Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla canım ben bilirim o dediğini ... dukan yaptım 4 ay ve bıraktığımda okadar saldırdımki diğer besinlere... 4 ay uzak kaymışsın aşırı bi istek duyuyorsun haliyle... böyle gayet memnunum.. porsiyonlarımı küçültebilirim ilerleyen zaman diliminde...
evet denedim olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

ama şuan giymem mümkün değil...sebebi göbegım yanlardan portladı......bacaklarıma yapıstı.....daha vermem gereken kılolar var oldugunu gösterdi......

kız ne güzel sen şimdi daha bi şevklenirsin içine giricem die...

evet motivasyon acısından iyi oldu....ama şimdi giyemem pörtleyenler de erisin sonra......

rabişşşşşşşşşş,,,,,dalinnnnnnn,,,garfield,,,,,ukyooooo ve diğer ark lar nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ama şuan giymem mümkün değil...sebebi göbegım yanlardan portladı......bacaklarıma yapıstı.....daha vermem gereken kılolar var oldugunu gösterdi......

harika... süper olacak o pantolon sana azıcık daha kaldı...

Bana ne haller oluyor bilemiyorum kan tahlili yaptıracağım bir daha ki gidişime. inanılmaz bir uyku ve halsizlik hakim. uçuk desen kocaman oldu. akam bebeği uyuturken gene ben uyumuşum yanında eşim halletti süt hazırlama işini.. birazdan gene uyuyacağım. allah sonumu hayır etsin. normalde gece 9 da bile çay içsem uykum kaçar dün 10 da içmeye başladım 3 kupa genede fısss diye gitöişim. siz de var mı böyle bir sorun?

yok cnm bende yok......ilk günler oluyordu sonradan bünye alışınca geçti.....mutlaka doktora git...erteleme.....

Cok yoruluyorum? Acaba diyet yaptigim icin mi?
Dengeli besleniyorsaniz, beslenmeye bagli bir yorgunluk olmaz. Her diyet modeli,her besini tam olarak icermez dogal olarak. Yasiniza, gunluk aktivitenize, tercih ettiginiz besinlere gore mineral ve vitamin destegi yapilabilir. Yorgunlugunuzun nedeni, baska organik nedenlere de bagli olabilir. Bir doktora danismanizda yarar var.

EĞER SAĞLIKSIZ BİR DİYET YAPILIYORSA YORGUNLUK VE UYKU HALİ OLUR BÜNYEDE.. VUCUT KAYBETTİĞİ KALORİNİN ACISINI DİĞER FONKSİYONLARI KISITLAYARAK ÇIKARIR... SAĞLIKSIZ KİLO VERMEDE DURUM BUDUR VUCUT ISINMAYA AYIRDIĞI ENERJİYİ DÜŞÜRÜR VE KOLAY ÜŞÜR BÖYLE İNSANLAR. AYRICA UYKU HALİ OLUR ÇÜNKÜ UYKU MODUNDA DAHA AZ ENERJİ HARCANDIĞI İÇİN VUCUT EN AZ ENERJİ HARCANAN FAALİYETİ TERCİH EDER...

SENDEKİ DURUM BUNUNLAMI ALAKALI BİLMEM AMA İLAÇ TAKVİYESİ GEREKEBİLİR TAHLİL YAPTIRMANDA FAYDA VAR

herkesee merhaba kızlaaarrr nasılsınız bakemmm???

bu kot üzerimde bol durana kadar durmak yok yola devam.....

hatunlar bugün ne yıyeceksınız bakalım menüde neler gözüküyor........

diğer hatunlar nerede acep??????
aksama yemekte yalnızım uydurma bısıler yerım artıkk

canım bı kan degerlerıne baktır derım gecen yıl aynı seylerı yasadım her fırsatta uyuyordum acayıp yorgun hıssedıyodum kendımıı doktora gıttım kansızlık cıkmıstı...

ben geldimmmmmmmm tünaydınn tripkolik takımımcornim sormuşş nerdesiniz die hemen sölim uykudaydımmm

gecem gündüzüm karstı bnm gece ders çalışıorm o yuzden uyanmam 11i buluo snra kahvaltı ev işi derken bu saate anca gelebiliorm
ne gzl yararlı seyler paylaşılmış bugn jujum senın daha onceden cektgn kabızlıgın aynısını cekıorm su an ne denedysem 2 3 gun duzleıo snra eskıye donuo

mehmet özde insanmı ya ben o yaşa gelsem yataktan kalkamam heralde ne kdr dinc adam maşallah o adamın bi hareketi var her yerde onu anlatıo sandalyeye otruomus gbi çomelip kalkıorz iç bacak dış bacak her yere faydalıymıs bide karnımı cekerek otuurorz hep bide durakta otobs beklerken bile poponuzu sıkıp bırakın dıodu

ben ne gobekler grdum dalin düzelen senınkıde lafmı valla sen bi zayıfla nasıl gdıo o gobek bak sankı ebru şallı tuba buyukustun cagla sıkel ivana sert gobeklernımı gerdırdııı

dün akşam çok fenaydımm gzm döndü gdıp gelıp mutfak dolaplarını kurcaladm elimden ne aburcuburlar gectii nasıl bi irade gsterdimm bı bılsenızzz regl olcam bu aralar saldırılar basladı gene

corni yarın basvrcam sanıırm katplıge ıstenılen belgelerde mezunıyet belgesnın aslı komısyn baskanlıgnca onaylı ornegı fln dıo fotokobi cektrıp bıde komısynamı onaylatcam demek oluo bu acaba:26:

bak ne güzel olmuş bi de bacaktan geçmez diyodun

bu kot üzerimde bol durana kadar durmak yok yola devam.....

hatunlar bugün ne yıyeceksınız bakalım menüde neler gözüküyor........

diğer hatunlar nerede acep??????

ben öğleyin koşturdum bi ara midem kazındı sakız çiğnedim o da geçti şimdi bişeyler yemem lazım diye yoğurt yiyecem küçük bi kase
akşama da somon aldım onu yapacam fırında

canım sen bi kan tahlili yaptır kansızlık olabilir

rabişim hoşgeldin........

garfield nickinn hakkını verıyon cnm katipliğe ben daha basvurmadım inan hangı belegelr istenıyor ona bile bakmadım o kadar isteksizleştim.....bir bakayım neymiş o.....

Rabişimmm hoş geldin gülümmmmm

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyuyan güzell

.

8) Başvuru için gerekli belgeler:

a) Başvuru formu (Adalet komisyonları ve Bakanlığın internet sitesinden (EK–2) temin edilecektir),

b) Öğrenim belgesi (aslı veya komisyon başkanlığınca ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği),

c) KPSS-2012 sınav sonuç belgesi (aslı veya bilgisayar çıktısı ya da komisyon başkanlığınca onaylı örneği),

d) Bilgisayar veya daktilografi dersini başarıyla tamamladığını gösteren sertifika ya da yukarıda belirtilen okullardan mezun olduğuna dair belge,

e) Adayların eşlerinin iş durumlarına ilişkin dilekçe şeklinde beyan,

f) Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ayrıca, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğinin 12 nci maddesine uygun olarak doldurulacak Arşiv Araştırması Formunu ibraz etmek zorundadırlar (Adalet komisyonlarından temin edilecektir).

cnm sen mezunıyet belgenı al git .komisyon falan kafan karısmasın

rabişim hoşgeldin........

garfield nickinn hakkını verıyon cnm katipliğe ben daha basvurmadım inan hangı belegelr istenıyor ona bile bakmadım o kadar isteksizleştim.....bir bakayım neymiş o.....

Rabişimmm hoş geldin gülümmmmm

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyuyan güzell

.

hosbuldummmm canlaarrrr nasılsınızzzz???

öyle yapcam cnm artık isterlerse kabul etmesinler onlar kybeder

önümüzdeki hafta uçuk geçerse diş kontrolü var tekrar. o zaman ölçtürürüm. bu bebe cidden benden olamaz yaa.... gece 12 de uyu sabah 9 da kalk daha da öğle uykusuna yatma.. o uyusa da ben de uyusam diye gözünün içine bakıyorum yok anam yok.. fal taşı gibi... çok uyuz oldum. keşke benim annemde beni sallasa müzik dinletse süt içirse saçımı okşasa da uyusam...

burdayım hacıı deli gibi uyumusum yaa kalktım evı toparladım iş yaptım kahvaltı yaptım derken bu saat oldu ıstee

sınavda f klavye yokmuu??

var başta f klavye kullanıyordum ama sıkıldım ondan bende dedim q ya devam edeyim ben en iyisi.....bu kk benim için çok yararlı oldu ders çalışmasamda burda sürekli yazıyorum ya benim için faydalı oluyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…