Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzeeeeeeeee hosgeldın bebem ne oldu ne yaptın anlat cabuk

Tatlım iyi geçti gibii, Cuma'ya belli olucak, inşaallah hayırlısı olur gülüm hakkımızda..güzel ve temiz bir ofisti iş zaten çok zevkli, tek mesele patronlar..bakalım onlar iyi insanlar mı :26::26: bu olasılığın olumlu olması çok zor biliyorum

.

Ben br un helvasını merak ettim ''bir'' derken :44::44:

.

koruma tabı neyını korıcan koruncak halımı var

hadı bakalım gorcez yarınkı menunu sabırsızlıkla beklemedeyım :) ya sorma cornısım garfının fedaısı gıbı oldu :2:

ayşenur varya yediğim fırçalarla beni perişan ettin anam nerden yedim kalayladın vallahi beni baklavamı yedim onu beni yedi vay anam vayyyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aaaaaaaa tost ekmegnde ne varkı fzla kalorili acep:26:
Allah o patatesın belasını versn bıda yakınından gecmem

kızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın

hayrlısı olsn cnm
hım patron deynce durup bı dusunmek lazm

Tatlım sırf yağ o ekmekler diye biliyorum gülüm..

.
kalanları kardesıme kakalaym o zaman

benden yana sorun yok cnm hem bak yarn az yıcm bole gzl seylere vesıle oluo yrumlarn

ayşenur varya yediğim fırçalarla beni perişan ettin anam nerden yedim kalayladın vallahi beni baklavamı yedim onu beni yedi vay anam vayyyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
az bıle dedım hıh
aaaaaaaa tost ekmegnde ne varkı fzla kalorili acep:26:
Allah o patatesın belasını versn bıda yakınından gecmem
bak senn bıde patatese bela okuyo sankı geldı yanına patates soyundu dokundu attı kendını kızgın tavanın ateslı yagına kızarttı kendınıde zorla gırdı azına patatesın ne sucu var
Tatlımmmm, ölücem mi ne, kötüyüm demişsin yaaaa :26::26::26: üzüldüm ve kızdım sanaa..deme öyle demeee..fatmagül üzülür hahahhaha

.

benden yana sıkıntı yokkk

Ayyyy ben menümü unuttummm

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 k.k. peynir

Ara: 3 kayısı
1 kuru incir
1 ceviz

Öğle: Yarım porsiyon fırında mücver (azıcık yağlı)
3 yemek keşığı bakla, üzerine 1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara: 2 badem, 2 ceviz, 2 kaju

Akşam: 1 porsiyon ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 dilim k. ekmeği

Ara: 2 kayısı, 1 kuru incir

Su: içiyorum

Spor: 1 saat yürüyüş

Not: hala regl olamadım, Cuma'ya ayvayı yedim :18::18::18:

annamm yeteri kadar azar yyemişin ama o makarna akşam saatinde ne işivar midende

anadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr
bayıldımmmmmmmmmmharika olmuş..
baklava olmayaydı iyiydi

hayırlısı olsun cnmmm inşa mutlu huzurlu olacağın bir iştir..
hakkaten müdür patron çok önemli ne çekiyorum ben onlardan
ahh ahh neyse hiç açmayayım..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tatlım

kızmak ne demek bayılıyorummmmmmmmmmm...
kır dök parçala kız bize sen

Saat 21:30 gibi callen yapılıcak....

Aminnn canımm, çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…