Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabahtan aksama kadar kaç grup calıstırıyodur kımbılır.sadece yuruyus deılkı tum kas gruplarını calıstırıcak egzersızler lazım once kardıyo yuruyus bısıklet 1 saatte egzersız le yaza kadar cok guzel olabılırız.

bende 1 saat callen ve 20 dakıka yaklasık karın egzersızlerını tekrarladım oldum bıttım ama ılk gune nazaran daha az yoruldum.10 gun sonra olculerımı alıcam

millllllllllettttttt ne yapıyorsunuzzzzzz.......evde yapılacak bir sürü iş var ya.......yarına saklıyorum onları......akşam da olmak üzere ne yemek yapcam acaba ya?[/B]

kofte pılav yapıcam ıslerı hergun az az yapıorum ama bı halt bellı deıl.yaw arkadas ne kofte yogurmusum 10 gundur bıtmedı

menum kızlar ben bıtırdım yemek faslını

sabah 1 kase corba kahvaltıya gıttık ama baska bısey yıyemedım nedenıde bıyık cıktı corbamdan

ara 1 ısırık gofret

ogle yok cnm ıstemedı mısafırde vardı
ara yarım pogaca

aksam su bıtmeyen koftemden 5 tane 2 kasık ıspanak yemegı ekmek yo 1 kase yogurt

su sadece 2 bardak bugun ıcemedımya hıc cnm cekmedı

spor 30 dkk yuruyus 1 bucuk saat yaklasık callen gobek tekrarıda yaptım.10 dkk elıptık

aksamada pılav yapcam esıme ama belkı 2 kasık yerım uzun zamandır karbonhıdrat almadım ekmek yerıne pılav yıyebılırım belkıı

bıyık mı çıktıııııııııı

evet yanı ole tahmın edıyorum bıyık boyunda bıyıga benzıyodu kusmamak ıcın zor tuttumkendımı booooooooooooo

bööööghh bir kere de benım yemegımden tuhaf bir kıl cıkmıstı ne kılı oldugunu hiç tarif etmeyım berbattı..aklıma geldikce midem altüst oluyor.....

burdada hava karikaa kahvaltıdan sonra bizde dışarıdaydık. o kadar çok yürümüşüz kii kızım kucağınıza alın beni diye ortalığı yıktı

kızlar nil erkoçların haberini okudunuz mu ? sabah okudum da şaşırdım valla... ameliyatla erkek olmuş......
sabah eşim gösterdi şaşırdım.

darısı başımızaa
Gece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!
canım gündüz ne kadar uyuyorrr..prensess

acayipppppppp sıkılıyorum ya dışarıda mis gibi hava ama yapacak hiçbir şeyim yok...........

bana gelin kızlarrr aydını gezdiriirim..

olabiliriz tabiguzel spor yapmışsın bugün valla helal olsn sana ben akşama kdr yatagın içindeydım yanı 30 dk sporu zor yaptm yattıkca yatıorm yarın erkenden uyancam akşamda erken yatcam yoksa gcem gunduzum karısıyo bole bütün gün uyuşuk uyuşuk geziorum

menün gayet gzl cnm bnmde lahmacundan kıl çıkmıştı tahminime göre kol kılı senınkıde koldur belki kaştır erkek milleti kıllı yaaratıklar

öööğğğğğğğğğğğğğğğ

olabılırız deıl olacagızzzzzz baska yolu yok aga.omrumuz boyunca fıstık gıbı hatunlara bakıp ıcmı cekıcez bukadar gaz yeter sıze arkadaslar artık ıcraat vaktı

ıyyyy bıyıklı çorba hariççç

saçma sapan zıvanadan çıkmış terbiyesiz menüm

sabah-öğle

3 kaşık yoğurt
2 çatal peynir
2 dilim ekmek

ara
2şer saat arayla 2 ekşi elma

akşam
1 kase çorba
1 tabak sulu patates yemeği
2 dilim ekmek

30 dk koşu bandı bi 30 dk daha yapmayı düşünüorm belki bende callan yaparm belki twster şu an düşünme aşamasndaym her türlü fikire açığım
2 lt su

valla hiçççç zıvanadan çıkmamışşşş.bana göre.afiyet olsunn

menümm

1 dilim peynir
domates
7-8 patates havuç kızartma
yarım dilim ekmek

ara yok yürüyüşteydik

öğle
1 kase brokoli çorba
1 etimek
1 kase salçalı makarna

1 dilim ekmek arası 4 tanecik kızartma
1 küçük lokum(kahve yanı)

1 kase brokoli çorbası 1 kase patates yemeği
1 dilim ekmk

dışarıda 1.5 saatlik doğa yürüyüşü(laleler-papatyalar topladık prensesimle)

az sonra yürüyüş yapacağımmm

karbnhdrat cok olmus cnm ekmek makarna patates havuc lokummm kızartma amanınn ama gzl yuruys yapmıssn dengelemıstr sanrm

Ay daliiiin corbadan sogudum su an iyyy biyik diyor bide ahahh bgun pek istahsizim maasallah :) henuz aksam yemegi yemedm ogrenci evine donusumu gercklestrdm ne yapsam ne yesem ben yaaaa.onceden olsa dsardan soylerdim ama artik yok oyleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…