- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.281
ımdaaaaaaaaaat havaya ucuyodukk evı gaz sardı mutfaga gırmez olaydımmmmmmmmm tencere tasmıs ve 1 saattır ates sonuk bı vazıyette gaz kacıomus burnuma gaz kokusu geldı mutfaga bı gırdım nefes alamadımmmm abbooo basıma gelmeyen kalmıo kendımı okutcam sole enıne boyuna coluk cocuk ucacaz havaya:18::18::18::18::18::18:
cornella
canım menün normaldi bi sorun görmedim ben abartı...
garfield06
sabah iyi ama öğlen 2-3 çatal patates kızartması yerine tıka basa sebze yeseydin keşke..
Sevda_M
sabah ilk öğün onun için bişi demiyorum yediklerine
öğlen güzel
akşamda da güzel ama o aradaki canga olmadı kuzum niye yedin bak ilk haftan olcak bizde ayıp valla erit hemen onu...
dalin26
kız doğruyu söle sen nasıl bir türsün neyle besleniyon... gelecekten ışınlandında yemek yerine hap mı içiyon... damardan mı alıyon nasıl bir bünye arkadaş anlamadım 3çocuk spor temizlik koşturmaca ama yakıt namına gr lokma yok... yok yok yok ben senin bünyeyi anlamadım gittii
rabyas
canım fena değil senin menünde artık abartı didiklemiyorum ufak hataları görmezden gelicem.
birsen-deniz
evet güzel bir ceza günü olmuş canım aç kalmadan sama az kalorili beslenmişsin...
bende cok acım yemek yalan olcak ııce gec oluyoo napsam ne yesem ben yaaaaa
hımmmmm normalde güzel ,sağlıklı bir menü ama diyet için bırazcık fazla olmus büşüm.....
Akşam sanki minnacık fazla :44::44::44:
kısa ve oz fazla olmus ama hastasın dıyede kıyamadım sımdı napsamkı :26: oglen menun fazla
kısaca tostlar pılavlar beyaz ekmekelr havada ucuyo kap kap ye
ama hastasın guce ıhtıyacın vvar bugune has senı gormezden gelıorum
hoşgeldinYaaa sevda hanım sen beni terkedip gidersen böyle olur
Bir daha olmasın kuzum
P.S.: 13. Takımdan Nihal ben canlarım hepinize selamlarrr
geçmiş olsun dalinnn..:26:.
cornella cnm sıcacık bi süt iç çok acıkınca ben öyle yapıyorum gçiyo
ya ne bılım tıngır mıngır pısıo sanıom bnlen dediğine bak şunun ya1 saattir napıyon sen aklın yemekte degıld ki tencerede olsun
bnde anlamadım kndıme sasıorum ınancornella
canım menün normaldi bi sorun görmedim ben abartı...
garfield06
sabah iyi ama öğlen 2-3 çatal patates kızartması yerine tıka basa sebze yeseydin keşke..
Sevda_M
sabah ilk öğün onun için bişi demiyorum yediklerine
öğlen güzel
akşamda da güzel ama o aradaki canga olmadı kuzum niye yedin bak ilk haftan olcak bizde ayıp valla erit hemen onu...
dalin26
kız doğruyu söle sen nasıl bir türsün neyle besleniyon... gelecekten ışınlandında yemek yerine hap mı içiyon... damardan mı alıyon nasıl bir bünye arkadaş anlamadım 3çocuk spor temizlik koşturmaca ama yakıt namına gr lokma yok... yok yok yok ben senin bünyeyi anlamadım gittii
rabyas
canım fena değil senin menünde artık abartı didiklemiyorum ufak hataları görmezden gelicem.
birsen-deniz
evet güzel bir ceza günü olmuş canım aç kalmadan sama az kalorili beslenmişsin...
Benim takımda da yazdım arkadaşlar az yoğurt çok su ile ayran yapıyorum 2 ltlik sürahide sonra acıktıkça içiyorum baya iyi geliyor:)
bende mehamet dizisine bakıyorum o da güzeliyidir cnm ya muhteşeme bakıyorum......sen napıyorsun...hııı bu arada karnım gurulduyor
yok yok menülerin iyi bence.....bazen fazla gibi oluyor ama
JUJU nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gamze de yok piyasada yoksa sevda ile aynı seylerı yedınız de gelmeye mı korkuyon.....korkunun ecele faydası yok ona göre.....
anadolu efesin reklamını ızledınızmı kızlarrrrr
menüü yazayım biraz yorgun gibiyim çıkacak bayanlar ilerleyen saatlerdeşu yandaki simgedeki gibi olursam gene gelirim:
sabah:
yarım elma
çeyrek muz
öğle
1 tabak etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
8 tane acı biber turşusu
ara:
10 fındık
akşam:
kahvaltılık az yedim ama 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim hatta yarım bile olabilir ucu koparılmıştı
ara
1 portakal
1 saat callenimide yaptım
ama tatlı isteğim büyüdükçe büyüyor koca bir çığ oldu altında kalmamak için direniyorum
sahıyaa busra ve juju nerde
en büyük başkan bizin başkkan yomu yahu nredesin nerede başkannnnnnnnnnn
Yoksa jujum dün akşamdan bize kızgın ve protestomu ediyor acaba :44::44:
aman aman kimler gelmiş başkanım gelmiş nerelerdesn en güzel başkannnnnnnnnnnn
ımdaaaaaaaaaat havaya ucuyodukk evı gaz sardı mutfaga gırmez olaydımmmmmmmmm tencere tasmıs ve 1 saattır ates sonuk bı vazıyette gaz kacıomus burnuma gaz kokusu geldı mutfaga bı gırdım nefes alamadımmmm abbooo basıma gelmeyen kalmıo kendımı okutcam sole enıne boyuna coluk cocuk ucacaz havaya:18::18::18::18::18::18:
sayfa sayfa okuyup yorum yazdım anam napim yoksa yetişemiyorumbenim menümü yorumlamamışsın juju
sen ne yedin meraktayız
sımdı ben bu hatunu bızım arka odaya sokup kapıyıda kıtleyıp agzını burnunu kırmazmıyım
tahınle pekmezle beslemıs bugun kendını afferım sanaa yetmemıs ustunede makarna yemıs evet yanlıs duymadınız makarna ne kadar yedıgınıde bılmedıgıne gore bayagı yemıs
ya anlamıyorum makarna yenırmı tahın pekmez yenırmı ya sız kılo almak ısteyenelr topıgıne neden gıtmıyonuz yada topıklerı karıstırdınız bence.barı bı gun bı kacamak yapınca orda dur ıkıncısını yapma tahın pekmez ne kdar kalorılı haberın varmı 1 tabak bolonez soslu makarna 700 kalorı haberın varmı hıcmı laf dınlemıcenız su kızartmaları makrenoları pekmezlerı yıyenler sıze seslenıyorum cuma gunu sakın ayy 100 grm vermısım nıye bole oldu vs dıye aglamayın karsımda
7 gun dıyet yapıldıgını hesap edersek 6 gun tatlı karbon bılmem ne yenmez 1 gun yersın ne ıstıyosan abartmadan azar azar sız hergun yıyonuz anacım ben ne yapayımj
haaayıır ben mutlu oluyorum valla sorumluluk hıssedıyorum bı ocakbasına gıttım dıye 2 hafta beynımı yedın hıc unutmaaaamkızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın
büşracım iileştinmi kuzu dalin denkaç yutar senide
sabah
2 dilim ekmek arası labne
ara
3 yulaflı bisküvi
öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt
1/2 makarna
ara
10 antep fıstığı
akşam
mercimek çorbası bi kase ...
başkada bişi yemedim ama acıktım yoğurt yicem bi tabak...
bu arada callen yaptım 2. günümdü... ilk güne oranla daha bi hissettim etkisini ama hala tam yapamıyorum sanırım hareketleri... bazı hareketleri tamamlayamıyorum mesela... karın hareketlerinde tüm vucudum tütredi anam kaslarım nası geçşekmiş... ve hala karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutamıyorum .. alışıcak zamanla 2. günden izlenimler böle
hepinizi öpüyorum bençamaşır asacam daha bayyyyyyyyyyyyyyy böyle resimdeki gibi kızım olsa hayırlısıyla
sabah
ara
3 yulaflı bisküvi
öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt
1/2 makarna
ara
10 antep fıstığı
akşam
bu arada callen yaptım 2. günümdü... ilk güne oranla daha bi hissettim etkisini ama hala tam yapamıyorum sanırım hareketleri... bazı hareketleri tamamlayamıyorum mesela... karın hareketlerinde tüm vucudum tütredi anam kaslarım nası geçşekmiş... ve hala karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutamıyorum .. alışıcak zamanla 2. günden izlenimler böle
sabah
ara
3 yulaflı bisküvi
öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt
1/2 makarna
ara
10 antep fıstığı
akşam
sabah 2 dılım ekmek fazla ama hadı ona ok dedım
ogle mercımek corbası ve mkrna aynı menude benı delı ettı 10 antep fıstıgıda fazla 5 tane neyıne yetmıyodu sankı
hem ne bu makarna cılgınlıgı ya sız ınsanı delı edersınız vallahı yumulun makarnalara yumulunnefes almadan yıyın de sısın herkesde bı makarna ya yemeyın sunu ya yemeyın sen sen bıd ekaptan olcan ornek olcan kaptan yerse bunu herkes yer.sen yersen herkes yer meltemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?