- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.401
valla yakın olmayı bende cok ıstrdım kuzum yaaa...... aynı kaderı paylasıyoruzz bızde 8 saat mesafedeyızz
canım o durumu bende anlamadım valla
ay çentik aynen valla dün bizim kızda öyle gece bi bağırarak uyandı ben bile korktum. yatmadan evvel muhakak duasız bende yatırmıyorum ama yine korkarak uyanıyor. gece aynen mız mız dı bizimkide ben sabaha kadar uyuyormuyum uyumuyormuyum anlamıyorum sersem gibi oluyorumMerhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
sen nerelıydın rabişim........
ya kızlar saka gibi gıyındım dısarı cıkacagım bir ses geldı o da ne dedim dışarda felaket yagmur basladı.gök yere indi sanki
canım neyse hazırlanınca görür olmadı o zaman itiraz ederiz ya da ben püsküüte bi mesaj mı atayım hiç 92 kg oladım diye aceba
bu arada öğlen yeni evlenen bi arkadaşın eşi yemeğe davet etti yemeğe korkarak gittim ama gayet güzel geçti onlar götürürken ben sadece tavuklu ızgara salata yedim ayranla onda da yarısını yiyememiştim şimdi uyku bastırdı ben bu haşlanmış brokoli karnıbaharı yiyemeyecem heralde dün getirmeyi unutmuştum bugün getirdim ama yemeğe gitmek zorunda kaldım yarına kalsa bozulur mu acaba?
canım sen biliyorsan eğer felak ve nas surelerini onu oku canım eğer okurken esnersen bilki kesin nazar vardır bazen bebelere biz annelerin bile nazarı değiyorMerhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
valla yakın olmayı bende cok ıstrdım kuzum yaaa...... aynı kaderı paylasıyoruzz bızde 8 saat mesafedeyızz
kızzz izleme sakın o programları her an patmaya hazır bir bomba gibiyiz bak bende malum günlere geldim ama olmadı olmadıkça yiyeceğe yöneliyoz haberin olsun...hiç fena olmaz yiyelim dersenBu Mutfağım programı beni deli edicek en sonunda
hepimiz farklıyız ... farklılıklar zengiliğimizdir hihihhh ilkokul konusuvalla en iyisini yapıyorsun......bende bayagıdır bakmıyordum etrafıma...kabuguma cekılsem iyi olacak.çünkü herkesın düşüncesi farklı olunca çatışmalar kaçınılmaz oluyor....
çentik aaaaaaaaaaaaaaMerhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
şu lafını sevdim cornellacımaynen öyle eşim diyor ki bugün seni kardeşinin yanına gönderıyım mi ?
yok dedim....
napacam gidip o zaten öğlene kadar okulda....
burdaki kızlarla da cok asırı görüşmücem ....
2 haftada bir yeter .....çok dedikodu yapıyorlar.basıma agrılar giriyor.....
Merhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...
sen nerelıydın rabişim........
ya kızlar saka gibi gıyındım dısarı cıkacagım bir ses geldı o da ne dedim dışarda felaket yagmur basladı.gök yere indi sanki
canım neyse hazırlanınca görür olmadı o zaman itiraz ederiz ya da ben püsküüte bi mesaj mı atayım hiç 92 kg oladım diye aceba
bu arada öğlen yeni evlenen bi arkadaşın eşi yemeğe davet etti yemeğe korkarak gittim ama gayet güzel geçti onlar götürürken ben sadece tavuklu ızgara salata yedim ayranla onda da yarısını yiyememiştim şimdi uyku bastırdı ben bu haşlanmış brokoli karnıbaharı yiyemeyecem heralde dün getirmeyi unutmuştum bugün getirdim ama yemeğe gitmek zorunda kaldım yarına kalsa bozulur mu acaba?
Hu huuuu kizlar gcms olsn dileklerniz icin teskkr edermm :) ay mersinde de hava bi dengesiz gunes-ruzgar-yagmur-gunes dengem sasti iyiceee.tgba abla bu arada senin ddgim fizyoform gazipasaya sube acms pilates icin.intrnette firsatlarndan yararlancm 1 aylik 30 lira tam ogrnci isi bayildimmm :))
günaydın sanada akıllı bıdık kendine dikkat et çok gezip dolaşma dinlen evde ki hemen iyileşiver tamam mı akıllım büşrammmm. Niyeyse senide bi çocuk gibi sevesim varGunaydn herkesee ben hala hastaym ya kulaklarim bile agriyor bide okuldaym bu halimle ühühü
bu arada menüm araya kaynamasın diye ayrıca yazayım dedim kabızlığımı yenmek adına salataya abandım ama henüz yok bişey
sabah
1 dilim ekmek 1 tabak lahana salatası 1/2 kk peynir
ara 1 kuru kayısı 5 beyaz leblebi
öğlen 1 kase yoğurt (200 gr)
2 galeta
ara 1 hurma
akşam
1 tabak lahana salatası
2 kaşık bulgur pilavı (salataya karıştırdım)
1,5 kaşık yoğurt
dün biraz bacak hareketleri ve öğlen 1 saat tempolu yürüyüş
bakalım benim menümü nasıl bulacaksınız benimde regli öncesi şimdiye regli olmam lazımdı ama hala regli olamadım ve de wc ye çıkamadım
canım yarın liste yenilenecek tekrardan yormamak adına püsküte paylaşım alanından yaz istersen... ben hiç 92 kilo olmadım yarışmada bulunduğum süre içerisinde de ...
gazipaşa neresi kız ???
menun guzel cnm bnm bravo
kızlar canım cok sıkkın sabahtan berı aglamaktan gozlerım sıstı desem yalan olmaz.sabah babanemız geldı zeynebıde gotureyım dedı koyde oturuyolar uzakta yanı basta esımde bende ıstemedık.sonra esım gonderelım pazar gıder alırız dedı sende bıraz rahat edersın dınlenırsın en azından dedı ıyı dedım yollaıdm ama ole pısmanımkı kopekler gıbı pısman oldum heryerde oyuncakları esyaları gordukce aglıyorum.evımın nesesıymıs bnm bıdır bıdır kızım.o yok gerıye kaldı 2 ama hepsını costuran eve nesen veren oymus yaa cok pısmanım pazara kadar nasıl zaman gecer bılemedım yemısı9m tatılını bılmem neyını asla bırakıp gıdemem ıptal etsın rezervasyonu hep beraber bı vılla kıralar oraya gıderız 1 ını bıraktım anam agladı 3 unu bıraksam olurum herqalde
allah evlat acısı vermesın.evladını topraga veren analar nasıl dayanır ya allah sabır versın ben surda 3 gun dayanamıcam gıbı.ıcımden hıc bısı yapmak gelmıyo ne yemek ne spor ne ıs ne guc keske gondermeseydımmm
ayyy dalin çocuklarınıda bırakma tatilinide onlarsız yapma internetede her sağlık sorununda sakın bakma hepside psikolojini bozar hele o internete bi başım ağrıyor diye gir ölecek gibi geri çıkıyorsun. Ben bi ara çok taktıydım her şeyi okuyordum sonra bilgisayarı kapatınca psikolojim bozuluyordu. En iyisi doktoruna telde danış bi sor götürmeniz gerekirse götürün. Yoksa şüphe kötü bir şey insanın içini kemirdikçe kemiriyorukyocum sen hemsıresınya belkı bı fıkrın vardır dıye soryorum oglumun sol kulagında kulak kepcesı ve kulak memesının tan orta sında 1 cm kadar bı morluk var 2 gundur onemlı bısıymıdırkı oynasırlarkenmı oldu bılemedım.çbu morarma neyın nesı olabilir doktoa gotursekmı
netten baktım tumor dıyo kanser dıyo ıltıhap dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?