Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa sevda hanım sen beni terkedip gidersen böyle olur
Bir daha olmasın kuzum

P.S.: 13. Takımdan Nihal ben canlarım hepinize selamlarrr

arkadaşım hoşgelmişsin. valla dün neydi bilemedim öyle kendimi kaybetmişim bu günse çok pişmalık var içimde kesinlikle daha olmayacak....

.

jujum çok haklısınız ama ben haftaya sanmıştım bu hafta sizlerle olduğumu öğrendiğimde iş işten geçmişti
eriyecek hepsi bugün .

.

en güzel menü bence bu ...

.

günaydın sevdacım......hadi bakalım yarın tartı günü zaten......bütün bir hafta ne yaptık yarın cıkacak.günün sözü;
karamanın koyunu sonra cıkar oyunu:44::44::44::44ldu mu ya

cornim şimdi klakıp bir güzel sporumu yapıcam 50 dakika eliptik....anlıyacağın bugünü sporla geçirmem lazımki dünün telafisini yapabileyim....akşama kadar hep sporla geçirmeyi düşünüyorum...tüh valla ya bu hafta listede olduğumu bilseydim dün okadar abartmazdım ben haftaya diye biliyodum :26::26::26::26: neyse ama bir kereden bişey olmaz sanırsam...

.

harika menü derken, menü olmamsı harika olucak bana söyledi, dalin gibi yemeyecekmiş

Herkese kocaman günaydınlar bu aradaa...

günaydın fıstıklarrrrrr gününüz aydın enerjiniz bol olsun.....:124:

Gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü

harika menü derken, menü olmamsı harika olucak bana söyledi, dalin gibi yemeyecekmiş

Herkese kocaman günaydınlar bu aradaa...

huhuhuuh günaydınn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yarına çok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldııı
ben de bugün yarına hazırlık yapacagım.....menüme çooooookkkkkk dıkkat edecegımm......ayyy 67.9 olur muyum acaba?
benim wc ler bu hafta çok düzenliydi maşallah
bim in biberine tşk lerimi iletiyorum

Aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok

Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..Yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:

.

pozitif düşünmeye çalışın sürekli beyninizi kilo veriyorum diye şartlandırın..

günaydın güzel kaptanımmmm

sanada günaydın fıstığım...

gunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü

geçmiş olsun canım yaaa şimdi sana imreniyorum desem beni topa tutarlar... Ama ben yıllardır hasta olmadım özledim kızzzz

olman gereken günden kaç gün geçti canım başka bişi olmasın

Jujum bu tarihleri hep denk getiremiyorum ki ben..Mesela şöyle diyeyim geçen ay 28 inde oldum bu ay 5-6 gün en fazla önce gelirdi, benim geçti dediğim bu ama aslında geçmedi..yani bugün 28 olduğuna göre geçmedi sayılır ama normalde bu güne kadar gelmeliydi :26::26::26: offff varyaa tamda alıştığın anda böyle bir şaka oluyor yaa dünya dönmüyor sanki :26: tüm belirtileri de var, belkide ağır sporlar yaptım yaa ay içerisinde, ondan olabilir gecikme..:26:

.

Aynen sana katılıyorum, bimin biberinin üstüne biber yok

Canım ben nasıl tartılıcam bilmiyorum, bu hafta regl beklemekle geçti..Yemin ederim geçen haftasonundan beri bekliyorum..hala yok :26::26::26:

.

büşüm kendine dıkkat ett kuzucum.........

juju: böyle dıyenler aynı gün hastalanıyor ona göre

gamze: sıkıntı ettın kendıne bunu.....ayrıca spor yapmak adetı gecıktırmez.aksıne senı rahatlatır....

ne kadar agır spor yapıyorsunuz siz ya....valla çok abartıyorsunuz....bunun ceremesını sonradan cekeceksınız dıyorum hıc dınleyen yok....diyetten sonra devam edemeyecegınız sporlara cok agırlık vermeyın bu kadar....coşuyorsunuz siz.......

bunun gibi 10 tane örnek veririm......bakın adama futbolu bıraktı şimdi teknın direktör ne halde.....yası da daha genc.....ya da hasan şaş.dün tv de gördüm gözlerim pörtledi o nasıl bır kilo.....

her şeyin azı karar, çoğu zarar......

Yaa tatlım tabiki bana hiçbir zararı ve rahatsızlığı yok bu sporun amaa metobolizma bunu söylemez ne yazık ki..sen hiç kıpırdamadan 3-5 ay otur..gel geçen ay tepin dur..valaa bu onun karar vereceği bir durum belki pisikoya bağlar gerer sistemi benim meto az buçuk sıyrıktır da

.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 5.takımın güzel çıtır kızları

okula geç gidiyorum bugün kahvaltı yaptım bi selam vereyim dedim..banyo yapıcam saç vs derken zaman bulamam belki

cornella canım bende bi kaç gündür acı biber turşusu yiyorum ama banamısın demiyorbu hafta wc çok dzensizdi benimde..menülerde dolu doluydu valla + çıkarım gibi geliyo

bugün akşam yemeğim sadece çorba olacakyarın çok + olmasın bari....

büsraaa geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine..

Günaydın canımm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…