Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızz büşraaa vala yerim seni ben yaaaa evin en küçüğü hep çok sevilir yaaa, iştee büşrammm ooo

.
Ay bende sizi yerimmmm canim bnmmm :)
evet denedim olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

ama şuan giymem mümkün değil...sebebi göbegım yanlardan portladı......bacaklarıma yapıstı.....daha vermem gereken kılolar var oldugunu gösterdi......
Anam cook sevndm tugba ablaaaa valla ck sevndm snin adinaaa

yani kaptanım biz nasıl hazrlıorzz bılsek bı
corni çorba gzlmıişşş bı ara bnde deneym

şimdi geldi aklıma bız takımca beraber oluoduk dmı regl

sporumu yaptım şimdi yemek yemeye gdıorm bıraz erken sanıırm ama acıkmıs bzmkıler:44:

valla akşama görecegız güzel mi değil mi? bu lahananın girdiği her yer kötü kokmak zorunda mı ya

bizim grup hazırlayınca ne oluyo jujum ne yapmak lazım bizler ne yapabilirz yardım olarak sana

valla takımın yapacağı bişi yok... tüm bildirimler bittikten sonra genel listeyi ve derecelendirmeyi ben yapacağım sadece olan bu... yıllar sonra ilk defa yapacağım umarım sorun yaşamam

Garffffffffffffffffff şevkat manyağı ne beeee, bende istiyorum beni deee yapppp hahahhahaha

.

hadi ordan. sadece beni yapacak timam mıııııı

valla akşama görecegız güzel mi değil mi? bu lahananın girdiği her yer kötü kokmak zorunda mı ya

benim lahana çorbam çok güzel kokuyordu ya.. dün döktüm iki kavanozu.. hala güzel kokuyordu. çorba yapmak istemiyorum ya ben de fobi oluştu resmen

Kız fıldır fıldır koşturuyor evin içinde. ben diyetimde bir kusur göremiyorum. geçen haftayı çorba ile geçtiğimden altüst olmuş olabilir ama genel menüm iyi. sizden de geçer not alıyorum çoğu zaman. aslında öğünlerim normal yanlarında ekmek yemiyorum öğle ve akşam.. sabahleyin de dikkatinizi çekti mi bilmem 5-6 gündür tahin pekmez yiyorum hep bu kansızlıktan şüphelendiğim için. Oyyy yaa. Hep nazar değdi. Ne zaman face e resim koysam hep başıma bir şey geliyor tesadüf mü bilemedim ki...

şu fotonu bi biz göremedik hatun

Garffffffffffffffffff şevkat manyağı ne beeee, bende istiyorum beni deee yapppp hahahhahaha

.

ben de burada herkesinkini görmedim ki,

sadece gamzeyi esrayı meltemi gördüm..

ne aysun, ne hasret, ne rabiş, ne ZES, ne ayşenur, ne şahnur, ne büşra, ne sevda

herkes koysun ben de koyarım bana ne

geçmiş olsun cnm zordur diş ağrısı allah kolaylık versin...

.

çok teşekkür ederim kaptanım benide aranıza aldığınız için..
.

.

lahananın çorbasını bende seviyorum eskiden knor un bi çorbası vardı lahanalı onu alıyordum ama msg olduğunu öğrenince knorlarda 2-3 senedir hiç almıyorum
canım benim dikkatimi çekti ama sen tatlı seviyorsun diye düşünmüştüm kansızlık için yiyorsan 1 yk pekmez veya siyah kuru üzüm ye canım

ne aysun, ne hasret, ne rabiş, ne ZES, ne ayşenur, ne şahnur, ne büşra, ne sevda

canım ben bi bakayım büyük boy yoksa yarın fotolardan birini eklerim akşama koca gene işyemeğinde olcak çocuklardan fırsat bulamam diye düşünüyom bu arada profilimdeki resim benim 5 sene önceki halim ben şimdi işten çıkıyorum iyi akşamlarrr

hımmmmm ben böyle kendımı şey gibi hissettim nasıl desem meraklı
ama yorumuna cevap vereyım......
yazdıgın isimlerden çogu hem gercek ismini söyledi hem de fotosunu koydu.....senin görmeme sebebin başlarda topiği çok az ziyaret etmenden kaynaklı olabilir veya da dıkkatınden kaçmış olabilir.....(ki büşranın fotoları hala profilinde)
sakın yanlış anlama burası devlet dairesi değil ..ya da ne bilim gebete ni sorgulamayacagız.....sadece daha samimi olma adına...hani kimle konusyoruz ben bilmek isterım sahsen....çünkü karsılıklı okurken kafamda canlandırıyorum....
yoksa kimse zorla bir şey yapmasın,zorla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.....

umarım yorumuma kırılmazsın bayagıdır bu muhabbet oluyor da içimden geçeni artık söylemek istedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…