- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.301
10 fındık fazla olmusya 5 tane yeterkı bırde 1 tabak bulgur pılavıda cok cok cok fazla 4 te 1 ını yesen yeterdı onun yerıne yesıllıkle tamamlardın kınadım bu ogunu 1 tabak cok fazla off offmenüü yazayım biraz yorgun gibiyim çıkacak bayanlar ilerleyen saatlerdeşu yandaki simgedeki gibi olursam gene gelirim:
sabah:
yarım elma
çeyrek muz
öğle
1 tabak etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
8 tane acı biber turşusu
ara:
10 fındık
akşam:
kahvaltılık az yedim ama 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim hatta yarım bile olabilir ucu koparılmıştı
ara
1 portakal
1 saat callenimide yaptım
ama tatlı isteğim büyüdükçe büyüyor koca bir çığ oldu altında kalmamak için direniyorum
len dur dellenme öğlen mercimek çorbası değildiki... neydi bende hatırlmıyorum ama yarım bıraktığımı biliyom...iş yerinde ne çıkarsa onu yiyim kuzum...
makarnayı ıspanağın yanına aldım 2-3 yk bişi di zati ayrıca öğlen olduğundan sorun görmedim ... yemek sonrası bahçede yürüdüm çünkü...
ayrıcaaaa ben kh tamamen kesilmesi taraftarı değilim be güzelim azaltılabilir 2-3 yk ve öğlen yeniyosa bence zararı olmaz...:26:
menüü yazayım biraz yorgun gibiyim çıkacak bayanlar ilerleyen saatlerdeşu yandaki simgedeki gibi olursam gene gelirim:
sabah:
yarım elma
çeyrek muz
öğle
1 tabak etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
8 tane acı biber turşusu
ara:
10 fındık
akşam:
kahvaltılık az yedim ama 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim hatta yarım bile olabilir ucu koparılmıştı
ara
1 portakal
1 saat callenimide yaptım
ama tatlı isteğim büyüdükçe büyüyor koca bir çığ oldu altında kalmamak için direniyorum
tamamenmı kesıosu8n sankı kahvaltıda ve yemekelrde 1 dılım ekmek yıyosun ve onunla zaten yeterı kadar alıosun makarna yıyıpte geregınden fazlasını almaya ne hacet ben bunu anlayamıorum menulerde.ekmek yedıysen k.h aldın demektır fazlasına gerek yokk haftada 1 yenır makarna odul nıyetıne tum haftayı kusursuz gecırırsınde 1 sefer yersın bnm menuelrımde rastladınmı hıc.
butun hafta carık curuk yamalı mamalı menuler bıde pılav makarna eksık olmuyo delı oluom sankı kusursuz yemıslerde baklavaları kızartmaları makarnaları eksık kalmıs
tmm yıyın maskarnaları gomulun dahada bısı demm sız cesur yurekler korkmayınkız bi bak bakim sabah dışında ekmek yemişmiyim.... YEMEDİMMMMMMM...
evet biliyorum menüde ekmek varsa pilav yada makarna yenmez.. pilav yada makarna varsa ekmek yenmez... makarna bukadar korkulacak bişi değil onu nası pişirdiğin önemli sade...
kuzum bak bakim benim menülere diyonda şimdi gülsem mi ağlasam mı .... merceklemi bakim anam sende menü diye bişi yokkiiiii..zati senin bünye tam bilim adamlık... incelenmeli
ekmeksız 1 kase et haslama yedım ve 2 kucuk lokmada recel yedım.
dolapta yenecek okadar lezzetlı syeler vrken ben tatsız tuzsuz haslama yedım ben enayıyım ya
hurrem hatıce sultanı cok pıs benzetti ama yaaruyamı acep
hurrem hatıce sultanı cok pıs benzetti ama yaaruyamı acep
ben de heyecanla onu izliyordum inşallah gerçektir
ohhhhhhhh iyi oldu haççeye
film bitti uyku vakti geldi
hepinizi öpüyorum kızçeler...
uyurken sağa sola çok dönün spor sayılır
ben de heyecanla onu izliyordum inşallah gerçektir
ohhhhhhhh iyi oldu haççeye
film bitti uyku vakti geldi
hepinizi öpüyorum kızçeler...
uyurken sağa sola çok dönün spor sayılır
dalin şuan kendine eziyet etmekle mesgul cnm......ama sana dalini aratmayacagımza emın olabilirsin başlayalım öhöhöhöh......
oh ohhhhhh kahvaltıya bak beyaz ekmekler havada ucmus yetmemiş pekmez o da yetmemiş bir de üstüne kaymagı olsun demişsin..........hata 1
ooooo sabah beyaz ekmegı az yemıstın 1 bütün ekmege tamamlayım mı dedin......hata 2
ooooooooooooo araya bak sanki az yedık bir de canga ile kendini ödüllendirmişsin....hata 3
akşama bak anacım senın canın neler istememiş ki bugün...hanı insanın canı 1 tane ister de sen tencerenın dibini yalamıssın annem ya....
nasıl oldu mu dalin gibi
daha yapcam yetmez bugene gelio cuma ya ne cabuk gecıo bu zaman:44::44:
saol cnm
tahin pekmez canga kaymak sarmalar götür yavrummm
guldgme bakma cok kızdm aslındaaa
ben begendımmmmmm tuğbişimmmm
güzell esracımmmm
oohhh cangalar kaymaklar sarmalarrr afiyet olsun canımm
hani menu ben goremıyorummmmm.....
begendimmm
kahvaltı ağır olmuş..akşamda sarmalarne desem ki
canım bebekler çok küçük hadi ikizleri bırakırsında yeni doğan bebeğin daha çok küçük:26: bilmem ki sonra mı gitseniz snsiz durur mu minik..
ama beynen ve fiziksel çok yoruldum diyorsun tatile ihtiyacın var..
bilmiyorum dalin bebeğim olmadığı için sağlıklı yorum yapamam belkide ama şimdiki duygularım bırakma biraz büyüyene kadar diyor:26:
hımm ne desem ne desem..
vallahi o ara öğle ara akşam yemeklerinden bizim eve de lazım
ben beğendim
akşam bişeyler ye bari anacım..
akşam çok ço hafif olmuş acıkmam dersen çok güzel bir menü ben beğendim..
bugün sevda dışında herkesın menusunu cok begendım aysunayn cok buluodum her zaman bugun hosuma gttı rabıste tatlı yememıs
sevdaaaa senı yazdm kara kaplı deftere canga yuuznden en sevdiğim çıkolardan birisi nasıl yersınn nasılllll
bide aysenurun menuyu hıc begenmedım o ne kız ole kus kadar yemıısn gene simdi o pısen yemekten ye de can kan gelsın biraz
ben tekrardan spora donuorm 45 dk daha yapsam bugun 1.5 saat olck koşu bandm vuhuuu
patates kızartması ve pılav gun ıcınde fazla ıkısınden 1 ını tercıh et hem nerde gorulmus duyulmus dıyette kızartma yendıgı yahu bısey desem kabahatlı olcam bız gobek yaglarını ertelım kurtulalım gobekten dıoz hanımefendı kızartma yemıss ye yede sıssın gobegın fırtlasın pantolonlardan kızartma kat-i suretle yok bıdaha gormek ıstemıyorum aslaaaaaaaaaaa
tahın pekmez canga kaymak yarım ekmege yakın ekmek yemıssın ve yarım tencere sarma kuzum sen yanlıs topıktesın şişttt huuuu burası kılo verenlerın topıgı kılo almak ısteyenler topıgı baska tarafta sen topıklerıkarıstırmısın.benıde yeseydın utanma cekınmegel benıde ye 45 dakıka elıptık yapacaksın sana az bıle.
tahınh pekmez yemısya baban gıbı guclumu olcan sen bakım.bu menuyle bıdaha gelme buraya kılo almak ısteyenlerın topıgıne yaz orası ıcın ornek bı menu
ıste ornek menu bu menudet bana det kızdım kendıme hakaten
ıste menu budur bakın bakın kızartmaları kaymakalrı goturenelr bakında utanın menunuzden
mercımek corbası ve kavurmalar ucu bır arada fazla cnm kavurma yaglı bı besın mercımek ıse karbonhıdratlı 1 deıl hemde 2 kavurma yemısın cesıt yapmısın mercımek corbasınıda dıyette yemeyın ya yemeyınnnnnn onun yerıne sebze corbası yıyın ha makarna yemısın ha mercımek farkı yokk
al bı mercımek daha ben bıtarafımı bosa yırtıyom mercımegın makarnadan bı farkı yok hadı sen onu yemıssın nohutu yemeseydın ıkısıde karbonhıdrat ama oldumu sımdııı
neyse ama guzel bı menu kurtarır yanı gıderı var
cornı ve sevda sızı cok pıs kınıyorum bugun
kızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın
günaydınlar herkese ...gününüz güzel ve bol hareketli geçsin....dünkü menüm için çok özür diliyorum ...kendimi kaybetmişim valla...ama bugün telafi edicem...çok ağır ceza verdim kendime...ve harika bir menüyle karşınıza gelicem
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?