatlı yiyin yazıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?