- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.201
kızartmaaaaaa olmamışşşşşşşşşş
sevda kaçamak bir olur iki olur üç olur bu neeeeeeeeeee
Ay çok güldüm dalinin ikizi tıpkısının aynısı
bence ikizleri aynı yere bırak bebeğini de yanında götür. hem deniz görsün. hem küçük arabasında uyur kumsalda yanınızda. ben kız küçükken gitmiştim tam 6 aylıktı. hiç zorluk yaşamadım.
hııııımmmmmmmm temizlik detoksu yapılmış
bence akşama salata falan ekleseydin bana çok az geldi
kavurmadan kastın?
nohut ve mercimek aynı gün
bebeğim koydugun albümü neden siliyorsun o zaman.. siz hepiniz topluca benim gruptan çıkma ihtimalimin olduğu hafta mı koydunuz resimleri? hakkımı yedirmemmm.. foruma uğramamazlık hiiiiiiç yapmadım.. (o malum bir hafta dışında) her zaman cevap veremedim ama hep uğradım. aklım hep forumda oldu.. hakkımı yedirmem. zaten günümün 1 saat forum okumakla geçiyor. bir de son zamanlarda gözüm açılmadığı halde yapıyorum bunu.
Bunu yapaydın daha iyiydi bacım...ya da bunu
patates kızartması ve pılav gun ıcınde fazla ıkısınden 1 ını tercıh et hem nerde gorulmus duyulmus dıyette kızartma yendıgı yahu bısey desem kabahatlı olcam bız gobek yaglarını ertelım kurtulalım gobekten dıoz hanımefendı kızartma yemıss ye yede sıssın gobegın fırtlasın pantolonlardan kızartma kat-i suretle yok bıdaha gormek ıstemıyorum aslaaaaaaaaaaa
tahın pekmez canga kaymak yarım ekmege yakın ekmek yemıssın ve yarım tencere sarma kuzum sen yanlıs topıktesın şişttt huuuu burası kılo verenlerın topıgı kılo almak ısteyenler topıgı baska tarafta sen topıklerıkarıstırmısın.benıde yeseydın utanma cekınmegel benıde ye 45 dakıka elıptık yapacaksın sana az bıle.
tahınh pekmez yemısya baban gıbı guclumu olcan sen bakım.bu menuyle bıdaha gelme buraya kılo almak ısteyenlerın topıgıne yaz orası ıcın ornek bı menu
ıste ornek menu bu menudet bana det kızdım kendıme hakaten
ıste menu budur bakın bakın kızartmaları kaymakalrı goturenelr bakında utanın menunuzden
mercımek corbası ve kavurmalar ucu bır arada fazla cnm kavurma yaglı bı besın mercımek ıse karbonhıdratlı 1 deıl hemde 2 kavurma yemısın cesıt yapmısın mercımek corbasınıda dıyette yemeyın ya yemeyınnnnnn onun yerıne sebze corbası yıyın ha makarna yemısın ha mercımek farkı yokk
al bı mercımek daha ben bıtarafımı bosa yırtıyom mercımegın makarnadan bı farkı yok hadı sen onu yemıssın nohutu yemeseydın ıkısıde karbonhıdrat ama oldumu sımdııı
neyse ama guzel bı menu kurtarır yanı gıderı var
cornı ve sevda sızı cok pıs kınıyorum bugun
benı nıye kınıyon kız.......
cız yiyen ben degılım garfieldmenüleri karıstırdın herhal
demekkı senın olmadıgın o 1 hafta koyulmus resımler demekkı gozun hep forumda deılmıskı kacırmısın kikikikikiiki
tekrardan kaldırdım cunku esım durmasını ıstemedı herkes gorunce kaldırdım ama sneın ıcın koyarım gene ayıp ettın.
sımdı bı yolusuyomusuz burda
ay ne saftırıgım evet garfıymıs gerıye donup baktımda ayy bebegım gunahını aldım hakkını helal et bosu bosuna yedın fırcayıı
garfıye gelsın ozaman
ay ne saftırıgım evet garfıymıs gerıye donup baktımda ayy bebegım gunahını aldım hakkını helal et bosu bosuna yedın fırcayıı
garfıye gelsın ozaman
arada kaynadın zannımca... kefir çok güzel bir şey kıızzz neden beğenmiyorsun... ben bayılıyorum ekşi ekşi
Menümü yazmayı unutmuşum
sabah:
2 tk tahin 2 tk pekmez
1 dilim bugday ekmek
mantarlı yeşil soğanlı 2 yumurtalı omlet (kızımla kendime yapmıştım ama yemedi. ben yedim mecburen)
öğlen:
1 tabak fırında brokoli
1 soda
akşam:
1 tabak kıymalı karnıbahar
heralde 5 kaşık falan makarna tabak ortayaydı 3 kişi yedik. ben kaç kaşık yedim bilmiyorum. (günlerdir evdeydi çok canım çekiyordu ama dalinin yazısını okuyunca şu an çok tırsıyorum. ha mercimek ha makarna demiş. bir de ben karşısına makarna ile çıkıyorum)
bu arada ya ben yazmıyorum suyu ama unutuyorum hep. benim su sorunum yok her gün 2,5-3 litre içerim. ama spor dün yapmadım .. bugün yaparım
hehe heheheh.... sen hüürem oluyormuşsun ben şah sultan.. birbirimizin yüzüne sırıtıp arkasından pis pis küfür ediyormuşuz..
şimdi senin yüzünden corni de gidip kızartma yiyormuşş..
Corni bana cevap vermiyor. kız küstün mü gel barışak :92::92:
anadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr
anadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr
hehe heheheh.... sen hüürem oluyormuşsun ben şah sultan.. birbirimizin yüzüne sırıtıp arkasından pis pis küfür ediyormuşuz..
şimdi senin yüzünden corni de gidip kızartma yiyormuşş..
Corni bana cevap vermiyor. kız küstün mü gel barışak :92::92:
ızledım ve cok begendım hele o sarkıya bayılıyorum.
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
3 zeytin 1 çatal bal
ara öğün
1 elma
öğlen
1 baklava
1 un helvası
akşam
yeşil salata 4 kasık
yoğurt 3 4 kasık
kapuska 6 7 kaşık
suuuuuuuuuuuu
içiyorum
sppor
1 saat plates
birdeeve gelirken tranvaydan 3 durak önce indim yürüdüm nbbtten de çıkmıştım ama gözümü karartım indim yürüdüm
not baklava olmayablirdi ama oldu bi kere
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
3 zeytin 1 çatal bal
ara öğün
1 elma
öğlen
1 baklava
1 un helvası
akşam
yeşil salata 4 kasık
yoğurt 3 4 kasık
kapuska 6 7 kaşık
suuuuuuuuuuuu
içiyorum
sppor
1 saat plates
birdeeve gelirken tranvaydan 3 durak önce indim yürüdüm nbbtten de çıkmıştım ama gözümü karartım indim yürüdüm
evet sıra geldi menüme;
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam
öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir
ara:
1 greyfurt
akşam:
1 kase sebze çorbası
menüm
sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran
öğle
3 4 çatal patates kızartması
ara
yarım elma
akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata
45 dk koşu bandı
2.5 lt su
bence karatay yalan sölüyor...kıskanıyor herkesi kilo vermelerini istemiyor...
afiyet olsun tatlım
gamze kız dünden beri yediğin yeter birde büşrayımı yiyecen üstüneayy bak büşrada yiyomuş...
tamam da sen nerdesin.....
.
benim menüm de şöyle çok utanıyorum...
sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak
ara yok
öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek
ara:1 tane canga
akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerkendayanamadım...1 bardak ayran
su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam
dalin cezalandır beni hakettim cezayı
dalin şuan kendine eziyet etmekle mesgul cnm......ama sana dalini aratmayacagımza emın olabilirsin başlayalım öhöhöhöh......
oh ohhhhhh kahvaltıya bak beyaz ekmekler havada ucmus yetmemiş pekmez o da yetmemiş bir de üstüne kaymagı olsun demişsin..........hata 1
ooooo sabah beyaz ekmegı az yemıstın 1 bütün ekmege tamamlayım mı dedin......hata 2
ooooooooooooo araya bak sanki az yedık bir de canga ile kendini ödüllendirmişsin....hata 3
akşama bak anacım senın canın neler istememiş ki bugün...hanı insanın canı 1 tane ister de sen tencerenın dibini yalamıssın annem ya....
nasıl oldu mu dalin gibi
canım sıkkın aksam aksam neden kendımı bole mutsuz hıssedıyorum anlamadım ölcem heralde.aksama hurremın olusu bıle benı mutlu etmeye yetmıyo yoruldumda.tatıle gıdıcez ama cocukları goturmıcek olmamaızda canımı cok sıkıyo onları gotursem tatılım burnumdan gelır goturmesem canım sıkılır aklımkalır
bebegı yengeye kızımı halaya oglumuda babaneye bırakıcaz resmen dagıtıcaz cocukları 1 hafta ben onlarsız onlar bensız napcam ben sızce ne yapsam sızce gotursemmı yada bendemı gıtmesem.gotursemde onlarla ılgılenmekten yok uykualrı yok yemeklerı telasından tatılımden bısey anlamam goturmesem uzuluyorum ayrı kalmak koyuyo asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık napsamkı ?:26::26:
ortada bı menu yok ama ayıp olmasın yazayım bıseyler karalayayım
sabah kalsık kahvaltı 2 tanede cıcıbebe
ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma
2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve merdıvenlerden cop ındırme
ve bukadar
haa veeeeee temcerede et yemegım pısıyo gec mec ondan yıcem olur demı
evet kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
ogle
1 kase corba
ara
kahve
aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz
su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm
merhaba şekerlerrr
menümü hemen paylaşıyım yazıları okuyayımm... dünkü pideden sonra umarım ceza menüm iyidir
2 yumurta sarısı
1 havuç
1 tane ceviz
1 kase mercmek çorba
2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi
1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt
yatmadan süttt
bugün yürüyüş yapacağımmmmm
kahvaltı.
1 dl ekmek(buğday bitmişti beyaz yedim)
5 zeytin
1 haşlama yumurta
peynir çeşitleri
ara:
1 kivi
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
ara:
1 incir
akşam:
1 kase yoğrt
1 kase nohut yemeği
acı biber turşusu
suyumu az içtim
spor şimdilik yok
yok yok menülerin iyi bence.....bazen fazla gibi oluyor ama
JUJU nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gamze de yok piyasada yoksa sevda ile aynı seylerı yedınız de gelmeye mı korkuyon.....korkunun ecele faydası yok ona göre.....
canom gamze ıs gorusmesıne gıttı 8 de falan gelırım dedı dua edelım onun ıcın hayırlısı neyse o olsun
aaaaa öle mi hadi bakım hayırlı haberlerle gelir inşallah......
arada kaynadın zannımca... kefir çok güzel bir şey kıızzz neden beğenmiyorsun... ben bayılıyorum ekşi ekşi
Menümü yazmayı unutmuşum
sabah:
2 tk tahin 2 tk pekmez
1 dilim bugday ekmek
mantarlı yeşil soğanlı 2 yumurtalı omlet (kızımla kendime yapmıştım ama yemedi. ben yedim mecburen)
öğlen:
1 tabak fırında brokoli
1 soda
akşam:
1 tabak kıymalı karnıbahar
heralde 5 kaşık falan makarna tabak ortayaydı 3 kişi yedik. ben kaç kaşık yedim bilmiyorum. (günlerdir evdeydi çok canım çekiyordu ama dalinin yazısını okuyunca şu an çok tırsıyorum. ha mercimek ha makarna demiş. bir de ben karşısına makarna ile çıkıyorum)
bu arada ya ben yazmıyorum suyu ama unutuyorum hep. benim su sorunum yok her gün 2,5-3 litre içerim. ama spor dün yapmadım .. bugün yaparım
dalincim. ben günlerdir tahin-pekmez yiyorum kansız olduğumu düşündüğüm için. kimse de bir şey demeyince yemeye devam ettim..
neden kızdın anaamadım :26:
Senin menüleri takipteyim, iyi yolda gidiyorsunSabah krallar gibi, öğlen asil, akşam fakir hahahhahaha
Keşke ekmeğin diyete uygun ekmek olaymış, tost ekmeklerinin çok kalorili olduğunu duymuştum balım..:26::26: Aslında normal menü ama mesela 3 çatal patatesten aldığın kaloriyi bir koca kase salatadan alarak daha çok doyabilirdin
Şimdi evdeyim canım, az sonra sana gelirimkociş yok benim :26::26:
Boşanıp semerini yiyeydin yavruuu hahahah
Selamun aleyküm dalin 2süppersinnn
dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaa inan olmaz, o kadar yemişsin daha ne yiyecenn ayıp amaaa
Bacım bir arasını bul yahuuazıcık yemişsinnn
ÖRNEK MENÜ
Tatlım geldim canım geldimm
Çok teşekkürler kızlar, bir sigorta ofisi..orada duran bayan rahatsızmış, işten ayrılıcakmış ama saha işide olabiliyormuş.Ben sahayı kabul etmedim şimdilik..Eğer olursa ofis olucak..Cuma'ya belli olucak..olma olasılığı yüksek gibi, hayırlısı inşaallah..Yani yana yakıla bayılmıyorum ama olursa iyi olur gibi, üstelik sizlerden de ayrı kalmayacağım gibii
Yine söylüyorum arkadaşım, menülerin formunu koruma menüsü gibi, diye düşünüyorum ben..yani sanki diyet için minnacık fazla gibi tatlım :26::26::26:
Bir saattir yazdıklarımı paylaşamıyorum, acaba ne oluyor dedim :44::44: meğer 150 grafikmiş sınır 151 yapmışım hahahhahaha töbe yarabbim
.
en gzlini yapysn cnmbende boleyım ıste ıcımdekı neyse dılımdekı de o arkadan konusmak fesatlık bılmem hıc ıcımde dısımda bırdır.kalbımdekıde dılımdedır.
dogru dıyon valla hayat paylastıkca guzel
artık cok gec 30 dk daha yaptm geldimsıkıntı yapma ya zaten derslere hakımsın.....
abartma sporu sende...cezasını sonradan cekersın.....bugünlük yeter sporun.....çok istiyorsun call gibi minder hareketlerı yap.....
dalinciğim yarınki menümü sana adıyorum gör bak menumu okuyunca sasırcaksın acaba bnm menummu dıyepatates kızartması ve pılav gun ıcınde fazla ıkısınden 1 ını tercıh et hem nerde gorulmus duyulmus dıyette kızartma yendıgı yahu bısey desem kabahatlı olcam bız gobek yaglarını ertelım kurtulalım gobekten dıoz hanımefendı kızartma yemıss ye yede sıssın gobegın fırtlasın pantolonlardan kızartma kat-i suretle yok bıdaha gormek ıstemıyorum aslaaaaaaaaaaa
corniyi siper ettım kendımekızartma yedıgın ıcın o kızartma olmasaydı guzeldı menun pılav neyse ben yemıom ama yıyene saygım var
ama kızartma olmaz dıyette olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
3 zeytin 1 çatal bal
ara öğün
1 elma
öğlen
1 baklava
1 un helvası
akşam
yeşil salata 4 kasık
yoğurt 3 4 kasık
kapuska 6 7 kaşık
suuuuuuuuuuuu
içiyorum
sppor
1 saat plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?