- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.361
ver gazıı dalin ver gazı
yok cnm bahane ürretmedim üretirmiyim hiç valla ben isterim öyle olmakta istemeklede olmuyo şimdi yürüyüş yaptm bantta 30 dk anca dayanabildim Allah bilir o kız saatlerce spor yapıodur
bizim okuldada besyocular vardı otobüse bi binerlerdi erkekli kızlı bakakalırdık tabi daha çok erkeklere bakıoduk o ayrı meselede
millllllllllettttttt ne yapıyorsunuzzzzzz.......evde yapılacak bir sürü iş var ya.......yarına saklıyorum onları......akşam da olmak üzere ne yemek yapcam acaba ya?[/B]
kofte pılav yapıcam ıslerı hergun az az yapıorum ama bı halt bellı deıl.yaw arkadas ne kofte yogurmusum 10 gundur bıtmedı
menum kızlar ben bıtırdım yemek faslını
sabah 1 kase corba kahvaltıya gıttık ama baska bısey yıyemedım nedenıde bıyık cıktı corbamdan
ara 1 ısırık gofret
ogle yok cnm ıstemedı mısafırde vardı
ara yarım pogaca
aksam su bıtmeyen koftemden 5 tane 2 kasık ıspanak yemegı ekmek yo 1 kase yogurt
su sadece 2 bardak bugun ıcemedımya hıc cnm cekmedı
spor 30 dkk yuruyus 1 bucuk saat yaklasık callen gobek tekrarıda yaptım.10 dkk elıptık
aksamada pılav yapcam esıme ama belkı 2 kasık yerım uzun zamandır karbonhıdrat almadım ekmek yerıne pılav yıyebılırım belkıı
bıyık mı çıktıııııııııı
evet yanı ole tahmın edıyorum bıyık boyunda bıyıga benzıyodu kusmamak ıcın zor tuttumkendımı booooooooooooo
kızlar öncelikle hepinize günaydın..........
eşimle güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık ay nasıl terlemişim öyle yenı eve geldim.......
rabişim; bu seren serengil çorbasıistersen tarifi veririm
herkese kucak dolusu selamlar hergün buraya günaydın yazmaya alışmışım ama kalkmam öğleni bulduğu için yazamıyorum artık garipsedim
güzel musmutlu bi gün diliyorum herkeseee:119::119::119::119::119::119:
herkese merhabalarrrrr
hava çooookk güzel kahvaltı yapar yapmaz oğluşumla parka gittik çarşı pazar dolaştık geldik
şimdi onu uyuttum soluğu burda aldım
gerçekten hava güzel olunca insan daha mutlu uyanıyooo
bu arada kızlar callen teyzeyi yapınca 48 saatten fazla ara vermemek gerekiyo 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosunuz ve 21 güne tamamlıyosunuz
sabah eşim gösterdi şaşırdım.kızlar nil erkoçların haberini okudunuz mu ? sabah okudum da şaşırdım valla... ameliyatla erkek olmuş......
darısı başımızaakızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr
bnm gorumcemde zayıf oda dogum yaptı oda zayıf ama zayıf olmak var bıde zayıf olmak.ıkısının arasındakı fark cok fazla aynı kılodalar bırısı manken gıbı bırısı lombur lombur sallanıyo
canım gündüz ne kadar uyuyorrr..prensessGece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!
acayipppppppp sıkılıyorum ya dışarıda mis gibi hava ama yapacak hiçbir şeyim yok...........
valla bütün akrabalarıma babama kızıyorum zamanında iyi biyerde olsaydınız bnmde arkam sağlam olurdu diyorum kimsenin bi suçu yok aslında işte düzen böyle
bnde çok sıkıldm annem babam yok evde kardesim tv izlio yalnıızm bnde gdim spor yapıym biraz zaten martta geldi ben gene zayıflayamadm
hadi kuzu sende yap bişiler step callan fln
sabahtan aksama kadar kaç grup calıstırıyodur kımbılır.sadece yuruyus deılkı tum kas gruplarını calıstırıcak egzersızler lazım once kardıyo yuruyus bısıklet 1 saatte egzersız le yaza kadar cok guzel olabılırız.
bende 1 saat callen ve 20 dakıka yaklasık karın egzersızlerını tekrarladım oldum bıttım ama ılk gune nazaran daha az yoruldum.10 gun sonra olculerımı alıcam
olabiliriz tabiguzel spor yapmışsın bugün valla helal olsn sana ben akşama kdr yatagın içindeydım yanı 30 dk sporu zor yaptm yattıkca yatıorm yarın erkenden uyancam akşamda erken yatcam yoksa gcem gunduzum karısıyo bole bütün gün uyuşuk uyuşuk geziorum
menün gayet gzl cnm bnmde lahmacundan kıl çıkmıştı tahminime göre kol kılı senınkıde koldur belki kaştır erkek milleti kıllı yaaratıklar
ıyyyymenum kızlar ben bıtırdım yemek faslını
sabah 1 kase corba kahvaltıya gıttık ama baska bısey yıyemedım nedenıde bıyık cıktı corbamdan
ara 1 ısırık gofret
ogle yok cnm ıstemedı mısafırde vardı
ara yarım pogaca
aksam su bıtmeyen koftemden 5 tane 2 kasık ıspanak yemegı ekmek yo 1 kase yogurt
su sadece 2 bardak bugun ıcemedımya hıc cnm cekmedı
spor 30 dkk yuruyus 1 bucuk saat yaklasık callen gobek tekrarıda yaptım.10 dkk elıptık
aksamada pılav yapcam esıme ama belkı 2 kasık yerım uzun zamandır karbonhıdrat almadım ekmek yerıne pılav yıyebılırım belkıı
valla hiçççç zıvanadan çıkmamışşşş.bana göre.saçma sapan zıvanadan çıkmış terbiyesiz menüm
sabah-öğle
3 kaşık yoğurt
2 çatal peynir
2 dilim ekmek
ara
2şer saat arayla 2 ekşi elma
akşam
1 kase çorba
1 tabak sulu patates yemeği
2 dilim ekmek
30 dk koşu bandı bi 30 dk daha yapmayı düşünüorm belki bende callan yaparm belki twster şu an düşünme aşamasndaym her türlü fikire açığım
2 lt su
valla hiçççç zıvanadan çıkmamışşşş.bana göre.afiyet olsunn
menümm
1 dilim peynir
domates
7-8 patates havuç kızartma
yarım dilim ekmek
ara yok yürüyüşteydik
öğle
1 kase brokoli çorba
1 etimek
1 kase salçalı makarna
1 dilim ekmek arası 4 tanecik kızartma
1 küçük lokum(kahve yanı)
1 kase brokoli çorbası 1 kase patates yemeği
1 dilim ekmk
dışarıda 1.5 saatlik doğa yürüyüşü(laleler-papatyalar topladık prensesimle)
az sonra yürüyüş yapacağımmm
ekmek ck oldu cnm ya 4 dılım yarm ekmek yapar abowwwww
karbnhdrat cok olmus cnm ekmek makarna patates havuc lokummm kızartma amanınn ama gzl yuruys yapmıssn dengelemıstr sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?