Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

demekkı senın olmadıgın o 1 hafta koyulmus resımler demekkı gozun hep forumda deılmıskı kacırmısın kikikikikiiki
tekrardan kaldırdım cunku esım durmasını ıstemedı herkes gorunce kaldırdım ama sneın ıcın koyarım gene ayıp ettın.
sımdı bı yolusuyomusuz burda

tesekkurler efemmmm

benı nıye kınıyon kız.......

arada kaynadın zannımca... kefir çok güzel bir şey kıızzz neden beğenmiyorsun... ben bayılıyorum ekşi ekşi

Menümü yazmayı unutmuşum

sabah:
2 tk tahin 2 tk pekmez
1 dilim bugday ekmek
mantarlı yeşil soğanlı 2 yumurtalı omlet (kızımla kendime yapmıştım ama yemedi. ben yedim mecburen)

öğlen:
1 tabak fırında brokoli
1 soda

akşam:
1 tabak kıymalı karnıbahar
heralde 5 kaşık falan makarna tabak ortayaydı 3 kişi yedik. ben kaç kaşık yedim bilmiyorum. (günlerdir evdeydi çok canım çekiyordu ama dalinin yazısını okuyunca şu an çok tırsıyorum. ha mercimek ha makarna demiş. bir de ben karşısına makarna ile çıkıyorum)

bu arada ya ben yazmıyorum suyu ama unutuyorum hep. benim su sorunum yok her gün 2,5-3 litre içerim. ama spor dün yapmadım .. bugün yaparım

hehe heheheh.... sen hüürem oluyormuşsun ben şah sultan.. birbirimizin yüzüne sırıtıp arkasından pis pis küfür ediyormuşuz..

ay ne saftırıgım evet garfıymıs gerıye donup baktımda ayy bebegım gunahını aldım hakkını helal et bosu bosuna yedın fırcayıı

garfıye gelsın ozaman

şimdi senin yüzünden corni de gidip kızartma yiyormuşş..

Corni bana cevap vermiyor. kız küstün mü gel barışak :92::92:

sımdı ben bu hatunu bızım arka odaya sokup kapıyıda kıtleyıp agzını burnunu kırmazmıyım

tahınle pekmezle beslemıs bugun kendını afferım sanaa yetmemıs ustunede makarna yemıs evet yanlıs duymadınız makarna ne kadar yedıgınıde bılmedıgıne gore bayagı yemıs
ya anlamıyorum makarna yenırmı tahın pekmez yenırmı ya sız kılo almak ısteyenelr topıgıne neden gıtmıyonuz yada topıklerı karıstırdınız bence.barı bı gun bı kacamak yapınca orda dur ıkıncısını yapma tahın pekmez ne kdar kalorılı haberın varmı 1 tabak bolonez soslu makarna 700 kalorı haberın varmı hıcmı laf dınlemıcenız su kızartmaları makrenoları pekmezlerı yıyenler sıze seslenıyorum cuma gunu sakın ayy 100 grm vermısım nıye bole oldu vs dıye aglamayın karsımda
7 gun dıyet yapıldıgını hesap edersek 6 gun tatlı karbon bılmem ne yenmez 1 gun yersın ne ıstıyosan abartmadan azar azar sız hergun yıyonuz anacım ben ne yapayımj

yok yemez o bız anlastık onla garfının fedaısı gıbı oldu kuzummm

ama unutmakı hurrem kazanıyo herzaman olan rakıplerıne oluyo

sabah

1 dilim ekmek
1 bardak süt
3 zeytin 1 çatal bal

ara öğün
1 elma

öğlen

1 baklava
1 un helvası

akşam

yeşil salata 4 kasık
yoğurt 3 4 kasık
kapuska 6 7 kaşık

suuuuuuuuuuuu

içiyorum

sppor

1 saat plates
birdeeve gelirken tranvaydan 3 durak önce indim yürüdüm nbbtten de çıkmıştım ama gözümü karartım indim yürüdüm

not baklava olmayablirdi ama oldu bi kere

anadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr

şu reklam şimdi hatırladım......eşim çok begendı ben tam ızleyemedım

kız yok tv ızlıyorum bu yorumu da yenı gördüm

Son düzenleme:

buyruhn burdan yakın baklava yemız yetmemıs un helvası yemıs yetmedıyse tabaklarıda yeseydın be tatlım yahu sız dıyet yaptıgınıza emınmısınız once bu soruyu sor kendıne ben dıyet yapıommu yapıom ee bunalrı yedıysem var bu ıste bı celıskı

yapmayınya bugun hemen hemen hepınız cozutmusunuz seyını cıkarmısınız bır dılımm baklava 250 kalorı bır tane un helvası 250-300 kalorı degdımı karnını doyurdumu yedınde ne oldu rahatladınmı ne gectı elıne.aldıgın kalorıyle kaldın 1 dılım baklavayı erıtmek ıcın 1 saat kosman gerekıo sen 3 durak once ınıcene tramvayı sırtına alıp gıdecegı yere kadar goturseydın anca keserdı senıde kınadım bugun

baklavanın acısı pis cıkmış

dalincim. ben günlerdir tahin-pekmez yiyorum kansız olduğumu düşündüğüm için. kimse de bir şey demeyince yemeye devam ettim..

Senin menüleri takipteyim, iyi yolda gidiyorsun Sabah krallar gibi, öğlen asil, akşam fakir hahahhahaha

Keşke ekmeğin diyete uygun ekmek olaymış, tost ekmeklerinin çok kalorili olduğunu duymuştum balım..:26::26: Aslında normal menü ama mesela 3 çatal patatesten aldığın kaloriyi bir koca kase salatadan alarak daha çok doyabilirdin

tamam da sen nerdesin.....

.

Şimdi evdeyim canım, az sonra sana gelirim kociş yok benim :26::26:

Boşanıp semerini yiyeydin yavruuu hahahah

Selamun aleyküm dalin 2 süppersinnn

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaa inan olmaz, o kadar yemişsin daha ne yiyecenn ayıp amaaa

evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz

su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm

Bacım bir arasını bul yahuu azıcık yemişsinnn

ÖRNEK MENÜ

Tatlım geldim canım geldimm

canom gamze ıs gorusmesıne gıttı 8 de falan gelırım dedı dua edelım onun ıcın hayırlısı neyse o olsun

aaaaa öle mi hadi bakım hayırlı haberlerle gelir inşallah......

Çok teşekkürler kızlar, bir sigorta ofisi..orada duran bayan rahatsızmış, işten ayrılıcakmış ama saha işide olabiliyormuş.Ben sahayı kabul etmedim şimdilik..Eğer olursa ofis olucak..Cuma'ya belli olucak..olma olasılığı yüksek gibi, hayırlısı inşaallah..Yani yana yakıla bayılmıyorum ama olursa iyi olur gibi, üstelik sizlerden de ayrı kalmayacağım gibii

Yine söylüyorum arkadaşım, menülerin formunu koruma menüsü gibi, diye düşünüyorum ben..yani sanki diyet için minnacık fazla gibi tatlım :26::26::26:

Bir saattir yazdıklarımı paylaşamıyorum, acaba ne oluyor dedim :44::44: meğer 150 grafikmiş sınır 151 yapmışım hahahhahaha töbe yarabbim

.

dalincim. ben günlerdir tahin-pekmez yiyorum kansız olduğumu düşündüğüm için. kimse de bir şey demeyince yemeye devam ettim..

neden kızdın anaamadım :26:

bende boleyım ıste ıcımdekı neyse dılımdekı de o arkadan konusmak fesatlık bılmem hıc ıcımde dısımda bırdır.kalbımdekıde dılımdedır.

dogru dıyon valla hayat paylastıkca guzel
en gzlini yapysn cnm
sıkıntı yapma ya zaten derslere hakımsın.....

abartma sporu sende... cezasını sonradan cekersın.....bugünlük yeter sporun.....çok istiyorsun call gibi minder hareketlerı yap.....
artık cok gec 30 dk daha yaptm geldim
dalinciğim yarınki menümü sana adıyorum gör bak menumu okuyunca sasırcaksın acaba bnm menummu dıye
kızartma yedıgın ıcın o kızartma olmasaydı guzeldı menun pılav neyse ben yemıom ama yıyene saygım var
ama kızartma olmaz dıyette olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
corniyi siper ettım kendıme

sen varya bittin bittin ben 3 4 çatal kızartma yedımde valla aysun begendı bı şamarıda yedım azarıda yedım hele sen baklavayla kesın bittinnn

amma hakkaten cok olmus sımdı objektıf olmam lazım koruyamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…