Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sende arkadaş ne pis acıların kadınıymışsın

çerez mi sandın kuzum sen o biberleri...

bende öğlenleri yiyorum ama yemekhanede hangi biberi çıkarırlarsa artık....

çok sevıyorum napim ama bayagı olmustu yemeyeli......arada yıyınce iyi oluyor.....eşime bugun bır kavanoz daha al dedim ama almasın ya midemi rahatsız edıyor bence,ben anlamıyorum ama kalbimi sıkıstırıyor sanki

ttalı bir acısı mı var.....ooooo olmaz hacı:) bayagı acı yemen lazım....yaw bim deki biberden alın yıyın.....ben bıtırdım 1 kavnozu....pazar gunu almıstım

:120::120::120ooooooooooooo yandık desene

tamam bide ondan alıyım yarın bime gidecektim yiyelim bakalım:125::125::125:

bugün öğlen bim bulabilirsem bende alayım bari belki o işe yarar bu sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne 2 büyük bardak ılık su içtim limonlu inşallah işe yarar

bende eğer her sabah kayısı yer üzerine sıcak su içersem rahatım...
yok 1-2 gin böyle yapmazsam yandımmmmmmm ki ne yndım

bu arada dün nasıl karnım gurulduyordu....yatarken bıle eşim uyuyor benım karnım gurr gurrr

önceleri ile hemen hemen aynı beslenmeme ragmen bu biberler sayesınde ben wc ye cıkabildim hergün.......yoksa gecen haftalarda 2-3 gune 1 gidiyordum

iyiymiş yaaa...öyleyse kahvaltıda bile yerim ben

merhaba şekerler;;;
muhabbeti bölücem ama fırsat bulmuşkenn yazayım :))))
ay sonu çokk iş varr. başımı kaldıramıyorummmm..
şu ara takipte zorlanıyorum. beni mazur görünnn

jujum cuma yarışmaları paylaşım alanında püsküüt şöyle yazmış

5. TAKIM
1) Üyelerinizden toplight için bilgi aktarıyorum:
Yarışma başlangıç bilgileri: 92 kilo / 11 Aralık 2009
Ayda bir hazırladığım bireysel sıralama listesinde bu bilgileri kullanacağım, bilginize.

ben 2. hamileliğimde 92 kiloya çıkmıştım onun haricinde hiç 92 kilo olmadım canım bunu anlamadım ne demek istemiş canım yaa
bi de bireysel sıralama listesi nerde yayımlanıyo?

Oyyyyy boşver tatlımmm, ben hiç burdan çıkmam hiç dolaşmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…