- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.821
günaydın canlar
sabah sabah 3 4 tane yemek programı izledim izlemez olaydımm karnım acıktı deli gbi
mer ha ba yınnnnnnn nasılsınız kızlarrr
yemek programları zaten karnımı acıktırmaktan baska bir işe yaramıyorlar.....
hele oktay usta.......
bugün çok sıkılıyorum boş kalmaktan değil iç sıkıntısı işte içim daralıyo keşke dışımda daralsa biraz
açıorm tvyi herke bişey yapıo yemek yapan ordan oraya koşturan bnde otuurorm evde pskolojim bulzduuuuuu
iş yok güç yok:26:
ben bi erkeği yemek yaparken görünce iştahım kaçıyo kıllı kıllı elleri kolları
niye öyle diyon hacı.....bende dışarı mı çıksam acaba dıyorum sonra vazgecıyorum kendı kendıme.......oktay usta temızdır ya
benım tv kapalı .....
aşure yaptım sankı cok güzel olmadı gibi geldi.......pofffffffffff o kadar emek verıyorum bır de güzel olmazsa çatlarım üzüntüden
oktay ustaya lafm yok cnm ben başkalarındn bahsediyorum:1:
gzl olmuştur cnm tat bi dicemde boşver tatma akşam eşin kalite kontrol yapar
bende çıkıym diormda kimle çıkcm burdaki butun arklarım hala unıv okuyo baska sehırlerde annemde gezmeyı hıc sevmez oda cıkmıo pofff kaldm gene evde
bundan bende de var kız bende başka bişi sandım dı....
yok ben gecen yıl ebru şallı ile saat 10 da plates yapıyordum bir de gün içinde pump it up yapıyordum.....
evet yaaaaaaaaaaa bayıldım o nasıl bi mutfak ya at koştur şu magma keki çok merak ettim ben yaaaa
Canım ben araştırarak almıştım. burda arkadaşlar baya bi araştırıp yazmış.. malessef piyasada çokkk çeşitleri varr.. ben bernardodan aldım. bernardo monetodan alıyormuşş..monetoda online satışa başlamışş.. valla kadınlar kulübü sitesi sağolsun ben aklıma takılan ne varsa burda öğreniyorumm bu seramik olayınıda burdan öğrendimbirsen-deniz 4 aydır falan şu seramik kaplardan kullanıyorum karacadan almıştık cookplus marka tava tencere pilav tenceresi şeklinde yalnız nasıl oluyorsa tencerenin biri çizik gibi çatlaklar oluşmuş diğerinde ise hiç çatlak olmadığı halde yemek yapışıyor ben hiç memnun kalmadım bu seramik ürünlerden bu seramik ürünlerin babası moneto marka tencere tavalar aslında onlarda normale göre pahalı bir seti 200 tl ye alıyorken monetoda sadece 1 tenceresi o fiyata ya işte bilmiyorum firmalarda bizi mi kandırıyor acaba sen memnun kalmışsan ne güzel valla keşke bende sorun yaşamsaydım bi aklıma gelip götürmedim de aldığım yere ama aklımda olsun götüreceğim.
günaydın canlar
sabah sabah 3 4 tane yemek programı izledim izlemez olaydımm karnım acıktı deli gbi
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600114-kizim-asik-olmus-yapacam.html
kızlar şu konuyu okudunuz mu???????
izleyin siz o programları sonra dayanamadım yedim dersiniz bana görürüm ben sizi
kanal d dekini izledin mıı canımmmmm ev cok guzel dı yaaaaaaaaa
bugün çok sıkılıyorum boş kalmaktan değil iç sıkıntısı işte içim daralıyo keşke dışımda daralsa biraz
açıorm tvyi herke bişey yapıo yemek yapan ordan oraya koşturan bnde otuurorm evde pskolojim bulzduuuuuu
iş yok güç yok:26:
t6atlım vlc palyer formatına cevır atbı bellege tak tv ye bendekı tum vıdeolar o sekılde ve tvdede ızlıyorum.bırde 2.care hdmı kablon vardır yoksa al 10 tl bısıy onu pcnın hdmı dölüüne tak dıger ucunuda tvye sen pcde ne yaparsan aynen tvde cıkar ızledıgın vıdeolarda format ne olursa olsunkız hadi bana da çözüm bul... benim herif bilgisayara el koyunca bende tv den yapim dedim...tv den youtube girdim aradım bulamadım . bilgisayardakini belleğe aldım öyle taktım tvye ama nası bi formatsa göstermedi... normalde bellekten film izliyorum tv de ama bunu çalmadı ...
nerde olcak herifine sinirlendi mutfakta yemek yaptı sonrasında tv den uğraştı açabilirmiyim acaba calleni diye ama beceremedi kös kös oturdu...
akşamları salata ve protein alacam demiştim yaptım da tavuk haşladım salada bi kepçede çorba okadar...
anam çok olan tarafı neresi söylede bilimmmmm
valla kuzum ben kendimi açlıkla terbiye edemem bu sefer olmaz az az gitsin ama kalıcı olsun istiyom.
bu arada herkese günaydınnnnnn.... sonunda dün akşam reglim başladı da bende rahatladım... davul olmuştum kaç gündür... callenini ilk gününü kaçırdım bende bu hafta 5 gün yapar bir gün dinlenirim napim...
Canım o dönemlerde çalışma hayatı daha aqır basıyordu ondan dolayı vazgeçmiştim..aslında iyide oldu çalışmaktan az çok hevesimi aldım aklımda kalmadı...şimdi kendimi tam olarak hazır hissediyorum Rabbimde izin verirse hemen hamile kalmak istiyorum...çok bambaşka bir duygu eşi benzeri yok...topikteki herkes hamile yada doqum yapmış sadece banu_k ve ben kalmışız.. şimdi başka topikler soquk geliyor...ama biyerden başlamam lazım desteqe ihtiyacım olucak..
hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah
öylemii çok sevindim canım
t6atlım vlc palyer formatına cevır atbı bellege tak tv ye bendekı tum vıdeolar o sekılde ve tvdede ızlıyorum.bırde 2.care hdmı kablon vardır yoksa al 10 tl bısıy onu pcnın hdmı dölüüne tak dıger ucunuda tvye sen pcde ne yaparsan aynen tvde cıkar ızledıgın vıdeolarda format ne olursa olsun
olemı dıgerlerı hep hamıle yada dogum yapmısmı ıns darısı da sızın basınıza olsun canımmmmm bende gelıcem ugrıcam topıgınee
nan anlarım ya ben ondan bundan... şimdi bi program buldum video formatı değiştiriyo onda değiştiricem formatını bakalım çalacakmı.. Ya akşam eşim bilgisayara el koyuyor tv den yapim dedim bende
sevindim birsen en azından sen iyisini almışsın monetodan aldıklarını bilmiyordum bernardonun bende bi ara bakar sorarım ama artık almayacağım en sağlıklısı çelik tencereler onu dene bunu dene bıktık valla. İlk alsaymışım keşke bernardodan hiç sormadım ben oraya halbuki baya bi indirim vardı bu yeniyıl dönemlerinde neyse canım sağlıkla kullan benimki fosss... çıktı.Canım ben araştırarak almıştım. burda arkadaşlar baya bi araştırıp yazmış.. malessef piyasada çokkk çeşitleri varr.. ben bernardodan aldım. bernardo monetodan alıyormuşş..monetoda online satışa başlamışş.. valla kadınlar kulübü sitesi sağolsun ben aklıma takılan ne varsa burda öğreniyorumm bu seramik olayınıda burdan öğrendim
aaaa hemen okuyorum..benimde kızım varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?