Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım farketmemısımdır yoksa neden cvp vermeyım acele anıma denk gelmıstır tam okuyamamısımdır yada hıc gormemısımdır cvp verırım mumkun deıl okuyup bıldıgım bıseyı cvplamadan gecmem
atilla tasın 22 yasında kızı varmışşşşşş

uyanda balıga gıdelım akıllım

gidelim valla canımda sıkılıyordu hazır

gidelim valla canımda sıkılıyordu hazır

tamam hazırtla takımları koptum gelıyom.

ıkızlerı yatagoına yatırdım suan bagrıs cagrıs aglıyolar uyku saatlerı sastı uyumayı reddedıolar ama elbet aglaya aglaya uyucaklar yapcak bısı yok onlara kızıyorum suan sınırlerımı tepeme fırlattılar.herzamankı saatlerı 2 gundur bı ınat bı ınatt.

sen uyutursun onları ......

sen uyutursun onları ......

3tane cocuk buyutuyorum ama hıc ayagımda sallayıp yada yanıma alıp uyutmadım dogduklarından erı bellı saatlerde yatakalrına koyarım orda uyurlar arada bır ınatlasırlar ama gırıp almam aglıcakları 5 -10 dkk sonra uyuyolar.hepsını ayrı ayrı uyutmaya alıstırırsam 3 uyle nası bas ederım.buyuk ınsan gıbı uyku zamanı dedıgımde hemen kızım alır beeklerını toplar uyucazzzzz dıye kosar odasına sımdı seslerı kesıldı uyudular uykuları olupta uyumayan uykusuzluktan gozlerını acamayıpta uyumamak ıcın dırenen canlıya bebek-cocuk denır

aynı duyguları paylasıyoruz canımmm evet yaa magma kek guzel gorunuyordu soyle bı 5-6 kılo verdıkten sonra denemeliiiii

izleyin siz o programları sonra dayanamadım yedim dersiniz bana görürüm ben sizi
yok kaptanım yemem bişe şu ana kadar 0 kaçamaktayım
yok cnm yok fayda etmez onlar bana umutsuz vakaym ben:26::26:
pofffffff pöffffffffffff offffffffff üfffffffffff uffffffffffff pufffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmm

Offffffffffffff bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

.
ev hanımı olmak çok kotuymus ya yapcak hiç bişey yokkkkkkkkkkk
atilla tasın 22 yasında kızı varmışşşşşş
işte o bnm esra TAŞ

helal olsun valaaaa

ne gzl bebkmiş onlar aslında alıştırmamak lazm başta sallama alışınca öyle devam ediyolar valla çok gzl teknik bulmuşsun

kızlar sinem yurdanur olayını bilenınız var mıydı?.......cesedi bulunmuşşşş((((((((((

Son düzenleme:
JUJU kııı napıyon senin erkek evladın var Allah bağışlasın onlarda anne aşığı mı oluyorlar?

aynen onlarda anne asıgı bnm oglumda bana asık

valla kızım yokki aradaki farkı anlayım ama babadan çok benle vakit geçirir kedi köpek gibiyiz aslında sürekli tartışırız küseriz barışırız ama genellikle benimle birşeyler yapar...

niye bunalıyon kıııııııııııı bende bunalıyom valla ne iş yapasım var ne yemek yapasım var

bilmıyorum ya.......çatlıyorum sıkıntıdan.....yapacak bir şey de yok.......

ya niye sıkılıyorsunuz ben evde olsaydım keşke spor yapın işte ... spor mutluluk hormonlarınızı çalıştıracak...

bu arada mevsimlerden romadan bi alıntı paylaştım ama bakıyorum kimse üstüne bişi almamış... tınlamadınız mı .. okumadınız mı... umursamadınız mı anlamadım ben her kelimesini satır satır okudum sindirdim kendi hatalarımı buldum...

Ben okudum ve beğendim jujum..çok doğru bilgiler ve insan bunları uygularsa sıkılmadan diyet yapar...

kaptanım işteyken bende keşke evde olsam sabah ebruyla pilates yapsam akşama kadar koşsam yürüsem derdimde öyle olmuyomuşşşşş evde kalınca anladm okudum kaptanım özellikle öğün atma kısmına iyi bi takıldm :):)
kızlar sinem yurdanur olayını bilenınız var mıydı?.......cesedi bulunmuşşşş((((((((((

bi kaç gündür senden alıorz hbrleri nolmus gene tugbiş

Son düzenleme:
dalin sen çocukları yataklarına koyup uyumalarını mı bekliyorsun? doğru olan kendi yataklarına koyup uyutmak ta sen ilk günden beri mi böyle uyumalarını sağlıyorsun peki 3 aylık minik bebeğini nasıl uyutuyorsun?

Ben okudum ve beğendim jujum..çok doğru bilgiler ve insan bunları uygularsa sıkılmadan diyet yapar...

ne bilim anacım dedim umursamadılarmı... halatalarımızı söylemiş kadın resmen

o dönem mügeyi cok izliodm annesi nasıl yalvarıyodu o emrahta ben yapmadım dedi durdu pislik arkadaşı iftira atmışta olabilir ben emrahn yaptgnada pek ınanmıorm oda ölmüş sonucta arkadası her turlu ıftırayı atabılır belkıde kendı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…