Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 fındık fazla olmusya 5 tane yeterkı bırde 1 tabak bulgur pılavıda cok cok cok fazla 4 te 1 ını yesen yeterdı onun yerıne yesıllıkle tamamlardın kınadım bu ogunu 1 tabak cok fazla off off

sabah elma ve muz la kahvaltı yapman hata olmus kabız olursun o kahvaltı olmaz

tamamenmı kesıosu8n sankı kahvaltıda ve yemekelrde 1 dılım ekmek yıyosun ve onunla zaten yeterı kadar alıosun makarna yıyıpte geregınden fazlasını almaya ne hacet ben bunu anlayamıorum menulerde.ekmek yedıysen k.h aldın demektır fazlasına gerek yokk haftada 1 yenır makarna odul nıyetıne tum haftayı kusursuz gecırırsınde 1 sefer yersın bnm menuelrımde rastladınmı hıc.

butun hafta carık curuk yamalı mamalı menuler bıde pılav makarna eksık olmuyo delı oluom sankı kusursuz yemıslerde baklavaları kızartmaları makarnaları eksık kalmıs

Hemen yorum yapayım dedim
Tabiki o 1 tabak k.hidratla proteini karıştırdığın pilav olmamış 2 kaşık hevesin geçsin diye yiyebilirdin
10 tane fındık!!! Çok olmuş canım 5 yeterliymiş
Akşam kahvaltılık derken peynir reçel???? Sebze yemeği daha hoş olurdu değil mi?
Tatlı isteğin için hemen 1 çay bardağı süte tarçın döküp içmeni tavsiye ediyorum Yada varsa 1 tane hurma :)
Öptüm iyi zayıflamalar :)

kız bi bak bakim sabah dışında ekmek yemişmiyim.... YEMEDİMMMMMMM...

evet biliyorum menüde ekmek varsa pilav yada makarna yenmez.. pilav yada makarna varsa ekmek yenmez... makarna bukadar korkulacak bişi değil onu nası pişirdiğin önemli sade...

kuzum bak bakim benim menülere diyonda şimdi gülsem mi ağlasam mı .... merceklemi bakim anam sende menü diye bişi yokkiiiii.. zati senin bünye tam bilim adamlık... incelenmeli

tmm yıyın maskarnaları gomulun dahada bısı demm sız cesur yurekler korkmayın

ekmeksız 1 kase et haslama yedım ve 2 kucuk lokmada recel yedım.

dolapta yenecek okadar lezzetlı syeler vrken ben tatsız tuzsuz haslama yedım ben enayıyım ya

[video=youtube;BgHJMC9hs6o]http://www.youtube.com/watch?v=BgHJMC9hs6o[/video]

Kızlarrr bu şarkı benden sizeeeeee

Yatçaz kalkçaz Yatçaz kalkçaz Yatçaz kalkçaz Yatçaz kalkçaz Yatçaz kalkçaz hooooppppp ordayımmm

Yeni şarkı, fırından şimcik çıktııı

hurrem hatıce sultanı cok pıs benzetti ama yaa ruyamı acep

ben de heyecanla onu izliyordum inşallah gerçektir
ohhhhhhhh iyi oldu haççeye

film bitti uyku vakti geldi
hepinizi öpüyorum kızçeler...
uyurken sağa sola çok dönün spor sayılır

Canımm iyi geceler, bende yatayımm...Herkese iyi gecelerrrr bende çok öperimmm..sporu yapacağım

.

aaaaaa kimsecikler kalmamısss
komsum geldı kahve ıcmeyeee kahve muhabbet derken saat gecmısss
o vakıt herkese ıı gecelerr kızlarr

yaa ıns gercektır ama gercek gıbı duruyo agzını burnunu kırdı ama cok ıyı oldu ohhhhhhhh ıns olmustur.hurremın aklı yerınde dıeldı ama kafayı yedı hatun.

daha yapcam yetmez bu gene gelio cuma ya ne cabuk gecıo bu zaman:44::44:

saol cnm

tahin pekmez canga kaymak sarmalar götür yavrummm
guldgme bakma cok kızdm aslındaaa

ben begendımmmmmm tuğbişimmmm

güzell esracımmmm

oohhh cangalar kaymaklar sarmalarrr afiyet olsun canımm

hani menu ben goremıyorummmmm.....

begendimmm

.

günaydınlar herkese ...gününüz güzel ve bol hareketli geçsin....dünkü menüm için çok özür diliyorum ...kendimi kaybetmişim valla...ama bugün telafi edicem...çok ağır ceza verdim kendime...ve harika bir menüyle karşınıza gelicem

.

çok utanıyorum çok ....ne deseniz haklısınız

.

dalinim ayşem nurum bu günkü menüm süper olcak....çok pis ceza verdim kendime....

.

benden yana da sıkıntı yok istediğin şekilde yazabilirsin tatlım zaten ben buraya gelmeden önce burdaki herkesi çok iyi tanımıştım zaten gamze sayesinde ve burda sizlerle olmayı da çok istemiştim senin yorumlarını cezalarını herşeyi biliyordum ama süpersin gerçekten

.

günaydın sevdacım......hadi bakalım yarın tartı günü zaten......bütün bir hafta ne yaptık yarın cıkacak.günün sözü;
karamanın koyunu sonra cıkar oyunu:44::44::44::44ldu mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…