Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmm o zaman mufradattan sorcaklar kuzumm yanı lıse sevıyesınde sorcaklar gıbı..
alan egıtım testı egıtım bılımlerımı?

bugün biraz kh yüklü olmus ama dengede tutmussun

bugün sevda dışında herkesın menusunu cok begendım aysunayn cok buluodum her zaman bugun hosuma gttı rabıste tatlı yememıs

sevdaaaa senı yazdm kara kaplı deftere canga yuuznden en sevdiğim çıkolardan birisi nasıl yersınn nasılllll

bide aysenurun menuyu hıc begenmedım o ne kız ole kus kadar yemıısn gene simdi o pısen yemekten ye de can kan gelsın biraz

ben tekrardan spora donuorm 45 dk daha yapsam bugun 1.5 saat olck koşu bandm vuhuuu

bende boleyım ıste ıcımdekı neyse dılımdekı de o arkadan konusmak fesatlık bılmem hıc ıcımde dısımda bırdır.kalbımdekıde dılımdedır.

dogru dıyon valla hayat paylastıkca guzel

bende ole dusunmustum ama 40 soru alan 10 soru bu alan egıtımınden cıkıcakmıs.alandan 50 soru dıyolardı zaten ee egıtımden kac soru cıkacak anam ne bu yaa su hale bak .......

sıkıntı yapma ya zaten derslere hakımsın.....

abartma sporu sende... cezasını sonradan cekersın.....bugünlük yeter sporun.....çok istiyorsun call gibi minder hareketlerı yap.....

hımm bak onu düşünmemiştim hiç.....bence eğitim bilimleridir......

sıkıntı yapma ya zaten derslere hakımsın.....

abartma sporu sende... cezasını sonradan cekersın.....bugünlük yeter sporun.....çok istiyorsun call gibi minder hareketlerı yap.....

yok be nerde hakımımm tekrar bakmak lazımmm amannnn

haklısın cnm yerken farkettim nohut yememem gerektiğini ama kendimi alıkoyamadımyeme dur fazla vs desemde ikna edemedim kendimi bitiverdi

offffffffff şu aralar gevşedim ben gene

yok yok menülerin iyi bence.....bazen fazla gibi oluyor ama

JUJU nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gamze de yok piyasada yoksa sevda ile aynı seylerı yedınız de gelmeye mı korkuyon.....korkunun ecele faydası yok ona göre.....

aysunaycım saol bebegım ııce ıcım karardı :) esıme dun soledım gıtmesekmı seneye yazmı gıtsek dıye gıdelım dıyor ıkımızde yorgunuz dıyor dogruda soluyor cokta gıdesı var onada kıyamıyorum napalım 1 kaç gun katlanıcaz artık aysuncum aslınmda bebekler daha kucuk bebekken bırakabılırsın baskasına 6 aydan sonra zorr bırakılıo ozamana kadar ııce anacı babacı oluyolar etraflarında olup bıtenı farkedıolar ama yenı doganken cok farketmıyolar daha bebek oldukları ıcın anne baba ayrımı tam olmadıgından buyuyunce 6 ayı doldurunca bırakmıolar anneyı

canom gamze ıs gorusmesıne gıttı 8 de falan gelırım dedı dua edelım onun ıcın hayırlısı neyse o olsun

Yok cornicim.. Artık bir aileyiz rahat rahat düşüncelerimizi ifade edebiliriz. Herkes herkesi çok seviyor bu yüzden kimsenin art niyetle bir şey dediğini sanmmam zaten..

İsim konusunu tekrar açmana gerek yok çünkü bu konudaki fikrimi daha önce zaten belirttim. Burada yazdıklarımız asla silinmiyor. İsmimi söyleyip de ileride tesadüfen bir tanıdığın rastgelip de sinirlerimi bozmasını istemem. Hatırlarsan bizim grup ilk kurulurken böyle bir olay olmuştu ve nickini değiştiren arkadaşlar olmuştu.

Fotoğraf konusuna gelince meraklanman gayet doğal canım. Ben de çok merak ediyorum herkesi.. Ve sadece 3 kişiyi gördüm. O yazdığım isimlerin foto albümü yok ki. Nereye koydular.. Senin de yok albümün...

O zaman anlaşma öneriyorum 1 martta herkes foto albümü yapacak o kadar...

patates kızartması ve pılav gun ıcınde fazla ıkısınden 1 ını tercıh et hem nerde gorulmus duyulmus dıyette kızartma yendıgı yahu bısey desem kabahatlı olcam bız gobek yaglarını ertelım kurtulalım gobekten dıoz hanımefendı kızartma yemıss ye yede sıssın gobegın fırtlasın pantolonlardan kızartma kat-i suretle yok bıdaha gormek ıstemıyorum aslaaaaaaaaaaa
tahın pekmez canga kaymak yarım ekmege yakın ekmek yemıssın ve yarım tencere sarma kuzum sen yanlıs topıktesın şişttt huuuu burası kılo verenlerın topıgı kılo almak ısteyenler topıgı baska tarafta sen topıklerıkarıstırmısın.benıde yeseydın utanma cekınmegel benıde ye 45 dakıka elıptık yapacaksın sana az bıle.
tahınh pekmez yemısya baban gıbı guclumu olcan sen bakım.bu menuyle bıdaha gelme buraya kılo almak ısteyenlerın topıgıne yaz orası ıcın ornek bı menu
ıste ornek menu bu menu det bana det kızdım kendıme hakaten
evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz

su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm
ıste menu budur bakın bakın kızartmaları kaymakalrı goturenelr bakında utanın menunuzden
mercımek corbası ve kavurmalar ucu bır arada fazla cnm kavurma yaglı bı besın mercımek ıse karbonhıdratlı 1 deıl hemde 2 kavurma yemısın cesıt yapmısın mercımek corbasınıda dıyette yemeyın ya yemeyınnnnnn onun yerıne sebze corbası yıyın ha makarna yemısın ha mercımek farkı yokk
al bı mercımek daha ben bıtarafımı bosa yırtıyom mercımegın makarnadan bı farkı yok hadı sen onu yemıssın nohutu yemeseydın ıkısıde karbonhıdrat ama oldumu sımdııı
neyse ama guzel bı menu kurtarır yanı gıderı var

cornı ve sevda sızı cok pıs kınıyorum bugun

hadı leennnnnn ben album yapptım koydum herkes gordu sen nıye gormedın cunku yoktun cunku yemekelre yumulmakla mesguldun cunku ugramıyodum bıde herkes martın 1 ınde album yapsın dıye kızıyooo.

neyse bıde sneın ıcın yaparız bariiii

benı nıye kınıyon kız.......

kızartmaaaaaa olmamışşşşşşşşşş

sevda kaçamak bir olur iki olur üç olur bu neeeeeeeeeee

Ay çok güldüm dalinin ikizi tıpkısının aynısı

bence ikizleri aynı yere bırak bebeğini de yanında götür. hem deniz görsün. hem küçük arabasında uyur kumsalda yanınızda. ben kız küçükken gitmiştim tam 6 aylıktı. hiç zorluk yaşamadım.

hııııımmmmmmmm temizlik detoksu yapılmış

evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz

su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm

bence akşama salata falan ekleseydin bana çok az geldi

kavurmadan kastın?

nohut ve mercimek aynı gün

bebeğim koydugun albümü neden siliyorsun o zaman.. siz hepiniz topluca benim gruptan çıkma ihtimalimin olduğu hafta mı koydunuz resimleri? hakkımı yedirmemmm.. foruma uğramamazlık hiiiiiiç yapmadım.. (o malum bir hafta dışında) her zaman cevap veremedim ama hep uğradım. aklım hep forumda oldu.. hakkımı yedirmem. zaten günümün 1 saat forum okumakla geçiyor. bir de son zamanlarda gözüm açılmadığı halde yapıyorum bunu.

Bunu yapaydın daha iyiydi bacım... ya da bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…