- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.801
kabak salatasını çok severim ben ama hiç soğanla kavurmazdım ya çiğden ya da çok az yağla teflonda cevirip yoğurtla yerdim soğan yakışır en kısa sürede denenecek
teşekkürler
canım zaten biz nohut diyoruz bildiğimiz yemeklik nohut fırında hiç işlem geçirmeden kavruluyo tuz falan da yok tamamen doğal ama dediğin gibi aşırıya kaçmamak lazım
ocak üztü ızgara derken anlamadım ben patlıcanları falan közlediğim bi aparat var acaba o mu dediği fiyatı 5-6 tl civarında?
kabak salatasını çok severim ben ama hiç soğanla kavurmazdım ya çiğden ya da çok az yağla teflonda cevirip yoğurtla yerdim soğan yakışır en kısa sürede denenecek
teşekkürler
canım zaten biz nohut diyoruz bildiğimiz yemeklik nohut fırında hiç işlem geçirmeden kavruluyo tuz falan da yok tamamen doğal ama dediğin gibi aşırıya kaçmamak lazım
ocak üztü ızgara derken anlamadım ben patlıcanları falan közlediğim bi aparat var acaba o mu dediği fiyatı 5-6 tl civarında?
hihihyemicem jujum,hakkımı cumaya saklıcam
tşkler cnm
bu arada ahali nerde.....
bundan bizde vardı eskıden kullanırdık....tost makinesı görevi görüyordu bizdeızgara olarak kullanıldıgını bilmıyordum ama çok mantıklı
yaaa benimde canm istiyoooooooo..günayydınn kızlarrrr
bugün canmm feci şekilde çikolata istedi biliyorum sağlıksız ama kahvaltı yerine 1 eti karam yedimm
offf 230 küsür kalori falan kahvaltı öğünümü götürdü ama olsun mutluyum
ellerine sağlıkkkk canımmmgünaydın kızlar......sayfa cok ilerlememiş.....bende saat 9.30 dan beri aşure ile ugrasıyorum.daha yeni bitti umarım cok şekerli olmamıstır.....:26:
nohut ve beyaz leblebi konusuna gelince benım bıldıklerim;
nohutun cok asırıya kaçmadan yenmesı gerektıgı diğer baklıyatlara göre tabi........
beyaz leblebinin ise ara öğünlerde az mıktarda tuketılebılecegı.......hatta beyaz leblebi dendımı benım aklıma safiye soyman gelir...nedenı ıse ; cok su içemezmiş.diyetısyenıde susamadıgın zaman bıraz beyaz leblebi ye sonra susarsın demiş......
birde sarı leblebıden daha saglıklı oldugunu biliyorum yerken bıle belli edıyor zaten
ayy yorulmusum ya......
kaptanımmm ben bunca zaman almadığıma yanarımm. bence denemelisin..bende almayı düşündüm ama komşum porseneli çatladı ve firma değişimi kabul etmedi deyince çekindim bende
buda şeye döndü.. bakkkk bende bu var.. oda bişeyme bende de bu var... :) ızgara bende istiyorum da eşim aldırmıyor kullanmıcan eminim para vermem diyor
valla sen mutlu oldun ama biz olmadık.... nolcak şimdi :26:
ben yedimmmyemek saati yaklaştıya nedense hep tarif yazdım bakalım nbtteyin yine fasulyemi varrrrrrrrrr
hoşgeldin canmmmmmAyy bi yazamadım ne yavaş bu bilgisayar pofff... herkese günaydınlar olsun hanımlar inşallah herkes iyidir... ben bi yazılanlara bakıyım
birsen-deniz 4 aydır falan şu seramik kaplardan kullanıyorum karacadan almıştık cookplus marka tava tencere pilav tenceresi şeklinde yalnız nasıl oluyorsa tencerenin biri çizik gibi çatlaklar oluşmuş diğerinde ise hiç çatlak olmadığı halde yemek yapışıyor ben hiç memnun kalmadım bu seramik ürünlerden bu seramik ürünlerin babası moneto marka tencere tavalar aslında onlarda normale göre pahalı bir seti 200 tl ye alıyorken monetoda sadece 1 tenceresi o fiyata ya işte bilmiyorum firmalarda bizi mi kandırıyor acaba sen memnun kalmışsan ne güzel valla keşke bende sorun yaşamsaydım bi aklıma gelip götürmedim de aldığım yere ama aklımda olsun götüreceğim.KABAĞA bayılırımmm... çok güzel bir tarifff. ellerine sağlık.. ben 1 aydır seramik tava kullanıyorumm.. mükemmelll.. azcık yağlaa pişiyorr ve yanmak diye birşey söz konusu değil... tavsiye ederimm.. birde krcn dan ölçülü yağdanlık aldımm.. önceden hopp şişeden kaçıveriyoduu..şimdi çok az yağ kullanıyorum. o yağdanlıkta çok kullanışlı tavsiye ederinn.
gamzem bana görede sağlıklııııııııııııı
slim in 6 diye egzersiz programları varmış bilen yapan gören duyan var mı kızlar?
yaptın mı ya da yapıyor musun? ben bir kaç yerden indirdim aç gözlü gibiyim bi görsen onuda yaparım bunuda yaparım diye ya hepsi yapılacak şeylerde sabır istiyor ve tabiki istikrarlı ilerleyiş istiyor.Hepside bende varben tabikiside
duydum arastırdım baktım benım kk da bilemdıgım spor türü yok galiba
yaptın mı ya da yapıyor musun? ben bir kaç yerden indirdim aç gözlü gibiyim bi görsen onuda yaparım bunuda yaparım diye ya hepsi yapılacak şeylerde sabır istiyor ve tabiki istikrarlı ilerleyiş istiyor.Hepside bende vardermişim
ay öyle oluyor benimde hemen canım çekiyor öyle program izlediğimde hatta bazen acaba bu yemekten yapsam mı hemen diye bile düşündürüyorgünaydın canlar
sabah sabah 3 4 tane yemek programı izledim izlemez olaydımm karnım acıktı deli gbi
günaydın canlar
sabah sabah 3 4 tane yemek programı izledim izlemez olaydımm karnım acıktı deli gbi
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600114-kizim-asik-olmus-yapacam.html
kızlar şu konuyu okudunuz mu???????
kanal d dekini izledin mıı canımmmmm ev cok guzel dı yaaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600114-kizim-asik-olmus-yapacam.html
kızlar şu konuyu okudunuz mu???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?