Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun arkadaşım ya Allah korumuş

benim menümü yorumlamamışsın juju

sen ne yedin meraktayız

Son düzenleme:
hımmmmm normalde güzel ,sağlıklı bir menü ama diyet için bırazcık fazla olmus büşüm.....

Akşam sanki minnacık fazla :44::44::44:

oh beee dalin beni bugun fırçalamadı canımsın tgba abla ve gamze ablaaa aynen bgun bnde hıc memnun degılım yanı her zmnkınden fazla oldu ama ilaç içeceksin hastasın dıyen yemek yedırdı bugun.

Yaaa sevda hanım sen beni terkedip gidersen böyle olur
Bir daha olmasın kuzum

P.S.: 13. Takımdan Nihal ben canlarım hepinize selamlarrr
hoşgeldin

geçmiş olsun dalinnn..:26:.

cornella cnm sıcacık bi süt iç çok acıkınca ben öyle yapıyorum gçiyo

mümkün değil içemem..... ben hafta içi akşamdan sonra bir şey yemıyorum

len dediğine bak şunun ya 1 saattir napıyon sen aklın yemekte degıld ki tencerede olsun
ya ne bılım tıngır mıngır pısıo sanıom bn
bnde anlamadım kndıme sasıorum ınan
Benim takımda da yazdım arkadaşlar az yoğurt çok su ile ayran yapıyorum 2 ltlik sürahide sonra acıktıkça içiyorum baya iyi geliyor:)

dırık ayran ıcemmkı hıc ama denıcem bunu cok saol

aysunayy

canım menün her zamanki gibi gayet güzeldi... sorunsuz bir gün olmuş yani

arkanızdan koşturuyorum nerde olcam oku oku bitmedi dalinin geldiği nası belli yetişemiyom hala 3 sayfa gerideyim..daha menümü bile yazamadım

chentiq

bence menün normal kuzum niye okadar laf ettiler anlamadım :)

anadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr

evetttt izledim ve ağladım gözlerimden yaş aktı.... bende böyleyim işte o çoşku ağlatttı beni

ukyo

yok kuzum bugün ağzınla kuş tutsan kimse menünü beğenmez... öğlen yediğin baklava ve un helvasını at süper menü ama öğlen mahvetmişsin tüm günü katletmişsin ... zati diyen demiş sana ben ne diyim bilemedim

menüü yazayım biraz yorgun gibiyim çıkacak bayanlar ilerleyen saatlerde şu yandaki simgedeki gibi olursam gene gelirim:
sabah:
yarım elma
çeyrek muz
öğle
1 tabak etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
8 tane acı biber turşusu
ara:
10 fındık
akşam:
kahvaltılık az yedim ama 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim hatta yarım bile olabilir ucu koparılmıştı
ara
1 portakal
1 saat callenimide yaptım
ama tatlı isteğim büyüdükçe büyüyor koca bir çığ oldu altında kalmamak için direniyorum

güzelll

Gamze_M

sabah güzel..
ara güzel
öğlen güzel
ara güzel
akşam güzel
ara güzel...

başlı başına baktığında aslında güzel... dalin kızmış niye kızdı çereze dedim haklı... bütün aralarında çerez yemişsin buda doğru değil.. birinde yiyorsan diğerinde yeme kuzum... ayrıca sen stres yaparsan artı çıkıcam diye merak etme beyninde ona gçre seni artı çıkarır...

sahıyaa busra ve juju nerde

allahımmmm öldüm bittim belim ağrıdı len oku oku yaz yaz yaz .... herif maçı bitirdi çamaşırları katlıyo ben bilgisayar başındayım hala....

napıyorsun sen dedi .. dedim 14 kadının menüsünü okumak yorumlamak kolaymı anca işte...
ne dese beğenirsiniz
kendine hayrın yok bari onları zehirleme... yok anam yok bu adam inanmıyo kilo vereceğime.. ama gösteririm ben ona

busramnmn

aferim kız gayet güzel beslenmişsin kaçamak yok abartı yok

en büyük başkan bizin başkkan yomu yahu nredesin nerede başkannnnnnnnnnn

valla şimdi menümüde yazar giderim ne bu ya oku oku anam ağladı valla açıktım kalkıp yoğurt yicem ona bile gidemedim

Yoksa jujum dün akşamdan bize kızgın ve protestomu ediyor acaba :44::44:

yok o olay sabah kapadı... bizim takımda küslükler bir öğün geçince bitiyo....

aman aman kimler gelmiş başkanım gelmiş nerelerdesn en güzel başkannnnnnnnnnnn

geldi gelmesine de daha menüsü yok ortada korkuyomda yazmaya anam sona kala dona kalır herkes hıncını benden çıkarır şimdi

kız dalin anam senin eve kamera koysak dizi film olursun valla olaysız günün olmuyo ... az daha ev gidiyodu...

benim menümü yorumlamamışsın juju

sen ne yedin meraktayız
sayfa sayfa okuyup yorum yazdım anam napim yoksa yetişemiyorum

anaaam dalin bugun bıkere daha korktum senden ay ama ıyıkı varsın be boyle kızıyosun falan egleniom ben bu orjinal laflarınla şimdi eğleniyorum dedim diye de bana da kızma heee ama cok tatlısın kılo alma topiğinde mi sandnız kendnızı dıyor ahahah

haaayıır ben mutlu oluyorum valla sorumluluk hıssedıyorum bı ocakbasına gıttım dıye 2 hafta beynımı yedın hıc unutmaaaam ondan snra dıkkat etmeye calışıyorumm tenk yuu canıııım
büşracım iileştinmi kuzu dalin denkaç yutar senide

belli olmuyor abla ya bı ıyı bı kotuyum bogazım kötüü öksürüyorum sureklı

gamzeee abla bu arada işin inşallah oluuur tabi hayırlıysa olsuun süphaneke dinimiz amin

sabah

2 dilim ekmek arası labne

ara

3 yulaflı bisküvi

öğlen

çorba
ıspanak
yoğurt
1/2 makarna

ara

10 antep fıstığı

akşam

mercimek çorbası bi kase ...

başkada bişi yemedim ama acıktım yoğurt yicem bi tabak...

bu arada callen yaptım 2. günümdü... ilk güne oranla daha bi hissettim etkisini ama hala tam yapamıyorum sanırım hareketleri... bazı hareketleri tamamlayamıyorum mesela... karın hareketlerinde tüm vucudum tütredi anam kaslarım nası geçşekmiş... ve hala karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutamıyorum .. alışıcak zamanla 2. günden izlenimler böle

hımmm güzelmiş.....begendm

hepinizi öpüyorum bençamaşır asacam daha bayyyyyyyyyyyyyyy böyle resimdeki gibi kızım olsa hayırlısıyla

sabah 2 dılım ekmek fazla ama hadı ona ok dedım
ogle mercımek corbası ve mkrna aynı menude benı delı ettı 10 antep fıstıgıda fazla 5 tane neyıne yetmıyodu sankı

hem ne bu makarna cılgınlıgı ya sız ınsanı delı edersınız vallahı yumulun makarnalara yumulunnefes almadan yıyın de sısın herkesde bı makarna ya yemeyın sunu ya yemeyın sen sen bıd ekaptan olcan ornek olcan kaptan yerse bunu herkes yer.sen yersen herkes yer meltemmmmmmmmm

Vala aynen bu durmdayımm

len dur dellenme öğlen mercimek çorbası değildiki... neydi bende hatırlmıyorum ama yarım bıraktığımı biliyom...iş yerinde ne çıkarsa onu yiyim kuzum...

makarnayı ıspanağın yanına aldım 2-3 yk bişi di zati ayrıca öğlen olduğundan sorun görmedim ... yemek sonrası bahçede yürüdüm çünkü...

ayrıcaaaa ben kh tamamen kesilmesi taraftarı değilim be güzelim azaltılabilir 2-3 yk ve öğlen yeniyosa bence zararı olmaz...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…