- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.321
Yaaa sevda hanım sen beni terkedip gidersen böyle olur
Bir daha olmasın kuzum
P.S.: 13. Takımdan Nihal ben canlarım hepinize selamlarrr
cornella
canım menün normaldi bi sorun görmedim ben abartı...
garfield06
sabah iyi ama öğlen 2-3 çatal patates kızartması yerine tıka basa sebze yeseydin keşke..
Sevda_M
sabah ilk öğün onun için bişi demiyorum yediklerine
öğlen güzel
akşamda da güzel ama o aradaki canga olmadı kuzum niye yedin bak ilk haftan olcak bizde ayıp valla erit hemen onu...
dalin26
kız doğruyu söle sen nasıl bir türsün neyle besleniyon... gelecekten ışınlandında yemek yerine hap mı içiyon... damardan mı alıyon nasıl bir bünye arkadaş anlamadım 3çocuk spor temizlik koşturmaca ama yakıt namına gr lokma yok... yok yok yok ben senin bünyeyi anlamadım gittii
rabyas
canım fena değil senin menünde artık abartı didiklemiyorum ufak hataları görmezden gelicem.
birsen-deniz
evet güzel bir ceza günü olmuş canım aç kalmadan sama az kalorili beslenmişsin...
sabah
2 dilim ekmek arası labne
ara
3 yulaflı bisküvi
öğlen
çorba
ıspanak
yoğurt
1/2 makarna
ara
10 antep fıstığı
akşam
mercimek çorbası bi kase ...
başkada bişi yemedim ama acıktım yoğurt yicem bi tabak...
bu arada callen yaptım 2. günümdü... ilk güne oranla daha bi hissettim etkisini ama hala tam yapamıyorum sanırım hareketleri... bazı hareketleri tamamlayamıyorum mesela... karın hareketlerinde tüm vucudum tütredi anam kaslarım nası geçşekmiş... ve hala karın hareketlerinde boynum ağrıyo okadar uzun süre tutamıyorum .. alışıcak zamanla 2. günden izlenimler böle
hurrem hatıce sultanı cok pıs benzetti ama yaaruyamı acep
günaydın sevdacım......hadi bakalım yarın tartı günü zaten......bütün bir hafta ne yaptık yarın cıkacak.günün sözü;
karamanın koyunu sonra cıkar oyunu:44::44::44::44ldu mu ya
günaydınlar herkese ...gününüz güzel ve bol hareketli geçsin....dünkü menüm için çok özür diliyorum ...kendimi kaybetmişim valla...ama bugün telafi edicem...çok ağır ceza verdim kendime...ve harika bir menüyle karşınıza gelicem
.
günaydın fıstıklarrrrrr gününüz aydın enerjiniz bol olsun.....:124:
Gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü
Gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü
günaydın fıstıklarrrrrr gününüz aydın enerjiniz bol olsun.....:124:
harika menü derken, menü olmamsı harika olucakbana söyledi, dalin gibi yemeyecekmiş
Herkese kocaman günaydınlar bu aradaa...
huhuhuuh günaydınn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yarına çok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldııı
ben de bugün yarına hazırlık yapacagım.....menüme çooooookkkkkk dıkkat edecegımm......ayyy 67.9 olur muyum acaba?
benim wc ler bu hafta çok düzenliydi maşallah
bim in biberine tşk lerimi iletiyorum
huhuhuuh günaydınn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Yarına çok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldııı
Ben de bugün yarına hazırlık yapacagım.....menüme çooooookkkkkk dıkkat edecegımm......ayyy 67.9 olur muyum acaba?
Benim wc ler bu hafta çok düzenliydi maşallah
Bim in biberine tşk lerimi iletiyorum
günaydın güzel kaptanımmmm
gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü
[sıze=3]aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok
Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:[/sıze]
.
pozitif düşünmeye çalışın sürekli beyninizi kilo veriyorum diye şartlandırın..
sanada günaydın fıstığım...
geçmiş olsun canım yaaa şimdi sana imreniyorum desem beni topa tutarlar... Ama ben yıllardır hasta olmadım özledim kızzzz
olman gereken günden kaç gün geçti canım başka bişi olmasın
Aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok
Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..Yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:
.
pozitif düşünmeye çalışın sürekli beyninizi kilo veriyorum diye şartlandırın..
sanada günaydın fıstığım...
geçmiş olsun canım yaaa şimdi sana imreniyorum desem beni topa tutarlar... Ama ben yıllardır hasta olmadım özledim kızzzz
olman gereken günden kaç gün geçti canım başka bişi olmasın
Jujum bu tarihleri hep denk getiremiyorum ki ben..Mesela şöyle diyeyim geçen ay 28 inde oldum bu ay 5-6 gün en fazla önce gelirdi, benim geçti dediğim bu ama aslında geçmedi..yani bugün 28 olduğuna göre geçmedi sayılır ama normalde bu güne kadar gelmeliydi :26::26::26: offff varyaa tamda alıştığın anda böyle bir şaka oluyor yaadünya dönmüyor sanki :26: tüm belirtileri de var, belkide ağır sporlar yaptım yaa ay içerisinde, ondan olabilir gecikme..:26:
.
büşüm kendine dıkkat ett kuzucum.........
juju: böyle dıyenler aynı gün hastalanıyor ona göre
gamze: sıkıntı ettın kendıne bunu.....ayrıca spor yapmak adetı gecıktırmez.aksıne senı rahatlatır....
ne kadar agır spor yapıyorsunuz siz ya....valla çok abartıyorsunuz....bunun ceremesını sonradan cekeceksınız dıyorum hıc dınleyen yok....diyetten sonra devam edemeyecegınız sporlara cok agırlık vermeyın bu kadar....coşuyorsunuz siz.......
Eki Görüntüle 644120 Eki Görüntüle 644121
bunun gibi 10 tane örnek veririm......bakın adama futbolu bıraktı şimdi teknın direktör ne halde.....yası da daha genc.....ya da hasan şaş.dün tv de gördüm gözlerim pörtledio nasıl bır kilo.....
her şeyin azı karar, çoğu zarar......
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 5.takımın güzel çıtır kızları
okula geç gidiyorum bugün kahvaltı yaptım bi selam vereyim dedim..banyo yapıcam saç vs derken zaman bulamam belki
cornella canım bende bi kaç gündür acı biber turşusu yiyorum ama banamısın demiyorbu hafta wc çok dzensizdi benimde..menülerde dolu doluydu valla + çıkarım gibi geliyo
bugün akşam yemeğim sadece çorba olacakyarın çok + olmasın bari....
büsraaa geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?