Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşama ne var?????gerçi sen sebzecisin hiç et yedıgını görmedım yanı hatırlamıyorum:44::44::44: sucuk yıyorsunn da :44::44:

aynenn ot oburum ben canımmmm lahana haşladımm, onu yiyecem..yanına bişiler ayarlarım.. ekmek yok ama

.

hep kadınlar uşraçcak değil ya birazda erkekler uğrassın zayıflamak için

akşama ben ne yicemm hiççç bilmiorm öğleni elmayla geciştirdim ama ara ögün yapmam lazm ordada yemek yerım

aaa akşama sanıırm et sote var annem öle demiştide ben nasıl yicem onu ekmeksiz lavassız:26:

ilk 10 a girenlerin çogu 2011 de baslamıs diyete.....bayagı olmus...ama o fatoş 47 kg vermiş ya...helal valla......

Son düzenleme:

çatalını batırıp batırıp yicen

1 küçük çatal, 1 koklama, 1 yalanma, yine 1 .atal ve böylece 4. turda zaten doyarsın hahahahah

corni verdiğin linkleri inceledim kaçncı olmusuz anlamadm ama nerde yazıoo sıralamalar verılmıs hangı takımın birinci oldgunu fln göremedim

ganfed diye bi üye var diğer takımların birinde hep kendim sanıyorum atlıyorum sazan gibi

bizim takım harbi kalabalıkmış ya diğer takımlarda yarımız kadar

kuzucum verdiğim ilk link de püsküütün acıklaması var takımlar hakkında yaptıgı............

2. link de ise bireysel derecelerimiz var.....yanı butun takım üyeleri arasında kaçıncı durumdayız .mesela ben 34. sıradayım......

ayrıca 1. 2. ve 3. olan arkadasımız da burada ilan edıldı hatta juju yayınladı bak........

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-39.html

Bendeeeeee 35 . Gamze_M ( 5,80 / 8,06% ) @ 25.01.13 # 72,00 # 66,20

ensendeyim corniiiiiiiiiiiiii

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…