Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?;yanı hepsı yagdanmı gıttı yoksa su ve kastanmı onu arastırmak lazım ama tahmınımce 1 bucuk belkı 2 kılosu yagdan gıtmıstır dıye tahmın edıyorum ama kaslara dıkkat onlardan olma.
ama rakam guzel hepsı yag olsa bıle saglıksız geldı bana.ghelıp bı tebrık etmek ıstedım bıde goruslerımı yazmak ıstedım hatta takımımdada belırttım son haftalarda senın 1.lık koltugunda cok sık goruyorum ve dedımkı takım arkadaslarıma bırı bu hatunu 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyım tekrar tebrık ederım

ayrıca butun 6.takıma kılo verme yolunda basarılar dılerım ve sevgılerımı ıletırım.

bu da örnek menüsü....dünyayı yıyor ama iyi kilo vermiş.......diyetısyenle verıyormuş......

sabah
1 kk peynir 1 kaşık lor peyniri tuzsuz
tere + maydanoz+marul 3 yaprak
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz 3 bardak
5 zeytin
arada
1 portakal 1 çay bardağı süt
öğle
1 adet kuru dolma küçük
1 adet patlıcan dolma küçük
yarım bardak yoğurt
8 kaşık taze fasulye yemeği susuz
arada
yeşil çay
akşam
8 kaşık sebzeli yeşil mercimek yemeği (aslında hakkım 12 kaşık)
2 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak yoğurt

21.30 da
1 elma+ 1 portakal +1 bardak süt

bu arada ameliyat olmamış......2011 den beridir kilo vermeye devam edıyormus......

kıza gerek kalmadı herseyı açıkladım:1::1::1:

canım valla bende baktım her hafta kaç kilo veriyor diey 4-5 etap gerisine kadar gittim en az verdiği hafta 1 kilo 1.3 vermiş 1.7 vermiş 2 vermiş 3 kilo verdiği hafta bile var vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:52:

canım valla bende baktım her hafta kaç kilo veriyor diey 4-5 etap gerisine kadar gittim en az verdiği hafta 1 kilo 1.3 vermiş 1.7 vermiş 2 vermiş 3 kilo verdiği hafta bile var vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:52:

bu yemeyle nasıl kilo verıyor ben merak ettım......ben yesem kilo eklerım kilolarıma:53::53::53:

menum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı

ara 2-3 cıcıbebe

ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı

ara 3 adet form boskuvı

aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı

ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte

spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım

begendınızmı fıstıklı lokumlar
sen kimsin çabuk söle daline naptınn:1::1:
ne süper bi menü jujununkıler gbi olmus 3+3:46:

onu bende yapıyorum canım corba ve pılavda kullanıyorum genelde tabletlerı
et pısırırken ıcıne sırke kofte yogururkende azcık sut koyarım bendee daha yumusak olmasını saglıyoo:56:
bnde kofteye kabartma tozu koyuorm yumusack olyo
:47::47::47::47::47::47:

konusma sen pi gassaraylı :1::1:
cnm fenerlimmmmmm:16::16:

90 kılonunuzerınde ama onuda goz onunde bulundur 87 ye dusmus ıste bu hafta valla bravo hem sporda yapıormus bızde grm grm 100-200 baktım ve utandım :30:

bu yemeyle nasıl kilo verıyor ben merak ettım......ben yesem kilo eklerım kilolarıma:53::53::53:

gördüğünüz üzre sağlıklı beslenerek vermiş hatun aç kalarak değil:68:

ben kaçar öpüldünüsssssssssssssss

90 kılonunuzerınde ama onuda goz onunde bulundur 87 ye dusmus ıste bu hafta valla bravo hem sporda yapıormus bızde grm grm 100-200 baktım ve utandım :30:

okudum cnm okudum yazdıgını......sporunu hiç aksatmıyormuş......50 dk tempolu yürüyüş yapıyor.......poff çok hırslandım.......:52::52::52::52: 4 kilo veremem belki ama 1,5 gitsin bu hafta:52::52::52::52::52:

hadi kızlar eller havayaaaaaaa hoppppppppp:52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::122::122::122::118::118::118::118::124::124::124::92::92::92::81::81::64::64::64::64: 5. TAKIMMMMMMMMMMMM

bu da örnek menüsü....dünyayı yıyor ama iyi kilo vermiş.......diyetısyenle verıyormuş......

sabah
1 kk peynir 1 kaşık lor peyniri tuzsuz
tere + maydanoz+marul 3 yaprak
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz 3 bardak
5 zeytin
arada
1 portakal 1 çay bardağı süt
öğle
1 adet kuru dolma küçük
1 adet patlıcan dolma küçük
yarım bardak yoğurt
8 kaşık taze fasulye yemeği susuz
arada
yeşil çay
akşam
8 kaşık sebzeli yeşil mercimek yemeği (aslında hakkım 12 kaşık)
2 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak yoğurt

21.30 da
1 elma+ 1 portakal +1 bardak süt

bu arada ameliyat olmamış......2011 den beridir kilo vermeye devam edıyormus......

kıza gerek kalmadı herseyı açıkladım:1::1::1:
vay maşşallah nerde hata yapıorz biz yaaa

esra; bende kabartma tozu koyuyorum:34:

juju: bu menü benım ideal kiloma ulastıktan sonra insan gibi yemek yıyecegım menü olur ancak:9::9:
çok saglıklı ideal bir menü.......ama benım için çok fazla:31:

dalını yedım ben yerıne gectım.haslama yaptım guzel oldu etlıde bı hatun oldugu ıcın tum somalı doydu :10::10:

ıste bır fenerlı asıl kan daha lalalallalllll ooooooo fnerrrrr :32::32::32:

okudum cnm okudum yazdıgını......sporunu hiç aksatmıyormuş......50 dk tempolu yürüyüş yapıyor.......poff çok hırslandım.......:52::52::52::52: 4 kilo veremem belki ama 1,5 gitsin bu hafta:52::52::52::52::52:

hadi kızlar eller havayaaaaaaa hoppppppppp:52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::122::122::122::118::118::118::118::124::124::124::92::92::92::81::81::64::64::64::64: 5. TAKIMMMMMMMMMMMM

kızlar sakın yedıgı seylere aldanıp yemıste kılo vermıs dıye salmayın 90 kılo uzerınde bı ınsanla bız bırmıyız bızım kılolara gelsın hele onunda yavaslıcak kılo vermesı kalorı ıhtıyacı bızden cok cok fazla o yuzden bu menu onun ıcın az bıle skaın salmayın

antep fıstıı saymadıgına gore ayarı kaçmıs hata olmus
boza 1 bardagında 300 calorı var ve yuzde 60 ı karbonhıdrat ıste hatanın buyugunu yapmıssın be kuzumya dakka 1 gol 1 al buyur burdan yak yokya sen akıllanmıcan o bozayı ıcecegıne 3 yk pılav yeseydın keske ve antep fıstıgı 4 u gecmeseydı bak jujunun menusune 4 tanecık yemıs.bugun boza ve fıstıkla cozutmusun tavuk donere bı lafım yok hafıf bı yeyecek agır gıbı dursada ama abartılmadan yenrıse daha ıyı
ahh cento ahhhh boza ıcmekten kılo aldım zaten emzırme donemınde ne desem bos su saatten sonra fıyasko bıdaha yapma bu hatayı cok cnn cektı ıse yarım cay bardaqgı ıcsen kafi :47::47::47::47:

kızzz bilmiyorduuuuuuum bilsem yapar mıyım hiiiiçç.. Ay çok fena oldumm çokk.. 300 kalori çüşşşş. Ee geçen de boza içtim kimse cııısss demedi.. Ya hu bakmıyonuz bakmıyonuz sonra da yiyorum işte.. Ayın 28 inde bitiyordu son kullanma tarihi daha iki bardak var çöpe mi atacam ben şimdi şişeyi :43::43::43::43::43::43::43::43:

görüldügü üzere yemeden önce sormak işe yaradı değil mi:34::34::34: belki söylemesen sarma oldugunu ondan yıyecektın.bu yöntemı sevdım ben...bu arada menun güzel cnm.......

bu arada bozayı unuttum evet dalinin yorumunu görunce jeton düştü..boza çok kalorilidir......senın kilon az oldugu için bizlerden daha az kalori tüketmeisin,çünkü daha zor kilo veririsin

canım siz o olayı yanlış anladınız. ben alternatifler dedim yan bunlardan birini seçecektm. ama gene de bu yöntem çok hoşuma gitti...

menum
sabah 3 catal sucuk 1 yumurta 1 bardak sekersız cay yarım dılım beyaz ekmek 1 dılım krem peynır 2 catal ahududu recelı

ara 2-3 cıcıbebe

ogle bol yogurtlu ıspanak yemegı

ara 3 adet form boskuvı

aksam et haslama kemıklı et 200 grm kadar ekmeksız yedım yanındada yogurt ve 3 adet marul yapragı

ara 1 bardak nescafe 2cıcı bebe-3 etı form ıle bırlıkte

spor 10 dkk elıptık yapıldı 30 mekık cekıldı 5 kez 3.kattan zemın kata ınılıp cıkıldı ve 11 gıbıde callen yapılacak
su hala ıcılıyor ama az oldu gıbı 250 mıllık tapır bardagımla 4 bardak ıctım sanırım 1 lıtre edıyor bı bukadar daha yatana kadar ıcerım

begendınızmı fıstıklı lokumlar

dalin bu cicibebeler neden yyorsun? yani canın mı çekiyor sonuçta bisküvi... karboo.. cici yazınca masumlaşmıyor....

esra; bende kabartma tozu koyuyorum:34:

juju: bu menü benım ideal kiloma ulastıktan sonra insan gibi yemek yıyecegım menü olur ancak:9::9:
çok saglıklı ideal bir menü.......ama benım için çok fazla:31:
yaşasın köfte kardeşliği:1::1::1:
kelın ılacı olsa kendı basına surmezmı :9: bu menuyle herkes kılo verebılseydı basta juju verırdı haftada 2-3 :19:

dişi kanaryam kadıncağız spor yapmışş bol bol juju yapmıo sanıırm o kdr ve bnce o kadının başka sırlarıda var sölemioo bize:1::1::1:

kızzz bilmiyorduuuuuuum bilsem yapar mıyım hiiiiçç.. Ay çok fena oldumm çokk.. 300 kalori çüşşşş. Ee geçen de boza içtim kimse cııısss demedi.. Ya hu bakmıyonuz bakmıyonuz sonra da yiyorum işte.. Ayın 28 inde bitiyordu son kullanma tarihi daha iki bardak var çöpe mi atacam ben şimdi şişeyi :43::43::43::43::43::43::43::43:

canım siz o olayı yanlış anladınız. ben alternatifler dedim yan bunlardan birini seçecektm. ama gene de bu yöntem çok hoşuma gitti...

dalin bu cicibebeler neden yyorsun? yani canın mı çekiyor sonuçta bisküvi... karboo.. cici yazınca masumlaşmıyor....

gunde yarım cay bardagı olarak ıc bıtır sıseyı ama bıdahada alma okeyto
cnm ben sızın gıbı fuzenlı yıyemedım gecen hafta meyve subu hıc bısey yemedım ve vucudumun kh ve sekerede ıhtıyacı var onuda 2-3 cıcı beden aldım dıgerlerı nden daha masum en azından vıtamınıde var :16::16::16:
meyve yemıs olsam onu yemezdım

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel şuraya..........bırak orayı........okudum yorumu tuhaf bir cevap vermiş...gayet havalı bir cevap......kitabı çıkınca okursunuz........

Son düzenleme:
kız daha kadın agzını açmadı ki biz kendı kendımızie çaldık oynadık burda:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
öylemiiiiiiiiiiiii:1::1:
o zaman bi açıklama bekliorz ne bilim biri yazmış 50 dk spor yapıomus aksatmadan fln:44:

gunde yarım cay bardagı olarak ıc bıtır sıseyı ama bıdahada alma okeyto
cnm ben sızın gıbı fuzenlı yıyemedım gecen hafta meyve subu hıc bısey yemedım ve vucudumun kh ve sekerede ıhtıyacı var onuda 2-3 cıcı beden aldım dıgerlerı nden daha masum en azından vıtamınıde var :16::16::16:
meyve yemıs olsam onu yemezdım
bak ben onu sorcaktm sana unutyorum hep sen nie meyve yemıosun hıc grmedım menulerınde sevmıymuusn kılo aldırır fln dıyemı

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel şuraya..........bırak orayı........okudum yorumu tuhaf bir cevap vermiş......saçmalamış.....

okudun demı bız oraya tebrık etmeye gıdıyoruzkı fatos hanımı tebrıge gıdıyoruz bı sazanda tobe yarabbı alakasız sacma sapan konusuyo.

amann zengının malı zuğürtün cenesını yorar mısalı.
ınsanlar ne kadar agresıf ve patlamaya hazır bomba mısalı gıbıler aklım almıyor.berenvıldan hatun ne guzel sohbet edıyor oburu gelıyor aklı sıra trıp yapıor.ama ben altta kalırmıyım hıc :14:

Back
X