- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.441
Ay bu cinsiyt degstrn kizada allah yardim etsn cok zor bi durum olmali kendini erkek gibi hissetmek :/
Zes tesekkr ederm cevabn icin metabolizma hizlandriosa bnde degstrm ekmegimi madem :) menume gelnceee
Sabah: 1 yumurta domates 3 zeytn 1 dilim ekmk
Ara: kuru meyve 1 avc
Oglen: 1 portakal kahve
Ara: yok
Aksam: 1 hamburger eti marul domates ayran
Su 2 bucuk ltre spor henuz yok
vuuuuuuu hamburger olsada yesemZes tesekkr ederm cevabn icin metabolizma hizlandriosa bnde degstrm ekmegimi madem :) menume gelnceee
Zes tesekkr ederm cevabn icin metabolizma hizlandriosa bnde degstrm ekmegimi madem :) menume gelnceee
doğru diyorsun bende kara kara düşünmeye başladım bi yeri kapasan bi taraf kapanmıyor olmayacak mayısa kadar zayıflamak şart oldu artık...Bu aradaaaaa toparlanma zamani geldi hanimlaaaar haftasonu psikolojinizden kurtulun bakin subatta bitti yaz geliyor ince kiyafetler giyicez kapatamicaz sagimizi solumuzu :) tempo tempo :)
buldum kuzum sımdı baktım dısarı cıkmıstık soyledıgındeeerabişşşşşşşşşşşşşşş noldu cızzzzzzzz bulamadın mı hala..............
tesekkur ederım canım cıktık gezdık geldıkkkkhoşbuldm cnmmmm
çıktn sanıırm cnm iyi gezmeler
2 3 gün önce duydum bende olcam zaten erkek ye iç gez başka dertleri yok pehhhhhhh
iyiki ben görmedim o kızı süikast dzenlerdim kesinbazılarındada yapı meselesi cnm bi suru ınsan tanıorm sporum s sini diyetin d sini bilmeyen ama manken gbi olan
herkesin bi deniz kenarı var bi benim yok ya
ben zaten 7/24 boşum koca çocuk gbi baglayıcılarmda yok heryere gderdim sizle
vuuuuuuu hamburger olsada yesemakşam dışında menün ne güzel valla ne kadar az yiyorsun maşallah
buldum kuzum sımdı baktım dısarı cıkmıstık soyledıgındeee
tesekkur ederım canım cıktık gezdık geldıkkkk
Senin menünü görünce kendimden utanıyorum büşrammmmmm, ben pislik bir insanım yaadünya önümde olsa yerim bu gün hala ikna olamadım sanırım..motivasyonumu geri istiyorummmmmmmmmmmmm dalin gelsede beni bir silkelese
Ay deme oyle gamze ablaa estafrllaah yarina eski gamze olarak uyanrsin hic bise olmaz guveniorum sana :)
.
doğru diyorsun bende kara kara düşünmeye başladım bi yeri kapasan bi taraf kapanmıyor olmayacak mayısa kadar zayıflamak şart oldu artık...
zaten fıstık gibisin nazar boncuğun olsun boş ver... istediğin kiloya gelirsin sabret bi bakarsın 200 gram öbür haftaya 1 kilo gider yeterki sporunu ihmal etme...Ya valla yemek yapmak hic istemedim disardan da soylemym ddm en masum hazir yemek oydu150 kalori falan oldgu yaziyor ustunde ama benimde icime sinmedi napalim :) az yeme konusuna gelincee ben gecen hafta 200 gram verdm hihi cok uzuldum bu duruma o yuzden bu hafta dikkat etmeye calisiyorum
merhaba kızlarrr ne alemdesınız bakemmm
hemen menumu yazıyorumm
sabah
2 dilim ekmek
patateslı yumurta
peynır
5 zeytınn
1 cay kasıgı bal
ogle
yok
ara
cezeryee
aksam
yarım ekmekten bıraz az ekmek arası sucuk
2 bardak ayran
bıberıye tursusu
su:2 lt ye 1 bardak kaldı :)
spor:acık havada yuruyusss
bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara
10 badem
Akşam:
5 ceviz büyüklüğünde kurabiye
ve koca nihayetindebi göbek
tüm dünyayı yedim sanki
pazar gününe özel olsun ama juju duymasın fena olur
Mart ayi bizim ayimiz olsuuuun hanimlar her hafta 1 kilo versek bile al sana 5 kilo.nisana kadar temiiiiz :)
ohh güzell keyifler yerinde
bugünde sucuk günü galiba yemeyen kalmamış
bugünde sucuk günü galiba yemeyen kalmamış
Haftasonu yaa bütün sucukları götürüyoruzhahahahaha
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?